Kedves szadakó!Nem tudom hányadszorra írom le,hogy nem ebből élek. Nincs is kedvem többször leírni, mert látom, hogy felesleges. Próbálok igazodni a fórumhoz, de sajnos ott tartok, hogy ha esetleg csak 6 filmet rakok fel, már akkor is beleszólnak a fórumozók. Ha visszamész a topic-ban, láthatod, hogy már egyre kevesebbet írok, be, és nem nagyon ismétlem a listámat. Nem tudom, hogy miért szúrok Én szemet nektek, de hogy őszinte legyek, már nem is érdekel. Ezzel a pár filmmel kb. a huszadik helyen állok a "bazárosok" körében. Remélem, hogy elégedettek vagytok magatokkal, amikor "jól megmondjátok" pár szerencsétlennek a magatokét. Igazad van abban, hogy nem illik felrakni egy nap húszszor a saját listádat. Volt idő, hogy ömlesztve raktam fel, de már rég nem csinálom így. Remélem, hogy te értelmes ember vagy, és a mondandómat felfogod, egyrészt mert nem ismerjük egymást, másodszor pedig nézz körül a fórumon, nem vagyok maga a sátán, nem folytatok illegális cselekményt, és ráadásul megadom a tiszteletet, ami szerintem a legfontosabb. Köszönöm a kritikát, mérlegelem hidd el.
Üdv