Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 28., szerda 16:58
Nem értem, mit nem értesz. Nem értem, miből gondolod, hogy nem tudom, ki vagy? Nem értem, Juliet szavait miért ne lehetne idézni akkor, amikor épp nem neki írok?

Nem értem a véleményed se, mindenesetre elfogadom, bár nem tapsolok hozzá. Ettől még remélem, elférünk a nap alatt... :))
0
2007. február 28., szerda 16:57
Irány a kertes. :-) De akkor már ugye nem a mikróba fogod tartani a Mad Max trilógiát?
0
2007. február 28., szerda 16:55
A probléma az, hogy az önkényuralmi jelképek nyílt viselésének tiltása részben pont azoknak segít, akik azonosulnak egy-egy ilyen aljas eszmével. Most úton-útfélen találkozunk Árpád-sávos zászlóval, meg fogaskerekes jelvényekkel, és a viselőik, lobogtatóik teljes lelki nyugalommal állítják, hogy ők bizony nem nácik, csak nagyon magyarok. Jönnek itt a süket áltörténelmi dumával, hogy történelmi zászló az Árpád-sávos, és ők még véletlenül sem a II. világháború alatt betöltött szerepe miatt lobogtatják. De ilyen alapon már mehetne a horogkereszt is, ami viszont a mai napig szent hindu szimbólum - azt hiszem szvasztikának hívják.
Szerintem jobb lenne, ha nevén lehetne nevezni mindenkit. Ha náci, akkor náci. Ha meleg, akkor meleg, ha homofób, akkor homofób. Legalább tudnám, hogy kit kerüljek el nagy ívben.
0
2007. február 28., szerda 16:53
beteg a társadalom...
0
2007. február 28., szerda 16:52
Akkor nincs más hátra, irány a shop! Veszek néhány rózsaszínű nyuszibojtot, és a valagamra rakom!
Utána feladok egy hírdetést: " Egyetemisták farkát karbantartanám! jelige: gondnok"
0
2007. február 28., szerda 16:51
Na látod. Ez ironikus kérdés volt mellesleg. De örülök, hogy legalább ebben egyetértünk. Így kéne nem ítélkezned a homoszexuálisok fölött is. Előtte mindig körül kell nézni a saját házunk táján.
0
2007. február 28., szerda 16:50
Mióta tömblakásban élünk, sokat moderálódtam, hiszen már egy háziállatunk sincs! :-)
Viszont most, hogy belegondolok, feleségem évek óta nyaggatt, hogy vegyünk kertes házat, asszem jó lesz, ha a körmére nézek. ;-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:50
Ú, de el tudnék képzelni egy ilyen társadalmat!
Miért csak az aranyláncos-melegítős bűnözők és a faszvadász kurvák engedhessék meg maguknak, h annak látszódjanak, amik?
:)
0
2007. február 28., szerda 16:47
"egy görbe estébe sokminden belefér"

tm. tm. :-)
0
2007. február 28., szerda 16:47
Ott már gyászosabb a helyzet szerintem.
0
2007. február 28., szerda 16:45
Nevetés. Ilyen internetes kifejezés, én is pár hónapja tanultam.. :)
Asszem azt jelenti, h Laugh Out Loud. Szóval valami sátáni vigyor-féle.
Tetszett a megfogalmazás.. vannak arany fordulataid.
0
A fehér, heteroszexuális emberek hány százaléka jó, és hány százaléka szemét? Erre is tudsz egy használható statisztikát?
0
Ő is beleolvasott a miénkbe előtte...
0
tm, jókat írtál, én sem írhattam volna le szebben :) tényleg nem a mássággal van a probléma, hanem az eröltetéssel. nekem addig nincs bajom a más emberekkel, amíg nem akarják rám erőszakolni másságukat. értsd: ha bemegyek egy kocsmába a haverokkal egyik este, akkor ne próbáljon meg felszedni egy homokos, ha nem vagyok vevő a dologra...
0
Többekkel ellentétben nekem a leszbi nők sem okoznak orgazmust - képletesen! - ugyanolyan véleménnyel vagyok róluk, mint a másik nem esetében. Persze nem vagyok maradi és vaskalapos, aki szigorúan csak villanyoltás után és kizárólag misszionárius pózban, sőt, egy görbe estébe sokminden belefér, a véleményemet kéretik a szürke hétköznapokra érteni. :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:44
Ott a pont.
0
Ebben is igazat adok, de több precedens volt arra is, hogy egy normális gay került a céghez, és eltelt 2 hét, és egy taposnivaló vált belőle. A másik főnököm heteróban ugyanez volt.
Ami a bőrszínt illeti, az látod sokkal nagyobb gond, mert az emberek 50 százaléka rasszista moslék. A barátaim java része roma származású. Van köztük diplomás jogász is, munka nélkül... Miért munkanélküli?- mert cigó. Bekaphatják!!!!!!!!!!
Amikor írtam, hogy "kibújt belőlünk az oláh", azt nem azért írtam, mert rasszista vagyok, hanem a szavam járása. Erre meg megsértődik tschzabee, és azonnal nácivá titulált. Jó volt ezeket kibeszélni veletek, annak ellenére, hogy sok emberrel nem értek egyet. Legyetek jók!
0
"miért ne parádézhatna horogkeresztes lobogó alatt náci egyenruhában a fasiszta, ahelyett, hogy fogaskerekes meg kalapácsos rajzocskák mögé bújna? Legalább tudnánk mindenkiről, hogy hová tartozik, mit képvisel. "

