Beethoven majd akkor leszel, ha a másik füledre is megsüketülsz. Ami, szívből remélem, nem fog bekövetkezni, sőt, a másik is rendbejön! Szörnyű érzés, mikor bedugul az ember füle, nekem is elő szokott fordulni, pedig én a napi (nem fülpiszkás, az tilos!) hallójárat-tisztítás elkötelezett híve vagyok. Ilyenkor komoly pánik uralkodik el rajtam, és addig ugrálok, tátogok, meg lötykölöm, amíg úgy-ahogy ki nem dugul.
0
2007. március 22., csütörtök 20:11
52685
Bocs, csak rossz vicc volt, sajnálom, jobbulást kívánok!
most posts by TM
0
2007. március 22., csütörtök 20:03
7151
Nem, levágom.
Már megjöttem: még most se az igazi, de egy kicsit jobb. 1 hét múlva kell újra mennem. Hát én addig bedilizek, idestova már 1 hónapja gyakorlatilag tök süket vagyok a jobb fülemre. Át is írom a loginnevemet fieldről Beethovenre...
0
2007. március 22., csütörtök 18:53
52685
Kifuratod?
most posts by TM
0
2007. március 22., csütörtök 18:52
7151
El se tudod képzelni, ezek az öregasszonyok mire képesek... :))
P. S.: Na, indulok gyorsan a füleimet rendbe tenni. Ha most se lesz végre eredmény, a Van Gogh-módszert választom.
0
2007. március 22., csütörtök 18:49
4379
Szép is lett volna, ha Miss Marple az alsógatyóim közt turkál.
0
2007. március 22., csütörtök 18:42
13392
Az én szobámba bárki bejöhet, ha betartja a Zoltán Erika-szabályt ("Mindent a szemnek, semmit a kéznek"). :)
0
2007. március 22., csütörtök 18:39
2002
"...Hideg futkos a hátamon....." Pont ugyan ezt érzem én is!!! Ha vendég jön akkor az én szobám tabu, ezt már tudja mondenki nállunk! :)
0
2007. március 22., csütörtök 18:28
9489
Ezt de megértem! Jönnek, premier plánban ott A POLC és látom, már mennek is oda..... Hideg futkso a hátamon.... És ha nemet mondasz, te vagy a szemét... Én is arra szavazok, h macera, nem macera, újra írhtaón odaadom. Elvégre tisztességesen megvettem, ne legyen már gond, h megpróbálom megóvi ilyen módon.
Csak az a szomorú, h ezt sokan nem értik meg és komplett hülyének néznek. Olyan jó, h ti vagytok és itt beigazolódik, h mi vagyunk A normálisak!!! :)))
0
2007. március 22., csütörtök 18:25
6403
áramot a kilimcsbe!!!
0
2007. március 22., csütörtök 18:24
3721
Ja, meg a kedvenc vendég érkezik-szituációm: amikor a csukott ajtómon keresztül tompán meghallom vmelyik családtagom hangját, h "nézz körül a Bencénél, neki van egy csomó filmje" :) szigor terror horror....
0
2007. március 22., csütörtök 18:18
3721
Na, tudtam én, hogy ide kell írnom, máris jobb egy picit. Végre egy hely, ahol nem engem néznek hülyének amiatt, hogy görcsölök pár szaros műanyag-korongon (amikor pedig átírod aszt jóvan és ugyanolyan lesz, mint az eredeti). Megszületett a döntésem: veszek gurigába száz közepesen szar írható dvd-t és soha többé nem adok kölcsön senkinek eredetit. Már csak a jelenlegi kintlevőségeimet kéne visszazsákmányolnom (vicc, h ezen paráznom kell, h vajon hogyan látom őket viszont). Hál isten, a könyveimmel ilyen gondom nincs: a haverjaim nagy része nem olvas.:) Aki meg igen, az - jórészt - ugyanolyan szellemitermék-fetisiszta, mint én... (persze nem mondom, h nem nyaltam már meg ezzel is a zacsit, de tény, h ritkább.) Ami még kiakaszt: a könyvtárba járó dvd/cd-kölcsönző "társak". Egy zsír új cd/film is tiszta karc, de nem véletlenszerű kár, hanem kitartó és módszeres karistolás, és a cd-k borítója ellopva (kitépik a belsejét, h csak a borító-oldal maradjon meg, hátha nem veszik észre. És nem veszik észre. De vajon mi a faszt kezd egy borító nélküli füzet-belsővel?!). Na ez tudott még kiakasztani nagyon (amíg jártam könyvtárba).
