Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 28., szerda 16:32
Én senkit nem tartok vissza a fiúzástól, már csak azért se, mert így több nő marad parlagon! :-) Viszont a provokálást sem szeretem direktbe, pláne ilyen téren. Volt pl. egy meleg kollégám, akivel nem lehetett másról beszélni, mint erről, állandóan erre terelte a beszélgetések fonalát, és szabályosan kínban volt, amikor mindig közömbösen reagáltunk rá. Egyébként egy jószívű gyerek volt, emberileg nem tudnék róla rosszat mondani.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:32
:-))))))))))
0
2007. február 28., szerda 16:31
ó, jaj: "itthagyni" az egybeírandó, ugye? :-) szóri
0
2007. február 28., szerda 16:31
:-) Egyem a husod. Jajj, most imndjárt elkezdik szapulni a kannibálokat is. Pedig nem is én vagyok Dr. Lecter;-)
0
2007. február 28., szerda 16:28
Komolyan agyalok rajta, mert nem szeretnélek itt hagyni Benneteket...

Én a pocskondiázókat egyszerűen nem veszem tudomásul, kivéve, ha belémköt vki.
Hát igen, az Eladó DVD-topik... Fogas kérdés. Nem tartom magam eszes fickónak, a megoldás nem tőlem fog érkezni. Sajna...
Egy picit ellentmondásba kerültem önnönmagammal: nem vagyok eszes, akkor mivel agyalok? :-)
0
2007. február 28., szerda 16:26
Mi az a LOL cimbi?
0
2007. február 28., szerda 16:25
Szerintem a legtöbb meleg nem tűz bokrétát a hajába, nem tesz ki jelvényt és főleg nem jár szivárványszínű ruhában. A többség csak a meleg-felvonuláson parádézik, de farsangkor én is öltöztem már nőnek.
Egyébként engem nagy ívben nem tud érdekelni, hogy ki hogyan öltözik, mivel kérked, mivel nem. Ha neki úgy esik jól, miért ne mehetne ruhájára tűzött húszezresekkel a milliárdos, miért ne öltözhetne férfi létére női ruhába az, aki így érzi jól magát, miért ne parádézhatna horogkeresztes lobogó alatt náci egyenruhában a fasiszta, ahelyett, hogy fogaskerekes meg kalapácsos rajzocskák mögé bújna? Legalább tudnánk mindenkiről, hogy hová tartozik, mit képvisel.
0
2007. február 28., szerda 16:25
Pont erről szól a tolerancia. Hogy, ha húszezreseket akarsz tűzdelni a ruhádra, és úgy kimenni az utcára, megtehesd anélkül, hogy leköpnének, megvernének.
Egészen addig, míg durván nem sérted mások személyiségi, és egyéb jogait, azt teheted, amit akarsz. Erre születtek elvileg a törvények. A társadalom azonban még gyerekcipőben jár (ez túlságosan enyhe kifejezés, mert inkább az értelmileg súlyosan visszamaradott kifejezést használnám) ahhoz, hogy felfogja, mit is jelent a tolerancia. Mindentől és mindenkitől félnek, ami egy hajszálnyit is különbözik attól, mint ők. Van egy olyan határozottan kellemetlen érzésem (I have a bad feeling about this), hogy ez sosem fog megváltozni, egész egyszerűen az embertömeg=egyenlő csőcselék=primitív állatok egyenlet miatt. Ám az arányokon lehet változtatni, ha az országoknak megfelelő vezetőik vannak. Minden országra, az emberi társadalomra értem, globálisan.
Még valami: Aki pedig buzi akar lenni, az hadd legyen buzi. Engem ne simogasson, mert akkor viszont pofánvágom, de az már más kérdés:-)
0
2007. február 28., szerda 16:24
"Egyszer az étkezőben ott hagyta Kristófka a telefonját, és természetesen beleolvastam"

LOL! :)))
0
2007. február 28., szerda 16:21
Ez jól esett, köszi, komolyan. :-)

