Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. április 28., szombat 1:35
z-vel is kuruczra ugrik, teljesen mindegy.
0
2007. április 28., szombat 0:08
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 27., péntek 23:35
Egy digis feketéd nincs véletlenül?
0
2007. április 27., péntek 23:25
akit érdekel ennek a gennyládának a telefonszáma, illetve a címe, az könnyen fellelheti mostmár az interneten. egy kis segítség: http://kurucz.info
0
2007. április 27., péntek 16:55
rendben, a címem: adamsmasher@citromail.hu
0
2007. április 27., péntek 16:36
Még jó hogy nem blokkolnád,mint Gyuri bácsi! 8D"Blokkolnám ezt a digipakkot e!"
0
2007. április 27., péntek 16:36
továbbra is megvenném
pláne így
0
2007. április 27., péntek 16:34
Oopsz!
most posts by TM
0
2007. április 27., péntek 16:34
Foglalnám! :))
0
2007. április 27., péntek 16:25
helyesbítek:
mostanáig félre volt
0
2007. április 27., péntek 16:23
még jó, hogy bő 2 hónapja félre van neked rakva az én makulátlan digis fehérem...
0
2007. április 27., péntek 16:21
Megértem, hogy dühös vagy, sajnálom! Már az a tudat is idegesítő, hogy a korábbi gyönyörű dobozok helyett csak ezt adják, az meg hogy még a vackot is amortizálják, hmm... Örülök, hogy még időben megvettem őket!
most posts by TM
0
2007. április 27., péntek 16:15
hogy a Hitchcock fekete és fehér díszdoboz szétbaszva érkezett csak el pécsre, és hogy az intercomos munkatásrak voltak olyan drágák, hogy nem csak slimtokosították a kiadványt, de a borítókat is képtelenek voltak rendesen a tokba helyezni, ugyanis az minden esetben az óceán hullámait idézi formájával.
ezúton is köszönöm mindkét cégnek, és tudomásul veszem, hogy a vidéki dögöljön meg.
0
2007. április 26., csütörtök 21:15
akkor ezt jó helyen mondod
:-)
0
2007. április 26., csütörtök 21:12
engem az dühít hogy itt mindenki dühös
0
2007. április 26., csütörtök 0:05
A "leg"-topikok.
most posts by TM
0
2007. április 25., szerda 9:36
Tókiói Tortúra
megjelenés: x=x+1
0
2007. április 24., kedd 9:31
jaj, ne legyen már általánosítás (bár nekem is rossz szokásom).
0
2007. április 24., kedd 9:29
lehet, hogy nem, de a degeneráltsága így már "érthető"... :D
0
2007. április 24., kedd 9:26
a szexuális hovatartozást szerintem nem kéne belekeverni az állatkínzós ügybe...
0
2007. április 24., kedd 9:20
Persze, hogy buzi; nem hallottad a hangját amikor betelefonáld a TV2-höz? :D Amúgy izraelita is...
0
2007. április 24., kedd 9:09
Holnap (04.25.) a Sláger Rádió Dumakanyar című műsorában az állatkínzás lesz a téma. A műsor hajnalban 04.00-05.00 óra között van, de emailben már most is hozzá lehet a témához szólni: dumakanyar kukac slagerradio.hu

gondolom a témát a mostani sajnálatos "holnap úgyis kinyírtuk volna" állatkínzós múvi miatt válaszották...
0
2007. április 24., kedd 9:07
a részemről most már teljesen mind1, h trükk vagy valóság, miután ő maga valóságnak állítja be, innentől azt mond, amit akar, a véleményem nem fog róla változni... a felháborodás pedig nem felesleges, talán el lehet érni, h ha be nem is tiltják, de nem lesz mozi, ami vetítse, kiadó, ami kiadja...
0
2007. április 24., kedd 1:57
http://www.freewebs.com/zoltt/index.html
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 24., kedd 1:55
mielőtt még nagyon belelendültök: nézzetek körbe, hogy nem e csak hírverés a film körül, avagy szánalmas próbálkozás a film promótálására. emlékezzetek a bonsai kitten féle pofáraesésre.

minimálköltségvetésből is lehet élethűnek kinéző dolgot csinálni, szóval nem lennék annyira biztos. marketingszempontból most eléggé hasonló játszódik le, ami volt a cannibal holocaust esetén (ott is per lett belőle).

az meg, hogy mit mond a készítő a hírforrásoknak, nem mérvadó. viszont a hírverés, amit éppen készülőben van, az jót fog tenni a nézőszámnak... ne feledjük, egy fesztiválfilmről van szó, amit jobb esetben látott párszáz ember. ez a jelenet viszont még sokakt kíváncsivá tehet, avagy megnézi, h akkor hogy is volt.

tehát, beperelni, de halkan, mert a film nyilvánosságot kap, többen nézik meg és bevételt termel. ugye nem ezt akarjátok elérni?;>

ha meg lesz tüntetés, gyertek az utcánkba is, két embert kapásból tudok mondani aki mérgezgette/lődözte a háziállatokat (bizonyíték nincs, csak sejtések... nomeg a "mégegszer ugat lelövöm" kijelentések). az egyiknél fontolgattam is több kutyás/macskás barátommal, hogy el kéne vele erről beszélgetni... a másikat egyszerűen kiutálta az utca, ami sose kellemes.

szerintem hatásosabb a nem nézzük meg a filmet, nem beszélünk róla, a drámáiról sem meg úgy általában kategória. több filmje garantáltan nem lesz, ha mondjuk van a felháborodottag között tag a megfelelő helyeken is. ill lehet, h lesz, de támogatás és promóció nélkül biztos nem lesz semmi.

vagy felfújjátok, és irányzatot teremt, mert beépül a köztudatba? mert ha kiderül, hogy kamu, akkor irdatlan reklámkampányt kap az alkotás, aztán hasonló vége lehet, mint a post-cannibal holocaust időknek. és ha kiderül, hogy igaz, akkor még mindig terjedhet vírusszerűen még akkor is, ha be lesz tiltva.

szóval először nyugodjatok meg, és bizonyosodjatok meg róla, hogy mi is történt valójában. voltak már itthon eléggé csúnya pofáraesések média által felkapott ügyekben... amikről kiderült, hogy csak 1-2 apró momentumot halgattak el, ami elég is volt a komplett félretudósításhoz.

szóval csak nyugodtan és ésszel.
0