Keresés

Total Recall - Az emlékmás

2004. június 24., csütörtök 11:38
Xpress, szerintem biztos benne van a csomagban: 1.Mert Carolco produkció 2.mert a jogok a Kinoweltnél vannak, így szerintem nagy esély van a megjelenésére.
0
2004. június 24., csütörtök 2:08
remélem,hogy #1:abból a director's cut jön be rögtön...#2:hogy esetleg elindítja a lvinát,hogy bejöhessen a tv sorozat is....vagy nem álmodjak?:DDD
0
2004. június 24., csütörtök 0:54
KÖSSZ!!!!
0
2004. június 24., csütörtök 0:53
Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy a Stargate is benne van abban a csomagban, amit most az InterCom kezd el forgalmazni. A napokban megpróbálom leellenőrizni az információt.
0
2004. június 24., csütörtök 0:51
Off: Arrol van valami info, hogy a Stargate mgjelenik- e és mikr (a  mozifilm)? Az a válasz is érdekelne, hohy Nem tudom.
0
2004. június 24., csütörtök 0:39
Amit olvastál, az a Big Fish - Nagy hal. Nálunk augusztus közepén jelenik meg, egyszerűen azért, mert  valamivel később került a magyar mozikba. De volt már olyan film is, amit nálunk előbb jelent meg, mint Angliában. Ez ország-függő. Nálunk például nem a nyár, hanem az ősz volt sokáig a legerősebb a mozi-piacon, míg Amerikában a nyárra időzítik a legnagyobb durranásokat. Ez a DVD-megjelenés időpontját is befolyásolja.
A Predator SE, meg még néhány más Foxos SE forgalmazását azért nem kezdte el a hazai kiadó, mert látott (lát) esélyt arra, hogy ugyanez az extra változat felirat helyett szinkronnal is megjelenhet majd valamikor. Mivel egyszer már vol a piacon a film, nem akarták még egyszer kihozni feliratosan, hogy aztán harmadszor a szinkronos változat megjelenésekor kiboruljanak azok, akik korábban megvették az extra változatot.
Jézus említette az árakat. Azért nézz körül az amazonnál az új megjelenések környékén. 30-40% árengedménnyel kerül annyiba a filmek többsége, amennyi nálunk az ajánlott ár!
0
2004. június 24., csütörtök 0:28
Megfogtatok. A napokban olvastam egy film kritikájában egy másik filmmel kapcsolatban, hogy magyar szinkronnal rendelhető az EzyDVD-ről. De magyar felirat sok filmen van, melyet Magyarországon ne forgalmaznak.
Pl.: Predator - Special Edition (DTS - 2 Disc)
0
2004. június 24., csütörtök 0:24
Mi lenne, ha ezt a felfogást megforditanánk, és hogy ha ránk is "sokkal jobban figyelnének", talán nagyobb lenne az eredeti DVD-k iránti vásárlási kedv? Nomeg azok a fránya árak... nem hiszem, hogy a külföldi forgalmazó kevesebbért veszi meg a jogokat, akkor Ft-ban számitva miért olcsóbbak a DVD-k nagy része? (pl. Irországban, Angliában, Ausztráliában stb.) Ezt sem ártana számitásba venni.
0
2004. június 24., csütörtök 0:20
Mondj példát.
0
2004. június 24., csütörtök 0:19
Mert sokkal többen vannak, sokkal többet keresnek, sokkal többet költenek DVD-re, így sokkal jobban oda figyelnek rájuk - általában.
A Total Recall esetében másról van szó. A jogtulajdonos a német Kinowelt volt, akik egy kicsit elszámították magukat Németországban valamilyen televíziós befektetésnél, és erre majdnem ráment az egész cég. Amikor beütött a krach, először a kis leányvállalatok működését fagyasztották be, így történhetett, hogy néhány igéretes megjelenés után beszüntette tevékenységét a hazai, a cseh, meg a lengyel Kinowelt. Még A Gyűrűk Ura filmeket is ők forgalmazták volna, az első rész mozis platátjain még Kinowelt embléma volt. Ha sejtették volna, hogy ez a film kihúzhatta volna őket a k**iból, talán húzták volna még egy darabig, és akkor már évek óta lenne T2, meg Total Recall, meg miegymás.
0
2004. június 24., csütörtök 0:18
Sőt, ha egy azonos kiadást forgalmazhak Angliától Németországon át Ausztráliáig, magyar felirattal esetleg magyar szinkronnal, azt pont magyarországon miért nem? Ha erre ésszerű választ ad valaki, az egy gazdasági zseni.
0
2004. június 24., csütörtök 0:16
A Kinowelt megszűnt egészen, vagy csak a kelet-európai forgalmazással állt le? Miért nem adta el évekig a tulajdonában lávő jogokat? Vagy esetleg méltánytalan árat kért értük amit senki sem fizetett ki?
Viszont elnézést, hogy már megint a kalózokkal hozakodtam elő.
0
2004. június 24., csütörtök 0:10
Csak az a nagy helyzet (illetve kérdés), hogy a szenvedő rajongók miért vannak sokkal kevesebben külföldön?
0
2004. június 24., csütörtök 0:02
noname: van más különbség is a forgalmazók és a vásárlóbarát kalózok között. Az előbbiek súlyos milliókat költenek filmek készítésére, feljavítására, reklámozására, terjesztésére, jogok vásárlására, adók fizetésére, míg a kalózok mindezt egyszerűen ellopják.
Valószínűleg mindenki jól tudja, hogy lenne igény mondjuk a Total Recall kiadására, de jogi akadályok miatt ez eddig nem történhetett meg. Reméljük hamarosan változik a helyzet. A forgalmazók nem azért nem jelentetnek meg filmeket, mert szeretik látni a szenvedő rajongókat :)
0
2004. június 23., szerda 23:58
Egyszerűbb volna egy angol verzióra feliratot (meg esetleg szinkront) rakni. Bár szerintem ilyen kalózDVD forgalomban van már... Ezek a kalózok tudják, mire van igény és igyekeznek a VÁSÁRLÓT kiszolgálni, ellentétben egyes filmstúdiókkal/filmforgalmazókkal...
0
2004. június 23., szerda 23:41
Emberek!

