Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. március 1., csütörtök 16:11
Inni kell :)
0
2007. március 1., csütörtök 15:39
Tényleg jobb téma, mint a tegnapi. Látod, milyen nyugi van, ha valaki nem dob be semmilyen szélsőséges témát... :) Inni talán meg a másik kibaszottos topikba is átmehetünk, elvégre örülünk neki, nem dühöngünk miatta... :)
0
2007. március 1., csütörtök 15:22
Söribori ivászathoz: nyami-nyami, végre egy téma, amihez kedvet csináltatok. A tegnapihoz vhogy nem fűlt a fogam. :-)
0
2007. március 1., csütörtök 15:10
Figyi, ha nem reagálok napokig a leveledre, akkor valszeg nem kaptam meg. Mostanában xaraxik a freeweb. Lécci küldd el másolatban a dragonslayer1@freemail.hu-ra is. Köszi. Tűkön ülök... :-)
0
2007. március 1., csütörtök 12:48
"Szakértő ismerőseim szerint egyébként ennek nem annyira a pia, mint inkább a fogkő az oka, amin a színezék megtapad." - igen, ez így van :) (egy szakértő) :)
A málnaszörp nem színez ha jól tudom. De ezek egyébként függnek a pia minőségétől is. A kannásbor/tablettásbor a legrosszabb :) Sörből pedig a 100Ft alattiak.
0
2007. március 1., csütörtök 12:25
Mondjuk én is megiszom a sört is, csak éppen nem vagyok oda érte különösebben. A fehér bor is jöhet, ha jó minőségű. Vörösből se jó akármilyen lötty. Szerintem a mértéktelenül fogyasztott pia, illetve az állandó ivászat okozza, hogy némelyeknek olyan kibírhatatlan piaszaga van. Ha meg még nem is mosdik hozzá, abba jobb bele se gondolni... :)

Igen, bár nemcsak a vörösbor, hanem a kóla is elszínezheti a fogakat vagy akár a málnaszörp is. Olykor magamnál is megtapasztalom ezt. :))  Szakértő ismerőseim szerint egyébként ennek nem annyira a pia, mint inkább a fogkő az oka, amin a színezék megtapad.
0
2007. március 1., csütörtök 12:12
Én a sört és bort is megiszom :) Nekem a boros emberekkel egy a bajom. Amikor felszállnak a buszra, rohadt büdös szaguk van és nem tudom miért. Egy sörösnek nincs olyan erős szaga, de néhány piásnak olyan szaga van, hogy néha már majdnem kidobom a taccsot. Főleg amikor az a tömény erjedt szag jön belőlük és én véletlenül beszippantok ebből a levegőből. A fehér borokat nem szereted? 5-6 puttonyos tokaji aszú? A vörös borral még egy baja van minden embernek.. megszínezi a fogakat.
0
2007. március 1., csütörtök 11:43
gondolom. 15 nap letelt, most már lehet reklamálni. 2-8 hét múlva talán megkapom. ha megkapom.
0
2007. március 1., csütörtök 11:36
szia

Nem akarlak elkeseriteni,de ez a csomag a büdös életben nem lesz már meg.
De a Postai "elveszett" csomagokról igazából az Xpress tudna neked mesélni.
0
2007. március 1., csütörtök 11:31
hivatalosan is elveszett (15 nap) a Loaded247-es csomagom :(

nem elég, hogy elveszett, még most postai úton kell kérnem, hogy indítsák el az eltűnt csomag keresését...
0
2007. március 1., csütörtök 11:20
Részemről eddig is peace volt... :)) Nekem egyébként soha nem a véleménykülönbséggel van problémám, hanem a stílussal. Szerencsére nem a Tiéddel.

A sört én nem szeretem, de a jófajta vörösbort azt igen! Sőt néha a töményet is, de csak akkor, ha kaja is van hozzá. :))

Színész-rendező -operatőr etc. etc. viszonylatban sok mindenkit kedvelek műfajtól és nemzetiségtől (meg szexuális orientációtól) függetlenül. Főleg a régiek, az olaszok állnak közel hozzám.