0
2007. március 22., csütörtök 18:11
7151
Ha igazán kreatívan olvasta volna az első körben az Agatha Christie-ket, akkor illett volna megtalálnia az eldugottakat. Miss Marple biztos megtalálta volna... :)
0
2007. március 22., csütörtök 18:05
4078
Nem szoktam filmeket másolni de néha csak ezért készítek biztonsági másolatot a filmjeimből és azt adom kölcsön mondjuk egy urjairhato dvd-n. Eredetit csak a szüleim kapnak kölcsönt mert már beléjük neveltem az óvatosságot :D
0
2007. március 22., csütörtök 17:53
122
annyira nem dühit mert ugyis megyek még egy csomagért nemsoká de az egyik filmet bontottan adták ide "kicsit" karcos boritoval ugyhogy berendeltem ugyanazt mégegyszer aztán csere lesz..
0
2007. március 22., csütörtök 17:51
6403
Annak idején a gimiben A legényanyát írásvetítővel vetitettük ki a falra. Így mindenki olvashatta és röhöghetett, de sajna lapokra esett szét. égtem is miatta. mondjuk én meg a Brian élete videokazit kaptam rongyosan vissza. Ez a kúlt dolgok sorsa.
0
2007. március 22., csütörtök 17:49
4379
Nálam egyszer járt lakásnézőben anyám egy barátnéja, egy 80 éves nyanya és lecsapott az Agatha Christie gyűjteményemre. Elvitt 3 puha kötésű krimit, amit még ki se nyitottam előtte. Amikor visszakaptam, nem tudom, láttatok-e már ilyet, a gerince félkör ívben be volt hajtva, mint amikor oldalanként csiszatolja kézzel valaki, hogy ne kelljen tartania, és ha elengedtem a könyvet, szétnyílt, mint a rózsaszirom. Írtó pipa voltam.
Még egyszer jött a nyanya, előtte beraktam az Agatha Christiket a fehérneműim közé, de vagy 20 percig kurvára kereste a polcaimon, hogy megint kölcsönkérjen.
0
2007. március 22., csütörtök 17:44
52685
Egyszer egy King-regényemből csináltak alternatív módon kétkötetes verziót, egyszerűen kettétépték, és két darabban adták vissza, naná, hogy még én mentem el érte.
most posts by TM
0
2007. március 22., csütörtök 17:44
6403
Használt dvd-is úgy kell venni, mint autót. "Garantáltan dohányzó mentes"-t.:))))
0
2007. március 22., csütörtök 17:40
726
svédeknél még mindig orvoshiány van. ha 50éves orvosok fogják a sátorfájukat, és mennek, akkor már elég nagy gáz van itthon (tömegesen ez van). de nem kell félni, lesz ez még rosszabb is.
túl sok orvosról beszélnek, amikor egyes ágakon (altatóorvos, psychiáter) hiány van. a hálapénz meg egyes ágakon urban legend... érdekes módon a magánpraxisban néha többet adnak plusszba.
0
2007. március 22., csütörtök 17:36
6403
Igazad van, könyveknél még rosszabb a helyzet.
0
2007. március 22., csütörtök 17:35
630
Én inkább vagyok a legnagyobb geci az illető szemében, minthogy kölcsönadjam a filmjeim...
Én egyszer a T3-al jártam meg, anyám ismerőse könyörgött hogy adjam oda neki megnézni, mondván hogy holnapután erre jön, és beadja.
Hát a filmet 2 hónap múlva kaptam vissza, mindkét lemez full összekarcolva, jelenetválasztó füzet eltépve, a tokot meg mintha kakaóbá áztatták volna....
A külső slipcase-ről meg végképp ne beszéljünk... (Leöntve, megtépve több helyen)
Természetesen nem is személyesen hozták vissza, hanem úgy küldték vissza valakivel anyámnak, de természetesen szólnom kellett, nem maguktól...
Ez volt az utolsó hogy bárkinek kölcsönadtam valamit...
0
2007. március 22., csütörtök 17:30
52685
Max annyi, hogy a borító beveszi a szagot. én videókazettákat szellőztettem hetekig a szekrény tetején, úgy hogya tokból kivettem a papírt, és a kazit is, amit naponta portalanítottam. Majd egy hónap telt el, mire kiment a füstszag belőlük.
most posts by TM
0
2007. március 22., csütörtök 17:26
6925
Ez válasz arra is,a tékákban miért néznek ki így a lemezek.
0
2007. március 22., csütörtök 17:21
6403
Nem csípem a dohányzást, de mi köze van a láncdohányosoknak a dvd elcseszéshez?