Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. április 17., kedd 21:49
Lehet, hogy nem nézi... ez még eszedbe sem jutott?
0
2007. április 17., kedd 21:39
Miért, te hogyan szoktad nézni?
most posts by TM
0
2007. április 17., kedd 21:35
MÁV

2 órás késés. felsővezetékszakadás. kommunikáció-hiány. tömött vonatok. meleg. büdös.

és a marhákat, azaz minket, utasokat NEM tájékoztattak. mert minek. ettől a cégtől felfordul a gyomrom.
0
2007. április 17., kedd 15:23
Bár biztos vagyok benne, hogy vannak itt egyének, akik szexet is eddig csak DVD-ről láttak :)
0
2007. április 17., kedd 15:22
Legalább vannak itt is emberek, akiknek van humorérzékük. Már azt hittem kihaltak ezek a fajok innen :) Mindenki be van savanyodva, pedig itt a tavasz, jönnek a hormonok és még a mellbimbó is kivirágzik :) Nem mindig jó, ha az ember filmet néz :)
0
2007. április 17., kedd 15:10
ebbe lehet valami Frederic
0
2007. április 17., kedd 14:27
Még csodálkozol, hogy kétszer megzúzzák a csomagjaidat? :) Talán nem úgy kéne fogadni a futárt, hogy "Szevasz, te f*szkalap!" :)
0
2007. április 17., kedd 13:39
igénytelen vagyok de anyádnak igyis megfeleltem Mr Lofaszjóska
0
2007. április 17., kedd 13:22
A nevedből kiindulva mégsem lehetsz túl igényes Mr JVC.
0
2007. április 16., hétfő 22:10
Lehet, hogy pont ez a baj, hogy felhívod a figyelmüket... kis hazánkban úgyis az dívik, hogy holt ellenkezőjét csinálják annak, mint amit kérnek :) jobb, ha meg se szólal az ember és akkor minden rendben lesz :)
0
2007. április 16., hétfő 22:04
Én kerestem de nem találtam A Pokolból című filmet akcióban.S.O.S.
0
2007. április 16., hétfő 21:05
...ismét csak a sok faszkalap, akik már az első mondatukkal spoiler-eznek.
0
2007. április 16., hétfő 20:58
A sok hülyének nézés az dühit kibaszottul amikor rádsozzák a megnyomott diszdobozt (igen ez a mániám) gondoltam hamár az xpresstől lutri venni ilyeneket rendelek máshonnan és onnan se kaptam meg tökéletesen. Annak ellenére hogy előre felhivom a figyelmüket arra hogy csak hibátlan doboz érdekel.
0
2007. április 13., péntek 15:43
Figyelj daniba!

