Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 23., péntek 12:10
Csodálkozol, hogy nem nagyon veszik a filmjeidet?
Azok után, hogy csak személyes átvétel van, mert túl elfoglalt vagy, hogy postázd a filmeket?
Én speciel vásároltam volna tőled, de mivel vidéki vagyok...inkább beszereztem olyantól, aki vállalta a postázást.
0
2007. február 23., péntek 11:50
Bocsánat, ez a helyes kép.

:))

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://hello.typepad.com/photos/hello_budapest/dscn9115jpg.jpg&imgrefurl=http://hello.typepad.com/photos/hello_budapest/dscn9115jpg.html&h=375&w=500&sz=109&hl=hu&start=6&tbnid=kf3u-qZ4D5bV6M:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dantikv%25C3%25A1rium%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26sa%3DG
0
2007. február 23., péntek 11:45
Huh. Nem dühít, csak szomorú vagyok. Tegnap láttam, hogy bezárt az egyik kedvenc antikom, az Andrássy út sarkán, ahova 14 éves koromtól vagy 10 éven át hetente többször is jártam könyveket venni. Jaj, így múlik el a világ körülöttünk, kedvenc gyerekkori moziim bezártak már, nincsenek azok a hangulatos kis sötét filmszínházak, recsegő székekkel, amiket annyira szerettem, a régi gyönyörű 47-es villamosokat is lecserélik, a krúdys hangulatot árasztó macskaköveket lebetonozzák, és eltűntek már a szép kis pislákoló fényű kandeláberek is.

Itt egy kép az antikról, ahol olyan jó volt órákat böngészni:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://mautz.net/ye/019.jpg&imgrefurl=http://mautz.net/ye/ye.htm&h=436&w=640&sz=140&hl=hu&start=19&tbnid=tWfd7rjTbIC_2M:&tbnh=93&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DTaizz%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26sa%3DG
0
2007. február 22., csütörtök 20:52
mintha elfogytak volna a jó megjelenések... :(
0
2007. február 22., csütörtök 18:18
Kedves Jamamura!

Elolvastam a hegyibeszédet.Miért illetsz ezzel a "bazáros" jelzővel?
0
2007. február 22., csütörtök 17:53
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 22., csütörtök 17:52
Öcskös!

Menj és nézz Xena-t! Addig se vagy itt!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. február 22., csütörtök 17:51
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 22., csütörtök 17:51
Hogy szét offolod az oldalt, ez mire jó? Más játékot nem találtál magadnak?
Nem kell válaszolni, rád nem igen vagyok kiváncsi.
0
2007. február 22., csütörtök 17:48
0
2007. február 22., csütörtök 17:48
Ebben egyetértek! Felháborító, hogy egyesek bontatlanul árulnak töb tucat filmet, és ne várják el azt, hogy bevegyük: ezek véletlenül vannak nála, mert megvette mégegyszer / megkapta ajándékba kétszer stb. Gátlástalanul kihasználják a helyzetet és esélyt nem adnak annak, aki netán ténylegesen el szeretne adni egy két megunt filmjét! Ki kellene törölni az egész topicot szerintem...
0
2007. február 22., csütörtök 17:42
0
2007. február 22., csütörtök 17:35
Írtam oda is vagy 15 perce. Ha ezt sem kaptad meg, lécci írj már nekem, és lehetőleg a számod is add meg, hogy hívhassalak a részletek miatt.
0
2007. február 22., csütörtök 16:45
Írj ismét a dvdcollector@freemail.hu-ra, mert nem kaptam meg.
0
2007. február 22., csütörtök 16:39
Amelyikről írtál előző héten... arra válaszoltam...
0
2007. február 22., csütörtök 16:37
A vége lemaradt: csak így mehet biztosra az ember
0
2007. február 22., csütörtök 16:37
Na akkor én is megosztom legutóbbi történetemet.
Rászántam magam, hogy megvegyem a Polip "díszdobozt". Gondoltam 4990-et megér, úgyis ezer éve láttam. Bemegyek Hülyéjékhez és látom, hogy van belőle,de mind pántos. Megkérdezem a srácot, hogy nincs e véletlen hátul egy pántolatlan példány. Mondja hogy van és mindjárt hozza. Az első lemezen föl volt sliccerrel hasítva a fólia, de gondoltam ez nem nagy baj. Kicsit furcsa volt ugyan , hogy a gerincen van a hasítás és nem a kinyitható oldalon, de annyira nem néztem át. Csak 5k, így hát gondoltam szarok rá és majd otthon átnézem. Irány kassza, haza, kibont, átnéz. Jobban megnézve láttam, hogy nem csak a fólia van fölhasítva hanem a tok átlátszó része is és még a borító is kapott belőle. Na akkor gondoltam átnézem mind a 10 lemezt. 9. lemezt felbontom és mit ad isten ott fityeg benne egy Ridisc márkájú üres írható dvd, de még az is full karcos volt. Végülis nem mentem vissza a csodás írható lemezzel. Úgy voltam vele 500 Ft-ért nem fogok szarakodni és hülyét csinálni magamból a vevőszolgálaton, de ilyet még nem pipáltam. Megvettem mégegyszer...
Tipikus, hogy pont azzal van gond amit nem bont ki a boltban az ember, pedig én mindig kibontatok mindent még a dvd pultnál, hogy a kasszához egy hibátlan példánnyal érkezzem. Sajnos most már csak így mehet b
0
2007. február 22., csütörtök 16:27
Melyikre Gabi? Nem jönnek meg a mail-ek.
0
2007. február 22., csütörtök 16:23
Olivér, tegnap kültem mailt a dvd miatt, nem kaptad meg? Mindenképpen kellene, csak adj rá egy emberi árat.:)
0
2007. február 22., csütörtök 16:20
Sajnos nekem is hemzseg a gyűjteményem a Zs kategóriás "filmektől", de persze sok az értékelhető is. Nagyon örülök neki, hogy végre értelmesen is tudok egy "őskövület" fórumozóval eszmét cserélni. Az értelmes ember szerintem tanul az előzményekből, így jómagam is másként járok el ezentúl. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha valami értékes film a kezem ügyébe akad, akkor nem rakom fel a fórum eladó topic-jába-)
0
2007. február 22., csütörtök 16:00
nekem közel 150 levetett filmem van (egyszer csak arra ébredtem, hogy túl sok a szemét a gyűjteményemben :). fogtam magam, szépen összegyűjtöttem őket egy txt file-ba, s az egészet feltöltöttem a netre. hetente egyszer berakom az eladó filmek topikba - amúgy magát a listát frissítem -, de már nem csodálkozom, hogy nem nagyon veszik észre, hisz pár órán belül eltűnik az egész a harsogók ködében. :)

