Keresés

ami kib*szottul dühít...

2015. november 30., hétfő 19:22
Már csak azt kéne beírni, hogy szerencsére a tűzoltóságot sem egy f@szfej alapján ítéljük meg... de én nem tehetem ugyebár... :(
0
2015. november 30., hétfő 18:53
Tudom. Láttam. :)

0
2015. november 30., hétfő 18:52
Nem baj, oda is kontárkodtam egy kicsit. :)
most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 18:49
Köszi!!! De ahogy látod, reménytelen a tűzoltó... :(
0
2015. november 30., hétfő 18:22
Csaltok, én aztán tudom! Akkora adagokat adtok azért a pénzért, amiért máshol csak feleannyit, hogy a fülem kettéáll tőle, akárhányszor kajálok ott! :))
most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 18:14
azért jól kifogtatok egy igazi faszfejt, aki hőbörgésével saját magát hazudtolja meg. szégyent hoz a tesületre
hála a fészbuknak hetente (csak egyszer egy héten kattintok rá)találok olyan embert akinek köszönök régi ismertségből kifolyólag, de mióta posztol, megoszt a drága már bánom, hogy fogadom a biccentését.
0
2015. november 30., hétfő 17:12
Vagy egy kedves régi húsvéti népi játék, amikor két gyerek hímes tojásokat dobál egymásnak...(google) Jó, lehet hogy nem erre gondolt, aki írta. :)

Egyébként várható volt, hogy a sok önérzetes joghuszár* közül egy-kettő írni fog választ, akikkel majd vitázhatsz. Csak az a baj, amit már más is írt, hogy az ilyen típusú embert úgysem lehet meggyőzni. Hisz magában és az eltorzult értékrendjében annyira, hogy ennek még hangot is mer adni névvel, arccal. Na, itt tartunk ma.

*joghuszár: itt értsd úgy, hogy azt hiszi, neki mindenhez joga van és mindenki más le van sz.rva.
0
2015. november 30., hétfő 16:30
Csalás, a vendég becsapása, átverése.
0
2015. november 30., hétfő 16:25
Mi az a csingázás?
0
2015. november 30., hétfő 16:15
"...ha nem tetszik a takarítás ne fogadjatok vendéget!Te is közhelyeket irogatsz!Egyébként nem válaszoltál ti sosem csingáztok?Tudodmit többre tartanálak,ha azt mondanád,hogy csingáztok,a vendéglátoiparban saját pénzéért verik át az embert!Ehhez képest mi az a pár üveg pálinkabevitel!Egyébként nem is járok vendéglöbe,mert hányok az egésztől,de lehet változtatni ébresszetek bizalmat az emberekben elárulom nehéz lesz a sok trogerságot helyrehozni amit az elmult idöszakban a vendéglátoiparnan csináltak!"

Szélmalomharc...

Teljesen jogos és helyénvaló behozni a pálinkát, mert a vendéglős úgyis becsap.
Anyám. :(
0
2015. november 30., hétfő 14:16
Sajnos valóban ez a tendencia az élet minden területén, amit az elején írsz. Szóval megértem.
0
2015. november 30., hétfő 13:19
"mindig a vevőnek van igaza"

Sajnos én ezen már túlvagyok. Napról-napra egyre több a balfasz, bunkó, követelőző, erőszakos seggfej, s 20 év tapasztalatával nem vagyok hajlandó mindent lenyelni. :)

Ebben a szituban úgy éreztem/gondoltam/láttam a srácon, teljesen felesleges szépen beszélni vele - ha már "úgy kellett visszafogni" nehogy ránk borítsa az asztalt. Alapból elferdítette a tényeket, máshogy adta elő azt, ami történt - pontosabban volt egy sértődött nézőpontja - így a tárgyilagosnak és a higgadtnak maradni nem sikerült nekem sem. Szánom-bánom, de nem bánom. :)
0
2015. november 30., hétfő 13:06
Gondoltam, hogy Te írtad. :) Értem én az álláspontodat, csak hát a kereskedelem egy olyan rohadt világ, hogy mindig a vevőnek van igaza. Akik meg ezt olvassák anélkül hogy ott lettek volna (bár nem látom, hogy az mivel adna többet a sztorihoz), külsősök, mint pl. én is, szerintem rossz üzenete van. Ha ott és akkor elküldtétek, az egy döntés az adott szituációban, de ugyanezt megtenni ilyen alázósan nyilvánosan is... Nem jobb nyelni egyet és azt mondani, hogy bocs most ez így alakult, de legközelebb ebben az év végi időszakban inkább foglalj te is asztalt, hogy biztosan nálunk tudjál enni, mert szívesen látunk? Ha már vendéglátós az ember. De ez az én véleményem, csak megjegyeztem, ha már megnéztem az oldalatokat. :)
0
2015. november 30., hétfő 12:22
Adtam. Én. :)

S még szolid voltam... ha valakinek igaza van, azt is elismerem, de ha nincs, menjen a p*csába.

Még pont itt voltam, mikor jöttek, tudom, mi volt a szitu, s bár a konkrét párbeszédet nem hallottam, qrvára nincs igaza a csávónak. Sértette az önérzetét, hogy a barátnőjét elhozta kajálni és nem tudtak leülni. Nagyjából ennyi.
0
2015. november 30., hétfő 10:22
Sajnos ez olyan, mint a „Ne lopj!” videó a DVD-ken, ami teljesen elhibázott kampány volt. Aki megnézte, az pont megvette a DVD-t, azaz rá nem vonatkozott, aki meg másolta/letöltötte/bármi, az meg ezzel nem is találkozott. De ha találkozott volna vele, akkor is teljes felháborodással, hogy ő nem is lop. Botrány. Szóval itt is ez a helyzet, akire vonatkozik, az majd jól felháborodik rajta, hiszen neki mindenhez joga van, akire meg nem vonatkozik, azt kár is terhelni. Ettől aki bevinné a cuccot, az úgyis beviszi, függetlenül attól, hogy olvassa.

