Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. április 12., csütörtök 20:25
Ennek a sorozatnak csak jót tesznek a csíkok :)
0
2007. április 12., csütörtök 20:17
Igen, nálatok vettem át, mint minden eddigi és majd későbbi csomagomat. Méghozzá haverral együtt mentünk és csináltam a boltnak a reklámot :) Mármint olyan szempontból, hogy elmagyaráztam neki, miért jó innen rendelni. Ha keresel valamit, de nincs a plázában, itt megtalálod, stb... Ő csak a multikat ismerte. Visszatérve a dologra. Néztem is, mert ki volt szakadva a fóliája, de nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet, mivel a szakadás pont a karc mentén volt és ezáltal lefedte. Fólia tépést meg nem rendezek a boltban. (Kuka sincs a vevőtérben... ez mondjuk lehet építő kritika...) Meg alapvetően bízom bennetek, csak mostanában egyre többet olvasok így a sorozatok kapcsán csomagoláshibáról és ezért vagyok most kicsit bátortalan a PB esetében. A sima műanyagtokos filmekkel nincs baj, sőt, még a Halálos fegyver díszdoboz is tökéletes állapotban van :) Meg szerintem ez a karc nem is a ti bűnötök, hanem azé a mocskos intercomé. Oké. Akkor, ha kijön a Prison Break, berendelem tőletek és a boltban meg is fogom nézni :) Mindenki érdemel egy második esélyt :) Még harmadikat is :)
0
2007. április 12., csütörtök 19:59
Kedves Xpress! :)
Akkor ezúton kijelentem, hogy az elmúlt 2 évben SOHA SEMMI PROBLÉMA nem volt a filmmekkel amit küldtetek, és ezért a dvd-im 95%-át nálatok vettem/veszem meg. Azért akadtam ki, mert 1) tényleg bele volt szorítva rettenetesen, le kellett vágni a borítékot, kivenni nem is lehetett, ez nekem nagyon csomagolási hibának tűnt, 2) nekem nincs arányban a kár, a cserére ráforítandó költséggel/fáradtsággal, pont ezért bosszantó :), nem bírtam uralkodni magamon, mert a bejegyzés első része miatt eldurrant az agyam :) ha kell most bocsánatot is kérek utólag! :)
0
2007. április 12., csütörtök 18:26
...az, hogy négy munkanap nem volt elég az "azonnal szállítható" A király visszatér dobozom becsomagolására, pedig hétvégére szeretném a kezemben tartani.
0
2007. április 12., csütörtök 17:59
Hello Xpress!

Fórum-reform -al kapcsolatban van valami fejlemény?
0
2007. április 12., csütörtök 17:48
Ebben az a szép, hogy a 24 5. évadját a nyilvántartásunk szerint személyesen vetted át, ahol természetesen ellenőrizheted, milyen az egyes filmek csomagolása. Ha szóltál volna a lányoknak, hogy a táskában talált kiadvány neked nem felel meg, bizonyára hoztak volna a raktárból másikat. Az ilyen esztétikai hibák egyébként a legritkább esetben születnek csak nálunk, és ha feltűnő a dolog, akkor természetesen nem is küldjük el a vevőnek, hanem a kiadóhoz irányítjuk vissza.
De természetesen szíved joga, hogy inkább a multikban válogass.
Trilliannak üzenem, hogy a kellemetlenségekért elnézést kérünk, de valószínűleg nem a csomagolás, hanem a szállítás alatt történhetett a baleset. Ilyen sajnos előfordul, de szerencsére nem gyakran. Sajnos arról nem szoktak írni az emberek, hogy tökéletes minőségben érkeztek meg a csomagok, de tény, hogy ez így van az esetek 99,9%-ában. Ha behozod a Szövetség utcai irodánkba a hibás kiadványokat, természetesen szívesen cseréljük (látom, hogy budapesti vagy).
0
2007. április 12., csütörtök 17:33
Majd választhatsz, hogy melyik szökött fegyenc arcán fusson végig a pántolás, de jó is lesz neked! :-)
most posts by TM
0
2007. április 12., csütörtök 17:33
nyugi, nincs külön titkárnő. próbálkozz még párszor.

elhiszem, h nagyon ideges vagy, én is az voltam, amikor egyszer anyaghibás lemezt kaptam... de a másik usq 40 kiadvánnyal nem volt baj.

