Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 23., péntek 13:10
The World is changing... (sajnos sokszor negatív irányba).
Én nem voltam itt abban a korszakban,ezáltal sokkal kevésbé zavar.
0
2007. március 23., péntek 13:07
Azért én még emlékszem azokra a "békebeli" időkre, amikor valaki egy éppen nem kapható IKREK dvd-t 8000-ért akart eladni, s emiatt tucatnyian törölték bele a cipőjüket.
most posts by TM
0
2007. március 23., péntek 13:06
Igazad van: van egy eladó és egy vevő.
ITT az Xpress az eladó, ezt kéne tiszteletben tartani, a többi már gyomor kérdése.
0
2007. március 23., péntek 13:05
Ne vidd félre a témát,itt most joglejárt vagy nagyon ritka kiadványokról beszélünk.
0
2007. március 23., péntek 13:02
Ő nem így gondolná, viszont én így gondolom.
Gyanítom, ezek szerint kicsit sem lennél felháborodva azon, ha holnaptól egy adott kiadó összes kiadványa az eredetihez képest 4000.- Ft-tal magasabb áron lenne beszerezhető mindenütt.
Senki nem lenne kényszerítve, ők lennének az eladók, Te a vevő, és Neked nem kéne megvenned, ha nem tartanád megfelelőnek az árat.
0
2007. március 23., péntek 12:57
Akkor beszélünk lehúzásról,ha valakit kényszerítenek az áru megvételére.Senki nincs kényszerítve.Van egy eladó és egy vevő.Mindketten boldogak az adásvétel után.Neked nem kell megvenned,ha barátságtalannak találod az árat.Electrify 25 ezret ad egy original fekete Hitchcock dobozért.Ha sikerül neki szerezni,akkor ő le van húzva?Nem hiszem,hogy ő így gondolná.
0
2007. március 23., péntek 12:54
Ó, félreértettél! Nem veszem el senki örömét, és nem zavar, csak annyit írtam, hogy nem szeretem. Ennek ellenére a "szükség" néha engem is rávesz, hogy használjam.
most posts by TM
0
2007. március 23., péntek 12:44
Értem mit mondasz, viszont a jótékonysági szervezet kifejezés igen sarkos.
Én ha megveszek egy filmet, megnézem, nem tetszik, vagy megunom, vagy bármi, akkor eladom. Egy 2990.- Ft-os kiadványt manapság nagyjából maximum 2000.-ért lehet eladni.

Az, viszont, hogy valaki hozzájut egy lejárt jogú/nehezen beszerezhető kiadványhoz, majd ráteszi a maga "kis" hasznát, már teljesen más kategória: erre megvannak a megfelelő oldalak.

Jótékonyságról szó sincs egyik verziónál sem - előbbinél csak veszteségről beszélhetünk, míg az utóbbinál (akár pofátlan) nyerészkedésről és mások lehúzásáról.
Sajnos egyre többen vesznek elsősorban azért filmeket, hogy magasabb áron továbbértékesítsék, és ez az a magatartás, melynek egyáltalán semmi keresnivalója ezen az oldalon.
0
2007. március 23., péntek 12:41
Nem a ritkaságok vételén van a hangsúly, hanem a tucatárukon való nyerészkedés megállításán. Szerintem.
Én se néztem volna még csak a topik felé sem, ha nem szerettem volna "vadászni". De sajnos még egy szúnyogot sem lőttem.
0
2007. március 23., péntek 12:37
Ahogy észrevettem, a virtuális lengyel-piac 90%-a a korábbi 500-900-as dömpingmaradékot teszik ki, jámbor türelemmel 1.500-ért, és ezt a listát ismételgetik 1-2 naponta. Ami ebbe a topikba való lenne, az azonnal szemet szúró. Vagyis tényleg vannak ilyenek is, heti 2-3 db. De akkor még nem beszéltem az ár nélküli, licitre kínált filmekről. Én VIP vagyok, de tényleg dobjanak ki, ha ilyet csinálok. Lehet, hogy az összes akciós termékkel értem el az engedményes státuszt, és most ismét az eredeti árán kínálgatom, ingyen placcon. Az általad említett jogszabálysértés  pedig az, ami, ott nem is kérdés, hogy töröljék-e, vagy sem?!
Bár, nem irigylem azt, akinek tiszte lesz meghúzni a határt.
0
2007. március 23., péntek 12:36
Miért zavar az téged,hogy egy pl. 2005 óta dvd-ző ember egy 2002-es kiadást vásárol meg használtan drágán?Valószínű,hogy újonnan már nem tudja beszerezni.
Amit én eddig másodkézből használtan vettem nem potom összegért,azoknak mind nagyon örülök.Nekem megérte!Ezen van a hangsúly.Ha valakinek megéri,annak nem számít.Senkitől nem lehet elvárni,hogy jótékonysági szervezetként működjön.
Én is szívesen vennék Játsz/Ma dvd-t,de már 10 000 Ft-nál tart a licit,ennyi pénzem nincs rá,ez van.Akinek van,az boldog lesz én tovább keresem.

