Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 27., kedd 22:47
Bunyó van!
0
2007. február 27., kedd 22:43
ez olyan, mint a hiányzól és társai :)
0
2007. február 27., kedd 22:42
egy többször olvasom mostanában, hogy a kurva szót kúrvának írják. valami poén volna, vagy esetlen a kúrni szóbol vezetik le? :)
0
2007. február 27., kedd 22:40
1. a "bazdmeg", "bazzeg", "vazze" forma kényelmesebb :)

2. én sem szoktam másnak mondani, mert tisztában vagyok jelentésével és tudom, hogy nem esne jól senkinek sem. de! ha valaki kiszúrja a kocsim kerekét és ezt reggel veszem észre, akkor lehet, hogy elszólom magam és hangosan anyázok egyet :)
0
2007. február 27., kedd 22:39
Pontosan.
creeper?
0
2007. február 27., kedd 22:36
1. nem, nem írják egybe. lehet, hogy a google-n 100x annyi találat van a "fasszopó"-ra, mint a "faszszopó"-ra, de aki ilyen szavakat használ, abból nem is nézem ki, hogy helyesen le tudja írni. :) jellemző példa még erre a "baszd meg", amit az esetek többségében úgy írnak le, hogy "bazd meg".

2. nem, én senkinek nem mondom ezt. vannak ennél cifrább káromkodások is. :)
0
2007. február 27., kedd 22:35
Nem tisztem megvédeni Jamamurát, nem is tartom tökéletesnek, ahogy senki sem az, de az ismeretségünk hosszú ideje alatt nem adta tanújelét egyszer sem minősíthetetlen útszéli hangnemnek, pláne nem nyivános fórumon.
most posts by TM
0
2007. február 27., kedd 22:30
1. a fasszopó a kivétel :) ha faszszopónak is írják, akkor is egybeírják, csak a betűk tagolása a más.

2. hidd el létezik olyan helyzet, amikor te is anyázol... ha nem hiszed, kihozhatlak a sodrodból :)
0
2007. február 27., kedd 22:27
"Ne aggódj, "L", végtére is ő a szinkronszínész, meg az ex-műsorvezető, akitől most mindenki hanyattesik, épp ezt az időszakot éljük. Majd elmúlik."

Ha ezt a mondatot kielemzem, arra jutok, hogy az alany, aki írta valamiféle komplexusban szenved és nem biztos magában, ezért L-től megerősítést vár, hogy helyeseljen, mert akkor "ketten vannak egy ellen"... ez is olyan vicces dolog :)

Ez a baj, ha kiderül egy emberről ezen a fórumon, hogy mivel foglalkozik. Ha masiniszta lenne, akkor is ez lenne. Én nem estem hanyatt attól, hogy ő szinkronszínész, nem is izgat.
0
2007. február 27., kedd 22:25
1. nem írják egybe.

A mássalhangzók hosszúságát betűkettőzéssel jelöljük. – Az egyjegyűeket kétszer írjuk le: bb, cc, dd, ff, gg, hh, jj, kk, ll, mm, nn, pp, rr, ss, tt, vv, zz: add, aggot, kellett stb. – A többjegyűeket csak az összetett szavak határán kettőzzük teljesen: jegygyűrű, fénynyaláb, díszszemle stb.; egyéb helyzetekben egyszerűsítve kettőzzük őket, vagyis csak első jegyüket írjuk kétszer: ccs, ddz, ddzs, ggy, lly, nny, ssz, tty, zzs: loccsan, eddzük, asszonnyal stb. [De elválasztáskor: locs-csan, edz-dzük, asz-szony-nyal stb.

2. az én világlátásom szerint nem létezik olyan helyzet, amelyben valaki azt mondhatja egy másik embernek, hogy a "kurva anyád", s ne ítélném el ezért.
0
2007. február 27., kedd 22:21
"Ne aggódj, "L", végtére is ő a szinkronszínész, meg az ex-műsorvezető, akitől most mindenki hanyattesik, épp ezt az időszakot éljük. Majd elmúlik."

Ezt a hozzászólást Te minek nevezed Kedves Fórumtárs?
Ne csodálkozz ha a bicska kinyílik a zsebben.
0
2007. február 27., kedd 22:17
Srácok!

