Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 5., hétfő 15:41
Hú, most ha hazamegyek, marha gyorsan felbontom a még fóliázott lemezeimet! :-)
Jól beijesztettél! :-))))
0
2007. március 5., hétfő 14:05
Ami kibaszottul dühít??Hmmm
A mostani dvd kiadások minősége...
A Nagy Balhé...ocsmány átlátszó tok,igénytelen papírborító
Vissza A Jövöbe(GYüjtötok)..:Semmi köze a díszdobozhoz.Fos slimtokok.Elméretezett hullámos borító.....
stb stb stb.....
Tudom  hogy fölösleges szídni a kiadót hisz ők csak a piaci igényekhez alkalmazkodnak,ez jut a kelet-európai piacra,főleg kis hazánkba....
0
2007. március 5., hétfő 12:26
respekt...
0
2007. március 5., hétfő 11:02
Én úgy vettem észre, hogy van moderálás, igaz kettős mércével, de működik. Tehát, ha az xpresst zavarná valami akkor tenne érte, csak rajta múlik kit enged hozzászólni, topikot nyitni, akinek szállított annak ismeri a címét, tehát mehet a kommandó. Hozzászólás ügyekben az xpress az illetékes, kár üzengetni, főleg olyan marha értelmesen, "ha reagálsz is és én már meg se nyikkanok, akkor is Te vagy a hülye". Ez ovis szint: Én vagyok Én , Te vagy Te ki a hülye Én vagy Te. szintű dolog. De közben marha bölcsnek tünsz magadnak.:))
Minden filmnél ott a lehetőség a fórum topiknak, és eddig bárki aki regisztrált nyithatott topikot, akár olyat is aminek az a címe: Marha régen regisztrált bölcs és okos felhasználók.
Szvsz lehet nyitni politikai topikot is (majd törlik, ha olyanok a hozzászólások)
Ez pedig a dühös topik, tehát......b@ssza meg, ez a hét is jól indul!
0
2007. március 5., hétfő 9:57
Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat. Sokszor gondoltam rá, hogy reagálok egyes fórumozók megnyilvánulásaira, olyanokéra, akik azt hitték/hiszik, rettenet intelligensek és közben süt a szavaikból az unintelligencia,de nem akartam felhúzni magam rajtuk, inkább nem olvsatam bizonyos témákat.

Most megtetted helyettem és sokunk helyett. Köszönet érte.
0
2007. március 5., hétfő 8:03
:D :D
0
2007. március 5., hétfő 6:00
De most tényleg, nem azért, hogy kötözködjek, de a disznók ólban vannak. Az istállóban a tehenek és a lovak laknak. Esetleg birkák, bár azok lakását inkább akolnak nevezik.
:-))))))))))
Le ne nyelj!
:-))))))
0
2007. március 5., hétfő 2:05
Egy tegnap vásárolt dvd-m, melyet az időhiány miatt csak itthon bontottam ki, lemez helyett csupán átlátszó korongot tartalmaz. Gyanús volt az újrafóliázott tok, de mivel InterCom-filmről van szó, így ennek ellenére sem hadakoztam egyből a fóliával, ugyanis sok ilyet láttam már. Kíváncsi leszek, hogy holnap mit lépnek a reklamációmra a budaörsi üzletben! Remélem, nem gondolják, hogy így akarok meggazdagodni, hiszen az újabb odautazás Tatabányáról többe van, mint a film ára...
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 22:36
mindjárt gondoltam, hogy nem estél hanyatt a meglepetéstől :)
0
2007. március 1., csütörtök 22:35
Köszi. Tőled ezt is vártam... :-)
0
2007. március 1., csütörtök 22:33
teljesen egyetértek.
0
2007. március 1., csütörtök 22:29
Az hogy itt van egy palacsinta nevű hülye pali! Aki csak a szart keveri!
0
2007. március 1., csütörtök 22:21
hogy az Olsen bandája DVD-n hibás a szinkron keverése, mivel a 2.0  helyett csak a jobb első hangfalból szóló 1.0 van. Nem ezt vártam a Miraxtól.
0
2007. március 1., csütörtök 22:14
Már az orákulum is megmondta:" Terjeszkedik a sötétség..."