Amit a kiadókról írtál az pedig tökéletesen igaz,ez az egyik fő probléma.
Viszont sokan szeretnek "vadászni",ne vedd el az ő örömüket sem. 8D
0
2007. március 23., péntek 12:09
Én a bazár topiko(ka)t nem nagyon szeretem, ahogyan a másodkézből vásárlást sem. E topikok elburjánzásának egyik oka, hogy - hála a kiadóinknak - egyre több film tűnik el a kínálatból, amit csak az ebből meggazdagodni vágyó ügyeskedők rövidebb-hosszabb virtuális gyékényein találhatnak meg az érdeklődők. Míg korábban a lopott cuccok voltak a "menők", addig most a hivatalosan terjeszthetetlen filmek viszik a prímet - na persze a filmnek nincs szaga.
most posts by TM
0
2007. március 23., péntek 11:47
Kitűnő ötlet, ideje volt lépni!
Bár egyrészről: bárki, bármikor "bevásárolhatja" magát a panteonba, legyen az, mondjuk "méreten aluli", hiszen a vásárlás nincs korhoz kötve, (igen, róla beszélek), másrészt nyilván több olyan vásárló is van, akinek már sátra van az "Eladó DVD-k" topikban, ők nem tudom, hányszoros áttétellel hoznának potenciális vevőket, szerintem csak elriasztják. Én minden tekintetben a szigorúbb fellépést támogatom, még akkor is, ha beleesek a szórásba. :-)
0
2007. március 23., péntek 10:39
Igaz nem gyakran írok a fórumba és nem is én vagyok a leggyakoribb vásárló itt az xpress-en, de elég gyakran olvasgatom a fórumot, és nekem is az agyamra megy a sok idétlen beszólás, így csak üdvözölni tudom az xpress fórum-reformját!
0
2007. március 23., péntek 10:30
Sok-sok szempontból is érezhető volt a változás.
Pl. az eladó DVD-topicban eddig akárkivel találkoztam, mindig minden rendben volt, rengeteg postai adásvételem történt, és egyszer sem történt semmi probléma.

Az utóbbi fél évben (a licitek, tömegmennyiségek, másokat leugató nagyképű arcok megjelenésével együtt) megjelentek a privát mail-en is az "érdeklődöm-megegyezünk-soha az életben nem jelentkezem"-hozzáállású személyek, valamint egyidejűleg két utánvételes, át nem vett küldeménnyel is számolnom kellett.

Úgyhogy ha csak ebből a szempontból nézem a dolgot, kicsit sem sajnálom, ami most történni fog.

Eddig sem hiányzott, hogy tudjam, ki mekkora buzi, ki hogy verne meg kit, meg hogy ki hogyan szexelne az anyámmal, ha véleményem mer különbözni az illetővel, így ezután is megleszek enélkül.
0
2007. március 23., péntek 9:50
éppen itt volt az ideje. egy percig se érezzétek magatokat kellemetlenül a lépés miatt.
0
2007. március 23., péntek 9:45
Végre!. Ideje volt.
0
2007. március 23., péntek 9:02
Pont vmi hasonlót akartam megfogalmazni. :-)

Nagyon szépen köszönöm a bizalmat Mindenkinek!
Köszi szépen Neked is, JW! :-))
0
2007. március 23., péntek 1:44
"Szeretném remélni, hogy az utóbbi talán rám is vonatkozik, ha mégsem, esetleg a többiek "beszavaznak". :-)"

Mondjuk én is csak kétszer vásároltam eddig itt, szóval az én szavam nem döntő, de azért maradhatnál:)

Kérj xpresstől egy számot ahol majd a bentmaradásodra lehet küldeni emelt díjas sms-ket:) Jobb móka lenne mint anó a VV vagy a BB:)

0
2007. március 23., péntek 1:33
Rám számíthatsz Dragonslayer;-)
0
2007. március 23., péntek 1:26
Csak üdvözölni tudom az új rendet. Nagyszerű dolog a demokrácia, de egyesek nem értek még meg rá, és a többség issza meg a levét az ő bugyuta viselkedésüknek. Ha máshogy nem megy, hát így.
Erre a lépésre mindenesetre szükség van egy ilyen színvonalas oldalon, amely már országszerte vezető pozíciót kezd kivívni.
Remélhetőleg idővel mindenki tanul e korlátozásokból, és csak kultúrált emberek kultúrált hozzászólásaival fogunk találkozni a jövőben.
0
2007. március 23., péntek 0:52
Számítok Rád!!! ;-)
0
2007. március 23., péntek 0:47
Biztos lesz majd, aki beszavaz.. :-))
0
2007. március 23., péntek 0:44
"Alapból az tud majd a fórumon hozzászólni, aki legalább három alkalommal vásárolt nálunk, és át is vette a csomagokat. Ezen túl a fórumhoz hozzászólóknak lehetőségük lesz nekünk közvetlenül jelezniük, hogy melyik korábbi fórum-társuknak szeretnének hozzászólási engedélyt adni (Volt szó róla, hogy sokan közösen vásárolnak másokkal, így vannak olyan regisztrált vásárlóink, akiknél nem látszik a rendszerben, hogy vásárolnának, pedig de. Vannak olyan régi fórumozók is, aki jelenlétükkel, értelmes hozzászólásaikkal színesítik az xpress oldalait, de mindegy, hogy miért, nem vásárolnak nálunk - tőlük sem szeretnénk elbúcsúzni, a hozzászólási lehetőséget tőlük sem vonjuk meg.)."

Húha, ez már nem tréfadolog!!!

Mivel én eddig egyetlen filmet vettem Nálatok a hosszú évek során, ugyancsak veszélyben a pozícióm.
Szeretném remélni, hogy az utóbbi talán rám is vonatkozik, ha mégsem, esetleg a többiek "beszavaznak". :-)

De mindentől függetlenül éppen ideje volt ennek a lépésnek. Maxi respekt, Xpress!
0
2007. március 23., péntek 0:24
Teljes szélességemmel támogatom az ötletet! Még ha az is meglesz majd, hogy néhényan, akik tőletek vásárolnak, adhatnak majd el használt DVD-t is(valahogy úgy képzelem el, mint a Lista őrületet), akkor lesz az igazi.

Végre történt valami.
0