Keresés

Csak külföldön kapható magyar feliratos/szinkronos DVD-k

2014. július 19., szombat 16:22
Talán azért mert sokan nem beszélnek a magyaron kívül más nyelven és mert egy kissé kényelmetlen olvasni a szöveget és közben figyelemmel kísérni a mozgóképen történő dolgokat is?
Sokan azt szokták mondani, ha olvasni akarok, akkor előveszek egy könyvet. Ezzel én is így vagyok, annak ellenére, hogy néha szoktam feliratosan is nézni filmeket. De csak akkor ha nincs más lehetőség!

Egyébként nem értem miért akkora téma ez. Ha valaki olvasni akarja, akkor olvassa. Ha valaki az anyanyelvén akarja hallgatni, akkor tegye azt!
0
2014. július 19., szombat 15:04
Öhm, mert a magyar szinkronszínészek a legjobbak? Vagy mert nem akar a kutya se 3D-s filmet olvasni 2 órán keresztül? Vagy mert am is szar 2 órán keresztül olvasni egy filmet? Amit nézni kellene inkább? Eredeti csak másodnézésben jó vagy inkább harmadban. Meg persze ha perfekt angol az ember.
0
2014. július 19., szombat 14:28
„Magyar szinkron nélkül nem kell!”-"mánia" VS. "Mindent eredetiben, mert a szinkron csak szar lehet!" - hülye sznobéria.
0
2014. július 19., szombat 14:07
Nekró!

Csak azért élesztettem fel, mert nem tudtam, hogy hová is kellene az újabb mérges hozzászólásomat pakolni. (A mérget + a hosszt kivágtam/lerövidítettem.)

Az elmúlt évtizedben nagy haladást értünk el (előtte állandóan ment a sírás a magyar szinkron hiánya miatt): a szereplők eredeti hangja egyre több embernek lett fontos, de valamiért úgy tapasztalom, hogy az utóbbi években (sajnos) lassan megint visszatér a „Magyar szinkron nélkül nem kell!”-mánia.

Valaki esetleg elmagyarázná, hogy miért is történik ez?
0
2008. május 13., kedd 12:34
Lehet, hogy valaki beszél az angol verzióban "magyarul", valami egzotikumként, de ennek kiderítéséhez hallani kellene az originál hangsávot. Ha viszont csak elírták az IMDB-n, akkor az amerikai és az angol Amazon is következetesen átvette a bakit. Annak valószínűsége elég csekély, hogy egy amerikai tévésorozat R1-es kiadványán az angol mellett egyedüli nyelvként a mienk foglal helyet.
most posts by TM
0
2008. május 13., kedd 12:24
Igen, kis nyomozás után rájöttem, hogy valószínűleg NINCS rajtuk magyar hangsáv. Az amerikai amazonon, az R1-es NTSC változathoz is odaírták a magyar nyelvet, ez csak félreértés lehet, kizárt dolog, hogy arra rápakolták. Sajnálom, jó kis sorozat...

