Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 28., szerda 17:34
"felebarátod feleségét meg ne kívánd" :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:30
Visszatérve az amszterdami melegsátorra, azért van a templom előtt, hogy meggyőzzék a híveket arról, hogy a szentírást sajátosan értelmezzék. Például: "szeresd felebarátodat" :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:29
Így igaz: szerintem is már rég nem a címkék eredeti jelentése a lényeg, hanem az, hogy mivel lehet a másikat jól megbántani. Az meg már külön téma lenne, hogy némely családokban a szülők még alapvető dolgokra se tudják megtanítani a magzatukat, mindenesetre saját előítéleteik átplántálása a gyermekbe az mindig kiemelt nevelési feladat náluk...
0
2007. február 28., szerda 17:28
Amúgy nekem lenne egy ötletem a 2 oldalas eladó DVD listákra:
csupán két korlátozás kell:
megadtok egy bizonyos karatermaximumot pl a hozzászólás max 200 karaktert tartalmazhat + egy időkeretet, hogy egy felhasználó 2 hetente egyszer szólhat ott hozzá.
0
2007. február 28., szerda 17:24
Semmi gond, nem is vettem magamra, főleg, hogy bár a meleg-kérdésnél vetődött ez fel bennem, nem csak arra értem.
Amúgy az a vicces, hogy a legtöbbb zsidózó, kommunistázó, cigányozó, stb... nem meggyőződéses, és nem is feltétlenül azért használja másra azeket a jelzőket, mert az említett csoportokkal baja van, hanem azért, mert ezekhez a jelzőkhöz a köztudatban negatív jelentés kapcsolódik, és ez csak eszköz, hogy nagyobbat üssön. Szóval ha lenne egy joker-szó azokra az emberekre, akik irritálnak, valószínűleg azt használná mindenki. ;)
Persze ez csak vicc volt! Ugyanúgy zsidózna, cigányozna mindenki, mert a rögzült szokásoktól nehéz szabadulni.
0
2007. február 28., szerda 17:24
Te atyaég, hogy felpörgött a topik. Fél órája faroltam le melóhelyről, és az uccsó hsz-at alig találtam meg... :-)
0
2007. február 28., szerda 17:23
Aki magyar zászlót lobogtat, azt sem igazán szeretik. Zászló-toleranciában is vannak hiányosságok.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:17
Pont ezt mondom, hogy a tiltás és a büntetéstől való félelem miatt nem járkálnak horogkereszttel, hanem kitalálnak maguknak hasonló jelképeket, és azzal vonulnak fel. Tehát mi értelme a tiltásnak? Mindenki tudja, hogy nem a nagy hazafiság miatt lobogtatják az Árpád-sávos zászlót, ha a magyarság lenne számukra a fontos, akkor a magyar zászlót lobogtatnák. Csak legalább nem vezetnék félre azokat, akik azt hiszik, hogy a bakancsos, kopasz fiúk az Árpád-sávos lobogó alatt nem is nácik, hanem hazafik.
0
2007. február 28., szerda 17:16
Az a probléma, hogy mindig mindenki a buzulás témájára akarná leszűkíteni ezt a kérdést, pedig messze nem csak erről van szó. E topikokban is divat a zsidózás, a cigányozás, a kommunistázás, a fasisztázás stb. stb., a címkézés és a kirekesztősdi legkülönfélébb válfajai. A szemlélettel van a baj: az, hogy egymás basztatását oly sokan, oly nagy kedvvel űzik társadalmi méretekben is, s a lényeg az, hogy jól belerúgjunk egyet a másikba. Ha nem sértődik meg a buzizáson, a zsidózáson, a kommunistázáson vagy a kurva anyja emlegetésén, akkor majd találunk valami más fogást rajta. Na, ezen a hozzáálláson kéne szerintem változtatni. A tolerancia szerintem is valahol ott kezdődik, hogy magamnak nem engedek meg többet, mint másoknak, és fordítva. Ebben az egészben tehát szerintem teljesen huszadrangú kérdés, hogy ki a meleg és ki nem, ki és miért szimpatizál velük, és kik miért nem. Sokan még szólni se tudnak a másikhoz tisztességesen, ugyanakkor ítéletet mondani róla, az viszont nagyon megy.

P. S.: Bocs, Kihaennem, nem a Te hozzáállásoddal vagy véleményeddel van baj, csak éppen a Tiéd kapcsán jött elő belőlem mindez.
0
2007. február 28., szerda 17:13
További kellemes vitatkozást mindenkinek.
Megyek a Művészetek Palotájába a London Symphony Orchestra koncertjére.
0
2007. február 28., szerda 17:13
Na de most komolyan, akár mennyire is hülyén hangzik, ebben azért van valami! ;)
Ebbe valamilyen szinten beletartozik az is, hogy az ember elkerülje a parttalan vitákat, és megtanulja befogni a száját, ha valamivel nem ért egyet. Persze ez a része a legnehezebb! ;)
0
2007. február 28., szerda 17:12
Őszintén szólva én undorodom a melegektől, de ezt azért nem reklámozom nyilvánosan. Bennem undort kelt ha két férfi csinálja. Érdekes módon a női nem képviselőitől nem. :-) Miért kéne magamban elfogadnom valamit, ami szerintem természetellenes. Más hogy ezt megpróbálom mindaddig magamba tartani, amíg más sem reklámozza a másságát. Szerintem ugyanolyan beteg dolog, mint a pedofília, az animal dolgok, meg az ilyen szadó-mazó maszkos emberkék. A végén a nagy liberalizmusban a pedofileket a tolerálni kell? Na azt én nem várom meg.