Rohadjon meg mindenki, ha nem adják ki, akkor gazemberkedjünk.
Kéne valahonnan egy ismerős a tv2-től, aki Betaról át írná a filmet digitális formában winchesterre, és utánna ki lehetne írni DVD-re.

Nem?

MEG KELLENE CSINÁLNI!!!
0
2003. január 22., szerda 11:06
Rosszul emlékeztem,mert nics a Jupiterfilm honlaján a telefonszám,de leírtam a Konvoj DVD borítójáról  06-20-362-2952.
0
2003. január 22., szerda 9:46
Szerintem a Jupiter film fogja kiadni.Ők adták ki a Convoj és a Szarvasvadász című filmeket és ezen két film esetében a www.dvdzone2.com címen mindkettőnél a stúdiónak a CANAL PLUS-t  jelöli meg.Ha jobban megnézi az ember ugyanezt a honlapot az ember akkor kiderül,hogy a Terminátor 2,a Totall recall,a Vörös zsaru,Rambo 1-3,az Elemi ösztön,stb.esetében is CANAL PLUS stúdió van megadva,ezen filmek alkotják a CANAL PLUS CSOMAGOT ,és még legalább 100 film amik a Kinoweltnél voltak.Valaki felhívhatná a Jupiterfilmet,hogy nyilatkozzanak ez ügyben.A telefonszámuk a honlapjukon olvasható www.jupiterfil.hu.
0
2002. november 27., szerda 22:46
gigo meg is válaszolta szerintem "olyan mint a gyári" kifejezésével ;)
csak így tovább
0
2002. november 26., kedd 23:47
Most már azt is meg írhatnád hol vetted.
0
2002. november 25., hétfő 13:35
Elsőosztályú. DVD kép 2:35 Angol 5.1 és magyar felirat.
Mintha gyári lenne.
0
2002. november 25., hétfő 0:21
Egész biztosan kalóz anyag, mert még nem jött ki "magyar cuccokkal".
0
2002. november 24., vasárnap 22:54
Üdv. Kopasz !

Hol vetted meg magyar felirattal ezt a filmet, és milyen a minősége ?
0
2002. november 23., szombat 17:01
Hello!
Nekem már megvan a film angol 5.1 és magyar felirattal. Bibibiiii !
0
2002. november 5., kedd 14:16
amugy meg csak kiadják (valaki)addig is majd elképzelem hogy milyen jó a dvd kiadás és majd nézem vhsen .én csípom az eredeti hangot de azért lehetne rajta felirat is
0