Egyrészt azért nem, mert az olyan erkölccsel, múlttal, és történelmi ismerettel rendelkező normális emberek, mint én, szarrá vernénk őket.

Másrészt, mert a törvény (elvileg minden demokráciában) tiltja valamennyi önkényuralmi jelkép nyílt viselését.

De ez nem is kérdés, ugye?!
0
2007. február 28., szerda 16:41
Egyszer az étkezőben ott hagyta Kristófka a telefonját, és természetesen beleolvastam egy műsorvezető kollégámmal.

Természetesen? No comment.
0
2007. február 28., szerda 16:41
A minimum, hogy arról a bizonyos farsangról egy fényképet mellékelsz.:-)
0
2007. február 28., szerda 16:40
Én már ezért is csak szeretni tudom a homoszexuális férfiakat.:-)
Csak az a "baj", hogy leszbikus nők is vannak, tehát a potenciális heteroszexuális nőállomány is folyamatosan csökken. Ez pedig "aggasztó", lévén, mennyi gyönyörű nő szaladgál a Földön.:-)
Rájöttem, ebben a témában szinte minden jelzőhöz mellékelni kell a Joey-féle macskakörmöt, az esetleges sértések elkerülése végett.:-)
Azt én sem szeretem, ha egy homokos férfi rámmászik annak ellenére, hogy tudja, én hetero vagyok. De ez ugyanolyan érzés, mint amikor egy olyan nő közeledik felénk, akitől nem akarunk semmit. Az ilyet el kell hajtani emberi módon.
0
2007. február 28., szerda 16:38
Nem számolom meg, de több tucat kiadvány közül egyetlen egy gondom volt csak: az Abigél tokja kicsit elferdült, viszont már helyrehoztam sok-sok vaskos könyvvel végzett vasalással.

Magyarul bízhatsz benne, itt úgy kezelik a kiadványokat, ahogy Te is tennéd.
0
2007. február 28., szerda 16:38
Én nem igazán vagyok kíváncsi rá, hogy ki meleg, és ki nem. Többen említették, hogy az a magánügyük, hát akkor legyen is az, és akkor ugyebár nincs is miről beszélgetnünk. A fejlett toleranciájú emberek pedig talán még elfogadják ezt a cseppet sem sarkos véleményt is, ami szerénységemtől telik. :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:36
Ezt alátámasztom, hogy 70 százalékuk jószívű, de a maradék 30....
Ne tudd meg T.M.
0
2007. február 28., szerda 16:36
Korn.
Amit írsz, az kellemetlen és felháborító is. De ez nem a melegekről szól, hanem néhány melegről, akik a leírásod alapján nem túl szimpatikus emberek. Létezik ilyen, létezik olyan is, hogy azonos vallásúak, származásúak, bőrszínűek (tessék behelyettesíteni bármelyik vallást, származást, vagy bőrszít) segítenek egymáson és tolnak háttérbe másokat, létezik olyan is, hogy szép lányok közösítenek ki csúnyákat és ez mind elítélendő. De nem a melegek, a szép lányok, a zsidók, a feketék, vagy a kínaiak szemetek úgy általában, hanem mindig az adott példában szereplő egyes emberek.
A te történeteddel még az is a probléma, hogy pont az általad leírt formában ritkább, mint fordított helyzetben. Szerinted mi a jellemzőbb, hogy egy heterót azért ér attrocitás a munkahelyén, mert nem meleg, vagy az, hogy egy meleget azért ér attrocitás, mert nem heteró?
Szerinted hány heteró főnök akarta már megfogdosni a titkárnőit?
Megértem a dühödet, csak szerintem rossz következtetést vontál le az eseményekből. Összefutottál néhány g*civel, akik történetesen melegek. De a történet szempontjából nem számít, hogy melegek, hanem az, hogy g*cik voltak.
0