Azt hiszem a végtelen birka-türelmem nekem is itt ért véget, és úgy döntöttem, hogy napokon belül felszámolom a marha nagy demokráciát itt az Xpress-en. Nagyon sajnálom, de megszaporodtak a zombik és a paraziták az oldalon. Az említett srácot már töröltem, de például a srácot itt kifogásoló balázs6k-tól sem vagyok nagyon meghatva: eddigi ténykedése alatt eladásra kínált nálunk vagy kétszáz DVD-t, rendelt 2 db. 990-es filmet, amit át is vett (GLS-sel a szállítási kompenzációval kb. 130 Ft hasznunk volt belőle), majd rendelt egy másik filmet, amit nem vett át (buktunk 1700 Ft szállítási költséget), tehát eddig 1570 Ft-tal támogattuk.
Tehát a következő lesz. A hétvégén átprogramozzuk a fórum-rendszert, és megszüntetjük a nagy szabadságot. Alapból az tud majd a fórumon hozzászólni, aki legalább három alkalommal vásárolt nálunk, és át is vette a csomagokat. Ezen túl a fórumhoz hozzászólóknak lehetőségük lesz nekünk közvetlenül jelezniük, hogy melyik korábbi fórum-társuknak szeretnének hozzászólási engedélyt adni (Volt szó róla, hogy sokan közösen vásárolnak másokkal, így vannak olyan regisztrált vásárlóink, akiknél nem látszik a rendszerben, hogy vásárolnának, pedig de. Vannak olyan régi fórumozók is, aki jelenlétükkel, értelmes hozzászólásaikkal színesítik az xpress oldalait, de mindegy, hogy miért, nem vásárolnak nálunk - tőlük sem szeretnénk elbúcsúzni, a hozzászólási lehetőséget tőlük sem vonjuk meg.).
Azoktól, akik csak azért regisztráltak nálunk, hogy trágár, értelmetlen hozzászólásaikkal felkeltsék magukra a figyelmet, vagy látogatottságunkat szerették volna saját céljaikra felhasználni (nagybani filmkereskedelem), fájó szívvel szeretnénk elbúcsúzni.
A kritika oldalakat egyelőre meghagyjuk "nyilvánosnak", de ott is tervezünk némi reformot (a nem érdemi kritikákat a süllyesztőbe küldjük, az érdemi, normális kritikákat pedig valamilyen módon jutalmazzuk majd).
Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott a dolog, azt gondolom én a végletekig, és még egy kicsivel annál is tovább toleráns voltam, de sajnos ismét bebizonyosodni látszik, hogy az emberi faj csak az evolúció egy újabb zsákutcája.