Keresés

A homoszexualitás hatása a filmművészetre

2006. január 10., kedd 0:33
Mint ahogy maga a topic is.
Nem hiszem, hogy szempont kellene hogy legyen egy rendező (de bárki) szakami megitélésében a szexuális beállítottsága.
0
2006. január 10., kedd 0:33
Jo. Bocsi. Egyébként számít, hogy valaki homoks? Miért kell lertározni?
0
2006. január 10., kedd 0:31
első megszólalásként ez meglehetősen antiszociálisra sikeredett.
0
2006. január 10., kedd 0:30
Ha általánosítasz, akkor ugye veled együtt?
most posts by TM
0
2006. január 10., kedd 0:28
Lehetne vitát nyitni a leghülyébbekről is, akik valaha megfordultak itt...
0
2006. január 10., kedd 0:28
most hogy mondod lehet hogy nem is mindig közösen, nem tudom, a lényeg hogy az ő nevüket együtt kellett emlegetni, mint Stan és Pan, Franny és Zooey, Abott és Costello (apropó, őket is érdemes lenne megvizsgálni a szempontunkból), és hát akiket közösen emlegetnek, szóval erről Az Igazság fogságában jut eszembe, amikor Mr. Darcy ott a szálodai szobában arculatot akar váltani nagyon Kevin Bacon segítségével, hát ha engem kérdeztek, sikerült neki
0
2006. január 10., kedd 0:26
lehet, ha a merchant-ivory páros nem lett volna meleg, akkor anthony elkapta volna emmát, mi meg szegényebbek lennénk a filmtörténet egyik legkiválóbb romantikus filmjével.

a legnagyobb farkú színész amúgy nem errol flynn: kiderült róla, hogy teljesen átlagos mérettell rendelkezik, ugyanakkor mark wahlberget nem véletlenül választották a boogie nights főszereplőjének. a legribancabb színésznő szerintem gábor zsa zsa, habár őt elég nagy felüleletesség színésznőnek nevezni.
0
2006. január 10., kedd 0:23
Lehetne egy topicot nyitni a legnagyobb farkú színészekről, vagy a legribancabb színésznőkről is, hogy mást ne mondjak, kérdés, hogy
1 kit érdekel?
2 mi jelentősége van filmtörténeti szempontból?
most posts by TM
0
2006. január 10., kedd 0:22
"mindig közösen jelentek meg a stáblistákon"

barom. :DD ezt a topikot...
0
2006. január 10., kedd 0:20
most (hogy kicsit felkészüljek kis topikomból) olvasom, hogy Merchant és Ivory is melegek voltak, mondjuk nekem ez mindig is gyanús volt, uszályos, legyezős nőkről csináltak filmeket, és mindig közösen jelentek meg a stáblistákon,
szóval végül is ennek egyértelműnek kellett volna lennie, mindegy, asszem mostanában halt meg az egyik tag, részvétem a másiknak
0
2006. január 10., kedd 0:12
Kik a filmtörténet legkirályabb homosexuálisai ?
Íme egy hevenyészett, szerény, szubjektív lista:

10. Pasolini
9. Greta Garbo
8. Rudolph Valentino
7. James Dean
6. Montgomery Clift
5. Fassbinder
4. Derek Jarman
3. Charles Laughton
2. Dirk Bogarde
1. Rock Hudson
0