Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 18., vasárnap 19:02
Baja szintén 50 ezres város és nálunk sincs mozi sajnos évek óta.
0
2007. március 18., vasárnap 18:24
Ha jól értem, akkor egész Nagykanizsán nincs egyetlen működő mozi sem mostantól?
0
2007. március 18., vasárnap 18:03
Akkor várható volt, hogy bezárják...
0
2007. március 18., vasárnap 16:42
Erre nem is nagyon lehet mit mondani... Benne volt a levegően, de sosem gondoltam hogy ez bekövetkezhet.

Valóban nem volt nagy tolongás a pénztáraknál, de hogy egy kb. 50 ezres megyei jogú város képtelen eltartani egy mozit, azért az hihetetlen. Hülyeség a közlekedésre fogni, bár tény hogy nem éppen ideális helyen volt. Háromszor fordult ott velem elő az, amiről a legtöbben csak álmodhatnak, hogy egyedül nekem vetítettek. Először a Vanília égboltot láttam egymagam, majd az Amelie csodálatos életét (ami azóta is az egyik kedvenc filmem), tavaly szeptemberben pedig a Lány a vízben-t.
0
2007. március 18., vasárnap 1:10
azért, mert nem tetszik a film miért kell kinullázni az extrákat és a kiadást is? és azért, mert ez a legjobb film, miért kell mindenre ötöst adni, amikor elég nagy bajok vannak a lemezzel?

gondolkodjunk már el... azért, mert a Véres műanyagváltó bődületesen rossz, még nem kéne lehúzni az egész kiadványt (pedig egy gyönyörű kiadvány, tesztképpel, teszthanggal és három lemez extrával szőrös digipakkban), és azért, mert a Festészet elefántokra az évszázad legjobb filmje, még nem kéne 5pontot adni mindenre (amikor dacára, hogy két éves a film, vhsminőségű 4:3mas képe van, recsegő hangja ami monoban szól a meghirdetett dts helyett, nincsenek extrák, ronda és hibás a borító).

mert ez nonszensz, félrevezető és kicsinyes.

meg lehetne három szóban leírni, hogy miért annyira rossz. egy sima "sz*r" az nem kritika, az semmi. mondjuk pár sorban már többet el lehet mondani. ha már vette valaki a fáradtságot, kinyitotta a böngészőt, megkereste a filmet, akkor olyan nehéz lenne végiggondolni közben, aztán leírni fél perc alatt, h mi is a hiba? esetleg leírni a tokozást, mondani két szót a képről, hangról, extrákról... nagyobb boldogság lenne.
0
2007. március 18., vasárnap 0:22
...az, hogy a München című filmet még most sem lehet megvenni,nálunk, hála az Intercomnak és a filmjogokkal kapcsolatos helyzetnek, de már ez se érdekel annyira, mert sikerült Amszterdamban megvenni magyar felirattal, mindössze 7,5 euróért, ja és végre az Alkony sugárút is megvan végre, 5 euróért.
Persze kicsit bosszant, hogy ott olyan filmek is vannak 5 euróért, mint Az aranypolgár, Anyádat is! stb
0
2007. március 17., szombat 18:58
...az, hogy ez már nem is igazán dühít:-(
...Nagykanizsán bezárta kapuit a Palace mozi...

http://www.kanizsaportal.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1056

Az itt látott utolsó filmem a Bűnös viszonyok.2007.03.08-20:15

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=75562&i_city_id=3372&i_county_id=-1

RIP.
0
2007. március 15., csütörtök 20:10
értem
0
2007. március 15., csütörtök 20:01
Talált! ;-)

Nincsenek normális karakterek, akkor jobban látszódna a két kéz - en a két középső ujj! :-)
0
2007. március 15., csütörtök 19:55
micsoda rajz. Művész úr mi a  kép címe? Csak nem f**k you?
0
2007. március 15., csütörtök 17:05
AZ MGM-en jobbnál-jobb filmeket halásznak elő és akkor ezekkel az új, űbergagyi sz@r, fos... szinkronokkal adják!!!! Miért nem lehet eredeti nyelven felirattal sugározni?!?!?!?!

