Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 22., csütörtök 12:58
Luke!
Az erő veled lesz, mindvégig!
(Az ISO auditál az egy tüzes edény, benne német kocsival?)
most posts by TM
0
2007. február 22., csütörtök 12:54
A nagyjával egyetértek....
Csináljanak egy külön honlapot a listájuknak, és akkor elég csak a honlap címét bemásolni (asszem  Dömdödöm és Jamamura is így csinálta). Vagy rakják fel az aukciós oldalakra.
0
2007. február 22., csütörtök 12:50
1. Délután vizsgáznom kell
2. Megszálltak minket az ISO auditálós népek
0
2007. február 22., csütörtök 12:45
Ha aukciós oldalakra tennéd fel a termékeidet, kultúráltabb lenne és a fórumozóknak sem lenne semmi baja... (Vatera.hu, Teszvesz.hu) sok sikert!
0
2007. február 22., csütörtök 12:18
...és akkor még nem beszéltünk az olyan kis szakállas úttörőkről, mint én, aki anno nagy naivan, teli lelkesedéssel buzerálta át a százas listákat, hátha horgára akad valami kincsféle: joglejárt, s már rég eltűnt, vagy külföldi beszerzésű és nálunk sosem volt filmek...
Be sem merem vallani, mennyi idő után jöttem rá, hogy elyeneket itt sosem fogok találni, mert az "eladó DVD-k" az nem a film-, hanem a teszkó-rajongók topikja.
0
2007. február 22., csütörtök 11:15
Nézd meg szakadokó, hogy mostanában hányszor rakom fel a hírdetéseimet. Van úgy, hogy  a nagy listámat fel sem rakom, csak egy-két filmet. Uram bocsá  , ha a kezembe akad egy-két film, nehogy már ne rakjam fel.
0
2007. február 22., csütörtök 10:49
no, akkor lehet némi elképzelésed arról, mennyire dühítő sokaknak azt látni, ahogy néhánymagaddal egyetemben szétfloodoljátok az eladó dvd-k topikot esélyt sem adva azoknak, akik nem érnek rá naponta huszonnyolcról posztolni a filmjeiket, hogy bárki is észrevegye azokat. kezd olyan lenni az a topik, mint egy kitelki tőzsde.
0
2007. február 22., csütörtök 10:35
Ami TÉNYLEG kibas.ottul dühít.
A múlt héten kaptam jópár levelet, amelyben az áll, hogy:" Külgyél képet a filmröl!" A második, és harmadik levél után elgondolkoztam, hogy kérek kölcsön egy fotóaparátust, hogy az ilyen arcok igényeit is kielégítsem. Nem vagyok egy Koltai Lajos, így a fényképek sem ütik meg a National Geographic színvonalát. Sebaj, gondoltam majd csak kivált valami pozitív reakciót a próbálkozásom, de épp ellenkezőleg. Kiderült, hogy az egyik arra volt kíváncsi, hogy csaló vagyok-e. A másikat az érdekelte, hogy milyen a legrégebbi tok, de szart a filmre, a harmadik meg lecseszett a fotó minősége miatt. A történethez hozzátartozik, hogy nem értek a számítógéphez, és amire sikerült elküldenem neki a képeket, ökölbe szorult seggel vért izzadva megőszültem. Ezúton üdvözlöm a kép-kérők népes táborát, és remélem a család is jól van. Húsvétkor szerintem még lapot is küldök.

Aviszontlágytojás
0
2007. február 22., csütörtök 9:00
Én a MM-ban vásároltam ha jól emlékszem egy Jégkorszak 2-t. Szokásos műanyag tokban volt, viszem a pénztárhoz, a pénztárosnem tudta kinyitni a tokot. Jól odab*szta az asztalhoz 3-4-szer, aztán újra próbálta, de akkor sem nyílt. Jött a következő kör, megint 3-4-szer odab*szta, most már kinyílt. Diadalittassan nyújtja át filmet, átveszem, kity-koty-kity-koty szólt a lemez. Hát nem kiverte az állatja. Mondom nekem így nem kell, cserélje ki. Először nem igazán értette mi újság, mire egy kolléganője elszaladt és kicserélte egy másikra, amit minden nehézség nélkül kinyitottak.
