Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 14., szerda 21:39
Szerintem meg fingod nincs a szakmáról. Ha itt is megfelelő támogatásban részesülnének az orvosok, nem húzna el mindenki nyugatabbra. De amíg itthon lófaszt kapsz a picsádba, meg a betegek felháborodását, addig nyugaton elismerik az orvosokat azért a 6+x év tanulásért, amit vérpisilés közben végeztek el. Mert ez pont nem az az egyetem, ahol lazsálni lehet - áldozatokkal jár. Itt amíg az emberek a 300 Ft vizitdíjon sírnak, addig az orvosok fizetésének nagyrészét benyeli az állam. Ami nem egy cigirevaló lenne. Ha a Te fizetésed 70%-át elvennék, jól esne? Nem mennél más országba jobb fizetési ajánlatért? Nyugaton a magyar orvosoknak még van elismerése.
0
2007. március 14., szerda 21:33
Fizetsz tandíjat?
Szerinted az frankó hozzáálás, hogy az én adómból kitanítanak, aztán huss nyugatabbra, mert ott több a lé?
Őszintém remélem, ha egyszer kitanulod a szakmádat, ott kevésbé fogsz össze-vissza vagdalkozni mint itt. A leírt szöveget pedig nemcsak olvasod, hanem értelmezed, szükséged lesz rá.
0
2007. március 14., szerda 20:35
Szerintem a "kettős mérce" jó kifejezés... vagy "kettőn áll a vásár" és szinonímái.. általában azokra az emberekre használom, akik kimennek tüntetni, de semmit nem tesznek ezen kívül azért, hogy jobban éljenek...
0
2007. március 14., szerda 20:32
Én kértem az Xpress-t, hogy töröljék a topikodat. Most mi lesz, lelősz? Se zsidó, se buzi nem vagyok, csak tele van a f*szom az eszement gerinctelenekkel.
Ez a "kettős mérce" duma meg már annyira ismerős, hogy ha valaki előhozza, szinte tudja az ember, hogy sáros gondolatai vannak az illetőnek.
0
2007. március 14., szerda 20:30
Ebből meg csak az derül ki, hogy mivel szeretek foglalkozni... van ebben a szakmában szépség... most már a horror topikban is választ kapnak azok, akik nem értették miért nem félek pl. a Fűrészen... SPOILER amikor a fazon vágja le a lábát és rányomja a fűrészt és elkezd belőle ömleni a vér, kb. 3 liter... csak nem a sípcsontot kéne reszelni, mert onnan nem jön ennyi vér... SPOILER VÉGE láttam ennél már szörnyűbbet is. Remélem ti nem fogtok, kedves fórumtársak :)
0
2007. március 14., szerda 20:27
"De ezeket nem tudhatom meg, csak a mérhetetlen sok rasszista hozzászólást.
Ennyien nézik?

Xpress, javasolnám a kiadvány értékelésnél 1 felhasználó csak 1 értékelést adhasson!
Aki meg vitázni akar az nyisson fórumot." - by tchabee

Engem ez a részlet zavar a szövegedben. Téged komolyan az izgat, hogy mik a Győzike DVD specifikációi?:) Nem azért utálja őt egy ország, mert cigány - mert vannak normális romák is -, hanem azért amit külföldön tett például, ahogy lejáratta a mi országunkat.
0
2007. március 14., szerda 20:16
1. hsz
Szerinted mennyire tehetnek a cigányok arról, hogy a legtöbb ember utálja őket? Amíg késelnek, rabolnak, mire várják el, hogy befogadják őket az országban? Engem is próbáltak már kirabolni, nem sikerült nekik. Ennyi.

2. hsz
Rasszistának érzed magad? Nekem a sárgákkal és a feketékkel semmi bajom, sőt!

3. hsz
Mégis többet tudok az egészségügyről, mint te, mert benne élek. Én szakértő?:) Még nem. De láttam már egyet s mást a boncteremben.

Néha már sok a hülyeségedből. Nem kell védeni se a romákat, se a zsidókat (egyik legjobb barátom az), se senkit, meg tudják védeni magukat ők is.

2729.  tchabee Előzmény   
3/14/2007 6:22:30 PM  
"tchabee szerintem vagy kisebbségi roma vagy meleg vagy bármely diszkriminált kisebbség. de ha egyik sem, akkor is egy f*sz. " Akkor ebből az következik, hogy az általad említettek f*szok.
úgy emlákszem egy felmérés szerint a pártokra szavazók közül az mszp szavazók közt vannak a legnagyobb számban cigánygyűlölők.

na megyek lengetni az árpádsávost.

Amúgy megint félreértelmezted azt ami le van írva.
Amúgy nem veszed észre, hogy milyen jófiúsan nyalok, mióta törölték a zsidós-buzis topikomat. Gondolom a kettős mérce itt nem működik és senki nem tehet rasszista hozzászólást

"már sokszor láttuk, az intelligencia nem korral jár." írtad a másik topikban.
Hát a tavalyi érettségiddel inkább visszafoghatnád magad olyan dolgokban, melyek megitáléséhez kell némi élettapasztalat is.
A fél év a SOTE-n meg pláne nem jogosít fel arra, hogy Te légy az egészségügy szakértője.
0
2007. március 14., szerda 19:22
"tchabee szerintem vagy kisebbségi roma vagy meleg vagy bármely diszkriminált kisebbség. de ha egyik sem, akkor is egy f*sz. " Akkor ebből az következik, hogy az általad említettek f*szok.
úgy emlákszem egy felmérés szerint a pártokra szavazók közül az mszp szavazók közt vannak a legnagyobb számban cigánygyűlölők.

