Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 11., vasárnap 10:27
téglagyári: csak arra hívnám fel a figyelmed, hogy Magyarországon az üzletben nincs tisztesség. bár lehet, hogy az egész világon nem ismerik ezt a kifejezést. Xpress-nek azért kell tisztességesen űzni ezt az ipart, hogy életben maradjon ezen a piacon. Ha ők is tisztességtelenek lennének, belebuknának. régi mondás, de igaz: a pénznek nincsen szaga.
0
2007. március 11., vasárnap 8:58
Akkor ezért nem csinál nagyjából senki semmit, pedig mindenki tudja, hogy áron aluli a friss megjelenés fogy. ára egyes helyeken. Szégyen, és ez is annyira tipikusan magyar...
0
2007. március 11., vasárnap 2:50
más lemeznél visszahozzák, nyugi;> ami itt akciós, ott általában nem lesz az.
0
2007. március 11., vasárnap 0:38
"Azt hittem, hogy büntetendő valamit beszerzési ár alatt adni..." Sajnos ez csak az élelmiszerre vonatkozik, a non-foodra nem. Nem vonatkozik továbbá a kiárusításra sem (bár ezt egy újdonságnál nehéz elhitetni.)
0
2007. március 11., vasárnap 0:36
Ráadásul benne van az újságjukban is, bár ez nem jelenti azt, hogy az FHE engedélyezte az árat. Ráadásul ki az a marha, aki az újdonságot rögtön 25% árengedménnyel adja, amikor azt teljes áron, normál haszonkulccsal is megvennék??
0
2007. március 10., szombat 22:22
Néhányat? Vettem én már ott 199 forintért Tűzből nincs kiutat...

ezt már én sem értem...
0
2007. március 10., szombat 22:18
Nem dvd,de megér egy misét,ami a sport klubon történik.
Felvásárolják a legjobb meccseket és olyan dilettáns bandával közvetítenek,uramatyám!
Érdemes meghallgatni az ebben a pillanatban közvetítő "kommentátort",elég jó kabaré...
0
2007. március 10., szombat 20:17
Az, hogy megnéztem a Sikolyt és már nem üt akkorát a vége mint anno. :-(

Más:
Lehetne ezeket a dolgokat (beszerzési ár alatt) jelenteni a Verseny Hivatalnál, de HA meg is büntetnék őket az akkor is csak pénzbüntetés lenne és az is csak akkora, amekkorát egy ilyen multi ilyenkor fizu környékén max. egy vagy másfél óra alatt vissza "gazdálkodna".
0
2007. március 10., szombat 20:15
Én abban sem vagyok biztos, hogy az agresszív ötbetűs cég nem alkudta-e le az árat, annak fejében, hogy mondjuk "megengedi" a filmet terítő képviselőnek, hogy egy 50-100 darabos állványt otthagyjon az áruházban. Volt már ilyen, hogy kettős mércével dolgozott a kiadó, és engedett az ilyen pökhendi multiknak.
most posts by TM
0
2007. március 10., szombat 19:55
Azt hittem, hogy büntetendő valamit beszerzési ár alatt adni... és ez vonatkozik minden termékre beleértve a DVD lemezekt is. Azt vágom, hogy arra mennek vegyél mást is, de ez azért hányinger.
0
2007. március 10., szombat 19:53
Tipikus multi fogás, semmi különös:
Kiválasztanak egy jól ismert újdonságcímet, amivel odacsalják a vevőt, és az sem érdekli őket, ha buknak vele. Mellette pedig több száz címet drágábban adnak, mint máshol. Az ilyen "akciók" csak egy-két hétig tartanak, ugyanott lesz majd még ez a film négyezerért is. Nem az Xpress az aki tisztességtelen ebben a történetben.
most posts by TM
0
2007. március 10., szombat 19:53
Buknak a DVD-n néhány száz forintot, bemész érte, mert jó olcsó, aztán náluk veszed meg a kaját az ünnepekre, amin nem 5-10% az árrésük.
0
2007. március 10., szombat 19:52
Gondolom behozzák a TG tejen és más "minőségi" terméken :)
Az volt a legviccesebb, hogy néhányon még rajta volt a Fórum 3990-es csíkja, a többiről letépték.....
0
2007. március 10., szombat 19:50
Nem értem a célzást, én nem arra céloztam, hogy az Xpress és a többi bolt adja drágán......
Engem az dühít, hogy ezt megtehetik és a kiadó meg hagyja, ezért tartunk itt ....
0
2007. március 10., szombat 19:48
Különben hogy lehet valamit besz. ár alatt adni? Direkt veszteségre hajaznak?
0
2007. március 10., szombat 19:46
Legközelebb ott rakasd el 60 napig! :-)
most posts by TM
0
2007. március 10., szombat 19:46
Ebben az a qva jó, hogy bőven beszerzési ár alatt adják. Forduljanak fel.
0
2007. március 10., szombat 19:40
sorstársam
0
2007. március 10., szombat 19:39
Az, hogy a Budaörsi Tescoban ma láttam a Nagyon Vadont 2990,-ért és rájöttem, hogy megint buktam egy ezrest....:(
0
2007. március 10., szombat 14:17
A gyerekek idővel kiröpülnek a szülői házból! :-)
most posts by TM
0
2007. március 10., szombat 14:05
A kutyám nem territóriumhatárnak tekinti a kerítést, hanem megoldandó feladatnak :)
0
2007. március 10., szombat 13:29
akkor te még nem is tudod, hogy ennél rosszabbb hír is van: az első filmet május végén, a másodikat pedig majd csak nyár végén fogják bemutatni.
0
2007. március 10., szombat 13:24
Nagyon berágtam a héten (idézet a Voxból):

