Én csak annyit tennék a dologhoz hozzá, mint laikus hogy eleve túlnépesedés van a földön, szóval a melegek csak jóttesznek a világnak :D Arról nem is bhogy az ember önkényes technológiáival szépen kiírtja magát, szóval az aki autóba ül, aki elszív egy cigit, aki nem tiltakozik az erdőírtás és a légszennyezés ellen, az ugyanúgy az evolúció ellen vét... s
0
2008. március 27., csütörtök 23:57
344
Én csak annyit tennék a dologhoz hozzá, mint laikus hogy eleve túlnépesedés van a földön, szóval a melegek csak jóttesznek a világnak :D Arról nem hogy az ember önkényes technológiáival szépen kiírtja magát, szóval az aki autóba ül, aki elszív egy cigit, aki nem tiltakozik az erdőírtás és a légszennyezés ellen, az ugyanúgy az evolúció ellen vét... s
0
2008. március 27., csütörtök 23:57
344
Én csak annyit tennék a dologhoz hozzá, mint laikus hogy eleve túlnépesedés van a földön, szóval a melegek csak jóttesznek a világnak :D Arról hogy az ember önkényes technológiáival szépen kiírtja magát, szóval az aki autóba ül, aki elszív egy cigit, aki nem tiltakozik az erdőírtás és a légszennyezés ellen, az ugyanúgy az evolúció ellen vét... s
0
2008. március 27., csütörtök 23:48
6697
Hidd el, a melegek döntő többsége szintén nem támogatja a felvonulást, csak az indulatok szítására "jó". A viselkedésük? Ez nem szexuális beállítottság kérdése :) Ahogy mondani szokták a "pesti forradalmakkor", nem a nép akarata a utcai balhé, csak néhány száz emberé. Evolúciós szempont? Hmm... igen, ezzel részben egyet értek, de amikor egy apa a 3 éves fiát veri halálra... Egy szerelem, egy párkapcsolat nem feltétlenül csak a gyereknemzésre irányul, egyeseknek egyenesen tiltanám. Bizonyosan lehet hosszan, boldogan élni kettesben is, ráadásul sokan csak azután vállalják fel a dolgot, hogy családot alapítottak. S nagyon egyet értek azzal, hogy bizony a "be a lány szájába a nyelv, ki a fülén"-effektus nagyon zavaró dolog tud lenni.
0
2008. március 27., csütörtök 22:51
9368
Hmm...
Oké-oké. Ha valaki meleg/homoszexuális elfogadom addig a pontig, amíg nem rám nyomul. De például miért van szükség meleg felvonulásra? Hetero fesztivál miért nincs? Ja, hogy azt már közszeméremsértésnek neveznék a jogalkotók... Nem kedvelem alapból a buzikat. Tudnak gyereket csinálni egymásnak? Rohadtul nem... és evolúciós szempontból EZ a lényeg. (Mindemellett két leszbit még szívesebben elnézek.) Engem nem érdekel, hogy milyen egy-egy rendező/színész/operatőr/producer identitása, engem is az érdekel, hogy milyen filmet tesznek le az asztalra. De például a melegek jó poénforrásai tudnak lenni néhány filmnek ("Meleg Perry" :))) ) És hogy miért ütnek ezek a melegpoénok a filmekben? Mert ráismerünk saját társadalmunk sztereotipizált rétegeire. Engem nem lepne meg, ha egy közeli barátom hirtelen bevallaná, hogy meleg. Ez nem változtatna semmin. Az már annál inkább változtatna, ha botrányosan viselkedne. A melegekkel pont ez a probléma: a viselkedés. Természetesen vannak kultúrált homoszexuális emberek is, akik képesek otthon tartani szexuális életüket, de sajnos azt kell mondjam a heteroszexuálisak sem különbek. A szerelem egy intim dolog, ahogy a testiség is és szvsz nem utcára való. Utalok itt a smároló fiatal párocskákra, akik képtelenek kimászni egymás szájából egy buszon. Oké, én is megtettem már ezt más lányokkal, de még mindig a heteroszexualitás az elfogadott a fajfenntartás szempontjából. Fiatalság, bolondság :)
0
2008. március 27., csütörtök 18:25
1045
Nemis szó szerint értettem a kisajátítást, főleg nem az említett megfogalmazásban.De tényleg ne merüljünk mélyebbre, mert az már süllyedés lenne. :)
0
2008. március 27., csütörtök 17:50
6697
Nem tudom, hogy miért került be hirtelen háromszor is az előző hsz-em, ez az első esetem :) De nem is fejeztem be... Szóval, nem pörgetek most vissza a topic elejére, de erősen kétlem, hogy aki nyitotta, kinyílvánította volna, hogy XY az "övék". Nem hiszem, hogy a filmművészetre hatással lenne a homoszexualitás s ez fordítottan is igaz, nincs rájuk hatással a filmművészet. Van egy réteg a melegek között is, akik még a melegek között is kivágja a biztosítékot, sztereotíp elképzelés, hogy a transzvesztiták melegek, ha úgy tetszik, ők egy külön kasztot képviselnek. De nem akarok nagyon belemenni a témába :) Mint mindent és mindenkit, úgy a melegek viselkedését is felnagyítja a média, egyáltalán nem az átlagos, hanem a hangos, csicsás egyének kerülnek reflektorfénybe s vonnak le belőlük káros, negatív következtetést a melegek többségére, csak ennyit akartam mondani :)
0
2008. március 27., csütörtök 17:43
6697
Bocs, de nem hiszem, hogy bárki is kisajátítani bárkit is. Még nem olvastam sehol, hogy pl. Roland Emmerich mekkora nagy rendező, AZÉRT mert meleg.
