Az a probléma, hogy mindig mindenki a buzulás témájára akarná leszűkíteni ezt a kérdést, pedig messze nem csak erről van szó. E topikokban is divat a zsidózás, a cigányozás, a kommunistázás, a fasisztázás stb. stb., a címkézés és a kirekesztősdi legkülönfélébb válfajai. A szemlélettel van a baj: az, hogy egymás basztatását oly sokan, oly nagy kedvvel űzik társadalmi méretekben is, s a lényeg az, hogy jól belerúgjunk egyet a másikba. Ha nem sértődik meg a buzizáson, a zsidózáson, a kommunistázáson vagy a kurva anyja emlegetésén, akkor majd találunk valami más fogást rajta. Na, ezen a hozzáálláson kéne szerintem változtatni. A tolerancia szerintem is valahol ott kezdődik, hogy magamnak nem engedek meg többet, mint másoknak, és fordítva. Ebben az egészben tehát szerintem teljesen huszadrangú kérdés, hogy ki a meleg és ki nem, ki és miért szimpatizál velük, és kik miért nem. Sokan még szólni se tudnak a másikhoz tisztességesen, ugyanakkor ítéletet mondani róla, az viszont nagyon megy.
P. S.: Bocs, Kihaennem, nem a Te hozzáállásoddal vagy véleményeddel van baj, csak éppen a Tiéd kapcsán jött elő belőlem mindez.