Nem kötelező itt vásárolni. Én személy szerint nem azt nézem, hogy egy kiadvány mikor volt akciós és mennyiért akciózták, hanem azt, hogy jelen pillanatban mennyi az akciós ára, és ha nekem megfelel akkor megveszem. Én is tudom, hogy vannak helyek ahol bizonyos filmek olcsóbbak, mint itt. Ez olyan, mint a bevásárlás: Az egyik helyen "ez" olcsóbb a másiko meg "az"
Ennyi a történet lényege.
Ha jól emlékszem akkor az Xpress már kifejtett, hogy náluk miért ennyi az annyi.
Üdv.
0
2007. április 13., péntek 15:40
Semmi gond nincs ezzel az akcióval. Minden tavasszal szokott lennei egy nagy "raktártakarító" akció. Teljesen renden van, mert a filmek egy részén rendesen bukik az Xpress. A mindenhol 3000 Ft körül kapható filmek, amik itt kedvezményesen olyan 2000 Ft körül jönnek ki, azokon van bukta vastagon. A többin valószínüleg megpróbálják behozni a ráfizetést. Ennyi. Én is valószínüleg így csinálnám Miért gond ez?
0
2007. április 13., péntek 15:02
Akkor vedd az új filmeket; a régebbi megjelenésű, régóta akcióban nem lévő kiadványoknak pedig örül valaki más, aki nem azt nézi, mi a nevetséges, hanem azt, hogy az xpress mindent megtesz azért, hogy vásárlói elégedettek legyenek.
0
2007. április 13., péntek 15:00
Akkor olvasd el a 3146-os hozzászólást, amit Robi írt.
Ja, és kikérem magamnak, hogy már 120 Ft egy gombóc fagyi, és ha három púppal veszek, akkor is több, mint 100 Ft darabja, ami kétszázszorosa a régebbi 50 filléres árnak!
Hol élnek ezek? Pfúj, sok büdös Bagaméri!
most posts by TM
0
2007. április 13., péntek 14:48
Képzeld észrevettem, de mivel még így akcióban  is 2x-ese a régebbi akciós árnak elég nevettséges. Főleg mikor az új filmek 3000 Ft körül vannak.
0
2007. április 12., csütörtök 22:06
ööö tök lelkiismeretfurdalásom van, és remélem nem leszek kitiltva  a vásárlók közül :) könnyebb volt itt ingyen reklamálni mint két papírdoboz miatt beutazni (1000 ft-ért jegyet lyukasztani) remélem nincs harag :)
0
2007. április 12., csütörtök 22:02
Nem volt soha jellemző ránk, hogy hülyének néztük volna a vásárlót. Számos példát tudnék mondani olyan filmekre, amelyek voltak már 2000 forintos akcióban, aztán visszaállt az ár, és természetesen azóta magasabb áron kapjuk mi is a kiadótól, és a mostani akcióban már a magasabb beszerzési áron vásárolt példányokat akciózzuk. Nem hinném, hogy találnál az akcióban olyan filmet, amit az akció miatt állítottunk volna át egy magas árra, hogy ebből "akciózzunk". Nem ez az akció lényege.
0
2007. április 12., csütörtök 21:55
Ez újabban nálam is szerves részét képezi a vásárlásnak, mármint hogy már a boltban leellenőrzöm töviről-hegyire a kiadványokat (bár csak itthon szedem le a fóliát, piszkos kézzel nem fogdosok borítót elvből, emiatt meg a lemez karcossága lutri, de akkor meg úgyis felírom ide, és visszaviszem utólag).

A Bondoknál már szerintem néztek rám csúnyán, elég sok korábban pántolt volt köztük (de Xpress becsületére legyen mondva, rögtön cserélődtek normálisra).

Úgyhogy maradok továbbra is itteni vásárló.
0
2007. április 12., csütörtök 21:49
A vicces az, hogy törzsvásárló létedre (már ha az vagy) még nem vetted észre, hogy az akció lejárta után a filmek visszaárazódnak az általad említett értékekre. Ezért hívják az akciót "akciónak" és nem "leárazásnak". Mivel sok film régóta nem volt akciós áron, ezért az 1500 forintos leárazás egyáltalán nem vicces, bár ha neked mosolyt csal az arcodra az ajándék 1500 engedmény, akkor akár viccesnek is mondhatjuk. Ha vciszont komolyan gondoltad az előbbi hozzászólásodat, akkor te vagy a vicces.
most posts by TM
0
2007. április 12., csütörtök 21:38
Mondjuk én csak másfél éve vásárolok itt, de sosem tudtam, mikor volt (volt-e) akcióban A pokolból c. film első kiadása.
Ha akciósan akarnám megvenni, akkor most tökre örülnék neki, de nem veszem, mert nem szeretem. :)

Gondolom érted az elvet.
0
2007. április 12., csütörtök 21:17
Kedvelem az Xpress-t, de ez az új akció a vásárlók totál hülyének nézése. Aki törvásárló úgy is tisztába van mik menetek már annó akcióba és ilyen 2000 ftos filmeket visszaárazni 6000-re majd abból elengedni 1500-öt elég vicces.
Ugyanakkor a korrektséghez hozzátartozik hogy van egy pár 990 es és 2800 as film aminek tényleg elősször megy le az ára 25 %-al, de a filmek többségére nem ez jellemző.
0
2007. április 12., csütörtök 21:00
NBS!
Én nem megyek el úgy az irodából, hogy ne nézzem át az utolsó bookletig, pöckig bezárólag a megvett kiadványokat. Szerencsére a lányok már megértő arccal néznek rám, amikor a kisollómmal (a fóliákhoz) beszambázom zárás előtt öt perccel. :-)))
Nekem eddig szerencsém van, mert az eddig eltelt idő alatt csak 2 filmet cseréltettem ki a helyszínen kisebb karcok miatt. Szóval, soha rosszabb boltot!
most posts by TM
0