Keresés

Glitter - Ami fénylik

2002. május 13., hétfő 13:30
Bármilyen hülyén hangzik is én láttam a filmet, és még tetszik is! A barátnőm kapta meg egy ismerősétől amerikából. Különösebben nem voltam rá kíváncsi, dehát milyenek a nők! :))
Kicsit gagyi a forgatókönyv, de szerintem nem alakít rosszat Mariah. Nyugodtan nézzétek meg és uátnna lövöldözzetek azzal hogy így sz@r, meg úgy sz@r! Ha ez a színészi alakítás érdemelte ki az arany málnát, akkor örülhetünk a tavalyi filmfelhozatalnak, mert akkor a csajok nagyon nagyot alakíottak! Szívesebben adtam volna Lopez kisasszonynak a málnát, mert még egy darab normális filmjét sem láttam. De legalább jó a feneke! (jó nagy)
0
2002. április 17., szerda 18:31
Jól van. Nyertél!
0
2002. április 16., kedd 21:06
ok. :]

mindenek felett abszolut kedvencem a the future sound of london, igaz, legutóbbi albumuk[?] elég felemásra sikeredett, de a zene nonpluszultrájának számít nekem the aphex twin, autechre, boards of canada, plaid zenéje. zseniális muzsikusnak tartom mark bellt, andrew weatherallt, richard jenkingset [mondjuk, ő eléggé őrült], william orbitot, philip glasst, no meg trent reznort. ha elsősorban nem a szellememet szeretném szórakoztatni, akkor klute, high contrast, mist:i:cal zenéket pörgetek, ha csak zúzunk, akkor meg kemal, ed rush+optical, dom+roland, vagy teebee. aztán nem beszéltem még a lassabb dolgokról: massive attack, portishead, aromabar, dorfmeister, luke vibert, de-phazz, lamb, stb... most boldog vagy?

ja, s a legszebb hangja a világon björknek van. :]
0
2002. április 16., kedd 12:46
Köszönöm szépen, hogy így ismeretlenül is alábecsülsz.
0
2002. április 15., hétfő 21:20
azt hiszem, inkább megkíméllek tőlük. valszeg a töredékét se ismernéd.
0
2002. április 15., hétfő 18:45
Miért szerinted ki az igazi? Ki az, akinek a zenéje megérintett és akit hallgatsz mikor szomorú vagy?
0
2002. április 12., péntek 21:05
ja, végülis tökmindegy. egyiknek sincs lövése a zenéről...
0
2002. április 12., péntek 12:40
Neeeeeeeem! :o)
Miss Mariah Carey
0
2002. április 11., csütörtök 21:19
mc... hammer?
0
2002. április 11., csütörtök 10:36
Sajnálom! MC a legjobb. :o)
0
2002. április 10., szerda 18:55
Én nem mondtam véleményt a zenéjéről...nem ismerem eléggé. De nem is célom.
0
2002. április 10., szerda 18:10
Kedves Red5!
Ne máááááááár! :o) Olyan szomorú leszek, ha ilyet olvasok! Te nem szereted? Bemutassam neked MC-t, mint tehetséges énekesnőt? Mert AZ, csak te rosszul ismerted meg! Segítek rajtad! :o)))
0
2002. április 10., szerda 15:23
Én megértem...énekel mert pénzt akar keresni:) És még a filmbe is belevágott csak mert telhetetlen és azt hitte neki is bejön mint pár elődjének...csak hát...-> bukás :))
0
2002. április 10., szerda 10:24
Szeretném elmondnai nektek, hogy Mariah Carey a legfantasztikusabb énekesnő a világon. A filmet még nem láttam, de izgatottan várom. Tudom, hogy tehetséges, tudom, hogy fantasztikus, ezért ne szóljátok le, hanem próbáljátok megérteni őt!
Mariah sokat ad nekünk gyönyörű hangjával és dalaival.
Pusz
0
2002. április 10., szerda 0:03
az, hogy valaki populáris, mióta jelenti azt, hogy jó is? ezzel az erővel a film azért rossz, mert nagyon kevesen nézték meg. Ami nem igaz. A film ettől függetlenül nézhetetlenül szar.
0
2002. április 9., kedd 20:27
Én azt merészeltem állítani, hogy Mariah a legjobb színésznő az ismert énekesnők közül. Ehhez az állításomhoz ragaszkodom: aki nem hiszi, az nézze meg a filmet, mielőtt ide irogat prokováló dolgokat. :-)
Azon felesleges vitatkozni, hogy milyen nagy énekesnő Mariah Carey. Talán elég az, hogy ő adta el a világon a legtöbb lemezt, megelőzte Madonnát is a tavaly év végi összesítések alapján. Aki ezek után kritizálja tehetségét csak önmagát teszi nevetségessé...
0
2002. április 6., szombat 18:58
Szerintem zkunsagi -ban volt egy kis "namostmegmutatomhogynekemeztetszik" provokáció, csak, hogy lássa mi a reakció...
0
2002. április 5., péntek 20:04
A hölgy nemcsak tehetségtelen színész, hanem egyre rosszabb énekes is, hamarosan eltünik a süllysztőben.
A film egyébként inkább vizuális terror kategória, szinte börtön járna érte.
0
2002. április 3., szerda 22:41
Csak szerényen jegyezném meg, hogy a "színésznő" tudtommal idén megkapta az Arany Málna díjat - a negatív Oscar-t. :)
0
2002. április 3., szerda 16:18
Gondoltam írok ide pár sort, hogy ne haljon be ez a topic érdeklődés hiányában. És hadd tegyek ide egy mosolyt  ;)  hogy van kishazánkban olyan ember akinek az ilyen film is teccik és ki is áll mellette.
0
2002. április 2., kedd 18:47
A legjobb film, melyet eddig énekesnő készített!
0