Amúgy ami itt néhány ember jóvoltából megy itt az Xpressen, az már tényleg kész röhej.. És mi még szegény Palacsintát utáltuk ki. Ő legalább csak egy szimpla gyerek volt.. :-))

Miért érzem úgy, hogy régebben nem volt itt ilyen? Vajon a régebbi fórumozók miért tudtak sokkal kultúráltabban vitatkozni? Azt, hogy miért tűntek el, azt teljesen megértem. Én sem szívesen folyok bele vitába olyanokkal, akik az alapvető emberi kommunikációs morált nem képesek betartani. Azok az istállóba valók a disznókat terelni, nem ide. Mert itt mindig is volt vita. Szinkron, stb.. Mégsem volt ennyire durva és vulgáris. Vajon nem csak az újonnan érkezőknek köszönhető ez? És ők miért nem szállnak magukba egy kicsit? Nem úgy van, hogyha én bemegyek egy új helyre, először meghúzom magam és próbálok alkalmazkodni??
Persze a fölösleges arrogancia meg nagyképűség (csak tudnám, mire?) mind elnyomja-ha van egyáltalán az emberben a tiszteletet a másikkal szemben. Amíg valahol, valamikor nem kap egy igazán nagy pofont az élettől az illető..

"Mindig van nagyobb hal.."

Ami az eladó DVD topikban megy, az meg egyszerűen szánalmas. Már rég nem az, aminek létrejött. Azt meg, akinek nincs annyi IQ-ja, hogy egy DVD boltba nem viszek be eladni tömegesen bontatlan új filmeket csak sajnálni tudom. Ugyanakkor azt is, aki a boltban kapható DVD-t keres.

Örömteli a hír, miszerint az Xpress változtatni akar ezen a rendszeren. Már ideje. Egyébként erről meg az a véleményem, hogy szerintem az Xpress  túlnőtt-átmenetileg-önmagán. Az ország legjobb internetes DVD boltja, egyre bővülő közönséggel(direkt nem vásárlót írtam). Az interaktivitása miatt az ország legjobb filmes adatbankja/fóruma. Hatalmas bázis, sajnos a szemétnek is..
Sok mindent ki lehetne moderálni, nem tudom, lesz-e bátorsága az Xpressnek rá. Ez az oldal elsősorban a filmekről kellene hogy szóljon, nem pedig hülyegyerekek  sárdobálásáról, fenyegetőzésérőll..

Ez a véleményem. Ja! És előre jelzem, hogy nem fogok vitázni senki olyannal, akit  esetleg belémköt ezek miatt. Egyszerűen nem tartom elég értelmes vitapartnernek. Részemről a téma lezárva.
0
2007. március 1., csütörtök 21:05
:) Megyek is olvasni! Ha sikerül a végére érnem írok a könyvajánlóba! ;)
0
2007. március 1., csütörtök 20:49
:-)

Ez a véleményem.
0
2007. március 1., csütörtök 20:47
Na csak kedvet csinálunk másnak is Ellis-hez:)
Kedvet kaptam én is az olvasáshoz....Lássuk a kínálatot: Sajtónyelv 235 old. Bevezetés a Pszichológiába 12364552oldal. Stilisztikai Tankönyv kb 400 oldal. Hja kérem.. alig ért véget de nemsokára itt a nyakamon a következő vizsgaidőszak:(
0
2007. március 1., csütörtök 20:20
hát, nem tudom... én ellistől a glamorámát még elkezdtem olvasni októberben, de gy 200 oldal után félretettem. azóta se szedtem elő. most norman mailer új könyvét olvasom inkább.
0
2007. március 1., csütörtök 20:05
Annyit emlegetitek ezt a könyvet, hogy hétvégén Ellis kezdem olvasni!
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 20:03
A Holdpark után tűkön ülve várom a következő Ellis könyvet mert ezután egy "átlag" Ellis könyv nagyon kiábrándító lenne:)
0
2007. március 1., csütörtök 19:39
..... amit Korn és társai már napok óta művelnek itt az Xpressen,de ez nagyon!!!!!!!!!!!!!
0
2007. március 1., csütörtök 19:30
Kifolynak a szemeim, de szerintem ma kiolvasom. :) Ez egyre jobban tetszik! Szellemek? Ez komoly? :)))
0
2007. március 1., csütörtök 19:25
Éljen hát a peacefull kommunikésön:)

Én is szeretem a bort bár a vöröset annyira nem... savat csinál. Jóatyám viszont kb. 10 éve minden este leküld egy pohárkával, volt azóta beteg. Egy szemernyit sem leszámitva a nála 5 évenkénti náthát.

Kóla. Kb másfél hónapja nem iszom kólát, fantát, gyömbért de még narancslevet sem. Ásványvíz ha szomjas vagyok. És le is adtam 5 kilót, arcbéli krátereim is a múlté lettek:)

De a lényeg Kib*szottul dühít a tetves net szolgáltatóm mert ma egész nap nem volt NET! AAARRRRRGGGGHHHHH!!!!!!

0
2007. március 1., csütörtök 17:57
elküldtem a freemailre is, valamelyik csak megérkezik:)
0
2007. március 1., csütörtök 17:55
most értem haza, ment a levél, a freeweb-es címre
0