Keresés

Elfelejtett Szuper Filmek

2002. április 5., péntek 13:32
Hű, ez ám az elírás... Szóval te is megvagy dvd-n, ez akart volna lenni, de elszúrtam >:(
0
2002. április 5., péntek 13:30
Predator! - te is megvan dvd-v :)

Szóval a turkálóban hirdette egy ember én meg megvettem tőle. Ennyi.
0
2002. április 4., csütörtök 16:56
*** ON ***

Szeretném egyszer még látni a Szerelem Harley Davidsonon érkezik című vígjátékot. Természetesen csak eredeti szinkronsávval, legyen az bármilyen is.

*** OFF ***
0
2002. március 27., szerda 13:08
Torrente!
Nem tudod esetleg milyen kiadás? Mert én sehol nem találkoztam még magyar feliratossal, de ha létezik, akkor inkább azt venném meg. Ja és hol vetted?
0
2002. március 27., szerda 12:13
Teljes nyugalommal állíthatom, hogy igaz: nekem is megvan.
T
0
2002. március 26., kedd 13:25
Utánanéztem...
A dvd-basen.dk oldalon elvileg egy film összes kiadása fel van sorolva. Itt én a Ronin-ból csak angol, német, holland, francia, svéd, kiadást találtam. Ezeken egyiken sincs magyar felirat. A turkálóban én is láttam egyet feliratosan hirdetve, de nem tudom mi igaz abból. Van esély esetleg egy hazai kiadásra?(tudom MGM)
0
2002. március 26., kedd 10:42
Ronint elég egyszerűen tudsz venni a Turkálóból magyar felirattal, gondolom, valami ukrán kiadás, a kép nem egy nagy vaszizdasz, de elmegy, a hang elég jó. Tessék ott keresgélni...
0
2002. március 21., csütörtök 16:50
ja és a planet of the apes tényleg 9000 volt. A Ronin ára is meglepő volt az mm-ben mert a virgin-ben 9 és 10 ezer között volt.
0
2002. március 21., csütörtök 16:46
Igen ez engem is meglepett. Kb 3 hete volt náluk egy "Majmok Bolygója 2001" persze nem a magyar kiadás, a specifikációk megegyeztek(volt magyar felirat stb.), csak a borító nem. A virgin megastore-ban, a duna plaza-ban, szintén volt a múltkor Ronin, és még sok más gyöngyszem is az idegennyelvű filmek között.
0
2002. március 21., csütörtök 14:25
ez érdekes, mert a media markt csak olyan filmeket forgalmazott amin volt valami magyar, felirat vagy szinkron... és azok is 9000 ft körül voltak..
0
2002. március 21., csütörtök 14:08
Csak érdekességképpen...
Ma voltam a a budaörsi media markt-ban.
Volt Stargate, és Ronin is, ha jól emlékszem mindkettő 6590-ért.
0
2002. március 17., vasárnap 17:59
Azt megígérhetem hogy nem lesz több STARGATE TOPIC. :-) A képpel kapcsolatban, Szerintem egész yo, csak a félhomályos helyeken szemcsés. Abban egyet értek hogy nem kellettek volna bele ezek a kiegészítések, de legalább retusálhatták volna valamennyire, mert a sivatagos résznél sárga-fekete kép volt, a Bázison kimaradt részél pedig kék-fekete. Szóval vannak benne nem Yol megoldott dolgok de nekem akkor is nagyon bejön! már rég óta vártam rá! :-) STARGATE 4EVA! :-)
0
2002. március 16., szombat 7:45
imho, a stargate képe valami botrányosan szar: szemcsés, vibrál, túllőtt kontraszt, a rendezői adagok bevágást semmiféle retusálás nem előzte meg, úgyhogy ilyen csúf, homályos darabkák késztetik fintorgása az embert úton-útfélen, nem utiolsó sorban azért, mert a kutyának sem hiányoztak ezek a részek...

a hang okés, habár fikarcnyi különbség nincs a régi pioneer dd5.1-s hangja és e között.

