T. Xpress! Sajnos hozzá kell, hogy szóljak ahhoz, amit leírtál. Abban teljes mértékben igazat adok, hogy inkább 10000000 meleg, mint egy árpádzászlósfasz(direkt kisbetű, direkt egybe). Viszont a médiában aki meleg, az sokkal többre viszi, mint a heterók. Tapasztalatból tudom, és ez nem csak rám igaz. Hál istennek, ez a filmgyártásra nem igaz. Számtalanszor fordult elő pályafutásom során, hogy az ex-"munkahely"-en azért értek atrocitások, mert HETEROSZEXUÁLIS vagyok, és nem BUZERÁNS! Respektálom, hogy összetartanak, és segítenek egymásnak, de ami sok, az sok. Volt rá precedens, hogy a főnököm meg akart fogdosni, mire én nekivágtam a falnak. Megsértődött, és szisztematikusan úgy állította össze a programtervet, hogy nehogy véletlenül jó legyen nekem. Nem beszélve arról, hogy volt egy céges buli, amit egy belvárosi tinidiszkóban tartottak. A főnököm nyíltan csókolózott Juan nevű buzibarátjával, aki kb. 16 éves volt. EGY TINIDISZKÓBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igenis homofób vagyok, és igenis rühellem őket. Más. Egyszer az étkezőben ott hagyta Kristófka a telefonját, és természetesen beleolvastam egy műsorvezető kollégámmal. Mi állt benne?(próbálom szó szerint idézni)
" Tegnap este Timo-ra vertem ki. Azt képzeltem, hogy...(NA EZ TÉNYLEG NEM TŰR NYOMDAFESTÉKET).
Lehet, hogy tschabee pont egy jó arc, és soha nem írkál ilyeneket, vagy még csak nem is úgy öltözködik, de akkor is lehetne megértőbb, mert leírtam az indokokat.
Na mindegy, remélem 10 emberből egy megérti az álláspontomat. Üdv