Vasárnap volt Elő-Volt fesztivál Sopronban, le is ugrottam megnézni. Árulták ezt a cd-t is, meg játszották is, amikor nem volt éppen koncert. Csak megerősíteni tudom az eddigieket: igényes cd, de a borító lehetne jobb is. Remélem holnap hozza a postás...
0
2002. március 30., szombat 12:26
2
Sziasztok!
Nekem véletlenül pont bejött, hogy egy ilyen cd-vel indítotok, amúgy nem tudom, mit szóltam volna. Egy külön fül a cd-knek szerintem nyerő ötlet, és ha lehet, maradjunk tényleg a filmzenei cd-knél és dvd-n is jöhetnek koncertek, egyebek...
Kérdés a cd-vel kapcsolatban: mi az, hogy kiadatlan az Utolsó aktus a Földön a Kispáltól? A Holdfényexpresszen rajta van... vagy ez valami spéci változat? A borító meg lehetne igényesebb... De már nagyon várom a korongot!
0
2002. március 30., szombat 3:25
2774
nekem az a véleményem, hogyha hoztok ide cd lemezeket azok filmzenei lemezek legyenek.. egyéb zenéket szvsz nem kellene árulni...
megmaradhatnátok "filmes" boltnak :))
0
2002. március 29., péntek 11:39
2
Sziasztok!
Mint ahogy az elottem szolok is mondtak, en is tamogatnam a KULON FUL megoldast. Egyertelmu, es mindenki azt az oldalt nezne, amelyikre kivancsi.
A filmzene CD-ket jo otletnek tartom, a filmekkel egyutt rendelheto, nemileg olcsobb "csomagoknak" en is orulnek.
Ugyanigy tamogatom az osszes tobbi CD arusitasat is, engem nem zavarna (termeszetesen szeparalva). Raadasul az araitok egesz jok, a kiszolgalasra nekem egy rossz szavam nem lehet, igy elkepzelheto, hogy CD-t is vasarolnek.
Jo/sikeres dontest kivanok!
0
2002. március 29., péntek 10:53
18
Szerintem a "külön fül" megoldás lenne jó. A DVD fül mellett lehetne egy CD is. Így a megjelenítés nem keveredne, de a rendelési megoldás maradhatna egyben. Nem vagyok programozó, de szerintem ez kisebb munkát jelentene, mint a személyre szabható felület (bár az valóban igen jó ötlet).
0
2002. március 29., péntek 10:47
182
Igazából a betük felett lévő DVD fül már sejtette a legelején is,hogy bővítés történhet más kategóriában is.Szerintem jöhet bármi ha kedvezőbb az ára és ilyen szinvonalon rendelhetem meg valamint a tartalma is fel van tüntetve nem úgy mint máshol.De remélem azért mosógépet nem fogtok árulni. :))
0
2002. március 29., péntek 10:11
1447
Ez jó 5let medve!
0
2002. március 28., csütörtök 21:56
279
Az új domain nem lenne szerencsés, hiszen egy bejáratott nevet (xpress.hu) marketingszempontból nem indokolt lecserélni.
Arról nem beszélve, hogy sokan esetleg tényleg szeretnének a DVD mellett más terméket is vásárolni, őket miért is kéne hátrányos helyzetbe hozni a többiek rovására?
Továbbra is azt mondom, hogy a legkorrektebb megoldás az, ha a főoldal személyre szabható lenne, így mindenki az általa preferált termékeket látná a bejelentkezésekor.
Így az ellenzők és a más terméket szívesen látók is ki lennének elégítve. Nem kell mindent feketén vagy fehéren látni. Kompromisszum-készség, emberek!
0
2002. március 28., csütörtök 21:50
634
filmzene cd-k jöhetnek ide minden mennyiségben.
0
2002. március 28., csütörtök 21:39
1447
Engem az se zavarna ha itt lenne, csak tényleg filmzenék legyenek és ne hulladék kategóriájú popzenék...
0
2002. március 28., csütörtök 21:16
27
Szóval mintahogy Robi is javasolta, itt érdemesebb a véleményeket kifejteni. Szerintem senki ne szabja, és nem is szabhatja meg hogy a másik mit csinájon, de javaslatot tehet, erre való a Fórum ;) Ha a CD bejön a vásárlóknak, akkor miért ne legyen az is, hiszen senki nem ellensége a saját pénzének. Az én öteltem (javaslatom) az lenne, hogy szerintem a mostani rendszer maradjon csak DVD-s, és mondjuk lehetne egy másik domain (pl. cd.xpress.hu) ami csak a CD-k árusítására szolgál. Na persze ez plusz munka, plusz domain és nem utolsó sorban egy új php rendszer. Így szerintem mindenkinek jó lenne... (ez tényleg csak javaslat ;)