Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. április 3., kedd 22:10
Frederic sem a combinót védi, hanem a hozzá köthető politika érdekkört.
0
2007. április 3., kedd 20:53
A designal nincs is gond, inkább a konstrukciós problémák utáltatták meg szegény viliket az emberekkel.
0
2007. április 3., kedd 20:51
Szeretek gyalogolni, ha tehetem úgy megyek dolgozni még nagy melegben is jobb, akkor az árnyékos oldaln közlekedem! :) A tömegközlekedéssel sem lenne probléma, ha az utasok kicsit moderálnák magukat és a közlekedési társaságok is idomulnának az utazóközönség igényeihez pl. nyáron rendesen megy a légkondi, télen pedig a fűtés. Azt hiszem nem lenne túl nagy kérés...
0
2007. április 3., kedd 20:46
40 fok, kánikula, és izzadság... :D már ma is éreztem eme nemes szagot a zötykölődő villamoson :S
0
2007. április 3., kedd 20:45
És még le is rohad. Ilyenkor az ajtó is el szokott romlani, és még leszállni sem lehet. De jó lesz a 40 fokban.
0
2007. április 3., kedd 20:44
:) nekem tetszik a Combino, ha sikerül a csukló-részéhez állnom, egyébként meg mindig oldalbakönyökölnek vagy a nyakamba ligehnek (szűk folyosó rulez)... :S

a Combinónál jobban idegesít egynéhány nyugdíjas viselkedése... méghogy a "mai fiatalság..." ugyan!
0
2007. április 3., kedd 20:37
Legalább van mire asszociálni és milyen jó lesz majd nyáron a Combinokon, ha nem fog menni a légkondi, az ablakot meg nem lehet kinyitni. :) Azt hiszem inkább gyalog fog közlekedni, akinek van egy kis esze. ;)
0
2007. április 3., kedd 20:28
Mivel az Audi nem fér fel a villamosra, valóban nem valószínű, hogy az, aki a pénzt zsebrevágta érte, használja is.
0
2007. április 3., kedd 20:27
Jók azok, ha át vannak sütve! :-)))

Nono nono! Vicc volt, nem lerohanni. :-)))
0
2007. április 3., kedd 20:21
Biztos gyorsabbak, főleg mikor ütre-f@szra lerobbannak, és órákra lebénítják a közlekedést. Magas ember vagyok, nem nagy a seggem, mégis utálom ezeket a csodajárgányokat, s hacsak tehetem, inkább várok egy "régi trágya szar"-t, amin nem gond egy-egy álló utastárs mögött elmenni, mert van annyi hely a széksorok között, s a páros székek se olyanok, hogy egynek nagy, kettőnek kicsi, miközben a Combinón óriási holt terek vannak a rossz konstrukciónak köszönhetően. Az biztos örül nekik, aki kemény pénzeket vágott zsebre azért, hogy ezek a csodajárgányok idekerüljenek, de hogy nem ezeken utazik nap mint nap, az is biztos! Szerintem.
0
2007. április 3., kedd 20:01
Szerintem ez enyhe túlzás. Nekem pl. sokkal jobban tetszenek a Combinok, mert gyorsabbak, mint azok a régi trágya sz*rok. Aki nem tud rajta leülni, annak vagy nagy a segge vagy meg se próbált leülni. Állni is jobb rajta, nagyobb a beltér, a magasabb emberek is elférnek a villamoson, ráadásul a kerekesszékesek is fel tudnak rá szállni. Ha nem tudsz állni-ülni rendesen, javaslom, keresd fel ortopédusodat vagy urológusodat vagy gyógyszerészed :)
0
2007. április 3., kedd 19:36
Ne húzzunk át a csettopikba? :)) Igaz, minek: dühöngeni itt kell...

