Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 22., csütörtök 23:58
Na igen, kicsit bekattant az emberke!
0
2007. március 22., csütörtök 23:53
Engem annyira nem zavar ha nem írhatok, inkább nem írnék, csak ne kelljen ilyen hsz-eket olvasnom, mint amik ma este születtek az eladó DVD topikban.
0
2007. március 22., csütörtök 23:52
Hát igen, megértem.

Mondjuk az igaz, hogy nincsenek sokan akik nagyon rontják a fórumot, jelen pillanatban én 3 felhasználót tudnék mondani (amiből talán 2 egy és ugyanaz a személy szerintem), de ha nincs rendszeres felügyelet, elég csak 1 ilyen ember hogy szétbarmoljon pár topikot.
0
2007. március 22., csütörtök 23:51
HEHE! Most éppen magad alatt vágod a fát! ;-)
0
2007. március 22., csütörtök 23:42
Nem a vásárlók elnémítása a célunk, hanem egy minimális kontroll. Ha valaki 3-4x vásárolt már nálunk, annak van neve, címe, telefonszáma, az nem öncélúan jár ide. Nem várhatjuk el senkitől, hogy minden hónapban vegyen valamit, ha nincs olyan megjelenés, ami tetszene neki, vagy nem engedheti meg magának. Viszont néhány vásárlás már jelent valamit.
Most sem azokkal van bajom, akik esetleg még soha nem vettek semmit és nem is fognak, mert a MM mellett laknak két sarokkal, ugyanakkor jó fejek, szeretik a filmeket, esetleg mindig tudnak egy-egy jó viccet és kulturáltan csevegnek. Ők segítik így is az üzletünket, mert az ő kedvükért idejáró chat-társaik talán vesznek tőlünk is 1-2 terméket.
Azt pedig nem mondtam, hogy aki vett már nálunk 2-3 alkalommal filmet, az örökbérletet kap a fórumozók között. De nem a vásárlásai (vagy nem vásárlásai) miatt zárjuk majd ki, hanem azért, mert visszaél a lehetőséggel, a türelmünkkel, vagy sorozatban bunkó másokkal.
De szerintem ilyenek nagyon kevesen vannak a tényleges vásárlók között: érdemes csak visszanézni a 2-3 évvel ezelőtti bejegyzéseket. Akkor még éretelmes kritikák is születtek néha :(
0
2007. március 22., csütörtök 23:33
a topik témájánál maradva:

...hogy újraraktam a rendszert, és elfelejkeztem a kb 60 linket tartalmazó kedvencek mappáról! grrrr :((
0
2007. március 22., csütörtök 23:31
Hamár ez lesz, én úgy csinálnám a fórumhasználatos dolgot, hogy mondjuk az használhassa, aki rendel havi 1 filmet, vagy 2 havonta kettőt, a lényeg a folyamatosság, nem pedig az egyszeri alkalom, mert ennyi erővel akárki rendelhet 3db előbb említett 990-es filmet, aztán utána vígan fórumozhat akármeddig, akármiket írva.

De ez csak az én véleményem.
0
2007. március 22., csütörtök 23:28
Jó a szó!
0
2007. március 22., csütörtök 23:26
Xpress! Hurrá!!! Akkor végre megindul egy tisztulási folyamat a fórumon. Plusz még lenne egy javaslatom (bár ez inkább az építő kritikák, javaslatok topic témája), hogy ha a kapacitásotok engedi, lehetne a fórumozók között közvetlen üzenetküldési lehetőség. Sok esetben hosszas e-mail váltás van két fórumtárs között (sajnos a freemail, stb. levelezőrendszerek nem túl gyorsak, megbízhatóak) és ez megkönnyítené, meggyorsítaná a kommunikációnkat. És talán sok esetben nem is offolnánk szét a topicot személyes dolgokkal.
0
2007. március 22., csütörtök 23:19
3-szor is, nahát! :-)
0
2007. március 22., csütörtök 23:18
Erre már nagyon nagy szükség volt!
0
2007. március 22., csütörtök 23:17
Rendben, semmi gond.
0
2007. március 22., csütörtök 23:17
Bocs, igaz, visszavonom. Nem emlékeztem a dologra. Te kivétel vagy ebből a szempontból, de hetente kb. 20 hasonló esetünk van, és rajtad kívül még talán senki nem ajánlotta fel, hogy kompenzálna minket, mi több: általában ők szoktak megsértődni ránk.
Tényleg bocs.
Tudnék még horror-sztorikat írni. A múltkor valaki azon sértődött meg ránk, mert az általunk elküldött Lear királyban Bessenyei Ferenc szerepel, miközben a borítón is ő van, a szereplők között is ott találjuk. Gondolom az angol változatot szerette volna megrendelni, de nem azt tette, de persze mi vagyunk a hülyék :(

Tőled még 1x bocs.
0
2007. március 22., csütörtök 23:15
Szia Robi!

Nem értem miért Te sajnálod!?
Itt a jópáran azt nem értették miért nincs egy akármilyen szintű moderálás az oldalon.
A szabályozásokon kívül igenis kellene állandó moderátor is az oldalra.
Ismerek olyan fórumot, ahol egy cinikus megjegyzésért már figyelmeztetést kap az ember, nemhogy anyázásokért.
A lényeg, hogy ne sajnáld és hamar izzítsd be az új rendszert!