"A Weinstein tesók Európában nem egyben, hanem két részletben szállítják Tarantino és Rodriguez Grinhouse-ját. Mi, magyarok áprilisban láthajuk Rodriguet Planet Terrorját, májusban pedig Tarantino Death Proofját."

Nem csak az bosszant, hogy két mozijegy áráért nézhetek meg egy filmet, hanem, hogy mindig is érdekelt az az egyedülálló feelnig, amit a régi amerikai double feature-ök jelenthettek. A két guru ezt elhozhatta volna ide is.

Egy dolog aggaszt még: mi lesz így a két filmet összekötő kamu előzetesekkel?
0
2007. március 9., péntek 18:46
a GitS, az egy külön kategória. kb animén belül ott van, mint akciófilmen belül a terminator2, sci-fin belül a szárnyas fejvadász... lehet nem A legjobb, de mindenképpen az egyik legismertebb és a legjobbak közé tartozik.

a limitált kiadásnak azért volt értelme, mert az odeon megbízható. nem rontja el a dizájnt, nem cserélgeti a lemezeket, a tokokat, ügyel a minőségre, nem a leggyagyibb szinkront rakja rá, ügyel a feliratokra, stb. és biztos lehetsz benne, hogy a kép és hangminőség világszinten is az élbolyban lesz. ha más adta volna ki, nem biztos, hogy mertem volna előrendelni. tapasztalatok alapján jobb, hogy másban nem bíztam meg. és tényleg állja az értékét... sőt, talán ennek ugrott meg a legjobban.

butított verzió: okés, legyen. de ne úgy, mint a gyűrűk uránál, hogy az alapáron 10ezer forintos (máshol én csak ennyiért láttam) kiadványban az első film szó szerint élvezhetetlen, a második harmatos, a harmadik rész meg rendben van... szóval 10k ért vettél egy egylemezes gyűjtődobozt effektíve;> azért, mert a dvdshrink ingyen van, még nem kéne vele agyonrontani a dvd képét is. viccen kívül: szedjék ki az extrákat, legyen egy hundub/engdub+hunsub, belül fehér borító, legyen rendben a képe, oszt annyi. aki meg tényleg szereti, annak legyen ott a csilivili verzió.

ami megvalósult: KSZ kiadványok 3000ért, hasonló specifikációkkal. illetve a bin jip...
0
2007. március 9., péntek 17:27
az én lakóhelyemen van 1 de ott kiárusítják az összes VHS-t 350 Ft-os áron, mert átváltanak DVD kölcsönzésre.
0