na megyek lengetni az árpádsávost.
0
2007. március 14., szerda 17:51
Amúgy megint félreértelmezted azt ami le van írva.
Amúgy nem veszed észre, hogy milyen jófiúsan nyalok, mióta törölték a zsidós-buzis topikomat. Gondolom a kettős mérce itt nem működik és senki nem tehet rasszista hozzászólást
0
2007. március 14., szerda 17:37
"már sokszor láttuk, az intelligencia nem korral jár." írtad a másik topikban.
Hát a tavalyi érettségiddel inkább visszafoghatnád magad olyan dolgokban, melyek megitáléséhez kell némi élettapasztalat is.
A fél év a SOTE-n meg pláne nem jogosít fel arra, hogy Te légy az egészségügy szakértője.
0
2007. március 14., szerda 17:31
Én egy használt CD-t (főleg John Williams-műét) ingyen küldeném el bárkinek, aki kedvesen, udvariasan fogadja el az esetleges felajánlásomat. Persze mindenki másképp csinálja...
0
2007. március 14., szerda 17:28
Az amerikai Amazonról tökéletesen újat tudsz rendelni emberi áron.
0
2007. március 14., szerda 17:19
Összegyűjtöttem az ifjú Jedi néhány kritikáját.
Hozzátenném, mindegyik 1(!) csillagot kapott az értékelésnél, de nem csupán a film, legtöbb esetben a hang, kép, és az extrák is.
Mert ez ugye nem sért senkit...

Szívek szállodája - 4. évad
KRITIKA:
no comment...................

Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai - A teljes első évad
KRITIKA:
Gagyi

Jay és Néma Bob visszavág
KRITIKA:
Sajna 10 perc után kivettem. A Csak szex és más semmit 20 percig bírtam. Ez rosszabb.....

Narancsvidék - A teljes első évad
KRITIKA:
Nagyon műanyag....

Született feleségek - Első évad
KRITIKA:
Szerintem nagyon gyenge kis sorozat. Persze mindenki
azt néz ami teccik neki. Én pl. A lost-ot is utálom.

Lost - Eltűntek - Első évad
KRITIKA:
No comment....

Csak azt nem értem, ha valakinek csupán ennyi mondanivalója van egy filmről, akkor mi a fasznak irogat a film adatlapjára, és miért húzza le a filmet értékelését?
0
2007. március 14., szerda 16:50
Száradna le a keze annak, aki feltörte az iwiw-es jelszómat, remélem élvezte.
0
2007. március 14., szerda 16:35
A postaköltség simán bevállalható, nem több 300 Ft-nál szerintem.
0
2007. március 14., szerda 16:33
Szuveníru nyihuhu nye kukucsku protku, azaz ajándék lónak ne nézd a fogát, de tulajdonképpen egy karcos használt cd-ről megy a vita, amit jómagam John Williams iránti tiszteletből sem tartanék meg, és gondolom, ennek tudatában máris más véleménnyel szemlélhető ez a vihar a Billyben.
Ha én eladni kívánok valamit, vagy ajándékba adni valakinek, de az illető más városban lakik, akkor úgy intézném, hogy a lemez grátisz, de a postaköltséget utalja el az illető. Ezen még megsértődni való sincs, gondolom. Én így intéztem volna.
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 16:27
Pest a világ közepe vagy mi ? Ott mindenkinek kell hogy legyen haverja/rokona ?
0
2007. március 14., szerda 16:24
Pedig egy darab pesti ismerős cimborám sincsen, ezért említettem, meg a postai szállítást.....
0
2007. március 14., szerda 16:22
hmm... néha elgondolkodok tchabee hsz-ein... és néha eljutok arra a pontra, hogy tchabee szerintem vagy kisebbségi roma vagy meleg vagy bármely diszkriminált kisebbség. de ha egyik sem, akkor is egy f*sz. már elnézést. tipikus olyan ember vagy aki a tubesi radar ellen képes tüntetni, holott előírás, hogy a légteret biztosítani kell... nem megsérteni akarlak, de lelőhetnéd már magad, mert itt becsület érdemrendet nem osztanak. Győzike meg sux...
0
2007. március 14., szerda 15:55
abban igazad van, hogy vitatkozni a fórumon kell. szerintem is. és a filmekhez
sem olyan kommentár kell, hogy "kurva szar", "utálom", meg hasonlók. ez is
igaz. ha valaki vitatkozni akar, filmről, vagy témáról indítson új topikot, én sem
szeretem ha egy filmhez olyan hozzászólás van, ami mélyen sért bárkit is.
olyat nem szabad írni, még ha a győzike show-ról van is szó. bevallom nálam
is előfordult, hogy hasonló írtam, de általában visszalapoztam, és átírtam a
hozzászólásomat.
0
2007. március 14., szerda 15:49
Én vagyok a vidéki arc, aki igényt tartott volna a JP score-ra. Ha nem postázol azzal semmi gond, csak akkor ne ígérd az ellenkezőjét.
0
2007. március 14., szerda 15:41
Adatlapról van szó? Akkor nem szóltam. Különben ez sok filmnél visszatérő probléma, hogy még véletlenül sem kritikát írnak, hanem személyeskedésbe torkolló értelmetlenségeket. Erre tényleg a fórumot kéne használni - vagy még azt sem.
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 15:37
A Cadillac Drive 1.-topik-ot én indítottam és nem egyedül politizáltam.
Ha megnézed a film adatlapját "békén" hagytam.:))
0
2007. március 14., szerda 15:16
A Cadillac Drive 1.-topik szétbarmolása után ez igazán szép gondolat tőled! ;-)
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 15:13
Nem az a bajom, hogy nem + a vélemény, főleg Győzivel kapcsolatban nem várok + véleményt.
Az egymással való vitának szvsz a fórumon a helye.
0