0
6697
Bocs, de nem hiszem, hogy bárki is kisajátítani bárkit is. Még nem olvastam sehol, hogy pl. Roland Emmerich mekkora nagy rendező, AZÉRT mert m
0
6697
Bocs, de nem hiszem, hogy bárki is kisajátítani bárkit is. Még nem olvastam sehol, hogy pl. Roland Emmerich mekkora nagy rendező, AZÉRT
0
2008. március 27., csütörtök 17:32
1045
Csupa olyan általánosságot mondasz, amit mindkét "fél" vall, éppen ezért mindenben igazad van. De nem erről folyik a "vita", hanem egyrészt nagyszerű művészemberek kisajátításáról a melegek részéről, másrészt a hivalkodó magamutogatásról, ami mindenkit irritál (ugyanez történne, ha az említett "szakállasok" is büszkeségi felvonulásokat tartanának). Emellett az ember belefárad a lassan már frusztráló magyarázkodásba, amibe szinte kényszerül, mert heteró. Vagy ez már A heteroszexualitás hatása... topikba való ?!
0
2008. március 27., csütörtök 16:45
6697
Úgy vélem John és jean között nem ez a első vita. Igaza van abban JW-nek, hogy ennyi erővel a testi adottságok és a filmek közötti összefüggésről is születhetne topic. Ne az alapján értékeljük az embert, ítélkezzünk felette, hogy nő vagy férfi, melyik nemhez vonzódik, melyik hitfelekezet tagjának vallja magát, milyen a bőrszíne, a magassága és a többi, diszkriminiciós jelzőt is sorolhatnám. A tettek, és csak is a tettek a döntőek, az határozzák meg az embert, minősítik a jellemét.
0
2008. március 27., csütörtök 15:54
2344
Pf..ez a topik, meg ez a ugorjunk össze valakivel téma is egy vicc...
0
2008. március 27., csütörtök 15:27
400
beszartál. tipikus. bezzeg a helyi polgári körben te vagy a nagy legény.
0
2008. március 27., csütörtök 15:20
1683
Nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal. Azt viszont nem szeretem, amikor valaki megfenyeget. Ha komolyan vennélek, még ezt is komolyan venném.
0
2008. március 27., csütörtök 15:16
400
Legyél este fél tízenegykor a Lipták-telepi aluljáróban, onnan fogsz felismerni, hogy buzis lezserséggel hordom a nyakkendőmet és egy bozótvágó kés van a kezemben.
0
2008. március 27., csütörtök 15:04
1683
Hova? Mikor?
0
2008. március 27., csütörtök 15:02
400
menjünk ki és beszéljük meg.
0
2008. március 27., csütörtök 15:00
1683
Te hozzám beszélsz?
0
52685
Sosem éreztem, hogy a témában lenne annyi spiritusz, ami miatt külön elemezni kéne, hogy melyik filmben hány deka a homok, melyik filmes kivel-mivel, s ebből kifolyólag mit-hogy. A topic provokatív stílusa mindenesetre hasonlít jónéhány meleg viselkedésére, számomra leginkább ezért taszító.
most posts by TM
0
1683
Azt hiszem, itt az ideje, hogy nyissak egy topicot "A szakáll hatása a filmművészetre" címmel. Legalább ekkora "létjogosultsága" lenne, hiszen gondoljunk csak Kubrickra, a korai Scorsesére, Spielbergre, Lucasra, De Palmára, Jacksonra, Coppolára, és még sorolhatnám. (Marhaság...)
0
2008. március 27., csütörtök 14:57
400
erről nem tudtam. Te is közéjük tartozol?
0
2008. március 27., csütörtök 14:53
1683
Igen, csakúgy, ahogy ezen az oldalon is sok "buzinak" jut hely. Dehát nagy az Isten állatkertje...
0
2008. március 27., csütörtök 14:44
400
szia godot, szeréncsetlen a cím, valóban. Eredetileg ennek a topiknak egy ízig-vérig szellemes címe volt, de mivel sértette a karhatalom érzékenységét, ezért átírták. Amúgy meg senki sem állítja, hogy Leonardo azért volt zseni, mert szexuális beálítottságát szerette volna kifejezni - mekkora botorság is lenne ez -, ám hogy a szexuállis beálítottsága kifejeződött mégannyira zseniális művészetében, az mindannyiunk számára világos, mint a nap. Volt például ez a fazon, Vreudnak hívták, írt is erről egy kurva hosszú tanulmányt, csak ajánlani tudom, igazán lebilincselő olvasmány. Szóval, drága godot, akárhogy is van ez az egész, annyi bizonyos, hogy a buzik olyanok mint a Fradi - voltak, vannak és lesznek, és ameddig film van, addig a buziknak is lesz benne szerep. Jó napot kívánok.