Nyugi, akiket csípek, azokat továbbra is olvasni fogom, max. privátban dícsérem őket tovább. :-)
0
2007. február 28., szerda 16:20
T. Xpress! Sajnos hozzá kell, hogy szóljak ahhoz, amit leírtál. Abban teljes mértékben igazat adok, hogy inkább 10000000 meleg, mint egy árpádzászlósfasz(direkt kisbetű, direkt egybe). Viszont a médiában aki meleg, az sokkal többre viszi, mint a heterók. Tapasztalatból tudom, és ez nem csak rám igaz. Hál  istennek, ez a filmgyártásra nem igaz. Számtalanszor fordult elő pályafutásom során, hogy az ex-"munkahely"-en azért értek atrocitások, mert HETEROSZEXUÁLIS vagyok, és nem BUZERÁNS! Respektálom, hogy összetartanak, és segítenek egymásnak, de ami sok, az sok. Volt rá precedens, hogy a főnököm meg akart fogdosni, mire én nekivágtam a falnak. Megsértődött, és szisztematikusan úgy állította össze a programtervet, hogy nehogy véletlenül jó legyen nekem. Nem beszélve arról, hogy volt egy céges buli, amit egy belvárosi tinidiszkóban tartottak. A főnököm nyíltan csókolózott Juan nevű buzibarátjával, aki kb. 16 éves volt. EGY TINIDISZKÓBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igenis homofób vagyok, és igenis rühellem őket. Más. Egyszer az étkezőben ott hagyta Kristófka a telefonját, és természetesen beleolvastam egy műsorvezető kollégámmal. Mi állt benne?(próbálom szó szerint idézni)

" Tegnap este Timo-ra vertem ki. Azt képzeltem, hogy...(NA EZ TÉNYLEG NEM TŰR NYOMDAFESTÉKET).

Lehet, hogy tschabee pont egy jó arc, és soha nem írkál ilyeneket, vagy még csak nem is úgy öltözködik, de akkor is lehetne megértőbb, mert leírtam az indokokat.

