Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 23., péntek 13:36
Te már nem jogról beszélsz,hanem illemről,hatalmas különbség.
Ideje lenne az oldal tulajdonosának is állást foglalnia,zavarja-e a tisztességes adásvétel,mert sokan már az ő nevében beszélnek.
0
Ó, ha pénzről van szó, én sokmindenre ráérek! :-)
most posts by TM
0
Egyetértek. Piacon helypénzt!
0
2007. március 23., péntek 13:35
Ez több helyen működik is (licitálós oldalak),csak éppen marha nehéz nyilvántartani és behajtani.Ha te lennél Robi helyében,neked se lenne időd ezt felügyelni.
0
2007. március 23., péntek 13:33
"Joga mindenkinek van"...A saját honlapján esetleg. Vedd már figyelembe, hogy mindezt az Xpress e-boltjában írod.
0
2007. március 23., péntek 13:33
Úgy látom, itt alapvetően az Eladó Topic-kal van gondotok. Azt kéne úgy, ahogy van törölni, mert ha valaki netán drágán adja a filmjét, az azonnal enemy. Ez vicces. Nem baj. Na mentem a dolgomra. Üdv mindenkinek!
0
2007. március 23., péntek 13:32
Haszon.
Ha én eladom a megunt filmjeimet,azzal máris hasznot termelek,mert visszajön az ár egy része.Tehát akkor senki ne adjon el semmit?
0
2007. március 23., péntek 13:31
Na, akkor én mondok egy frankót!
Ha már itt rongálják az eladók az Xpress boltját, akkor én mint főmufti bevezetném azt, hogy minden egyes eladás egy ellenőrző rendszeren futna át, és az itt megköttetett üzletek összegének bizonyos százalékát magamnak követelném. Mivel csak itteni vásárlók üzletelhetnének, ezért a "maszekból" nekem járó sápot hozzácsapnám a következő rendelés végösszegéhez, s így már én lennék a legboldogabb, ha 25ezrekért cserélnének gazdát a fiilmek az oldalamon. :-)
most posts by TM
0
2007. március 23., péntek 13:29
A Tesco-ban semmi jogom nincs eladni,ezért nem is megyek oda.Itt (még) van jogom,ezért a megunt filmjeim itt adom el.Ha Xpress úgy gondolja,ez jó,engedi,ha úgy,hogy ez semmi jót nem jelent,akkor törli a topikot.
0
2007. március 23., péntek 13:29
Itt a lényeg.
0
2007. március 23., péntek 13:27
Joga mindenkinek van,de Xpress mostmár belátja,hogy ezt korlátozni szükséges.
Mondom,nálam az a nem tisztességes kategória,ha még kapható terméket jóval drágábban árulnak.
A licit is jó,mégpedig azért,mert ha egy Fight Club digit meghirdetnek reggel 8-kor én meg este 8-kor megyek haza,esélyem nincs... A lényeg,hogy nem itt kéne licitelni,hanem az aukciós oldalakon,ahol ez írt szabályok szerint folyik.Ebben sztem mindannyian egyetértünk.
0
2007. március 23., péntek 13:27
Mert a megunt filmjeidet más piacterén akarod eladni. Ha elég határozott vagy, akár a tesco-ba is bevonulhatnál a megunt DVD-iddel. Igaz, öt perc múlva kivágnának onnan, de legalább megmutatnád, hogy igazad van.
0
2007. március 23., péntek 13:23
Nem. Komolyan Creeper! Szerintem nem. Most gondolj bele, nem hivatalosan nagy tételben ennyi, hanem egy-egy darab. Ő ennyiért árulja az egy darab filmjét. NEM KÖTELEZŐ megvenni.
0
2007. március 23., péntek 13:23
Úgy gondolom, ezen az oldalon egyetlen személynek van joga hasznot termelni, őt pedig úgy hívják, hogy xpress.hu
0
2007. március 23., péntek 13:22
Így van,de ez egy irreális helyzet,összeomlana a piac.
0
2007. március 23., péntek 13:20
Kieg az előzőhöz:
Azzal hogy eladsz egy joglejárt terméket,attól függetlenül,hogy azért adod el,hogy keress rajta vagy mert egész egyszerűen nem tetszik a film,szerintem nem vétkezel.Akkor sem,ha megunt,de még kapható terméket adsz el.
0
2007. március 23., péntek 13:20
Ez valószínű, de gondolom, az előbbiek alapján nem úgy vélekednél, hogy "mi a fenéért kerül ez ennyibe, és ki a fene akar minket így megrövidíteni?", hanem megértenéd a helyzetet és elismernéd, hogy nem kell megvenned, hisz ők az eladók, Te a vevő, és ha nem tartod elfogadhatónak az árat, nem kell megvenned. Vagy nem?
0
2007. március 23., péntek 13:19
+ arra,hogy a megunt filmjeidet eladd,de akkor miért beszélsz gyomorról?
0
2007. március 23., péntek 13:17
Az első része az,amit én is kifejtek itt.
A második viszont engem is zavar.Ha itt és mindehol máshol 1990 egy film,ne verjék át a fórumtársakat.Én is örülnék,ha át akarnak verni és értesítenének a többiek.Viszont egy joglejárt termék annyit ér,amennyit.Ezt valaki vagy elfogadja vagy ugyanúgy van vele,mint egyéb kapható termékeknél.
0
2007. március 23., péntek 13:16
Akkor sem lehúzás, ha egy másik madártól sikerült beszereznie korábban 1490.-ért?

Ha a kedvenc sörmárkád hirtelen eltűnne a piacról, majd két év múlva újra lehetne kapni itt-ott, az eredeti ár háromszorosáért, akkor is ezt mondanád?
0
2007. március 23., péntek 13:14
Ez az a kivétel, amiről már beszéltünk: a vadászat lehetősége. Szerintem éppen erre való az a topik.
0
2007. március 23., péntek 13:14
Elég nagy a különbség szerintem.Amíg mindenhol 9000 volt a T1,addig annyi volt és kész,megvették az emberek.Ha most hirtelen újra annyi lenne az összes dvd,nemcsak én nem venném meg őket.
0
2007. március 23., péntek 13:13
Ehhez hozzá kell szóljak! Először is sziasztok.
Sokaqn nincsenek tisztában a lehúzás fogalmával. Az nem azt jelenti, hogy valaki áron felül kínál valamit. Ha pl. valaki 10000-ért kínál egy Halálsoron-t, az nem lehúzás. Ő ennyiért adja. Nem KELL megvenni. Ha sikerül eladnia, mert talált egy madarat, hát egészségére!!!
Az is blődség, hogy valaki belepofázik az Eladó rovatba, hogy "ez feleannyi a bótba". Szerintem ha mindenki elsiklana a másik fórumtárs mellett, semmi gebasz nem lenne. Mindegy. Mindenkinek további szép napot!
0
2007. március 23., péntek 13:12
Az Xpress már nem tud joglejárt és beszerezhetetlen terméket árulni.
0
2007. március 23., péntek 13:10
A joglejárt termékeknél nem sok választásod van, az általam felvázolt helyzetben lévő kiadványok esetén szintén nem sok választásod lenne a beszerzésüket illetően, éppen ezért témánál vagyunk, a lényeget tekintve különbség nincs.
0