Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. április 19., csütörtök 16:12
nem csak a jegyeladásokat kell nézni! ez alapján majdnem mindenhol veszteséges a forma-1. magyarországon az idegenforgalomra igen jótékony hatással van. az lenne szar úgy, ha üresen állna a pálya.
0
2007. április 19., csütörtök 15:46
de az.
0
2007. április 19., csütörtök 15:45
nem veszteséges a forma-1.
0
2007. április 19., csütörtök 15:33
a Strabag csak alvállalkozó, nem tűnt fel?:)
0
2007. április 19., csütörtök 15:20
Jah, jelen pillanatban is mivel levelet olvasni még mindig nem lehet!!! :-((
0
2007. április 19., csütörtök 15:18
Nem, néha nálam is (meg szerintem mindenkinél). Csuklanak is a t-online-os anyukák rendesen...
0
2007. április 19., csütörtök 15:15
Gondolom az átállás miatt. szted meddig tart ez? (jah tök bosszantó, már kéne indulnom, még lecsekkolnám a freemail-t, erre halott az egész oldal.) (de a legjobb mikor belépni be tud az ember viszont kilépni már nem)
0
2007. április 19., csütörtök 15:10
Nyugi, gyakran be is hal az oldal, én tegnap este óta nem tudok írni levelet (pedig kéne). :(((
0
2007. április 19., csütörtök 15:07
Ez az új freemail. Külsőre nincs semmi probléma vele, csak amióta ez van azóta lassú, leveleket nem mindig hozza be... (vagy csak nálam van ez?)
0
2007. április 19., csütörtök 10:29
Frederic téged tényleg vendégül kell látni magyarországon.

vegyépszer? Strabag!!! már 5 éve!
0
2007. április 18., szerda 23:14
Ez igy szép és jó, hogy mi ilyen "jaj, de legalja vagyunk", de majd nézz ki egyszer Ukrajnába is... ugyan EB-pályázatot nyerhettek, de minden elfogultság nélkül mondhatom hogy messze levannak maradva.
0
2007. április 18., szerda 22:56
Lehet, magyar meccsen a Tiszakécske kiesése óta nem jártam, a csapatorvosuk műtött, úgyhogy szívügyem volt a csapat :)) Az Üllői úton nagy élmény volt a FTC-Kécske meccs, ahogy a hazai meccsük is : ))
0
2007. április 18., szerda 22:17
Manapság az Újpest-Fradi sem veszélyesebb már egy Reac-Mtknál.
0
2007. április 18., szerda 22:13
Nyílván az a legnagyobb paraszt, aki elkíséri a "csapatát" bárhová az országban...
Már ott kezdődik a parasztsága, hogy magyar meccsekre jár.
0
2007. április 18., szerda 22:10
Ja, egyébként meg az InterCom fikázása meg poén, eddig senkinek nem esett le?:) Ha folyamatosan b*sztatja őket az ember, talán elindulnak valami fejlődés irányába :) Fiúk, ne legyetek már ilyen görcsösek... Ezért osztom őket és nem másért... hátha valami gondolat csírája megfogan az agyukban, hogy "hééé! mond ez a fütyi nekünk valamit, lehet, hogy tényleg változtatni kéne egy-két dolgon."
0
2007. április 18., szerda 22:04
Viszont, hogy még egy dolgot megemlítsek... magyar vendéglátás? háááát... nem is tudom. a magyar arról híres, hogy ott bassza át a turistát, ahol tudja. rohadt szemét banda vagyunk, akik csak a saját érdekünket nézzük és ez így is fog maradni. egyszerűen van az országban pár ezer ember, akik akkora barmok, hogy az hihetetlen. (jó, tudom, én... haha nagyon vicces, viccet félretéve.) rosszak az utaink is és ez most politikafüggetlen, mert nem a politikusok rontják el, mert nem ők építik, hanem a Vegyépszer és annak alvállalkozó munkásai. Ha 9 összetevőből 5-öt ellopnak, nem csodálkoznék, hogy szétesik az autópálya 1 éven belül... egy turistának kb. ez a véleménye az országunkról: link banda, lopnak-csalnak és bunkók a külföldiekkel. hogy akarunk mi így EB-t rendezni? egy kicsit mintha el lenne szállva az ország magától. a falábú NB1-ről meg ne is beszéljünk. ha a paraolimpián indulnának, akkor se jutnának be a nyolcaddöntőbe... én egy kanyi garast sem adnék a magyar focira, amíg nem hozzák az eredményt. ha nem érdemlik meg, ha nem tud szórakozni a nép, akkor ne is kapjanak pénzt. Cirkuszt és kenyeret a népnek :)
0
2007. április 18., szerda 21:46
Szerintem ez inkább igaz az angol szurkolókra.