de örülsz neki, ez a lényeg. :]
0
2002. március 16., szombat 1:13
Örülünk, hogy megszerezted..... akkor nem lesz több stargate topic? :))))))))))))))))))))))))))))))
0
2002. március 15., péntek 19:54
YEAAAAHHH!!! Meg van!!!!!! El sem bírom hinni, nagyon YO a kép és a DTS hang kissé megrengette a nagyszobát! :-) Köszi az infókat! De nem a Media Marktban volt hanem a mellette lévő InterSparban! De akkor is volt! :-) Ya kint mindegyik boltban a Jurassic Park 3-at nyomták DVD-n! Apámnak megmutattam a kedvenc részemet aztán már elő is rendeltettem vele! :-) DE most megyek vissza a CSILLAGKAPUhoz! :-))))))))))))
0
2002. március 14., csütörtök 23:16
Adja az ég hogy legyen még STARGATE!:-)
0
2002. március 14., csütörtök 22:05
A4-es autópálya melletti media markt. egyszerű mert átmész hegyeshalomnál, és az rögtön az 4-esre visz rá....
0
2002. március 14., csütörtök 20:43
sutternek én nyomtam kezébe a stargate-et, méghozzá a bécs előtti media marktban. de a virginben is biztos találsz a mariahilferen. habár az minimum 2o ost-vel drágább lesz.
0
2002. március 14., csütörtök 20:00
sutter légyszives a következő kérdésemre gyorsan válaszolj! : Bécsben hol lehet megvenni a CSILLAGKAPU-t? Mert holnap megyek ki! Légyszives válszolj még ma, vagy aki szintén tudja, az is válaszolhat! :-)
0
2002. március 14., csütörtök 10:50
Tényleg nem az eredeti nyelvű, magyar szinkron, vagy felirat nélküli flmekkel van a baj, abból nekem is van négy, hanem azzal, hogy nem lehetek biztos abban, hogy ki fog e jönni a magyar változat az elkövetkező 10 évben. Így jártam az Amerikai Szépség DVD-vel is, megvettem, a Német változatot, nincs magyar felirat. 2 Hónap múlva kijött a magyar változat. Azért kérdeztem a topic elején említett filmeket, mert jó lenne tudni, hogy tervezik e a magyar kiadást.
XPress Ti nem tudtok ilyesminek utánnézni. Jó lenne tudni!

Üdv Péter
0
2002. március 13., szerda 23:56
Gmiki:

Nekem nem kell következtetnem arra, hogy mit csinálnak, mert értem..:))))
0
2002. március 13., szerda 22:27
Nálam hál. Isten nem áll fenn annak az esélye hogy nem értem a filmet, mert annyira elég az angol tudásom hogy a filmeket teljesen értsem! és szerintem nem ciki egy filmet csak angolul megvenni, rengetegen csinálják ezt! Én is yobban örülnék egy magyar kiadásnak, de ha csak ez van, akkor én az angol verziónál maradok! A magyar megnéznem mikor lenne DTS angol hang! Még ha meg is jelenne akkor se lenne! Az 99,9 %- is tuti! De ha belegondolok hogy a BEST adja ki akkor rögtön 100 % lesz belőle! :-)
0
2002. március 13., szerda 21:51
Azért jó lenne ha lenne magyar verziójú Csillagkapu...
Én nem szeretem az olyan filmeket amiken (legalább) nincs felirat. Nekem németül vagy angolul nézni egy filmet a 80-as évek videotörténelmére emlékeztet. Akkor még jó volt de 2002-ben én biztos nem nézek olyan filmet ahol következtetnem kell, hogy vajon most mit miért is csinálnak.
0
2002. március 13., szerda 21:26
Sutter nyugi azon vagyok csak ott is mindenhol asszondják hogy elfogyott! Most már csak Anglia maradt! vagy nem? :-)
0
2002. március 11., hétfő 2:04
ha ennyire kell a csillagkapu, mért nem veszed meg a német verziót? angol dts hang, angol felirat, remek kép... én is bécsben vettem meg.... várjon a magyar kiadásra aki akar....
0