Bocs mindenkitől a kimaradt napért, de örülök, hogy időközben beindult a gépezet...
Örülök, hogy sikerült felkelteni az érdeklőseteket, és biztos vagyok benne, hogy ahogy haladok/haladunk a dogával, billentyű-hagyomány útján híre megy együttműködésünknek.
Sajnos a segítségetekért csak annyit tudok felajánlani, hogy a nevetek (felhasználói vagy saját, amelyiket szeretnétek) feltétlenül meg lesz említve a dogámban több helyen is, ezt garantálom!
(Mr.) Brown első hozzászólásánál rámjött a szívbaj, hogy valami bűntettet követtem el, de látom, szerencsére ez is megoldódott!
Dylan hozzászólását elolvasva vettem észre, hogy "kissé" pontatlanul fogalmaztam, így ezt most pontosítanám:
Mivel Dec. 8-ig kell leadnom a dolgozat témáját, így szerencsére nem kell (még) kapkodnom, és viszonylag nyugodtan össze tudom szedni azokat a témákat, amiket mindenképp szeretnék kielemzni a dolgozatban. Előző levelemben figyelmetlen módon kihagytam a szövegből, hogy a leírtak csak a már meglévő ötletek, amelyek mellé még javában gyűjtögetem a továbbiakat, amik Dylan-nek hála újabbal bővült (a jogdíajkról majd még vitázhatunk, ha szeretnél XD). A digipack-vállalat lesz az a cég lesz, akinek a tevékenységeit, termékeit,
és célközönségét kell majd mutatnom, aminél górcső alá kerül a jelenlegi helyzet, amit megvizsgálva, és kielemezve kell majd javaslatot tennem a hatékonyabb, biztosabb működésre, és esetleg (én feltétlen szeretném!) a piaci helyzet jobbá tételére is.
Ha esetleg most sikerült méginkább összekuszálnom titeket, nézzétek el nekem, és szóljatok, mert ez sajnos jó(?) szokásom! :D
Dylan-nél maradva részemről is gratula az ötösödhöz, és én is szívesen elolvasnám az hozzá tartozó dogát!
Ismét sikerült egy kisregényt összehoznom, remélem, elnézitek ismét!