IwIw-en fent van a kisköcsög, szerintem homokos. :))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. április 24., kedd 1:45
16099
Húh, talán nem kellett volna megnéznem a filmrészletet. Eléggé kiábrándító és felháborító!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
basszameg, én még életemben nem voltam önként tüntetésen, de ha vki megszervezne egyet ez ellen a geci tetű faszszopó ellen, arra bizony kimennék...
ja, és nevesítsük ezt a barmot: toepler zoltánnak hívják, gondolom az árvaházban nevezték el így, mert hogy anyja nem volt, az biztos...
a végére még egy link, ill. egy idézet:
http://tv2.hu/naplo/hozzaszolasok/57544/
"102. kisrigó 2007-04-23 22:29 a filmszemle honlapjának toepler ellenes fórumából:Készül az oldal! Lesz fórum, és nem lesz moderálva. Az jön aki akar, az olvassa aki akarja. Aláírásokat valóban eredetiben kell gyűjteni, de ezt is megszervezzük! Kellene pár ember, akik fejenként legalább 500-at válallnak. Az oldalon minden koordinálva lesz, pár nap türelmeteket kérem. Jogásszal és szakemberrel készül a stratégia, hogy ne lőjünk vakon. Azm oldalon pár nap és mindenről értesülhettek. A ti segítségetekre is szükség lesz. Már aki akar segíteni! Az oldal: http://www.tegyunk.extra.hu Pár nap és kész, de a fórumot már holnap elérhetővé teszem! Ötleteket és írásokat várok, a hundade@freemail.hu-ra"
0
2007. április 24., kedd 0:48
709
Ez jó hír, akkor talán lehet reménykedni... Nem tudom, ezeket a filmeket, melyeket itt felsoroltál, mindet láttam és tényleg, nagyon szeretem őket. (mondjuk a Revolver megjelenhetne már itthon is.) Szerintem a Slevin nem tolvajmunka, csak egyszerűen már nagyon nehéz eredetit hozni ebben a műfajban. Lehet, hogy akaratlanul is egy-két klasszikus ugrik be, mégis, szerintem ez egy becsületesen megcsinált, színvonalas film, jól kimódolt fordulatokkal. Ehhez képest azért eléggé odatették magukat mind a készítők, mind a színészek. Szerintem.
0
2007. április 24., kedd 0:09
1189
Hogy ne legyek off. Engem inkább a film idegesített fel, mint az, hogy nem jelenik meg itthon. Iszonyat nagy tolvajmunka, Oldboy, Revolver, Ponyvaregény és Közönséges bűnözők keresztezése. A zene, Lucy Liu és Morgan Freeman a pozitívum, a story kevés eredetiséget mutat (azért 1-2 helyen meglepett).
0
2007. április 24., kedd 0:02
1189
Egyébként tékában már van, úgyhogy lakossági megjelenése is hamarosan várható.
0
2007. április 23., hétfő 19:39
3721
Köszi, így már rémlik. Meg is akartam nézni moziban, de ha jól tudom, már nem is játszák egy ideje. Tényleg jöhetne...
0
2007. április 23., hétfő 18:20
726
egy pár éve már nem veszteséges maga a futam sem. ha rosszmájú lennék, mondanám, hogy addig is csak az állami támogatások miatt nem hozták ki pozitívra...
mondjuk azelőtt kb mienk volt az egyetlen veszteséges futam... ez mindent elmondott. azt hiszem idén a malájon is buktak, de az még egy viszonylag frissebb, eléggé messze lévő verseny.
0
2007. április 23., hétfő 17:41
709
A magyar címe Alvilági játékok, hát nagyon frappáns, mit mondjak. Miért nem lehet meghagyni az ereeti címeket, Istenem, miért nem? Nálam a tavalyi év meglepetésfilmje. Elegáns és stílusos átejtős-mozi, jópofa csavarokkal, parádés szereposztással (pl.: Bruce Willis, Josh Hartnett, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Lucy Liu). Sokat elárul a film értékéről, hogy az imdb-n 33 ezer szavazó mellett 7,8-as átlagot produkált. Nálunk is volt mozikban, de nem volt körülötte túl nagy hírverés. Gondolom ezért is szarnak rá megjelentetni... Kicsit sem profitorientáltak a kiadók, áá nem... (Tisztelet a kivételnek.)
0
2007. április 23., hétfő 16:35
626
Az a baj, hogy ma már mindenféle jöttment önjelölt művész, vagy mondjuk így: tehetségtelen f*szkalap kamerához juthat...
És szomorú, hogy ezt a filmet egyáltalán díjazták. Török Ferencnek igaza van amikor szidja a Filmszemlét...
"Mert a macska már amúgy is beteg volt, másnap elaltatták volna." Elaltatni, nem vízbefojtani... a motherfucker!
0
2007. április 23., hétfő 16:24
9368
És az is, aki ezt képes díjazni.
0
2007. április 23., hétfő 15:37
7271
Aki ilyet képes megtenni, az égjen a pokolban...
0
2007. április 23., hétfő 15:13
2344
A cime Álszent és kapott egy félmillios pénzjutalmat érte a rendező!Egy szenny amit nem is tudom miért mutattak be!
0
2007. április 23., hétfő 12:03
3721
Az mi az a film? Olyan sokat hallok itt róla... magyar címe van? Mit kell(ene) tudni róla?
0
2007. április 23., hétfő 9:49
709
Szia! Nézd el nekem, nem linkeltem még soha, de itt van leírva.
Lehet, h a Napló című műsor honlapján bővebben is fent van.
0
2007. április 23., hétfő 1:46
46
Pontosan miről is van szó?
0
2007. április 23., hétfő 1:16
709
Hát igen, ilyenkor sajnálhatjuk igazán, hogy már nem szokás a talio-elvvel élni. Pedig néha nagyon muszáj lenne...
0
2007. április 23., hétfő 1:11
1791
Teljesen egyetértek (még a stílussal), ráadásul egy kölyökmacskát fojottak meg. Gennyládák.
0
2007. április 23., hétfő 1:11
709
Csehországban kiadták a Lucky Number Slevin című remekművet... Ráadásul van a korongon magyar hang és felirat is... Gratulálok a hazai dvd-kiadóknak. Ennyire pancsernak egyszerűen születni kell.
0
2007. április 23., hétfő 1:05
13392
Ugyanakkor a Cannibal Holocaust-ot pedig megvesszük. Most nem értem, mit érzek.
0
2007. április 23., hétfő 0:31
2344
Az a anyab*szó k*cs*g aki egy kis macskát fojt vízbe a "művészi" filmjében!Remélem az ilyen minnél tovább szenved majd élete során és a halála csak megváltás lesz neki...pfhuj...de ideges lettem!
0
2007. április 19., csütörtök 23:28
24
:)) jee 4X internet
0
2007. április 19., csütörtök 23:22
1430
...az a rohadt cocksucker banda, akik nem tudják biztosítani a stabil internetkapcsolatot. És ez már a sokadik alkalom. Kibaszottul dühít.
0
2007. április 19., csütörtök 20:15
6403
De, tényleg igazad van. Mútkor csináltattam autópályát izrelig és csak lestem mit keres itt ennyi szdszes, strabag feliratú munkásgöncben.:))))