Üdv.: _calogero

P.S.: Én azt a 3 vásárlást is lehet, hogy magasabbra tenném.
0
2007. március 22., csütörtök 23:15
A megoldásotok elég jó lesz, bár szerintem még keményebb kellene, de ti tudjátok.

Engem amúgy annyira nem fog zavarni hogy nem tudok írni, ez van.

Viszont mivel vidéki vagyok, más webáruházból rendelek továbbra is, mert olcsóbb a posta, és nekem számít. (És ezt nem rosszindulatból mondom, de ez van)

Sziasztok.
0
2007. március 22., csütörtök 23:11
Igen, ha emlékszel beszéltünk is, erősködtem hogy át szeretném utalni mindenképp az összeget, de nem hagytátok.

És nem "direkt" nem vettem át a csomagot, nem szokásom, nem úgy kéne beállítani.

Remélem emlékszel még a beszélgetésünkre, mert elég sok módon próbálkoztam, talán a Miami Vice topikban olvasható még.

Ha meg azt szeretnétek, hogy csak a folyamatos rendelőitek használhassák a fórumot, tegyétek azt, de addig engem hagyjatok békén.
0
2007. március 22., csütörtök 23:08
Na végre...
0
2007. március 22., csütörtök 23:05
Azt hiszem a végtelen birka-türelmem nekem is itt ért véget, és úgy döntöttem, hogy napokon belül felszámolom a marha nagy demokráciát itt az Xpress-en. Nagyon sajnálom, de megszaporodtak a zombik és a paraziták az oldalon. Az említett srácot már töröltem, de például a srácot itt kifogásoló balázs6k-tól sem vagyok nagyon meghatva: eddigi ténykedése alatt eladásra kínált nálunk vagy kétszáz DVD-t, rendelt 2 db. 990-es filmet, amit át is vett (GLS-sel a szállítási kompenzációval kb. 130 Ft hasznunk volt belőle), majd rendelt egy másik filmet, amit nem vett át (buktunk 1700 Ft szállítási költséget), tehát eddig 1570 Ft-tal támogattuk.

Tehát a következő lesz. A hétvégén átprogramozzuk a fórum-rendszert, és megszüntetjük a nagy szabadságot. Alapból az tud majd a fórumon hozzászólni, aki legalább három alkalommal vásárolt nálunk, és át is vette a csomagokat. Ezen túl a fórumhoz hozzászólóknak lehetőségük lesz nekünk közvetlenül jelezniük, hogy melyik korábbi fórum-társuknak szeretnének hozzászólási engedélyt adni (Volt szó róla, hogy sokan közösen vásárolnak másokkal, így vannak olyan regisztrált vásárlóink, akiknél nem látszik a rendszerben, hogy vásárolnának, pedig de. Vannak olyan régi fórumozók is, aki jelenlétükkel, értelmes hozzászólásaikkal színesítik az xpress oldalait, de mindegy, hogy miért, nem vásárolnak nálunk - tőlük sem szeretnénk elbúcsúzni, a hozzászólási lehetőséget tőlük sem vonjuk meg.).
Azoktól, akik csak azért regisztráltak nálunk, hogy trágár, értelmetlen hozzászólásaikkal felkeltsék magukra a figyelmet, vagy látogatottságunkat szerették volna saját céljaikra felhasználni (nagybani filmkereskedelem), fájó szívvel szeretnénk elbúcsúzni.
A kritika oldalakat egyelőre meghagyjuk "nyilvánosnak", de ott is tervezünk némi reformot (a nem érdemi kritikákat a süllyesztőbe küldjük, az érdemi, normális kritikákat pedig valamilyen módon jutalmazzuk majd).
Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott a dolog, azt gondolom én a végletekig, és még egy kicsivel annál is tovább toleráns voltam, de sajnos ismét bebizonyosodni látszik, hogy az emberi faj csak az evolúció egy újabb zsákutcája.
0
2007. március 22., csütörtök 22:52
Javaslat: szerintem fejezzük be a témát, közben kimoderálták...
0
2007. március 22., csütörtök 22:51
Bocsi mindenkitől a sok OFF-ért, de nagyon idegesítő ez a molekula!
0
2007. március 22., csütörtök 22:50
CSICSKA! alias laci42!

Nem akarunk mi találkozni valahol? Kellene egy film tőled, de sajnos nem tudok fizetni csak a szádba lépni! Ha így jó neked akkor engem érdekelne a Die Hard-od a MAGYAR 5.1-el együtt meg @nyádd@l!
0
2007. március 22., csütörtök 22:37
Ez tényleg komoly.
0
2007. március 22., csütörtök 22:28
Őt majd mikor moderálják ki?!?
0
2007. március 22., csütörtök 22:28
És ilyenkor nincs moderátor sajna (ami Palához sem ártana újból)...

Mondjuk én ma elhatároztam, hogy bármit is írjon a kis hülye, nem fogok rá válaszolni. Remélem sikerül betartani...
0
2007. március 22., csütörtök 22:25
Jelenleg az, hogy a gyerek az eladó DVD topikban épp a saját fosát dobta fel licitre..
0