Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 27., kedd 11:33
a tv paprikát meg kell, hogy védjem: nemrég olvastam egy cikket, hogy eléggé népszerű csatorna, én is szoktam nézni, tetszik amiket kotyvasztanak. :)
0
2007. március 27., kedd 11:31
figyi: nálunk van Szolnok TV, Cegléd TV, Hálózat TV, amit szerintem a kutya sem néz, sírok a színvonalán. ezeket nálunk is békén hagyják, de a normális csatornákat volt, hogy kivették, megvariálták. holott, ha a fent említett 3 csatornát kivennék, és mondjuk nem tennének be semmit, szerintem nem sokan reklamálnának...
0
2007. március 27., kedd 11:30
azt nem értem, hogy olyanok, mint tv paprika, echo tv stb. mi a lóf*sznak kell?
0
2007. március 27., kedd 11:28
A színvonaltalant nem az AXN-re értettem, ott legalább friss sorozatok (is) vannak, vesszőparipám továbbra is a Hálózat Tv vagy a ZoneClub vagy mi, ahol a 80 éves néni beszél a szexről.... ez tényleg kell..... (????????????????????)
0
2007. március 27., kedd 11:27
Izlések és pofonok. Nekem sincs semmi bajom az AXN-nelk, csak azt nem értem, miért kell mindenáron kismillió szinvonaltalannál színvonalatalanabb magyar adót belepréselni a kínálatba, ahelyett, hogy kicsit nemzetközibb, vegyesebb és igényesebb legyen a kínálat. És még sír az ország, h az emberek csupán 19% beszél idegen nyelveket.....
0
2007. március 27., kedd 11:25
mit meg nem adnék, ha a sz*r Rai helyett AXN-t kapnánk...
0
2007. március 27., kedd 11:24
Hát igen, pont ezt akartam  mondani, csak enyhébben fogalmaztam....

Csatornakiosztás nem szokott UPC honlapon lenni, mert városonként más.

Ez a 3.olyan adó, amit nagyon szeretettm és most isten vele. Két angol és ez az olasz adó esett már áldozatul a változásoknak, sír a szívem....

A UPC-s számlán egyébként ez van a csatornakiosztásról (nem tudom, h ez univerzálsi-e vagy városonként más):

Az AXN a Rai Uno jelenlegi helyén lesz elérhető (607,25 MHz), a Rai Uno megszűnik a kínálatunkban.:(((((((
0
2007. március 27., kedd 11:22
rtl nincs, pro7 nincs, euronews nincs, rai nincs... kíváncsi vagyok, mikor veszik a cnn-t is. :(
0
2007. március 27., kedd 11:16
nem tudom, miért csodálkozol. olyan ez, mint a dvd-biznisz: szinkronnal minden szart el lehet adni. ugyanez igaz a magyar nyelvű tévéadásra is.

(off: lehet, hogy én vagyok a hülye és a türelmetlen, de az upc oldalán kalandozva az istennek se sikerült felfedeznem a csatornafelosztást.)
0
2007. március 27., kedd 10:51
Hát én nem tudom, mi alapján döntenek. Nekünk itt Sopronban nincs kínai, minek is lenne, de van görög, lévén görög kisebbség a városban. Nagyra értékelendő a UPC érzékenysége az efféle dolgokra,de könyörgöm, miért a RAI??? (Ittmarad a Mezzo)

Az olasz nyelv népszerű, sokan tanulják, szeretik és nagyon színvonalas műsorokat nézhettek a RAI-on. Miért kell feltétlenül a magyar nyelvű adókhoz ragaszkodni annyira, nem hiszem, h -teszem azt - a Hálózat tv olyan iszonyat népszerű lenne....

0
2007. március 27., kedd 6:18
Budapesten a Mezzot veszik el. Már letölthető az új csatornakiosztás.
Elég nagy kár. Az egyetlen komolyzenei csatorna.
Mondjuk a kínai adást inkább tudnám nélkülözni. Egy itt élő kínai ismerősöm mondta, hogy ők sem nézik, mert túl "vonalas". Egyébként sem értem, az itt élő idegen nyelvűek közül miért pont a kínaiknak kell saját adás.
0
2007. március 26., hétfő 22:43
Tegnap arról cikkeztek, hogy a Mezzo-t veszik el.
0
2007. március 26., hétfő 22:07
Hogy a UPC-nek éppen a RAI UNO-t kellett elvennie, hogy az AXN bekerülhessen a kínálatba!!

Örülök én az AXN-nek,de mért a RAI??????? :((((((
0
2007. március 23., péntek 14:10
Ezt nem tudhatjuk biztosan, ám szerintem ezügyben egyáltalán nem is számít.
0
:)  Úgyis rühellem a bélyegeket.
0
Mivel ritkán adok-veszek itt, ezért számomra (Moldova szavaival élve) könnyű más f....t a csalánba verni. Amúgy meg csak HASZNOS tanáccsal próbáltam segíteni - ha már nem a Hűség Városában lakom. :-)
most posts by TM
0
2007. március 23., péntek 14:09
Szintén hímnemű vagyok,akkor ez nem fog összejönni. 8D
0
2007. március 23., péntek 14:08
Egyetértek.Feltehetőleg ő nem rendszeres vásárló itt és már nem is nagyon lesz. 8D
0
2007. március 23., péntek 14:04
Hogy tisztán lássunk, a lenti gondolataim alapján az eladó DVD topic 15105. számú hozzászólása tipikus példája annak, amit azonnal törölnék.
0
2007. március 23., péntek 14:04
Csak neked: kisfiú vagyok, és valószínű, hogy a legidősebb a fórumon.
Ha viszont lány vagy, akkor imádom a bélyegeket...  :)
0
2007. március 23., péntek 14:01
Na látjátok, TM 3 percet sem bírt ki nélkülem. :)
0
2007. március 23., péntek 14:00
TM,neked nagyon lefársaztó beszólásaid vannak,de azt kell mondjam,nem rosszak! 8DD
Godot,szívesen megmutatom a bélyeg...ööö,dvd-gyűjteményem. :o)
0
2007. március 23., péntek 14:00
Mindemellett téglagyári megálló felvetésével az égvilágon semmi problémám nincs, sőt!
0
2007. március 23., péntek 13:59
Inkább úgy mondanám, hogy nem nézem jó szemmel, ha betéved valaki ide, jó nagyot kaszál (a máshol áron alul megvett termékeivel), majd eltűnik.

Ennek kevésbé sarkos verziójáért sem rajongok.

Szerintem az ideális állapot az eredetileg sokáig működő verzió: mi cserélgetünk-adunk-veszünk a beszerzési ár alatt, viszont csak az xpress termel hasznot.
0
2007. március 23., péntek 13:59
A mondanivalómat meg többször is kifejtettem, de elbeszéltünk egymás mellett.
Egyben feltétel nélkül egyetértünk: megszólalhatna már az oldal gazdája is.
0