Keresés

Film kviz, Kérdezz felelek.

2004. szeptember 26., vasárnap 20:47
Hopp, egy i kimaradt...
0
2004. szeptember 26., vasárnap 20:47
Hány számot nő Spelberg lába, ha megint dühbe jön?
0
2004. szeptember 26., vasárnap 20:44
Egy név és egy mondat:
A név: Charlie Filpo
Egy mondat:Az az én hagymás babom!
Ki tudja hogy ez melyik filmből való személy?
Írjatok le válaszaitokat!
0
2004. szeptember 26., vasárnap 20:16
ha most kérdezek válaszolsz?:)
0
2002. április 3., szerda 22:26
Back to the future.Amerikában még ebben az évben megjelenik.Ez biztos.Nálunk mikor az jó kérdés.Azért Rudolf Peti hangja is rajt lehetne annak idején hazai megjelenéskor.
0
2002. április 3., szerda 21:45
Szia Skacok !
Csak egy név kinek mit mond./?/
MARTY MCFLY.??????
0
2002. március 30., szombat 23:30
Benyo:
A filmek azt hiszem Nightmare Becomes Reality a
címe és egy olasz zombi film, de mivel ez olaszból van átfordítva (mármint a címe) nem találtam ilyen filmet az IMDB-ban, úgyhogy csak az emlékeimre tudok hagyatkozni, de megkédezem néhány ismerősömet akik jobban otthon vannak zombi témában és írok, ha megvan az eredeti címe.

a Demons Lamberto Bava filmje ha jól emlékszem
85 ban készült, az Anchor Bay adta ki (mint sok más hasonló stílusú filmet), de tényleg csak angol sorround hang van rajta, felirat semmi, de tudomásom szerint R0-ás az a lemez amit amerikában is árulnak, (Egy barátomnak megvan és onnan tudom hogy R0-ás)
0
2002. március 26., kedd 5:54
a dvd lemez r1-es, sajnos semmilyen felirat nincs rajta, csak angol sztereó hang...
0
2002. március 25., hétfő 20:36
van rajta felirat?
0
2002. március 25., hétfő 14:10
A film pontos címe: Demons

A film elején egyébként egy lány utazik a metrón, és neki adja a jegyet az alárcos.. utána még odamegy az álarcoshoz és kér mégegyet a barátnőjének is...

amőgy nagyon szeretem a filmet..kiváló trash alkotás, jó trükkökkel és jó gyilkolászásokkal...

megvan dvd-n
0
2002. március 24., vasárnap 20:40
Demon
0
2002. március 24., vasárnap 19:37
Ha már itt tartunk. Arra a zombi filmre emlékszik valaki mikor egy repülőgéppel száll le egy riporter azt hiszem és után vidámparkos mészárlás következik majd a végén kiderül, hogy a riporter csak álmodta az egészet felébred a repülőn amelyik leszáll és onnantól ugyanúgy történik minden, mint az álmában. Nem nagyon emlékszem már rá, több mint 15 éve volt.
0
2002. március 24., vasárnap 19:24
Kiváncsi lennék ki emlékszik a következő filmre.
Kb 1980-82 tájékán lehetett látni kaloz videón és arról szól,hogy : két fiatal lány utazik a metron a Brooklyni megállonál leszálnak és dumcsiznak arról,hogy nem akarnak szólfés órára menni mert nagyon nehéz művet kell előadniuk,Bartek művéből--------és  abban a pillanatban oda lép hozzájuk egy elég rusnya kinézetü hippi,csőves/?/
és két mozi jegyet nyom a markukba.A lányok örülnek és elmennek az előadásra na de a mozi elöterében álarcok vannak ki állitva és az egyiket felpróbálja valaki és megsérti az arcát----------majd a mozi előadás közepette zombi lesz és majdnem mindenkit lemészról......................stb
Szóval kiváncsi lennék mi a film pontos cime./?/
0