(A legutóbbi (11.21.) negatív értékelésre viszont szerintem nagyon durva választ adtatok.)
0
2015. november 30., hétfő 9:08
Mi tavaly egy olyan buliban voltunk, ahol a tulaj megengedte, hogy az éttermébe bevigyük a töményet. Annyi kikötés volt, hogy kólát, vizet, sört ott fogyasszuk, a rövidet meg hozhatjuk magunkkal. Tudom, hogy ezt sokan nem preferálják - nekem is furcsa volt, hogy van ilyen - de nem volt gond, nem történt baj. Ráadásul körülbelül annyi fogyott az étterem bárjából is, mint amit mi vittük. Szóval van pozitívabb példa is.
0
2015. november 30., hétfő 0:18
Írtam! :)
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 22:34
Ahogy az iskolában nem veheted el erőszakkal a gyerektől a telefonját - hogy ne tudjon órán facebookozni!!! -, úgy a vendégtől sem vehetem el erőszakkal a saját tulajdonú pálinkáját.

Beengedést ugyan megtilthatom, de akkor meg az előbb említett verbális és fizikai inzultusnak vagyunk kitéve. Ördögi kör, ami évről-évre rosszabb lesz és mélyebbre húzza a színvonlat.

A lényeg az, hogy a vevő/vendég/vásárló keble dagadjon az öntudattól, hogy akkor most ő mindent megtehet.

0
2015. november 29., vasárnap 18:46
Akkor kuverosok kellenek a bejárathoz, mint a kimondottan piára szakosodott diszkókban, rockkocsmákban. :)
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 18:43
Ááá, értem...

Az sem olyan egyszerű. Ezek a "vendégek" vannak annyira öntudatosak, hogy ezt nem engedik, még nekik állna feljebb, hogy mit képzelünk, stb. Aztán jönne az össznépi köpködés, jobb esetben szóbeni ütközet, rosszabb esetben tettlegesség (volt már példa régebben olyanra is).

0
2015. november 29., vasárnap 17:28
Arra gondoltam, hogy azonnal, evés közben felállítani őket az asztaltól, kifizettetni velük a számlát (dobozok árával együtt, kaját becsomagolni, aztán egyék meg kint a járdán a hidegben kézzel. Fázni nem fáznak, ott a zugpia.
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 17:23
Na hallod, akkor a december nagy része elvitel lenne... szombatonként legalábbis. :(
0
2015. november 29., vasárnap 17:21
Az ilyen brigádnak azonnal dobozba kéne rakni a kajáját, aztán menjenek, ahová akarnak.
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 16:16
Az értelmesebbje megérti, de az értelmesebbje eleve nem csinálja ezeket.
0
2015. november 29., vasárnap 15:38
Bármilyen fura, ez a valóság és a heti rutin... :(

"Kedves Vendégeink egy része!

Tudom, hogy a mai önzőségtől, egoizmustól és vásárlói öntudattól duzzadó világban nehéz ezt megérteni, de alapvető illemszabály, hogy egy étterembe NEM csempészünk be kabátban vagy táskában házi pálinkát. NEM töltjük ki azt az este folyamán az asztal alatt a magunkkal hozott műanyag pohárba, mert egyszerűen TAPLÓSÁG. NEM jópofa dolog kettő colát vagy juice-t kérni, majd a saját magunk által hozott szeszesitaltól lerészegedni – mi is kínálunk finomabbnál finomabb rövideket (is). Ebből élünk, ez is kell a talpon maradáshoz, hogy ha valaki eljön hozzánk, akkor a MI KÍNÁLATUNKAT fogyassza. Nem azért vagyunk, hogy fűtött helyet biztosítsunk egy céges bulihoz – ennyi erővel lehetne hozni a húst is, hogy süssük meg.

NEM tudunk felelősséget vállalni azokért a becsempészett italokért, amit nem mi árusítunk, mint ahogy az ebből eredő (alkohol)problémákért sem. Ráadásul, az üzletben csak olyan jövedéki terméket lehet tartani – még privátban is!!! – amiről számla van: ha jön egy ellenőrzés, az üzletet és a vendéget is alaposan megbüntetik. Kedves szeszcsempészek, ugye a büntetést és a bezárás esetleges költségeit is ki tetszenek fizetni?

Két nap alatt négy társaságból háromnál szedtük össze az üres pálinkásüvegeket zárás után. Ez NEM vicces dolog. Aki ÉTTEREMBE megy, annak a minimális játékszabályokat illene betartani. NEM hoz be piát, NEM hányik az asztal alá, sőt, mi több, nem hányja össze a WC-t sem, mert ez esetleg más, vacsorázó vendégnek ez gondot okozhat. A mai nap után pedig a legfontosabb: a saját maga által hozott pálinkától erősnek érezve magát NEM RUGDOSSA használtatlanná az étterem előtt biciklitárolóban árválkodó kerékpárt!!!

Aztán lehet köpködni, háborogni, de az értelmesebbje úgyis megérti, miről beszéltem.

Köszönöm a figyelmet!"
0