Ez esetben magadról is véleményt mondanál, amit sajnálnék, mert én nem tartalak hülyének.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 18:29
2975
lényegében igen, de annyit tisztázzunk, hogy nem az a bajom, h lengeti, hanem az, h ezt egy politikai tüntetésen teszi. én azt gondolom, hogy politikai párt és politikai párt közt az a különbség, h ki miként képzeli el az ország gyarapodását, ehhez tehát semmi köze a nemzet egységét kifejező lobogónak. mondhatnám úgy is, h egy mégannyira utált politikus is tagja a nemzetnek, tehát az ellene szervezett tüntetésen semmi keresnivalója a nemzet egységét kifejező jelképnek. ezzel szemben az árpádsávos zászló egy burkolt önkényuralmi jelkép (nem jogi értelemben) - azt meg azért ne lobogtassa. viszont lobogtathatná annak a pártnak a zászlaját, akivel szimpatizál. vagy halálfejes zászlót. :)
0
2007. február 28., szerda 18:29
8905
És ugyan miért ne kereshetne magának az ősmagyar heraldikából, ha az kell? Milyen alapon tilthatja meg bárki is? Nem vagyok teljesen otthon a zászló történetében, de talán nem véletlen, hogy ez a másik zászló a piros-fehér-zöld mellett, amit még használnak különleges alkalmakkor, mint ahogy említettem, a parlamentben is. Mindenkinek joga van hozzá, hogy használja. Belemagyarázni bele lehet akármit, de ez akkor sem a nyilas-zászló, ezt minden normális ember is meg tudja állapítani, ha a kettőt egymás mellé teszik. Az önkényuralmi jelképekről nekem sokkal durvább ugrott be, a Magyar Munkáspárt irodájában ki van még téve a vörös csillag, ami viszont tényleg be van tiltva! Na az tényleg félreérthetetlen jelkép, és az engem is zavar.
0
2007. február 28., szerda 18:28
Moderátor
7449
szerintem ami természetes - lásd: heteroszexualitás - azzal nem kell tüntetni, az nem lehet irritáló. Neked természetes a heteroszexualitás, a melegeknek pedig a meleg-lét természetes. Tüntetni pedig nem az elnyomók szoktak, hanem az elnyomottak - ennek ellenére szerintem a heteroszexualitással így is sokan tüntetnek. Például a homofóbok.
0
9368
Hirdethetnénk, hogy buta nép a magyar és könnyen meghülyül. Nem állna távol a valóságtól.
0
134
"Szerintem jobb lenne, ha nevén lehetne nevezni mindenkit. Ha náci, akkor náci. Ha meleg, akkor meleg, ha homofób, akkor homofób. Legalább tudnám, hogy kit kerüljek el nagy ívben."
Robi, nagyon nem akartam hozzászólni a dologhoz és nem is fogok, de ez nagyon tetszett... respect.
0
7151
Sose láttam bele a fejedbe, még akkor se, mikor esetleg jó lett volna... :)) Csak feltételezéseim voltak és vannak, nem kinyilatkoztatásaim: ezt jelenti a "szerintem" szó a mondataimban.
0
2007. február 28., szerda 18:27
52685
A németségünket mégse hirdethetjük!
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 18:26
9368
talán úgy lenne a normális.. miért kell úton útfélen a nagy magyarságunkat hirdetni?
0
2007. február 28., szerda 18:24
8905
:-)))))))))))))
0
2007. február 28., szerda 18:24
52685
Aztán meg ha ezt a zászlót lengeti, azzal jössz, hogy menjen haza, és kizárólag állami ünnepen merészeljen utcára menni vele, nem igaz?
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 18:23
9368
ez pontosan így van...
