Nem tudom, nekem azért furcsa, hogy egy meleg információs pavilon mit keres mindig a templomnál. És miért épp a templomnál? Máshova is lehetett volna tenni, azért kicsit gondolhatnának a többség érdekeire is néha, nemcsak a kisebbségére. Nem hiszem, hogy a templomba igyekvő öreg nénike olyan szívesen találkozik ezzel a témával. Lehet ennek is helyet találni, de ez - szerintem - nem a megfelelő hely rá. Mármint földrajzilag. Az erkölcs nem lehet szubjektív, épp ez a lényege! Ha mindenki úgy értelmezné, ahogy akarná, akkor egy pedofil is azt mondhatná magáról, hogy erkölcsös, és biztosan meg is tudná valahogy indokolni, mert mindent meg lehet. Az erkölcs egy szilárd bástya, amit nem lehet folyton úgy hajlítgani, ahogy az az egyéneknek tetszik. Nem tudom, ki "buzizott" Isten nevében, persze erről a témáról is lehet toleránsabb stílusban beszélni, de ahhoz mindenkinek joga van, hogy szeresse vagy ne szeresse őket. Ahogy ahhoz is, hogy kimenjen tünteni az utcára. Szerintem inkább egyre közeledünk Európához, mert már ki merünk menni az utcára, és merünk a jogainkért harcolni. Nyugat-Európában ez már régóta szokás. Ne felejtsük el, hogy a demokrácia jelentése népuralom. Na ez az, ami nálunk még nincs, és amiben le vagyunk maradva. :-))))