Xpress, szerintem biztos benne van a csomagban: 1.Mert Carolco produkció 2.mert a jogok a Kinoweltnél vannak, így szerintem nagy esély van a megjelenésére.
0
2004. június 24., csütörtök 2:08
1560
remélem,hogy #1:abból a director's cut jön be rögtön...#2:hogy esetleg elindítja a lvinát,hogy bejöhessen a tv sorozat is....vagy nem álmodjak?:DDD
0
2004. június 24., csütörtök 0:54
1872
KÖSSZ!!!!
0
2004. június 24., csütörtök 0:53
Moderátor
7449
Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy a Stargate is benne van abban a csomagban, amit most az InterCom kezd el forgalmazni. A napokban megpróbálom leellenőrizni az információt.
0
2004. június 24., csütörtök 0:51
1872
Off: Arrol van valami info, hogy a Stargate mgjelenik- e és mikr (a mozifilm)? Az a válasz is érdekelne, hohy Nem tudom.
0
2004. június 24., csütörtök 0:39
Moderátor
7449
Amit olvastál, az a Big Fish - Nagy hal. Nálunk augusztus közepén jelenik meg, egyszerűen azért, mert valamivel később került a magyar mozikba. De volt már olyan film is, amit nálunk előbb jelent meg, mint Angliában. Ez ország-függő. Nálunk például nem a nyár, hanem az ősz volt sokáig a legerősebb a mozi-piacon, míg Amerikában a nyárra időzítik a legnagyobb durranásokat. Ez a DVD-megjelenés időpontját is befolyásolja. A Predator SE, meg még néhány más Foxos SE forgalmazását azért nem kezdte el a hazai kiadó, mert látott (lát) esélyt arra, hogy ugyanez az extra változat felirat helyett szinkronnal is megjelenhet majd valamikor. Mivel egyszer már vol a piacon a film, nem akarták még egyszer kihozni feliratosan, hogy aztán harmadszor a szinkronos változat megjelenésekor kiboruljanak azok, akik korábban megvették az extra változatot. Jézus említette az árakat. Azért nézz körül az amazonnál az új megjelenések környékén. 30-40% árengedménnyel kerül annyiba a filmek többsége, amennyi nálunk az ajánlott ár!
0
2004. június 24., csütörtök 0:28
1872
Megfogtatok. A napokban olvastam egy film kritikájában egy másik filmmel kapcsolatban, hogy magyar szinkronnal rendelhető az EzyDVD-ről. De magyar felirat sok filmen van, melyet Magyarországon ne forgalmaznak. Pl.: Predator - Special Edition (DTS - 2 Disc)
0
2004. június 24., csütörtök 0:24
1431
Mi lenne, ha ezt a felfogást megforditanánk, és hogy ha ránk is "sokkal jobban figyelnének", talán nagyobb lenne az eredeti DVD-k iránti vásárlási kedv? Nomeg azok a fránya árak... nem hiszem, hogy a külföldi forgalmazó kevesebbért veszi meg a jogokat, akkor Ft-ban számitva miért olcsóbbak a DVD-k nagy része? (pl. Irországban, Angliában, Ausztráliában stb.) Ezt sem ártana számitásba venni.
0
2004. június 24., csütörtök 0:20
Moderátor
7449
Mondj példát.
0
2004. június 24., csütörtök 0:19
Moderátor
7449
Mert sokkal többen vannak, sokkal többet keresnek, sokkal többet költenek DVD-re, így sokkal jobban oda figyelnek rájuk - általában. A Total Recall esetében másról van szó. A jogtulajdonos a német Kinowelt volt, akik egy kicsit elszámították magukat Németországban valamilyen televíziós befektetésnél, és erre majdnem ráment az egész cég. Amikor beütött a krach, először a kis leányvállalatok működését fagyasztották be, így történhetett, hogy néhány igéretes megjelenés után beszüntette tevékenységét a hazai, a cseh, meg a lengyel Kinowelt. Még A Gyűrűk Ura filmeket is ők forgalmazták volna, az első rész mozis platátjain még Kinowelt embléma volt. Ha sejtették volna, hogy ez a film kihúzhatta volna őket a k**iból, talán húzták volna még egy darabig, és akkor már évek óta lenne T2, meg Total Recall, meg miegymás.