0
2007. február 28., szerda 18:23
52685
Vannak pártok, akik a melegkérdést részletesebben taglalják, mint a történelmi zászlón lévő csíkok számát! :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 18:21
2975
az árpádsávos zászló az a zászló, ami a jogszabály szerint nem önkényuralmi jelkép, a mondanivalója mégis egyértelmű - és ez nem az, amit te írsz... a magyar köztársaság zászlaja három sávból áll: piros, fehér és zöld. semmi ok nincs arra, hogy valaki az ősmagyar heraldikából keressen magának jelképet, a magyarságát ugyanis ez a zászló is ki képes fejezni - ráadásul félreérthetetlenül, nem úgy mint az árpádsávos.
0
2007. február 28., szerda 18:20
8905
Erkölcsösnek nem erkölcsös, azt aláírom, de követ nem dobok senkire. :-) Olyan férjet kell választani, aki teljesen odavan az emberért, akkor nincs szüksége szeretőre. Meg sok másra is oda kell figyelni, és úgy viselkedni, hogy véletlenül se lehessen megunni. Mindössze ennyi. :-)
0
2007. február 28., szerda 18:17
8905
Az Árpád-sávos zászló nem önkényuralmi jelkép, ezért nincs is betiltva. Dicső miniszterelnökünk is arra esküdött fel, de ez már más kérdés. Egyébként nem is annyi csík van benne, mint a nyilas-zászlóban, meg más is hiányzik még róla, úgyhogy ne mossuk össze a dolgokat, és ne mocskoljuk be a saját történelmünket, ha lehet. Aki ma Árpád-sávos zászlót lobogtat, annak emiatt legalábbis nem kell szégyenkeznie.
0
2007. február 28., szerda 18:17
2975
xpress,
sztem modit találnál free of charge is - olyat biztos, aki az eladó dvd topikban kordában tartaná a dolgokat. jópáran vannak itt napi szinten, sztem lenne, aki elvállalná.
0
2007. február 28., szerda 18:14
52685
Ezt a hozzászólást nem vettem észre eddig. Nos, mivel nem vagyok meleg, ezért érdemben nem tudok állást foglalni. Ugyanakkor szerintem ami természetes - lásd: heteroszexualitás - azzal nem kell tüntetni, az nem lehet irritáló.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 18:13
2975
"szeretőtartás nem dicsőség (de nem is elítélendő)"
biztos vagyok benne, h ha te lennél a megcsalt feleség, akkor is így gondolnád :DD
0
2007. február 28., szerda 18:07
8905
Ennyi erővel a rendőrök is kimehetnének felvonulni, meg a szőke nők, elvégre rajtuk is szoktunk viccelődni. Meg az anyósok is beállhatnának a sorba ... :-)) Egyébként meg a szeretőtartás nem dicsőség (de nem is elítélendő), de ez meg az én véleményem.
0
2007. február 28., szerda 18:05
8905
De ki mondta, hogy valaki csak ezért utálja őket? Én nem, nekem is rengeteg ilyen ismerősöm van. De ez még nem azt jelenti, hogy folyton ennek kéne a csapból folynia, meg hogy gyereket fogadhassanak örökbe, stb. Ezzel nem értek egyet.
0
2007. február 28., szerda 18:03
8905
A demokrácia pedig nem ott kezdődik, hogy kimegyünk az utcára, hanem ott, hogy vállaljuk a közterheket és befizetjük az adót. A demokrácia szerencsére nemcsak ebből áll. Az adót egyébként én is befizetem.
0
2007. február 28., szerda 18:01
8905
Köszi, hogy belelátsz a fejembe, szerintem értem, csak nem értek vele egyet. :-)
0
2007. február 28., szerda 17:56
16458
Egyszer az étkezőben ott hagyta Kristófka a telefonját, és természetesen beleolvastam egy műsorvezető kollégámmal.
hát, ehhez aztán szerintem semmi jogod és közöd nem volt. nekem nincsenek ilyen üzenetek a telefonomban, de allergiás vagyok, ha hozzápiszkálnak a cuccomhoz.