Már az orákulum is megmondta:" Terjeszkedik a sötétség..."
Amúgy ami itt néhány ember jóvoltából megy itt az Xpressen, az már tényleg kész röhej.. És mi még szegény Palacsintát utáltuk ki. Ő legalább csak egy szimpla gyerek volt.. :-))
Miért érzem úgy, hogy régebben nem volt itt ilyen? Vajon a régebbi fórumozók miért tudtak sokkal kultúráltabban vitatkozni? Azt, hogy miért tűntek el, azt teljesen megértem. Én sem szívesen folyok bele vitába olyanokkal, akik az alapvető emberi kommunikációs morált nem képesek betartani. Azok az istállóba valók a disznókat terelni, nem ide. Mert itt mindig is volt vita. Szinkron, stb.. Mégsem volt ennyire durva és vulgáris. Vajon nem csak az újonnan érkezőknek köszönhető ez? És ők miért nem szállnak magukba egy kicsit? Nem úgy van, hogyha én bemegyek egy új helyre, először meghúzom magam és próbálok alkalmazkodni??
Persze a fölösleges arrogancia meg nagyképűség (csak tudnám, mire?) mind elnyomja-ha van egyáltalán az emberben a tiszteletet a másikkal szemben. Amíg valahol, valamikor nem kap egy igazán nagy pofont az élettől az illető..
"Mindig van nagyobb hal.."
Ami az eladó DVD topikban megy, az meg egyszerűen szánalmas. Már rég nem az, aminek létrejött. Azt meg, akinek nincs annyi IQ-ja, hogy egy DVD boltba nem viszek be eladni tömegesen bontatlan új filmeket csak sajnálni tudom. Ugyanakkor azt is, aki a boltban kapható DVD-t keres.
Örömteli a hír, miszerint az Xpress változtatni akar ezen a rendszeren. Már ideje. Egyébként erről meg az a véleményem, hogy szerintem az Xpress túlnőtt-átmenetileg-önmagán. Az ország legjobb internetes DVD boltja, egyre bővülő közönséggel(direkt nem vásárlót írtam). Az interaktivitása miatt az ország legjobb filmes adatbankja/fóruma. Hatalmas bázis, sajnos a szemétnek is..
Sok mindent ki lehetne moderálni, nem tudom, lesz-e bátorsága az Xpressnek rá. Ez az oldal elsősorban a filmekről kellene hogy szóljon, nem pedig hülyegyerekek sárdobálásáról, fenyegetőzésérőll..
Ez a véleményem. Ja! És előre jelzem, hogy nem fogok vitázni senki olyannal, akit esetleg belémköt ezek miatt. Egyszerűen nem tartom elég értelmes vitapartnernek. Részemről a téma lezárva.