A fórumozók közül is sok mindenkit kedvelek, pedig számos kérdésben velük sem vagyok egy platformon. Akik abszolút nem az én világom, azokkal nem kommunikálok.

Hali!
0
2007. március 1., csütörtök 11:02
Károly Robiról azt, ami a tankönyvben volt :) Persze a kommunizmusról és a későbbi korszakokról napjainkig sokkal többet olvastam, mert addigra értem meg a történelem tantárgyra. Önszorgalomból a magam számára kutatómunkákat is végeztem könyvtárakban :) Illetve beszélgettem olyan emberekkel is, akik együtt dolgoznak a mostani politikusokkal vagy személyesen ismerik őket egyetemről, stb. és mostani politikusokkal is beszélgettem. Szóval én tudom, hogy miért nem szeretem a Fideszt és hogy mitől fogadom el jobban a baloldalt. Mert szeretni nem szeretem őket sem, de elfogadom őket. A média meg csak hülyít... rtlklub, tv2, hírtv stb. Adyt és Józsefet én is bírom, de akit igazán imádok az Isaac Asimov, akinek egyik novelláskötetéből készítették az Én, a robot c. filmet. Persze a filmnek semmi köze nincs az író munkásságához, csak annyi, hogy két szereplőt átültettek a filmbe.
0
2007. március 1., csütörtök 10:04
Na csak összejött kb 1000 hozzászólás.
Arra, hogy ki mit szeret persze alig jött hozzászólás!! Tudjátok mikor fogok itt intim parts-okat osztogatni magamról:)

Angelus!: Már csak ötven oldal? HAJRÁ!
0
2007. március 1., csütörtök 9:51
Hogy nem az Újpest jutott a hokidöntőbe...:(
Kinn voltam,nagyon drámai meccs volt,de a DAB fegyelmezettebb volt...Sajnos
0
2007. március 1., csütörtök 9:10
ezt írtam én is a dvdextrán :)
0
2007. március 1., csütörtök 9:06
A Pókember 2.1 - még egy bőr.
Aztán ha kijön a 3. rész, gondolom abból is lesz egy Pókember 1-3 dobz.
0
2007. március 1., csütörtök 8:40
Szia angel!

Naná, hogy érdekel! :-)
Jöhet a mail! És köszi!
0
2007. március 1., csütörtök 8:38
Ub@zzeeeg, ez nagyon súlyos...
0
2007. március 1., csütörtök 8:36
:)
0
2007. március 1., csütörtök 8:35
olvass vissza, és rájössz, hogy óriási marhaságot írtál.
0
2007. március 1., csütörtök 8:18
vagy lehet, csak normálisan közelítik meg a mindennapi életet....
0
2007. március 1., csütörtök 8:16
gondolom mindenki ismeri ezt a közmondást, ami nem "magyar" és amit külfölditôl (nyugat -európai) is hallottam és Kurt Vonnegut egyik könyvében is szerepel: " Ha magyar a barátod, nincs szükséged ellenségre".

és ez egyre jobban érvényes (volt, van) itthon is (mondjuk ismerjük az itthoni viszonyokat).

0
2007. március 1., csütörtök 4:59
Triple H! Elfogadom, hogy te magyarbarát és buzifób vagy.
De...
Mi legyen a magyar buzikkal?!
0
2007. március 1., csütörtök 1:56
Köszi!
Azt hiszem, ez a részletes írás is alátámasztja a már korábban elmondottakat és ha nem is bizonyított az eredetének ideje, abban a szakértők is egyetértenek, hogy az már csak nézőpont kérdése, hogy egy ilyen zászlót magával hordó emberről ki, mit feltételez.
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 1:44
az előző vitáról szerintem ez a kép elég sokat elmond (én kérek elnézést):

0