igazából ha mindenki valami hasonló módszert alkalmazna, akkor nem lenne gebasz a topikkal.
0
2007. február 22., csütörtök 15:22
Kedves szadakó!Nem tudom hányadszorra írom le,hogy nem ebből élek. Nincs is kedvem többször leírni, mert látom, hogy felesleges. Próbálok igazodni a fórumhoz, de sajnos ott tartok, hogy ha esetleg csak 6 filmet rakok fel, már akkor is beleszólnak a fórumozók. Ha visszamész a  topic-ban, láthatod, hogy már egyre kevesebbet írok, be, és nem nagyon ismétlem a listámat. Nem tudom, hogy miért szúrok Én szemet nektek, de hogy őszinte legyek, már nem is érdekel.  Ezzel a pár filmmel kb. a huszadik helyen állok a "bazárosok" körében. Remélem, hogy elégedettek vagytok magatokkal, amikor "jól megmondjátok" pár szerencsétlennek a magatokét. Igazad van abban, hogy nem illik felrakni egy nap húszszor a saját listádat. Volt idő, hogy ömlesztve raktam fel, de már rég nem csinálom így. Remélem, hogy te értelmes ember vagy, és a mondandómat felfogod, egyrészt mert nem ismerjük egymást, másodszor pedig nézz körül a fórumon, nem vagyok maga a sátán, nem folytatok illegális cselekményt, és ráadásul megadom a tiszteletet, ami szerintem a legfontosabb. Köszönöm a kritikát, mérlegelem hidd el.

Üdv
0
2007. február 22., csütörtök 15:10
először is, kérlek, írd helyesen a nevem, bármennyire kacifántos. azt hiszem... azt remélem, már kinőttünk az ilyesmiből. másrészt, nézz körül ezen a fórumon, nézd meg a reakciókat csak ebben a topikban, s próbálj meg hozzájuk igazodni. harmadszor pedig légy oly jó, s üzleti tevékenységed inkább máshol bonyolítsd, vagy ha már ilyen vastag, akkor legalább légy egy kissé toleránsabb azokhoz, akik arra használják a topikot, amire való.

ez a hegyibeszéd nem csupán neked szól, hanem pity-putynak, portiknak, thargoidnak, s a többi bazárosnak.
0
2007. február 22., csütörtök 13:11
Számomra is dühítő, hogy pl. van 3-4 filmem, amit eladnék, de vagy bemásolom óránként (amit nem teszek), hogy észrevegyék, vagy sosem adom el. Se időm, se kedvem ezzel foglalkozni. Nem ebből élek!!! Hobby, gyűjtőszenvedély. Bár már inkább szenvedély :))  Lassan, akiknek valóban megunt, vagy neki nem tetsző filmje van (és mindenki más sértődjön meg ha akar) amit eladna, kiszorul innen és mehet át licitálós oldalakra. Én is ugyanerre a megállapításra jutottam, mint "godot", de még azért néha rámjön a lelkesedés. És ha van elég ideje, türelme az embernek bogarászni a gyomok között, néha még mindig ki lehet fogni egy-két joglejárt, vagy rég eltűnt filmet...
0
2007. február 22., csütörtök 13:00
Nos, ezt megkérdezem tőlük :)
0