0
2004. június 24., csütörtök 0:18
1872
Sőt, ha egy azonos kiadást forgalmazhak Angliától Németországon át Ausztráliáig, magyar felirattal esetleg magyar szinkronnal, azt pont magyarországon miért nem? Ha erre ésszerű választ ad valaki, az egy gazdasági zseni.
0
2004. június 24., csütörtök 0:16
1872
A Kinowelt megszűnt egészen, vagy csak a kelet-európai forgalmazással állt le? Miért nem adta el évekig a tulajdonában lávő jogokat? Vagy esetleg méltánytalan árat kért értük amit senki sem fizetett ki? Viszont elnézést, hogy már megint a kalózokkal hozakodtam elő.
0
2004. június 24., csütörtök 0:10
1431
Csak az a nagy helyzet (illetve kérdés), hogy a szenvedő rajongók miért vannak sokkal kevesebben külföldön?
0
2004. június 24., csütörtök 0:02
Moderátor
7449
noname: van más különbség is a forgalmazók és a vásárlóbarát kalózok között. Az előbbiek súlyos milliókat költenek filmek készítésére, feljavítására, reklámozására, terjesztésére, jogok vásárlására, adók fizetésére, míg a kalózok mindezt egyszerűen ellopják. Valószínűleg mindenki jól tudja, hogy lenne igény mondjuk a Total Recall kiadására, de jogi akadályok miatt ez eddig nem történhetett meg. Reméljük hamarosan változik a helyzet. A forgalmazók nem azért nem jelentetnek meg filmeket, mert szeretik látni a szenvedő rajongókat :)
0
2004. június 23., szerda 23:58
1872
Egyszerűbb volna egy angol verzióra feliratot (meg esetleg szinkront) rakni. Bár szerintem ilyen kalózDVD forgalomban van már... Ezek a kalózok tudják, mire van igény és igyekeznek a VÁSÁRLÓT kiszolgálni, ellentétben egyes filmstúdiókkal/filmforgalmazókkal...
0
2004. június 23., szerda 23:41
2
Emberek!
Rohadjon meg mindenki, ha nem adják ki, akkor gazemberkedjünk. Kéne valahonnan egy ismerős a tv2-től, aki Betaról át írná a filmet digitális formában winchesterre, és utánna ki lehetne írni DVD-re.
Nem?
MEG KELLENE CSINÁLNI!!!
0
2003. január 22., szerda 11:06
950
Rosszul emlékeztem,mert nics a Jupiterfilm honlaján a telefonszám,de leírtam a Konvoj DVD borítójáról 06-20-362-2952.
0
2003. január 22., szerda 9:46
950
Szerintem a Jupiter film fogja kiadni.Ők adták ki a Convoj és a Szarvasvadász című filmeket és ezen két film esetében a www.dvdzone2.com címen mindkettőnél a stúdiónak a CANAL PLUS-t jelöli meg.Ha jobban megnézi az ember ugyanezt a honlapot az ember akkor kiderül,hogy a Terminátor 2,a Totall recall,a Vörös zsaru,Rambo 1-3,az Elemi ösztön,stb.esetében is CANAL PLUS stúdió van megadva,ezen filmek alkotják a CANAL PLUS CSOMAGOT ,és még legalább 100 film amik a Kinoweltnél voltak.Valaki felhívhatná a Jupiterfilmet,hogy nyilatkozzanak ez ügyben.A telefonszámuk a honlapjukon olvasható www.jupiterfil.hu.
0
2002. november 27., szerda 22:46
271
gigo meg is válaszolta szerintem "olyan mint a gyári" kifejezésével ;) csak így tovább
0
2002. november 26., kedd 23:47
4
Most már azt is meg írhatnád hol vetted.
0
2002. november 25., hétfő 13:35
19949
Elsőosztályú. DVD kép 2:35 Angol 5.1 és magyar felirat. Mintha gyári lenne.
0
2002. november 25., hétfő 0:21
87
Egész biztosan kalóz anyag, mert még nem jött ki "magyar cuccokkal".
0
2002. november 24., vasárnap 22:54
4
Üdv. Kopasz !
Hol vetted meg magyar felirattal ezt a filmet, és milyen a minősége ?
0
2002. november 23., szombat 17:01
19949
Hello! Nekem már megvan a film angol 5.1 és magyar felirattal. Bibibiiii !
0
2002. november 5., kedd 14:16
271
amugy meg csak kiadják (valaki)addig is majd elképzelem hogy milyen jó a dvd kiadás és majd nézem vhsen .én csípom az eredeti hangot de azért lehetne rajta felirat is