0
2007. február 28., szerda 17:12
Ennyi. Thaiföldön pedig minden ötödik fiúgyermeknek női hormonokat adagolnak a szülei,mert a prostitúció jól fizet, és személyesen láttam csávót Erzsébet-kenyér mellekkel!!!Olyan volt mint a spániel-fül felülről lapított, és a végén ott figyelt két loaden kabátgomb bimbó. Olyan mint a káddugótipli.
0
2007. február 28., szerda 17:10
Ha azonnal bevinnék a rendőrségre, és két év börtönre ítélnének minden egyes náci barmot, aki horogkereszttel, nyilaskereszttel, satöbbivel mászkál az utcán, mint pl. Németországban, hamar megszűnne ez a "divathóbort". De Magyarországon mindent lehet, mert itt a szólás- és véleményszabadságot védik, és szarnak a történelemre, meg a világra.
Valóban ősi szimbólum a horogkereszt, és egy európai számára első pillanatban megdöbbentő, hogy pl. az 1 milliárdos Indiában úton-útfélen a szerencse szimbólumaként évezredek óta ismert és használt horogkeresztet látja. Ugyanakkor 1936. (az első koncentrációs táborok 39. előtt létesültek) és 1945. között emberek millióit gyilkolták meg szisztematikus módon e szimbólum nevében, mert egy rohadt féreg, nevezetesen Adolf Hitler kisajátította magának és őrült eszméjének. Ezért aztán nem véletlen, ha törvény rendelkezik a tiltásáról, és minden épeszű embert minimum érzékenyen érint a látványa, és ragaszkodik hozzá, hogy a mindenkori kormánya tegyen meg mindent a horogkereszt szimbólumának, és a fasizmus visszaszorításának érdekében.
Nevezzék nevükön magukat a nácik. A sitten. Miután két kőkemény farkú cigány jól seggbe...a őket napjában 5-ször.
0
2007. február 28., szerda 17:09
Tolerancia=egymás elkerülése nagy ívben? :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:08
Különben is: mindegy, hogy fiú vagy lány, csak perverz legyen!!
0
2007. február 28., szerda 17:07
Vegyél itt félévente egy 690.-Ft-os filmet, sok év múlva pedig nyithatsz belőlük egy tárlatot "Mit meg nem tettem Xpress-fórumos barátaim megtartásáért" címmel.
:) Nehogy komolyan vegyél ám! :)
0
2007. február 28., szerda 17:07
Miről beszélsz? Most az a baj, hogy elítélem a zászló lengetőket? Komolyan csabi!
0
2007. február 28., szerda 17:06
Csak aztán nehogy baszogassanak ezek az undi heterók!
0
2007. február 28., szerda 17:05
Egy ilyen nicknév alatt ilyen szép szavakat olvasni nagy öröm! :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:04
Így van, csak süssön!
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 17:02
Ámen
0
2007. február 28., szerda 17:01
Nem akarok belefolyni a szexuális hovatartozásról való vitába, de amilyen hülye vagyok, nem bírom megállni.
Valaki felvetette, hogy nem azért tüntetnek, hogy reklámozzák, hanem hogy elfogadják őket. Oké, de mindennek mgvan a határa.
Ugyanis ha valaki neadjisten heteroszexuális, de vannak szexuális perverziói, az sem beszéli ki, nem vonul fel vele, és nem tárja nyilvánosság elé optimális esetben. Normális ember nem viszi más elé a szexuális szokásait, de ugyanez igaz a vallásra is. Lehet, hogy az emberek nem toleránsak, de ha valakinek van egy beállítottsága, az vállalja, de ne tegye ki az ablakba, és ne várjon mástól megerősítést! Csak sajnos a mai világban az embereknek elsősorban a látszat számít, meg az, hogy mások mit gondolnak. Ráadásul ehhez társul az is, hogy az emberek mindenáron rá akarják kényszeríteni az ő igazukat másra. Pedig két vagy akár több különböző vélemény is megfér egymás mellett, ha ennek ellenére az ember elfogadja a másikat, ott kezdődik a tolerancia.
0
2007. február 28., szerda 17:00
ami kib*szottul dühít...
A tolerancia bajnokai, akik mindenkit elfogadnak, liberálisak a végsőkig, kiknek szellemi atyja mondta: inkább meghalnék, csak mond el a véleményedet.
Na ezek szépen kettős mércével mérnek.
Ami itt kialakult homi témában az igen rendesen ráver arra a hasonló témájú topicra amit innen kitöröltek. Azóta nem is nagyon jártam erre, de a ami Korn álltal feldobott labdát sikerült még feljebb rugni és szépen kiderült számomra, hogy a marha nagy tolerancia nem mindenkire vonatkozik, pedig xpress a számára még néhány topik témája anyagi veszteséggel is jár.
Korn-tól bocsánatott akartam kérni, mert beugrott erre a témára is , pedig a homoszexualitás iszonyú messze jár tőlem, sőt.. De a többih ozzászólásának stílusát elnézve nem érdemli meg, főleg az árpád sáv miatt.
További jó buzulást!
0
2007. február 28., szerda 16:59
Szerintem is az amszterdami hétvége lenne a megoldás. :-)
0