1. a fasszopó szót egybeírják. a faszszopó szóalkotási mód HELYTELEN.
2. igen, én jót nevettem a levelen. főleg a fantasztikus nyelvi fordulatokon, mint a már megemlített "döglött kurva anyád" :) néha kell az ilyen... mint például a bankban, ahol kedved lenne lefejelni a pult mögötti banyát :)
0
2007. február 27., kedd 22:12
Hagy írjak neked valamit, de ne másold be, mert neked szól. Ígérem kultúrált lesz, és válaszolj is rá ha lehet.
0
2007. február 27., kedd 21:50
Érdemes lehet átgondolnod, hogy Te hogy beszélsz másokkal, erre nem tértél ki.

Nem tudom, mivel ártottam Neked ennyire; aki Neked egy kicsit nem szimpatikus, az rögtön kábszeres/buzi, aki itt "maszturbál", és máris a "döglött kurva anyjáról" van szó. Lehet, hogy megéri először a saját házad táján körülnézni, aztán hibáztatni mindenki mást.

Nem tudom, miért várod ennyire a személyes találkozót, én kicsit nagyobb színvonalú céloknak élek. Sajnálom, hogy minden jel szerint nem megy úgy a szekér, mint régen, érthetetlen, hogy zuhanhat egy egész színvonalas műsorvezető ilyen mélyre.
0
2007. február 27., kedd 21:39
Jaj elnézést a helyesírási hibáért, ha gondolod adhatsz órát nekem helyesírásból.
0
2007. február 27., kedd 21:38
Gondolom nem szimpi, de csa te vagy ilyen földöntúli gyökér, hogy mindenkinek beszólsz. Azért írtam az e-mailedre, hogy más ne olvassa el. A többiek valahogy normálisan beszélnek velem, ill. egymással, csak te vagy egy kábszeres kis "fél-exel is reggelig pörgök"típus, aki az after időszakban egy picit harapós. Nem írkálok neked többet, de azért remélem egyszer személyesen is átadhatom a jókívánságaimat.
0
2007. február 27., kedd 21:38
Korn! Szerintem inkább a helyesírást gyakorold(helyesen: faszszopó). A bemásolt email alapján az IQ-d a cipőméreteddel egyező lehet, vagy ahhoz konvergál.

0
2007. február 27., kedd 21:27
Ez Nektek tényleg szimpatikus, poénos viselkedés?
0
2007. február 27., kedd 21:24
Te, Korn, nem is mondtad, hogy vannak írói vénáid :D
0
2007. február 27., kedd 21:22
Akkor felültök a fehér lóra. :)
Majd, ha 1X Pesten jársz szivesen körbevezetlek "a" helyeken. ;) (Dokk, Bed, Studio, Moulin Rouge)
0
2007. február 27., kedd 21:17
Egy kicsit sem gondolod, hogy túl messzire mentél már (egy ideje)?
Senki nem beszél itt így ra másikkal rajtad kívül.

Oké, ellentétek mindig is vannak, voltak, viszont Te vagy az egyetlen, aki azonnal személyeskedésbe megy át, nekiáll fröcsögni (nem is akárhogyan), mindenkit elküld valahova, ha éppen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné.
0
2007. február 27., kedd 21:06
Erre pontosan. Azért írtam mail-ben, mert ez nem a fórumra való. Komolyan gondoltam amúgy. Az ilyen lárvákkal mint te vagy, csak így lehet beszélni. Előbb-utóbb úgyis találkozunk valahol. Várom már.
0
2007. február 27., kedd 21:05
Igen... Brútusz! :)
Ha nem is azokon, de a kecskeméti megfelelőjükön! Most pl. Hamvai volt a sztárvendég.
Márc. 14-én Wonderland Avenue + The FlameMakers

Amúgy a csomagok megmaradtak, csak hát a pékágé...
0
2007. február 27., kedd 21:02
Korn, erre az e-mail-re gondoltál?

"Ide figyelj te kecskeméti kis fasszopó. Fejezd be a velem való
foglalkozást, meg ne írogass ilyeneket, mert lemegyek, és lehugyozlak.
A döglött kurva anyádról írogass ilyeneket, ne rólam. Ha bajod van
velem, találkozzunk és beszélgessünk személyesen. De te úgyis egy
csíra kis geci vagy, nem adod az arcodat a mondandódhoz."

Maradjunk abban, hogy ezt nem minősítem e-mailnek.
0
2007. február 27., kedd 20:44
A vatera az egy kalap sz@r! A sok bóvli, ócskaság, hamisítvány mind ott van. Utánvétellel pedig nem kell postázni:a netes kereskedelem lényege, hogy amit megveszel kifizeted, majd pedig várod a csomagot. Csak meg kell nézni, hogy kitől vásárolsz - ennyi a titok!
0