‹^› ‹(•¿•)› ‹^›
0
2007. március 15., csütörtök 14:22
xpress jövöhéten megyek és cserélitek a cadillac driveot egy vadiuj bontatlanra mert mostmár a tököm kivan hogy 1-2 jó dvdn kivül mindegyik doboz megvolt nyomva (terminátor, gladiátor) vagy volt vmi hibája és most eztis ideadjátok így. 40-50ezreket elkölt az ember ilyenekre akkor hagy várjam el hogy hibátlanul kapjam meg, most ez dühit kib*szottul.
0
2007. március 14., szerda 23:53
fazonnak tartom
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 23:53
Én speciel nem utálom Gáspár Győzőt, mert egy olykor jópofa, kevésbé iskolázott, ám sajátos stílusú fazon. A showműsorát viszont utálom, de erről, mint sok más rossz dologról az rtl tehet, aki árucikket csinált ebből a nagyszívű marhából, és ultraigénytelen szappanoperát kreált köré családostul, kutyástul, sálgótarjánostul. A tévé által kínált milliókért pedig bármit eljátszanak a családon belül és kívűl a Győzike-függő százezreknek. Így sikeresen butul tovább a magyar tévénéző, brávó rtl!
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 23:43
Köszi!
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 23:36
Előre is köszönöm a felajánlást :) Bár lehet, hogy kissé tényleg túlburjánzik ez az ügy :D
0
2007. március 14., szerda 23:28
Ezesetben viszont semmiképp se lehetsz hunyó, Korn felajánlott valamit, csak nem akart postára menni. Mindegy, ha esetleg valami úton módon mégis hozzám kerülne az említett cd, akkor én majd elküldöm neked! :-)
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 23:23
Természetesen a postaköltséget vállaltam volna, így is lett megbeszélve, nem vitázni akarok.
0
Ha megvalósítják azt a tervezetet, amit most akarnak lenyomni a torkunkon, akkor nemhogy szegény, de semmilyen orvos nem lesz Magyarországon.Mert nem lesz más választásunk.Nem azért akarunk külföldre menni, mert milliomosok akarunk lenni, hanem mert egyszerűen havi 90 ezres nettó mellett nem lehet havi 200 000-300 000 ft-os tandíjat kifizetni.És ez valóban kibaszottul dühítő.
0
Attól függ, hogy ki az ajándékozott. De Korn azon problémázott, hogy ha már ingyen adja, akkor ne neki kerüljön még pénzbe a szállítás is. Én csak erre a konkrét esetre javasoltam a korábban írt megoldást. Akik ismernek, azok tudják, hogy a faszarágiság messzebb áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.
John Williamset pedig mindig, minden körülmények között terjeszteni kell, jól mondod! :-)
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 23:17
én. traumatológusok.
0
2007. március 14., szerda 23:00
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 14., szerda 22:28
Vagdalkozás pff... nekem azt mondták, szépen preparálok :)
0
2007. március 14., szerda 22:25
Tipikus múltban turkálós... mindig jobb mutogatni a másik oldal felé :)
Saját szemszög? Ez nemcsak az én szemszögöm... hanem jó pár ezer más orvosé is. Régen az átkos időszakban az orvosok iránt még volt egy alap tisztelet.
Vállalkozóként tudhatnád, hogy miért vonják le tőled... alkalmazottak utáni járulékok, adók stb. de az orvostól miért vonják meg? mert az OEP (és nem a kormány) úgy dönt, hogy kevesebb finanszírozást ad. ezt bezzeg nem szajkózzák a médiában... te valahogy kicsit másképp számolsz. más egy vállalkozó "költségvetése"... a vállalkozóknak van jó és rossz oldala, ezért nem kedvelem őket. ha nézed a Dr. House-t, tudhatod, hogy milyenek a vállalkozók... Wobler...
egy vállalkozónak lehet sok-sok pénze, de soha nem fog olyan tiszteletet és hálát kapni más emberektől, mint az orvosok. és szerintem az orvosokat becsülik a legkevésbé az országban. egy ellenőrt jobban tisztelnek manapság az emberek. pedig míg a bkv, no és főként a vállalkozók az embereket zsákmányolják ki, addig az orvosok életeket mentenek. én ezért tisztelem a szakmabelieket. persze azt is elítélem, aki főleg a pénzért csinálja. de az se mindegy, hogy 10 év tanulással a hátad mögött 80 ezret vagy 800 ezret keresel...
"Hanyadszor mondom értelmezd is amit olvasol" -  lehet, hogy nem bennem van a hiba... néha picit használd azt a marketinges agyacskádat és próbáld megtalálni a párhuzamokat és összefüggéseket... vagy nehéz?
0
2007. március 14., szerda 21:48
Hanyadszor mondom értelmezd is amit olvasol, ne csak a saját szemszögedből lás mindent.
-70%? - tőlem többet is, vállalkozó vagyok.
Szerinted csak az orvos nincs megbecsülve az országban?
A miértrekre a választ az általad támogatott párt múltjában keresgéld.
0