Na mindegy, remélem 10 emberből egy megérti az álláspontomat. Üdv
0
2007. február 28., szerda 16:19
Hát én egy igen bonyesz állatka vagyok, és nem azért nem vásárolok az xpresstől, mert genya módon nem akarom a profitjukat növelni, hanem mert jobban szeretem a terméket megvétel előtt tüzetesen átnézni, gyűrődések, karcok után kutatva. Sok negatív tapaszalatom volt már a látatlanban vett filmekkel. Sokszor már a csomagoláskor (gyárban, kiadónál, vagy ahol fóliázzák) nem ügyelnek a lemezekre-borítókra. Nem hiszem, hogy Xpress örülne (sőt meg sem engedné), ha 5-6 filmet kinyitogatnék, és a nekem tetszőt venném meg. Ezt viszont elnézik nekem ott, ahol vásárolni szoktam. Nevezhettek protekciósnak. :-)
0
2007. február 28., szerda 16:18
Ne menj el, Dragonslayer! :-)
0
2007. február 28., szerda 16:17
Nem értem, mi közöm van Juliet szavaihoz, én téglagyári megálló vagyok. Egyébként meg pont azt mondom magam is, hogy ha az illető nem fedi fel nemi hovatartozását, akkor rajta kívül nem sokan tudják azt. Azt is említettem, hogy amíg a magánügye, addig én is annak tartom, ő dolga. Propagálni azonban nem szerencsés, mert azzal már nem tudok azonosulni, ahogy mondjuk egy multimilliomos is elég irritálóan festene a ruhájára tűzdelt húszezresekkel.
Tudomásul veszem, hogy ilyen is van, ennyi, de ne kelljen tapsolnom hozzá.
Ha így van, akkor köpködni sem fogok. Elférünk a nap alatt. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem tartom normálisnak a dolgot, de ez csak magánvéleményem.
Utálni és megvetni pedig még azokat sem szoktam, akik egyébként megérdemelnék, nem pazarolok ilyen számomra fárasztó érzelemkinyilvánítást rájuk.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:17
Azt hiszem, akkor lesz rend a világban, amikor egy félzsidó, félarab srác és egy félkínai félcigány beszélget egy félkaukázusi félnégerrel:
- Te öreg, mi az a rasszizmus?
- Fogalmam sincs.
- És mi az antiszemitimus?
- Most megfogtál.
- Na és a homofóbia?
- Lövésem sincs. Hol hallottad ezt?
- Valami régi könyvben.
0
2007. február 28., szerda 16:12
Tökéletes? Bah! Ez a szó eleve nem is létezik! Vajh ki érez magában elegendő intelligenciát ahhoz, hogy megmagyarázza, ez mit jelent? (ez költői kérdés volt) Akik megtehetnék, már rég halottak. Azt gondolom, semmivel sem volt se jobb, se rosszabb a világ az ókori Görögországban, mint most. Legfeljebb most azt gondoljuk önnön dekadenciánkban fetrengve, hogy civilizáltabbak vagyunk. Ugyan!
0
2007. február 28., szerda 16:12
brown: egész nyugodtan. Nem szégyen a tolerancia.
0
2007. február 28., szerda 16:11
Ha tudsz okosabb módszert, akkor megvalósítjuk.
Semmi bajunk azokkal, akik nem vásárolnak itt, de tartalmas hozzászólásaikkal gazdagítják az oldalt, de mit tegyünk a szélsőségesekkel? Mihez kezdjünk azokkal, akik csak azért regisztrálják magukat, hogy pocskondiázzanak másokat, vagy minket? Mit csináljunk az eladó topicba beköltözött élősködőkkel, akik nem a kis gyűjteményük egy részét szeretnék eladni, hanem a ki tudja milyen forrásból szerzett bontatlan DVD-k százait sózzák el fele annyiért, amennyiért a kereskedők a kiadótól veszik a filmeket?
Szerinted hogyan kellene szűrnünk? Az is jó megoldás, hogy felveszünk egy moderátort főállásban, de akkor többet kellene vásárolnotok, hogy ki tudjuk fizetni a bérét.
Vagy van valamilyen jobb ötletetek?
0
2007. február 28., szerda 16:10
Szia Robi!

Bemásolhatnám ezt a hozzászólásodat a Pride.hu fórumára?

Azért kérdem, mert ott is regisztrált felhasználó vagyok, bár nem vagyok meleg, ám sok leszbikus és meleg barátom van, akik elfogadtak és megbecsülnek heteróként is engem és ez az elfogadás és megbecsülés kölcsönös számomra is.
Én is azt szeretném ugyanis, hogy ugyanolyan toleráns ország legyünk mi is a kisebbségekkel szemben, mint az általad említett Hollandia.
Azonbam, míg ez bekövetkezik, talán segíthetnénk a heterók és a melegek közti "lövészárkokat" betemetni, például az általam reflektált hozzászólásoddal is, elősegítvén  a melegek és heterók közti jobb kommunikációt is.
0
2007. február 28., szerda 16:09
"...(mondjuk azok, akik az utolsó hat hónapban vásároltak nálunk)..."

félévente hátha belefér egy kiadvány neked is
0
2007. február 28., szerda 16:04
"filmekkel"
0
2007. február 28., szerda 16:01
"Azon gondolkodunk, hogy a topicot többségébe csak a tényleges vásárlóink írhatnának "

Hát igen, ez engem is szíven ütött. Sajna, akkor le kell mondanom az itteni részvételről, mint íródeák legalábbis. Az, hogy egy chattopikba pötyögjem a filmekkek kapcsolatos égető kérdéseimet, amelyek iszonyat hamar elvesznek az anyázó hsz-ok között, szemben azzal a tökéletes helyzettel, hogy eddig ezt szép kényelmesen megtehettem az adott film adatlapján, hát köszi, de nem.
Igen, ha úgy vesszük, én is egy fórumterrorista vagyok: eddig egy filmet vettem innen (anyázni meg többször anyáztam), viszont a mozival kapcs. információk 95%-át erről az oldalról szerzem be. Sőt, még a kezdőlapom is az xpress.hu.

