Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 14., szerda 15:13
Jurassic-zenékből az első a legjobb, magam is hasonlóan gondolom, mint te!
Vadászok belőle valami szép kiadást, és persze újat.
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 14:31
tchabee.

szerntem nincsen igazad. hol van az megírva, hogy egy filmhez csak pozitív
kritikát lehet írni. ha valakinek ne teccik egy film, nyugodtan megírhatja minden-
féle mocskolódás nélkül. egyékbént a győzikét, minden normális ember
gyökérnek tartja, nem csak azért mert cigány, hanem mert primitív.
és itt nem az a kérdés, hogy 5.1 a hang vagy sem.
0
2007. március 14., szerda 13:20
Nem is mondtad, hogy a szabadban dolgozol! Esetleg csikós vagy? :-)
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 13:09
Inkább neked kellene meghallgatnod azt a CD-t, és egy életre eltenned a gyűjteményedbe, mintsem odaadnod valakinek, mint holmi felesleges kacatot.
Pusztába kiáltott szó...
0
2007. március 14., szerda 12:11
Megláttam a Győzike dvd-t, hogy valaki értékelte.
Kiváncsi lettem.
Odakattintok és látom mérhetetlen sok beírás. kb. 20-30 olvastam el és semmit nem tudtam meg a kiadványról.
Pixelesedik-e a kép?
Milyen a hang?
A hátsók biztosítják-e a térhatást?
Érezhetem-e magam a Győziék nappalijában?
Kiráz-e a hideg mikor a hátam mögött hallom Győzi lihegését, jobbról Virág gyöngykacaját, balról Evelin kövérlibás szuszugását, alulról Buksi kutya vinnyogását, és szemből Beja erotikus bazdmegjait?
Érdemes-e valami komoly hangrendszerbe bele fektetnem? Márcsak e kiadvány miatt bizton rááldoznék kb 1,5 millát.
De ezeket nem tudhatom meg, csak a mérhetetlen sok rasszista hozzászólást.
Ennyien nézik?

Xpress, javasolnám a kiadvány értékelésnél 1 felhasználó csak 1 értékelést adhasson!
Aki meg vitázni akar az nyisson fórumot.
0
2007. március 13., kedd 12:25
puszit???
na nee... inkább odaadom a JP OST-t! :D
0
2007. március 13., kedd 12:15
én már puszit sem kapok, "kis barátom?" :)
0
2007. március 13., kedd 12:01
Ugyan dehogy, mondom, hogy nem gond! Majd kérd el tőle a nekem járó puszit is! :-)
most posts by TM
0
2007. március 13., kedd 11:57
Miért nem szóltál?Miért nem regáltál? Felhívhattál volna. Annyian csinálják azt velem, hogy nem jeleznek, hogy ne tudd meg. Ezért gondoltam, hogy nem kell. Elhiheted, hogy nekem tökmindegy kinek adom, csak egy kritérium volt, hogy gyűjtő legyen. Sorry TM. Ma találkozom vele, és szerintem nagyon szívesen rábólint arra, hogy a tiéd legyen, főleg annak tudatában, hogy te előbb jelentkeztél. Nála lesz, majd menj be hozzá a CD-ért. Üdv
0
2007. március 13., kedd 11:49
Nekem ígérted oda, és szerintem még eléggé időben lettem volna, hogy egyeztessünk. Viccből nem kértem volna.
Természetesen _calogero barátom javára szívesen lemondok róla, majd beszerzem máskor máshonnan, nem gond.
most posts by TM
0
2007. március 13., kedd 8:04
No no..
Az inkongnitókat tessék megtartani! :DD
0
2007. március 13., kedd 7:58
Úgyis kell ütköznünk Jakus Pisti ügyből kifolyólag, és akkor odaadom. Végre...
0
2007. március 13., kedd 7:57
Tiéd.
0
2007. március 13., kedd 7:55
Rakd félre nekem a JP OST-T!
Köszi! :)
0
2007. március 13., kedd 7:51
Kurvára dűhít, hogy többen keresnek úgynevezett "ritka" filmeket, és amikor írok, hogy van egy eladó PENGE I.-em, vagy vissza sem ír napokig, vagy visszaír: "nézd, nekem két rongyot megér".
Kétezerért a Younggary-t nem veszi meg!!!!!
Ha ilyen összegekben gondolkodnak, soha az életben nem kapják meg a filmeket.
Ezek után ne rakjam fel licitre???? Hát dehogynem. Másik. INGYEN ELVIHETŐ TŐLEM A JURASSIC PARK OST. AKINEK ODAÍGÉRTEM NEM JELENTKEZIK, AKI MEG NAGYON SZERETNÉ, AZ MEG AZT KÉRI, HOGY KÜLDJEM POSTÁN.SRÁCOK, AKINEK KELL, SZEMÉLYESEN VIGYE EL, NEM AKAROM ELHINNI, HOGY NINCS EGY DARAB PESTI CIMBORÁTOK SEM!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. március 12., hétfő 20:28
Lehet, én csak a tatabányairól tudok nyilatkozni. Itt mindent tönkrevágnak.
0
2007. március 12., hétfő 20:21
Amikor vettem a digis Gladiátoromat, amíg elértem a pénztárhoz addig leszedtem róla a pántot, mondjuk nem volt erős, meg agyon nyomorítva, de egy kis kézügyességgel lejön mind.
Amúgy ahol én néztem ott a zenei cd-s változatát árulják, és nincs pántolva.
0
2007. március 12., hétfő 19:39
A poén ráadásul az az egészben, hogy aki el akarja lopni, kb 10 másodperc alatt leszedi róla azt a szart szoval gratulálok nekik.
0
2007. március 12., hétfő 19:35
Voltam tegnap az egyik "te.co"-ban bevásárolni, megnéztem a DVD-ket is.

