Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 28., szerda 13:48
Kedves Xpress!

Vannak olyan homoszexuálisak is, akiket én is nagyra tartok, például korszakunk egyik legnagyobb színészét, akit nem nevezek meg, mert nem tudom, hogy nyílvánosságra hozta-e. Nemi hovatartozástól függetlenül, sajnos valóban léteznek gusztustalan és erőszakos emberek. A családverőket én is elítélem és szívem szerint börtönbe csukatnám az összes ilyet.

ui. ma nagyon boldoggá tettetek a vissza a jövőbe trilógiával :) köszi xpress :)
0
2007. február 28., szerda 13:46
Sajnos egyre messzebb!!!
0
2007. február 28., szerda 13:16
Jópáran mosolyogva térnének haza...-)
0
2007. február 28., szerda 13:10
Minden magyart fizessünk be egy amszetrdami hétvégére!!!
:)
0
2007. február 28., szerda 12:47
tchabee:
Mélységesen elítéljük a kirekesztő, rasszista, homofób gondolatokat - ez talán eddig is nyilvánvaló volt. Nem titkolom, hogy nem tudok azonosulni Korn mondataival, gondolataival, de van néhány ok, ami miatt még nem fogom törölni a hozzászólásait:

1. Szerintem homfób megnyilvánulásaival elsősorban nem a melegeket sértette meg, hanem saját magát tárta a nyilvánosság elé, és mindenki úgy ítélheti meg, ahogyan akarja.
2. A szólásszabadságba szerintem belefér, hogy valaki homofób, mint ahogyan a demokráciába annak is bele kellene férnie, hogy mindenkinek magánügye a szexuális beállítottsága.
3. Se energiánk, se kapacitásunk a fórum folyamatos felügyeletét ellátni - úgy gondoltuk, hogy felnőtt emberek névtelenül is képesek kulturáltan társalogni egymással. Látjuk, hogy nem így van, de mi örök optimisták vagyunk, és reménykedünk a változásban.

Azt látjuk, hogy szükség van reformra a fórumon, ezért a közeljövőben megpróbálunk néhány változtatást eszközölni. Készítünk egy olyan Eladó filmek topicot, ahová mindenki beírhatja az eladandó filmjeit, de mindenkinek csak egy bejegyzése lehet, amit frissíthet. Így áttekinthetőbb lesz talán a topic.
Valószínűleg a fórum-felhasználók körét is szűkítjük majd. Azon gondolkodunk, hogy a topicot többségébe csak a tényleges vásárlóink írhatnának (mondjuk azok, akik az utolsó hat hónapban vásároltak nálunk), szabad prédának pedig legfeljebb egy dühöngő, meg egy chat topicot hagynánk. Így legalább a névtelen fórumterroristák korlátok között maradnának.

A meleg-kérdésről csak annyit, hogy a Sziget sátorral és a meleg-mozgalmakkal nem reklámozni szeretnék a melegek a homoszexualitást, hanem az egyenjogúságért, a toleranciáért harcolnak. Sajnos szükségük van arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, mert "buzizni" nálunk népszokás, heterózni viszont nem.
Ha egy ismert arc nyíltan vállalja, hogy meleg (lásd a VIVA Korn által is emlegetett műsorvezetőjét), akkor az sokak szerint reklámozza a vonzalmát. Ha valaki jobban boldogul a másiknál, és neadjisten meleg, vagy zsidó, vagy kékszemű, akkor kényelmesebb azt mondanunk, hogy ezért, vagy azért jutott előbbre, ért el valamit. Persze lehet, hogy vannak ilyen példák is. De akkor miért nem háborodunk fel azon, hogy például a "fehérek" sokkal könnyebben kapnak meg egy állást, mint egy ugyanolyan képességű, vagy akár tehetségesebb cigány.

Nem háborít fel, inkább mélységesen elszomorít, amikor a "melegek veszélyesek a társadalomra", "megrontják a gyerekeket", "reklámozzák a vonzalmukat" típusú "gondolatokat" hallok emberek - és sajnos magas szintű politikusok, egyházi képviselők - szájából.

