Sziasztok! Én csak annyit kérdeznék, hogy van-e vkinek ötlete, hogy honnan tudnék beszerezni bianco DVD tokokat? Már elég sok tok nélküli DVD-m van, de nem akarom "őket" megszégyeníteni egy sima CD tokkal! Bp-en?
0
2002. augusztus 3., szombat 14:03
Moderátor
7449
Kedves Attila! Mivel a HP speciális, egyedi tokban van, nem tudunk külön tokot küldeni, de ha visszapostázod a hibás filmet, azonnal küldünk egy újat - ami reméljük nem sérül majd meg a szállítás során.
0
2002. augusztus 3., szombat 3:34
21
Tisztelt Xpress!
Nekem is lenne egy problémám, a héten rendeltem meg a Harry Pottert ami meg is jött, de a DVD tokja sérült. Már a buborékos csomagolás is meg volt sértve,(máe előfordult) de amikor kivettem a DVD-t csak akkor láttam, hogy a tok is megsérült. A tok megnyomodott és be van szakadva, az első lemez műanyag tartója pedig megrepedt. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges lenne e, hogy kicseréltessem a tokot?
Tisztelettel L. Attila
0
2002. május 12., vasárnap 2:24
39
Köszönöm a választ, régebben amikor néztem még nem volt meg.
Remélem a pontos "határvonalat" mielőbb megtudjátok!!!
0
2002. április 10., szerda 21:05
3
Koszonom a cimet
0
2002. április 10., szerda 20:58
Moderátor
7449
Xpress.hu 9400 Sopron, Pf. 360.
0
2002. április 10., szerda 20:28
3
Kiprobaltam asztali lejatszon is (nem is egyen) es ott is akadozott. Kaphatnek egy cimet hova kuldjem vissza a filmet mert sehol sem talaltam az xpress level cimet
0
2002. április 9., kedd 23:27
Moderátor
7449
Kedves Bogyee! Természetesen cseréljük a filmet. Azt nem tudom, hogy a karcok okozzák-e az akadást - érdemes lenne egy próbát tenni egy másik lejátszón is -, de mindenképpen postázd vissza a lemezt, és küldünk egy másik kópiát.
0
2002. április 9., kedd 23:09
3
Nekem nem teljesen kapcsolodik a temahoz a gondom de hasonlo Vasarnap megrendeltem a Jackie Brown c. filmet hetfon ki is jott de sajnos nem tudom lejatszani En szamitogepen probaltam de a dekoder kartyammal a menun kivul semmit sem tudtam lejatszani.Powerdvd akadozva es nagyon lassan lejatszotta a filmet.Asztali jelatszoval is ugyanez a problema jelentkezik.A lemez tele van karcolasokkal es egy ket helyen van rajta eleg nagy serules!Es az mar igy volt amikor felbontottam! Szoval ez lenne a kerdesem ,hogy lehetseges-e a csere es ,hogy masnal is jelentkezett a lejatszasi problema (csak mert mar nagyon karcos filmet is le tudtam jatszani akadozas nelkul szoval valami mas baj is van a lemezzel)
0
2002. április 5., péntek 10:38
Moderátor
7449
Kedves Charles! Ha írsz az info@xpress.hu címre, és megírod melyik két filmnek törött a tokja, (valamint megírod neved, címed) küldünk új tokokat. Sajnos a "buborékos" boríték használatán kívül nem tehetünk mást a lemezek megóvása érdekében, de ezek a belső pöcök törések gyanúnk szerint nem mindig a postai szállítás során történnek, hanem többnyire a lemezek gyári csomagolásánál. Ez pedig sajnos kiszűrhetetlen. Az említett címről sajnos nem tudom látatlanban, hogy külső, vagy belső kerület, mivel a feltüntetett térképet a velünk együtt dolgozó, de tőlünk függetlenül működő futárszolgálat adta meg. Volt már több hasonló kérdés és probléma is, ezért a közeljövőben megpróbálunk egy részletesebb, egyértelműbb térképet beszerezni.
0
2002. április 5., péntek 10:26
1447
Ezt talán nem ide kellett volna, hanem egy emailbe xpress-nek...
0
2002. április 5., péntek 3:07
39
Tisztelt Xpress!
Panaszkodnék, mivel 4 rendelt DVD-ben 2-ből, amelynek a tokjában a DVD "tartó" 5 kis pöcök kialakítású, a pöckökből letört 2-3 darab, így egyik 2 tokban is "lötyögött" a lemez... Ezért nem szeretnék visszaküldeni semmit, de kérdezem, hogy a csomagolás ezt nem óvja meg? És posta: miért dobálják ezeket a csomagokat? Nem kéne rá egy "törékeny" felíratot tenni?
Azért rendelek postával, mivel NEM válaszoltak a kérdésemre, hogy a XI kerület RÁTZ LÁSZLÓ U 10 külső vagy belső kerület-e és épp ezért 500 vagy 1000ft- e a futár. Gondolom önöknek is plusz bevétel lenne, ha inkább nem postán rendelnének, de ehhez tudni kéne, hogy hol van a "külső" kerület határa, pontosan meg kéne adni utca/út nevekkel.