és ami engem dühít: hazai dvd helyzet 2007, avagy kezdhetek gyűjteni a descent díszdobozra, mert a bufi kezd magasról tojni a minőségre. a dűhítő ebben csak az, hogy a bufi régebbi cuccait is jellemezte az extranélküliség, de ez már a második film egy hónapon belül, amit az ultrafapadossága miatt (ld még clerks2) nem leszek hajlandó megvenni.
0
2007. április 12., csütörtök 17:31
Én már úgy vagyok ezzel, hogy sorozatot Xpresstől nem fogok venni, inkább kibogarászom majd a Prison Break-et az egyik nagy multiban és akkor legalább olyan csomagolásban kapom, amilyenbe kiválasztom... én csak egyszer vásároltam itt sorozatot, 24 5. évadját, a gerincén van egy nagy karcolt csík, de legalább messziről nem látszik annyira... szerintem nyugodtan reklamáld meg, mert kicserélik, rendesek.
0
2007. április 12., csütörtök 17:00
Jáj de ideges vagyok!!!!!!!!!!Rendeltem két filmet,olyat amit itt nem lehet kapni és kibontom a csomagot mit látok benne?Hogy az egyik film helyett egy olyat küldtek amiről még nem is hallottam.A másik film oké,de telefonon elérni őket nem lehet.Hogy lehetett a csomagoló ennyire figyelmetlen?Áááá ilyen csak velem eshet meg.....vagy már mással is volt ilyen?
0
2007. április 12., csütörtök 14:43
tele van a hócipőm, hogy ekkora rizikó tv sorozatokat vásárolni, én konkrétan kettővel szívtam meg: Halló, halló a végén kijött egyben gyüjtődobozban OLCSÓBBAN mint, ahogy külön-külön megvettem, Az elnök emberei sírni való, ahogy kinéz, 3 évad digipack, 3 évad slimtok, egyik kétszer akkora mint a másik, és még magasabb is ... Most olvasom, hogy kijön szinkronnal a Sírhant Művek (vagy nem ...) csak véletlen szerencse, hogy eddig nem vettem meg, pontosabban mire meg akartam volna venni, már bizonytalan volt, és nem kockáztatok, hogy 1-2 meglesz, többi meg nem ... és ezért biztos a falba vertem volna a fejem, hogy kiadok érte, nemtom 40 ezret vagy mennyit (többet) és utána kijön szinkronnal, szóval tiszta szívás az egész, és azért különösen bosszantó, mert több évad együtt már 30-60 ezer forintos kategória és ennyi pénzért igencsak jó lenne tudni, hogy mit vesz meg az ember. de amikor kijön valamiből az első évad sose tudni mi lesz belőle. lásd még Spongyabob, 24, ezekbe már bele se vágtam, Spongyabob is kijött vagy 3 változatban, aztán ki tudja mi lesz a a többi évadjával, utálom, hogy semmit nem lehet előre tudni :(
nah ... jól kidühöngtem magam
ráadásul kedves xpress is kiszúrt most velem, (pedig nem volt szokásuk sose)cserébe, hogy jó sok filmet rendeltem, az volt a büntetésem, hogy bele lett minden paszírozva a borítékba, benne két sorozat-évad, Szeretünk Raymond sarka összenyomódott, Az elnök emberei doboza meg nemes egyszerűséggel beszakadt, ahogy keresztben neki lett szorítva egy másik lemez. ÉS NEM, NEM FOGOK REKALMÁLNI, POSTÁRA MENNI és dobozokat küldözgetni, itthon ülni, várni a futárt, pláne nem utazni két órát, bemenni a Szövetség utcába, de legalább itt kimorogtam magam, ennyi kárpótlás jár!! köszöntem, szép napot!
0
2007. április 11., szerda 19:59
Ezúton szeretném megköszönni annak a dolgozónak a munkáját aki felragasztotta az MVKE matricát Az Ötödik Elem digimre.
Egyem a kis szivit nekije.
:-(
0
2007. április 11., szerda 19:25
nem vagy agresszor, szerintem a fórum többsége egyetért veled...
0
2007. április 11., szerda 14:09
Nem szeretnék agresszornak tűnni, de palacsinta777 nyakát szívesen megtekergetném, vagy legalább a hülye kis tollasütőjét a fejébe húznám.
Eddig visszafogtam magam, de amit ez a majom ma művel a topikokban...
0
2007. április 11., szerda 13:47
Olyannyira megújult, hogy be sem lehetett lépni.
Most visszaállt az eredeti formájára, azóta működik! :)

Remélem, ha lesz itt fórum reform, az más elvet követ majd! ;)
0
2007. április 11., szerda 13:36
az éngemet is!
0
2007. április 11., szerda 13:30
A megújult freemail...
0
2007. április 4., szerda 16:26
Hahahahaha:)))
0
2007. április 4., szerda 15:34
Már vissza is vonva. Gépelési hiba történt. 106 centimétert akartam írni. ;)
0
2007. április 4., szerda 15:07
csak te vagy ekkora barom, hogy ebben is a politikát keresed. akinek nem tetszik a Combino, nem kötelező utaznia rajta, sőt, ha fideszes vagy, akkor se utazz rajta, tiltakozz ellene ezzel is, legalább több hely marad azoknak az embereknek, akiknek valóban fontos, hogy úticéljuk végére érjenek. én viszont elég gyakran használom és örülök, hogy már nem azok a régi sörszagú vacak villamosok mennek, mint régebben. kíváncsi lennék, hogy valaki közületek utazott-e Bécsben villamoson? kb. ugyanilyenek mint a Combino és mégse sír senkinek sem a szája miatta. oké, tényleg lerobbantak párszor, de a régi sárgák nem? emlékszem milyen kib@szott jó volt reggel a margit-híd budai hídfőjénél várni a következő villamost, ami háromnegyed óra múlva érkezett meg. és ez sem egyszer fordult elő. és a nyögdíjasok viselkedésén is lehetne változtatni, mert néha az embernek már a f@sza kezd kilenni velük.
0
2007. április 4., szerda 14:17
TM, így is komállak, de könyörgöm, ne diplomázz le, nem vagy az esetem... :)
0
2007. április 4., szerda 14:13
Ihen, ez elég csúnya dolog tőlünk,erre már én is gondoltam. Talán át kellene menni a chatbe, így korrekt. Megyek is.

TM, lehet, h naggyá nem tesz a diploma,de ahhoz, h godot kedvenc tanátnője lehess nagyban hozzájárul.
0
2007. április 4., szerda 14:12
És még én hízelgek?!
De én legalább nem reklamálok...  :)
0
2007. április 4., szerda 14:10
Igaz, eléggé szemet szúró, hogy már csak a chat-en nem beszélgettünk, minden más topikban szétOFFoltuk a társaságot. :)
0
2007. április 4., szerda 14:07
Persze, nem feltűnő, mert nem centikben van megadva... :)
0