Alapvetően baromság, a "kedvet kap a gyerek a melegséghez" gondolat, egyrészt azért, mert tudtommal a géneken múlik minden, másrészt, ha az befolyásolná a gyerek nemi beállítottságát, hogy mit lát, a Fókusz, az Aktív, meg az internet rendesen kompenzálná a melegek "reklámját" a ki kivel dug, kinek mekkora mellet csináltak, kit milyen pózból fotóztak a Playboynak beszámolókkal.
Ami viszont nem a géneken múlik, az a tolerancia foka. Ha otthon buzizást, zsidózást, cigányozást, komcsizást hall a gyerek, akkor belőle is nehezebben lesz különb felnőtt. Ha Semjén Zsolt azt mondja, hogy károsak a melegek a magyar társadalomra, akkor bizony sok Semjén Zsolt rajongó megerősítve érzi majd magát. Pedig esetleg azt is mondhatná, hogy az egymást szerető, másoknak nem ártó melegeknél kicsit veszélyesebbek a társadalomra a feleségüket verő, alkoholista heteroszexuális macsók, a gyerekük nevelésével nem foglalkozó hetero szülők, a széteső családok, a gumi nélkül a fél várost végigkefélő kiváló heterók, és akkor most csak a "normális", társadalmileg elfogadott mintákról beszéltünk, szóba sem kerültek az olyan valódi ferdék, mint a pedofilok, vagy az erőszaktevők. Apropó: egy statisztikában érdemes lenne megnézni, hogy százalékosan mennyi hetero férfi erőszakolt meg nőket, és milyen arányban találunk meleg erőszaktevőket a meleg társadalomban. Nem tudom az adatokat (esetleg valaki?), de nekem erős a gyanúm, hogy arányaiban is több a hetero szexuális erőszak, mint a meleg.

Végezetül. Ha megtehetném, minden magyart befizetnék egy amszterdami hétvégére, hogy megnézzék, milyen az, amikor senkit nem a szexuális beállítottsága, származása vagy vallása alapján ítélnek meg. Én mindenesetre jobban szeretnék egy olyan országban élni, ahol nem egymás pocskondiázása az első számú nemzeti sport. Csak egy apró amszterdami emlék: a katolikus templom falához állított színpadon este egy transzvesztita színtársulat ad elő vidám zenés darabot, a templom előtt Anna Frank szobra áll, mellette pedig egy pavilon, amelyből melegek számára összeállított információs kiadványokat vehet el, akit érdekel. A templomba igyekvők nem rázzák az öklüket, nem követelik a kormány lemondását, hanem megállnak a gyerekeikkel a színpad előtt, mosolyognak, együtt énekelnek a fellépő transzvesztitával, és XY MONNYON LE! táblák helyett vattacukrot, sült gesztenyét és sört szorongatnak a kezükben.
Messze van még Európa.
0
2007. február 28., szerda 10:54
... az a sok off, spam, flame ami mostanában van...
0
2007. február 28., szerda 9:58
Csabika, ne dühöngjél már. Elképzelem ahogy csapkodsz mérgedben, dobálod a sminkkészletedet, meg kilögybölöd a reggeli kávédat. Ne mérgelődj, nem tettem olyat, amiért az xpress letiltana. A másik pedig ez egy fórum, és tudod, szólásszabadság van. Puszillak
0
2007. február 28., szerda 9:50
Xpress ha következetes vagy törlöd ezt a felhasználót!
Remélem Nálad nincs kettős mérce.
0
2007. február 28., szerda 9:44
Nézd Csabika. Attól még, hogy lánynak érzed magad, még nem kell érzékenykedned. Az én életemet igenis megkeserítették a ratyik!!!! Ami a hozzászólásomat illeti(a nagyon alpári), nem a fórumra írtam, hanem e-mailben. Az, hogy felmásolták, nem az én hibám. Creeperrel megbeszéltük a dolgokat, csak ezt már nem tettük közzé, mert csak ránk tartozik. Bocsánatot kértem tőle, és Ő megbocsájtott.
Az elmúlt négy évben nagyon meggyűlt a bajom a ratyikkal, igen ratyit mondtam. Én mondhatom, mert az említett időszakban megkeserítették az életemet globálisan. Az igazán kirekesztően pont a homokosok viselkednek. Nem tartozom neked magyarázattal, gondolom te is a kolbász bolondja vagy. Ami a stílusomat illeti, az tényleg minősíthetetlen, de szerintem a homokosokról nem csak én vélekedek így.

