Keresés

FOLYTASSA SOROZAT és PITKIN-filmek

2002. április 9., kedd 12:34
Hello! Nem rossz ötlet a Folytassa sorozatott kiadni,de ami igazán nagyszám lenne és tuttira mindenkit érdekelne az a Fantomas filmek és a többi "Füné" filmek. Én mindegyikre biztos vevö lennék. Csáó
0
2002. április 3., szerda 20:50
A Pitkin filmekhez nem tudok hozzászólni,mivel nem ismerem őket.Ami a Folytassa sorozatot illeti,jó ötletnek tartom a megjelentetést.Bonusz,hogy a magyar szinkron is rajt lesz.Nagyon jó.Még jobb lenne,ha egy lemez 2 részt tartalmazna.Folytassa Jack nagyon tetszett.És az a poén. a Cleoból.A banán belsejét ki kell venni.
0
2002. március 29., péntek 19:57
Kedvencem a Folytassa a légióban,jót röhögtem amikor teve szaral ágyuztak.De ennél jobbak a Luies Funes filmek /pl:  Jákob Rabbi .../
vagy nem tudom kijátszik benne A felszarvazták őfelségét.
0
2002. március 28., csütörtök 19:22
Esetleg két rész egy lemezen, egy film áráért jól hangzana. Egyik-másik Folytassa film tényleg nem volt túl erős, de ennyiért én akár az összeset is megvenném. :)
A Pitkinhez nem tudok hozzászólni. Őszintén szólva nem emlékszem a filmekre, bár lehetz, hogy láttam őket.
0
2002. március 28., csütörtök 19:12
Ha az ára megfelelő lesz (monjduk a kiadvány műszaki paramétereihez mérten nem esik pofátlan túlzásokba), akkor mindenképpen jó ötlet.

Bár a Folytassa..! - sorozat nem minden tagja volt maradandó...

Eszébe juthatna inkább valakinek elővenni végre Az Idő urai c. rajzfilmet meg mondjuk a Logan futása c. sci-fit. De lehetne még sorolni a kultikussá vált filmeket.

Addig is, itthonra:

Folytassa, DVD kiadók! :)
0
2002. március 28., csütörtök 18:34
Nekem az egész Folytassa...!-sorozatból csak a Folytassa, Kleo! tetszett, de ettől függetlenül MINDENKÉPP TÁMOGATOM a teljes sorozat kiadását!!!
T
0
2002. március 28., csütörtök 18:18
Kedves Mindenki!

Ezt a fórumot azért nyitottuk, mert ide várjuk véleményeiteket a FOLYTASSA-sorozat és egy-két Pitkin-film (Norman Wisdom) megjelentetésével kapcsolatban. Az Ariel hamarosan megjelenteti a Folytassa, doktor és a Ne hagyd magad, Pitkin! című filmeket DVD-n és tervezzük a sorozatok további darabjait is kiadni. Arra lennénk kíváncsiak, hogy szívesen megvásárolnátok-e ezeket a klasszikusnak számító vígjátékokat. A Folytassa-sorozat legtöbb része mono eredeti hanggal és 4x3-as képpel rendelkezik, de persze vannak kivételek is - például pár Pitkin-film esetében van anamorf szélesvásznú kép és sztereo hang is. Természetesen a klasszikus mono szinkron is szerepelne minden lemezen. Válaszaitokat előre is köszönjük, mint ahogy azt is, hogy az Xpress lehetővé tette, hogy elvégezzük ezt a kis közvéleménykutatást.

Üdvözöl mindenkit az

Ariel International
0