0
2007. április 18., szerda 20:26
Azért a legtöbben nem, a bátyámék fanatikus Szolnoki Olaj KK szurkolók, irtózatos nagy tömegben szurkolnak s soha nem volt egy darab rendháborítás, pedig azért itt is vannak  nagy darab, izzadt trikós emberkék, akik még is úgy tudnak minden meccsnek örülni, mint egy VB döntőnek. Nem szabad kiindulni néhány száz fradis, meg újpesti drukkerből. S most mondta bátyám, hogy hallotta, az olaszok is fel vannak háborodva, a lekráno ksemmit nem mutattak fel a terveikből, ami alapján bombasztikus győzelmet arathattak volna. Fura.
0
2007. április 18., szerda 20:22
Az már nem közös EB lett volna : ) Valóban, a magyar mentalitáson is változtatni kellene, s szerencsére vannak sikereink is, a póló válogatott auszi döntőjén én is szívesen dobáloztam volna. Bár nem nyertün k(sajna mint mostanában sűrűn), de jó volt látni az akaratot. Nem hinném, hogy 5 év múlva senki ne tudná mi a foci, igaz a jó focit csak tévéből fogják ismerni külföldi bajnokságokból, de tudunk mi, ha akarunk. Csak az a baj, hogy nem várjuk meg azt, hogy egy jó szakember munkája igazán kiforrjon. Alex Fergusson 20 éve a MU vezetőedzője, mi Lothar-t is "kiutáltuk", noha hiszem, hogy 1-2 év múlva beérett volna a munkája gyümölcse. Félek, Várhidi sem éli meg az évvégét, ahogy több NB1-es csapatnál is az van, hogy 6-7 edzőt elfogyasztanak egy évben. A legtöbb ember, aki ma a magyar futballban tevékenykedik (tisztelet a kivételeknek) elég hamar feladja, vagy nem hagyják érvényesülni. De gondolkozóba esek arról, amit ti is írtok, meg amit olvasok is a neten. Lehet, hogy csak mi tartottuk magunkat favoritnak, de legalább hittünk magunknak s még a poltikában is java részt egységes volt a támogatás. S megnézve a összehasonlításokat, lekrajnában sincsenek minden sarkon 5 csillagos szállodák s nemzetközi repterek. Lehet erős a focijuk, de erősebb az olaszokénál is? Kötve hiszem. Jobb volt a marketingjük. Tanultunk hibáinkból, állítólag a horvátok is, s állítólag máskor sem zárkoznak el egy közös pályázattól. S addigra talán nekünk is lesz egy emberünk az UEFA-ban. Fura, hogy nem minden ország képviseli magát az UEFA-ban, most komolyan, a máltaiak mit keresnek ott, ha nincs ott cseh, bolgár, magyar vagy luxemburgi döntéshozó? Unió tagok vagyun ks jelen is vagyunk a EU parlamentbe, az ENSZ-ben is képviseli magát minden nemzet, akkor itt miért nem lehet? Ja, hogy nehezebb 7-8 embernél többet beszervezni? Meglehet. Ha esélyegyenlőségről van szó, akkor mikor lesz román foci VB, boszniai Olimpia s kazah F1-es futam? Dühös vagyok, amikor úgy érzem, nem az alapján döntöttek vmiről, hogy ki a jobb, hanem arról, hogy hol van több pénz illetve ki a szimpatikusabb. Nem szakmai döntés született, sajnos.