Üdv, jó sírdogálást!
0
2007. február 28., szerda 9:24
Xpress kérlek töröld Korn hozzászólásait.
Kirekesztő , rasszista és szalonképtelen módon fröcsög.
0
2007. február 28., szerda 9:10
Bocs, Frederic!
Épp most csapták le egy aukciós oldalon.
0
2007. február 28., szerda 8:41
Kedves Frederic !
Nekem lenne egy A piszkos tizenkettő-m kifogástalan állapotban, meg sem volt nézve, csak azért bontottam ki, hogy megnézzem karcmentes-e. Kérlek írj a privátomra, ha érdekel.
0
2007. február 28., szerda 8:01
hogy a fehérvári cinema city képtelen volt egy átkozott kópiát szerezni a letters from iwo jimából. :(
0
2007. február 27., kedd 23:30
Az már megvan,de azért Köszi. :)
Akkor holnap.
0
2007. február 27., kedd 23:25
Ja, és holnap odaadom a Játsz/ma-t, hogy felkarcold.Jó éjt mindenkinek
0
2007. február 27., kedd 23:23
jaja. ha keltem ráddudálok. ne veszekedjetek, mert hivatásos meleggé nyilvánítok mindenkit!-)
0
2007. február 27., kedd 23:22
Aludj jól Cimbi.Holnap ütközés van.
0
2007. február 27., kedd 23:18
Azt már nem mi? :)
0
2007. február 27., kedd 23:18
Szerintem átkeresztelhetnénk ezt a fórumot "megöklözlekteköcsög"-re.
Komolyan. Végigolvastam az utóbbi hsz-einket, és mindenkiből kibújt az oláh. Természetesen velem az élen. Szégyellem így utólag, sorry mindenkitől.
Abból indult el a lavina, hogy beírtam, hogy egy suttyó kamasz átkefélt.
Jó éjt mindenkinek, és szép álmokat. Ahelyett, hogy egymást alázzuk, inkább beszélgetnénk egy jót.
0
2007. február 27., kedd 23:17
Gyere mail-re itt van mellettem a húsvéti nyuszi :)

thargoid@freemail.hu
0
2007. február 27., kedd 23:14
Véreztem volna el inkább, és akkor ketten lehettetek volna egy ellen? :)
0
2007. február 27., kedd 23:12
Engem a következő dolog egy picit dühít. Sajnos még mindig sok film van a kívánságlistámon :) Így, ha valaki jó kapcsolatban van a húsvéti nyuszival vagy esetleg megválna tőlük olcsón a közeljövőben, az szóljon :) Vagy ha bárki nekem szeretné ajándékozni a következő filmeket csakazért mert jófej és kedves és aranyos vagyok :)

Halálkanyar (U-Turn)
(DVD)  - SZÁLLÍTHATÓ 1-5 MUNKANAPON BELÜL
    1 db.

5490 Ft

Esőember / Egerek és emberek (2 DVD) (Twinpack)
(DVD)  - ELŐRENDELÉS
    1 db.

3990 Ft

HIM: Love Metal Archives Vol. 1 (2 DVD)
    1 db.

4990 Ft

Repülő tőrök klánja (2 DVD)
(DVD)  - ELŐRENDELÉS
    1 db.

999 Ft

A piszkos tizenkettő (2 DVD)
(DVD)  - AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
    1 db.

2890 Ft

Négy szoba
    1 db.

990 Ft

16 utca
    1 db.

1990 Ft

Összeesküvés-elmélet - szinkronizált változat
    1 db.

2890 Ft

Kocka
    1 db.

999 Ft

Az ötödik elem (egylemezes kiadás)
    1 db.

999 Ft

Túszdráma
    1 db.

990 Ft

Apokalipszis most - Rendezői változat (egylemezes kiadás)
    1 db.

999 Ft

Bin-jip: Lopakodó lelkek (egylemezes változat)
    1 db.

990 Ft

A tizedes meg a többiek
    1 db.

1890 Ft

Farkasokkal táncoló
    1 db.

2190 Ft

Ellenség a kapuknál
    1 db.

2190 Ft

A Hihetetlen család (2 DVD)
    1 db.

2190 Ft

Armageddon (extra változat - 2 DVD)
    1 db.

2190 Ft

Kegyetlen bánásmód
    1 db.

2690 Ft

Én és én, meg az Irén (szinkronizált változat)
    1 db.

2190 Ft

Damb és Damber - Dilibogyók
    1 db.

1990 Ft

Boogie Nights - extra v. (2 DVD)
    1 db.

1990 Ft

Előre is köszi :) A lista életem végéig csak bővülni fog attól tartok :(
0
2007. február 27., kedd 23:05
Ejnye.Csak egy flegma válaszra futotta?
0
2007. február 27., kedd 22:54
E hozzászólás célja pontosan ugyanaz, mint amire reagáltál.
Inkább nézd meg az aktuális akciók frissítését, többre megyünk vele.
0
2007. február 27., kedd 22:52
Pontosan. Sosem kérkedtem ilyenekkel, mert semmivel sem különb foglalkozás egyik sem, mint pl utcaseprő. Főleg a mai magyar médiában, ugyanis akkor juthatsz feljebb a létrán, ha buzeráns vagy. Tehát: SZÉGYEN A MAGYAR MÉDIAGÉPEZETBEN DOLGOZNI!!!
Higgyétek el, hogy szar érzés havi 5-6 kilóval kevesebbet keresni. Megszoksz egy színvonalat, és utána a homokosok miatt el kell hagynod. Érzelmileg labilis vagyok, ezért is vagyok lobbanékony. Sorry
0