Hát, ha vége, akkor vége. Ez van. Azért olvasóként még ÁJLBÍBEKK, csak reagálni nem fogok tudni. :-( Chattopikba válaszolni-reflektálni minek? Ki a franc fog utánaolvasni, miről ugatok éppen?
Hozzáteszem, megértem az Xpresst is: vhogy elejét kell venni-véget kell vetni a viharnak. Emlékszem, tőlem is érkeztek ostoba, bicskanyitogató stílusban előadott beböfögések (ld. Jamie Oliver díszdoboz), még más nickkel, amiket a mai napig bánok, és ha tehetném, megmásítanám. Azóta próbálok én is disztingválni. Persze, ebből még nem lesz bevétel.
0
2007. február 28., szerda 16:01
Próbáltad már a másik oldalról is nézni a problémát? Ha meleg lennél, nem azt éreznéd, hogy - ha nem is rikító ruhákban, vidám felvonulásokon - a társadalom többsége tüntet a heteroszexuális állapotával (buzis viccek, macsó példaképek, politikai és egyházi megnyilatkozások, nyílt megkülönböztetés, stb.). A mai társadalomban szinte dicsőség, ha szeretőt tart valaki - ettől csak nő az ázsiója a politikusnak, cégvezetőnek, kollégának -, de ha bevallod, hogy meleg vagy, akkor hirtelen becsukódnak előtted az ajtók.
Egyébként szivárvány színbe öltözött melegeket szívesebben látnék a tüntetéseken, mint Árpád-sávos zászókat lengető "magyarokat", de ez az én véleményem.
0
2007. február 28., szerda 15:59
Van igazság abban, amit írsz, bár éppenséggel Juliet szavait máris ki lehetne forgatni most éppen a melegek érdekében, hogy végre a jogaik érdekében ők is ki mernek menni az utcára, közeledünk tehát Európához... :)) Nem láttam még meleg felvonulást, nem is érdekel, se pró, se kontra nem tudok nyilatkozni róla, de azt mondom, egy TELJES csoportot nem néhány tucat ember esetleg elítélhető viselkedése alapján kell megítélni. A melegek között is nyilván vannak ostobák, szexmániákusok, taplók, hisztérikák stb., mint bármely más társadalmi csoportnál. Senkit nem kell CSAK azért szeretni vagy elfogadni, mert meleg, de utálni és megvetni se kéne CSAK ezért. De ez ugyanígy vonatkozik a más nemzetiségűre, a más vallásúra, a más politikai párt hívére, a más zenét vagy filmeket kedvelőkre is stb. stb....
0
2007. február 28., szerda 15:43
Olyannyira a magánügye, hogy emiatt felesleges rikító ruhákba öltöznie, utcai felvonulásokat szerveznie, és lépten nyomon hangoztatnia másságát.
Ugyanis ha ezeket nem teszi meg, a büdös életbe nem derül ki róla, hogy meleg.
Nekem legfőképpen ezzel van bajom, hogy sok ilyen identitású ember már eleve "helyzetet teremt", majd amikor valaki ezt szóvá teszi - EZT, és nem a beállítottságot! - akkor egyből jön a felháborodott reakció a meleggyűlöletről a tolerancia hiányáról stb. Nem érdekel, ha egy férfi egy másikkal érzi jól magát, de nekem ne kelljen elfogadnom őt ezért, pontosabban NE EZÉRT kelljen őt elfogadnom, ugyanis ezt teljesen magánügyének tartom, amire nem vagyok kíváncsi.
Színházba sem az alapján megyek el, hogy csupa zsidó, vagy buddhista szereplője van a darabnak, nem ez a lényeg, hanem maga a produktum. Ha egy ember csupán azt tudja magáról elmondani, hogy meleg, az önmagában édeskevés, mert a másság az nem tett. Emiatt nem érdemel senki elismerést, még ha esetleg - tévesen - azt is hiszi.
most posts by TM
0