Most jelent meg a Szabadság, Szerelem ugyebár digipak kiadásban, külön polc volt neki.

Volt rajta olyan 50-60db belőle, persze a kötegelővel áthúzva, de olyan szinten, hogy ilyet még nem láttam. A külső papírtok eleve szétszakadva az egész, és a belső is szarrá roncsolva. Mind a 4 ponton.

Persze a sima műanyagtokos filmeket bele tudják rakni ilyen műanyag szarba, ami nem sérti meg, de amit kellene, azt nem.

Hogy ennyi eszük hogy lehet... De le is szarják, mert mindig ez van.
0
2007. március 12., hétfő 9:59
nem élek ilyen szerekkel :)
0
2007. március 11., vasárnap 23:42
ütős az anyag, mi? ;)
0
2007. március 11., vasárnap 22:38
néha bazdmeg meglepődök... ma is így történt... ez a mai nap igen különleges. nem dühít, de nem is örülök, így inkább ide írom... ez megdöbbentett... ha ezt pár éve hallom, azt mondom ilyen nincs basszameg :) és beugrott az Ace Venturából: Mivel tudnám pokollá tenni az életedet? - Hát, Lois, nem mennék bele most egy kapcsolatba :)
néha nagyon megdöbbenek... igazából ezt most nem is tudom hova tenni...
van ebben minden.
szex
szerelem
hazugság
törött csont
bolondság
tapasztalt lány
akivel sokmindent meg lehetett csinálni
kifinomult érzékű lány
akinek minden mozdulatában volt valami szép
érdekes lány
érdeklődés
görbeste
sziget
nem mindennapi lány
emlékek
külföldi lány
fotó
külföld
ivászat mint műfaj
sokszor
a vidék szépsége
harc
hatalom
háború
most járunk a jelennél
jelenlegi barátnő
akit nem lehet hova tenni
önjelölt barátnő
aki harcol
önjelölt nimfomán lány
aki nyomul
masszázs
és ez mind a múlt és a jövő...
aki kiigazodik, az kap tőlem egy csokit. basszus. mondom én, ez egy különleges este :)
0
2007. március 11., vasárnap 11:09
ami dühít ha megveszek egy díszdobozos kiadványt és összevan nyomkodva a doboza vagy épp levan verve a sarka..
0
2007. március 11., vasárnap 10:49
A tálca közepén az akis "gomb" ami a lemez közepét tartja, nem lehet, hogy azzal van baj?
Modnjuk a Múmiának az a legnagyobb baja, hogy elég laza azegész doboz. VAstagabb papírból is megcsinálhatták volna.
A Gladiátor és a Van Helsing masszívabb, szerény véleményem szerint.
0
2007. március 11., vasárnap 10:29
Az a problémám, hogy a frissen megvett múmia digimben a Skorpiókirály tartójával valami baj van. Nincs eltörve, megrepedve a lemez mégis könnyen kiesik belőle :(  Esetleg valaki akinek volt hasonló tapasztalata, tudna valami megoldást javasolni? (csak a szigszalagot ne!!!)
0