0
2007. április 18., szerda 20:02
Azt ne mondd hogy nem paraszt a legtöbb drukker?
0
2007. április 18., szerda 19:57
Hasznosnak tartod Johnny the Silver Fang Fan hozzászólását?  Igen? Nem?
Bocs de én nem.  
:)))

0
2007. április 18., szerda 19:54
A magyar focinak tényleg ebben a topikban a helye.
lehet 2012-ig megtanulnánk focizni, de én inkább azt hiszem úgy lenne ez mint a 4-es metróval(6 hónappal az eb előtt vennék 1 db focilabdát és körbevinnénk az országban, hogy tudják az emberek mi az a foci, mert már mindenki elfelejtette magyarországon), bár lett volna egy halovány esély ha a horvátok csinálnák a felkészülés 99%-át az autópályáikat is kafábban menedzselték mint mi.
0
2007. április 18., szerda 19:53
Szerintem meg nem lenne biztonságosabb itthon rendezni se.Gondoljatok bele kicsődül egy bandányi igazi vad paraszt és ha tudnak orditanak pár iq-jukat tükrözö szép mondatot és ha nem veszik észre hogy ők akiket otthon gondolom nem enged szohoz jutni az asszony vagy csak alapbol parasztnak születtek,kiabálnak akkor meg fognak valamit (széket,üvegeket,esetleg a traktor schluss kulcsát a zsebükből) és el kezdenek vele ütlegelni valakit,avyg bedobálnak dolgokat a páylára...szal a magyar emberek többsége sajnos nem érett meg egy EB-r,és ha itt lenne Mo-n tuti felemelnék a daggadt seggüket és kivonszolnák egy meccsre legalább...szal hiába baszta el valaki nem kicsit hanem nagyon,nálunk még iparmágnás sincs aki intézkedhetne...ez a különbség Mo és más országok közt!
0
2007. április 18., szerda 19:41
Tudom, örök magyar keserűség, de már megbocsáss, nem te támadod napok óta az InterCom-ot agyba-főbe (amivel amúgy meg egyetértek, fura)? Most igenis reális esélyeink voltak, elcseszték, nem kicsit nagyon. De nem mi. Az olaszok sem törtek ki hahotázásba s ők sem értik ezt a döntést. Én szeretem a focit, rendszeresen nézek angol s olasz meccseket s ne adj isten néha még magyar focit is. Lesz még magyar foci, 2012-re kinevelődnek a tegnap s holnap felfedezett magyar tehetségek, csak itthon már-már szégyen, ha vki segíteni akar a focin. A nemzeti csapat mezét ma nem sokan viselik büszkén, inkább csak kolonc számukra, de remélhetőleg ezt is kinövik előbb-utóbb a labdarúgóink. A magyar foci beteg, de nem menthetetlen. Olyanokat kell csatasorba állni, akik még nem fertőzöttek s azért játszanak, edzik, segítik a csapatot, mert szeretnek labdázni s mert dicsőséget akarnak szerezni. És szerinted több lengyel meg ukrán megy ki majd a meccsekre, mint ahányan kimennének egy magyar-horvát EB-n? Horvátnak erős a turisztikai háttere, s e téren nekünk se rossz a hírünk (németek s egyre több amerikai keresi fel hazánkat). Olyan balhék lesznek a Eb előtt s alatt (sajnos), hogy csak zengeni fog Európa, ne legyen igazam, legyen f*sza EB, de sztem kockázatosabb egy Ukrajnában megrendezett Angol-Olasz meccs mintha olaszban vagy nálunk/horvátoknál játszanák azt. Ez a véleményem. S az sem elhanyagolható tény, hogy egy dúsgazdag ukrán iparmágnás (sokak szerint maffiavezér) is ott van az UEFA döntő bizottságban, aki 6-7 szavazatot már biztosított a szavazás előtt, nem rossz, ha van egy kenőgép a rendszeren belül. Meg volt az ő szavának súlya.
0
2007. április 18., szerda 19:22
Miért nem,lehet itt is értékelni a hozzászolásokat?Frederic egyetértek!
0