tele van a hócipőm, hogy ekkora rizikó tv sorozatokat vásárolni, én konkrétan kettővel szívtam meg: Halló, halló a végén kijött egyben gyüjtődobozban OLCSÓBBAN mint, ahogy külön-külön megvettem, Az elnök emberei sírni való, ahogy kinéz, 3 évad digipack, 3 évad slimtok, egyik kétszer akkora mint a másik, és még magasabb is ... Most olvasom, hogy kijön szinkronnal a Sírhant Művek (vagy nem ...) csak véletlen szerencse, hogy eddig nem vettem meg, pontosabban mire meg akartam volna venni, már bizonytalan volt, és nem kockáztatok, hogy 1-2 meglesz, többi meg nem ... és ezért biztos a falba vertem volna a fejem, hogy kiadok érte, nemtom 40 ezret vagy mennyit (többet) és utána kijön szinkronnal, szóval tiszta szívás az egész, és azért különösen bosszantó, mert több évad együtt már 30-60 ezer forintos kategória és ennyi pénzért igencsak jó lenne tudni, hogy mit vesz meg az ember. de amikor kijön valamiből az első évad sose tudni mi lesz belőle. lásd még Spongyabob, 24, ezekbe már bele se vágtam, Spongyabob is kijött vagy 3 változatban, aztán ki tudja mi lesz a a többi évadjával, utálom, hogy semmit nem lehet előre tudni :(
nah ... jól kidühöngtem magam
ráadásul kedves xpress is kiszúrt most velem, (pedig nem volt szokásuk sose)cserébe, hogy jó sok filmet rendeltem, az volt a büntetésem, hogy bele lett minden paszírozva a borítékba, benne két sorozat-évad, Szeretünk Raymond sarka összenyomódott, Az elnök emberei doboza meg nemes egyszerűséggel beszakadt, ahogy keresztben neki lett szorítva egy másik lemez. ÉS NEM, NEM FOGOK REKALMÁLNI, POSTÁRA MENNI és dobozokat küldözgetni, itthon ülni, várni a futárt, pláne nem utazni két órát, bemenni a Szövetség utcába, de legalább itt kimorogtam magam, ennyi kárpótlás jár!! köszöntem, szép napot!