Ami engem kib@szottul dühít: az újfajta villamosok meg buszok, melyeken se állni, se ülni nem lehet normálisan. A Campino vagy tököm tudja milyen villamosok ráadásul még az ajtó bezárása előtt ugyanazon a hátborzongatóan fülsértő hangon vijjognak, mint ami a PSYCHO-ban hallható a fürdőszobai gyilkosság alatt...
0
2007. április 3., kedd 19:19
Anyja p-ját! Nem is értem a pedofilokat, mit esznek az ilyen ördögökön.
0
2007. április 3., kedd 19:08
Ha kicsit nagyobb lesz, ne engedd, hogy beleboxoljon a DVD-s polcba! :)
0
2007. április 3., kedd 19:06
Ja, kő, jön a gyerek.
0
2007. április 3., kedd 19:05
No, csak megveszed a szomszéd lakást is? :)
0
2007. április 3., kedd 19:04
Meg kád. :)
0
2007. április 3., kedd 19:03
Egész nap padlólap, gáztűzhely, bejárati ajtó, tsempe után kajtatott. :(
0
2007. április 3., kedd 18:56
Hová lett országos cimborám, Rosszkuty?
0
2007. április 3., kedd 17:23
ezen ne mérgelődjetek. pontosan tudhatnátok, hogy milyen minőség várható el itthon. ha a produkció zenéjét folyamatosan tolják a rádiók, és bevásárlás közben esetleg felcsendül a dallama, akkor azt én automatikusan tiltólistára dobom (filmek, amiket biztos, hogy nem fogok megnézni).

azért, mert kicsi, savanyú, amatőr, de azért a mienk... még nem kell nézni.

a Valami Amerika kedvelhető (semmi extra, de azért olyan aranyos:)), a Kontroll jó, az Üvegtigrisnél némi Kevin Smith és erőteljes Legényanya utánérzésem volt, az argónál meg nem tudtam eldönteni, hogy egy bődületesen rossz stan és pan szintű vígjátékot látok, vagy egy harmatos Guy Ritchie kopipésztet... a művészfilmesek meg néha átesnek a ló túloldalára. meg úgy általában néhányan nem tudnának különbséget felfedezni a színház és a mozi fogalom között. ha igen, akkor az a filmen nem látszik.

szívem szerint megvonnám a támogatást. az egész magyar filmgyártástól. keressenek producereket, forgassanok a boltban, szerezzetek pénzt orvosi kísérletek útján. mert úgy, hogy a fenekük alatt a pénz akkor is, ha senki nem megy el a moziba, úgy nem lesz itthon semmi.

remény azért van, ld Taxidermia tavaly. amivel már megint ott tartunk, hogy külföldön kapni már a dvdt, itthon meg semmi.

mondom ezt úgy, hogy magyar film egyáltalán nincs a gyűjteményemben. és nagyon kevés van, ami hiányzik is belőle.
0
2007. április 3., kedd 17:17
Az Egy bolond százat csinál stábjában Sas Csak a vizuális bűnöket követte el, ott a két főkolompos a klasszikus magyar vígjátékokat meggyalázó Gyöngyössy Bence és Kabay Barna.
Viszont belenézve ez utóbbi förmedvény adatlapjára, a fülszöveget gyártó kisiparos is megérdemel egy nagy fekete pontot azért a szövegért, hogy "Gyöngyössy Bence rendező az Aranyoskám és a Mrs. Doubtfire legviccesebb pillanatait eleveníti fel". Valóságosabb lett volna a "szánalmasan próbálja koppintani"-meghatározás!  
most posts by TM
0
2007. április 3., kedd 17:07
Hogy Sass Tamásnál maradjak, lám, itt az élő példa arra, mikor valaki még saját magát is képes alulmúlni, hisz az Apám beájulna annyival jobb film az Egy bolond százat csinál-nál, mint Antonioni bármely filmje Sass Tamás bármely filmjénél.
0
2007. április 3., kedd 17:05
Na végre valami, amiben egyetértünk! :)))
0
2007. április 3., kedd 17:00
Na, én megakadtam Herendi szidásánál..., de hogy még ez is....

Ha a Nagyítás bűnrossz,akkor milyen pl az Apám beájulna, ami lassan a 249-es filemk közt végzi vagy az Egy bolond, aminek megtekintését azóta is önmagam elleni súlyos lelkisértésnek tartom...
0
2007. április 3., kedd 16:15
Ez viszont nagyon jó! :-)))
most posts by TM
0