Erre csak azt tudom mondani, hogy a TV6-on jövő héten fut le a sorozat 139. befejező részig, ha utána újrakezdik az elejétől, akkor elkezdem rögzíteni a szinkronokat, biztos ami biztos... :)
0
2008. május 13., kedd 10:53
Mielőtt beleélnéd magad bármibe, nézd meg a filmsorozat imdb-s adatlapját, ahol a sorozat EREDETI nyelveként is szerepel a magyar az angol mellett. Hogy ez mit takar, azt csak akkor lehetne megtudni, ha egy részt eredetiben néznénk végig, az viszont tuti, hogy e forrás alapján írták a dvd-re is a magyar hangot, ami azonban egyáltalán nem Koroknay Géza és társai magyar hangját jelenti.
Egyébként pedig megvan a véleményem a hazai dvd kiadókról, de még a mélyen tisztelt torrentező társadalomról is, mert az csak hagyján, hogy gyári dvd-n nem elérhető az egyik legszenzációsabb vígjátéksorozat, de hogy még a kalózoknak is ennyire ne legyen humorérzékük, hogy egy oldalon se legyenek fent az itthon már minimum háromszor vetített részek, az már tényleg siralmas.
most posts by TM
0
2008. május 13., kedd 10:38
Korábban TM kérésére levelezgettem velük ebben a témában, és afféle "nesze semmi fogd meg jól" választ adtak, ha jól emlékszem. Valami olyasmit, hogy egy évad kivételével mindegyiken van, a hivatalos leírás szerint, de ők nem tudják ezt sem megerősíteni, sem cáfolni, hiszen nem fogják átnézni az összes borítót.
Pontosan nem emlékszem, de ez volt a válasz lényege. Ha TM jön, kérdezd meg tőle, tán ő jobban emlékszik, vagy ha gondolod, - ha nem töröltem ki - előbányászom neked a mailboxomból a levelezést és átolvasom újra a pontos részletekért.
0
2008. május 13., kedd 0:51
Ez így van, de nekem eddig nem kellett csalódnom benne. Hálisten :)
0
2008. május 13., kedd 0:49
Az az oldal sem tévedhetetlen... ;)
0
2008. május 13., kedd 0:44
A dvdcompare.net szerint csak angol 2.0 van rajtuk, felirat nélkül. Biztos ami biztos azért te is nézd meg.
0
2008. május 13., kedd 0:27
Az angol amazonon kapható a  3rd Rock From The Sun  című sorozat (magyarul Űrbalekok címmel megy most is a TV6-on).Na most mind a hat évadhoz oda van írva, hogy angol és magyar (!) hangsáv van rajta. Ez vajon mennyire fedheti a valóságot? Mennyire szoktak pontosak lenni az ilyen infók az amazonon?
http://www.amazon.co.uk/3rd-Rock-Sun-Complete-Season/dp/B0001Z64GI
0
2007. január 9., kedd 10:09
Sziasztok!

Ki az aki segitene nekem külföldről megrendelni 2 filmet?:D
CSak naggyából ismerem enenk a menetét, de azt tom ,hogy egy olyan speckó bankkártya kell, ami nekem sajna nincs:D
Bár más fórumozók is irták, hogy nagyon segítőkésezk az emberek itt, ezért kérek meg vaalkit, hogy ha tudna neekm ebbe segiteni, kérem jelezze:
Msn: Sipibence@hotmail.com
Mail: sipibence1984@freemail.hu
msn átalában estefelé él olyan 8 óra után , előre is köszönöm a segítséget

Sipos Bence
0
2007. január 8., hétfő 23:42
Nagyooooooon király ez a cim:http://www.ezydvd.com.au csak ajánlani tudom!
0
2007. január 8., hétfő 19:31
Attól függetlenül én angol feliratal is megvenném :(
0
2007. január 8., hétfő 19:31
Amugy olyan nem lehetséges, hogy valaki elkészít egy rajongói feliratot és ingyen vagy csak jelképes összegért elküldi egy külföldi filmforgalmazónak aki rárakja a filmre. De mivel a Mo.-ra nem hozzák be külföldről magyar felirattal meglehet rendelni. Szeritnetek Eu-n bellül mondjuk egy olasz vagy angol filmkiadó rárakná ha neki semmibe se kerülne?
0
2007. január 8., hétfő 19:25
Te tévedsz!

Ugyanis mégse kerültünk fel rá sajnos. Téves info volt a DVDExtrán is!!!!

0
2007. január 8., hétfő 17:38
Davenport, tévedsz. A közép-európai változaton van magyar felirat. Úgy hogy aki tud a csehektől, lengyelektől, horvátoktól stb. rendelni, az be tudja szerezni.
0
2007. január 8., hétfő 17:28
Kapható már a Gimiboszi(Election) extra változat.Szinkron és felirat van rajta.
0
2007. január 8., hétfő 15:46
Magyar felirattal sehonnan. Mivel nem kerültünk rá. Sajnos:(
0
2007. január 8., hétfő 15:15
Tud valaki segíteni abban, hogy honnan rendelhetném meg a Kingdom of Heaven rendezői változatát magyar felirattal, amit az Intercom nem akar behozni?
0
2007. január 7., vasárnap 20:13
Vagy ajánlom még a Saturnt, egész jó árakat láttam ott is :) Főleg akciós berkeken belül (digis Pulp 10 euro pl.)
0
2007. január 7., vasárnap 20:05
köszi
0
2007. január 7., vasárnap 20:01
Metroban vagy Libro-ban, ott minidg vannak eszméletlen akciók.
0
2007. január 7., vasárnap 19:54
Ausztriában hol érdemes személyesen vásárolni dvd-t?
0