a GitS, az egy külön kategória. kb animén belül ott van, mint akciófilmen belül a terminator2, sci-fin belül a szárnyas fejvadász... lehet nem A legjobb, de mindenképpen az egyik legismertebb és a legjobbak közé tartozik.
a limitált kiadásnak azért volt értelme, mert az odeon megbízható. nem rontja el a dizájnt, nem cserélgeti a lemezeket, a tokokat, ügyel a minőségre, nem a leggyagyibb szinkront rakja rá, ügyel a feliratokra, stb. és biztos lehetsz benne, hogy a kép és hangminőség világszinten is az élbolyban lesz. ha más adta volna ki, nem biztos, hogy mertem volna előrendelni. tapasztalatok alapján jobb, hogy másban nem bíztam meg. és tényleg állja az értékét... sőt, talán ennek ugrott meg a legjobban.
butított verzió: okés, legyen. de ne úgy, mint a gyűrűk uránál, hogy az alapáron 10ezer forintos (máshol én csak ennyiért láttam) kiadványban az első film szó szerint élvezhetetlen, a második harmatos, a harmadik rész meg rendben van... szóval 10k ért vettél egy egylemezes gyűjtődobozt effektíve;> azért, mert a dvdshrink ingyen van, még nem kéne vele agyonrontani a dvd képét is. viccen kívül: szedjék ki az extrákat, legyen egy hundub/engdub+hunsub, belül fehér borító, legyen rendben a képe, oszt annyi. aki meg tényleg szereti, annak legyen ott a csilivili verzió.
ami megvalósult: KSZ kiadványok 3000ért, hasonló specifikációkkal. illetve a bin jip...