A másik egy Cora volt. Ott vettem két 24 évadot. mondja a pénztáros hogy meg kellene nézni hogy benne vannak-e a lemezek. mondom OK, mindjárt kibontom. Egy hitelkártyával szépen végigvágtam a fóliát majd leellenőriztem. Közben a másikat a pénztárosnő nekiállt felbontani egy golyóstollal, így sikerült gyönyörűen végigkaristolni a papír oldalát. Mondom így nem viszem el, csereljék ki. Hát nem volt egyszerű, mivel már fel volt bontva. Először nem is igen értették, miért akarom kicserélni.
Azóta nem engedem semmilyen pénztárosnak hogy ellenőrizze.
0
2007. február 22., csütörtök 8:46
Dylan, légy oly kedves gyűjtsd az ihletet és ötletet az első rémregényedhez, mert úgy görcsbe rándult a gyomrom az izgalomtól, miközben ezt olvastam, hogy a kolléganőm szerint még teljesen el is sápadtam... :)
0
2007. február 22., csütörtök 2:44
Szerinted érdekel valakit a kiadónál, hogy mire lenne kereslet?
Valószínűbb, hogy úgy dől el, milyen sorozatot jelentetnek, meg, hogy a döntéshozók feleségei mit akarnak látni.
Aztán a maradékot (amit nem tudtak eladni) árulják a turkálókban évfolyamonként 2 ezerért.
0
2007. február 22., csütörtök 1:22
MÍÉRT NINCSEN MÉG AZ X-AKTÁK SOROZAT???? Lemerem fogadni, hogy nagyobb
kereslet lenne ré, mint a Narancsvidékre, a Született Feleségekre, Az egy óra
múlva itt vagyok!-ra összesen. (ezzel nem fikázni akarom ezeket)
0
2007. február 22., csütörtök 0:44
amióta egy mm-es idióta tapétavágóval levágta a majmok bolygója díszdobi sarkát, azóta az én dvdimhez pénztáros max kézzel nyúl, de lehetőleg azzal se:) bár mostanában nem is akarja nagyon kinyitogatni senki, mondjuk arra sem emlékszem, mikor vettem utoljára a t betűs szartanyán dvdt:) nekem közel van, ott lenne a legegyszerűbb bevásárolni, de annyira kezdenek lecsúszni, h rühellek bemenni, úgyse tudok mindent megvenni... a legjobbat ma hallottam: 2x2 liter klasszikus kóla kb 120 forintért. finom lehet:DDD
0
2007. február 21., szerda 22:54
Hú b@zzeg, de izgultam a hsz-od olvasása közben: aszittem, a az lesz a vége, hogy csak sikerül a csajnak kárt tenni a kincseidben, mire Te ráborítod a pénztárgépet, erre jönnek az őrök, betoloncolnak a raktárba, gumikesztyű csattan és... :-DDD
Tréfát félretéve, ha ismeretlen helyen vásárolok egy hiánycikknek számító filmet (vagy bármi mást), ahol nem ismerik a kasszások a dilimet, miszerint a vonalkód-leolvasó "pisztoly" lézerét leszámítva semmilyen fizikai kontaktus nem megengedett a vásárolandó termékkel, bennem is hasonló félelmek fogalmazódnak meg. Olyankor éveket öregedek... :-)
0
2007. február 21., szerda 21:32
Nem is tudom melyik topicba írjam legutóbbi kalandomat a T betűs üzletben, mert néhány dolog nagyon dühített, de azért mégis csak hozzájutottam néhány remek DVD-hez, szuperalacsony áron...

Ritkán járok ilyen üzletbe, mert a környékünkön nincs, de most betértem egybe, kifejezetten DVD vásárlássi céllal... Beletúrtam egyet a turkálóba, de ennek általában nem látom semmi értelmét, mert ha van is benne olyan film ami érdekelne, az úgysesm találnám meg, a Frakk a macskák réme viszont állandóan a kezembe akad... Nem nagyon megy ez a turkálás nekem... Továbbléptem: Teljes árú filmek: Mindjárt le is vettem a polcról a "Kamera által homályos" című filmet, amit valamiért eddig még nem szereztem be, pedig nagyon érdekel... Elmegyek a polc mellett amin a 249 (!!!) forintos filmek vannak. Ilyet sem láttam még, csak hallottam hogy már itt tartunk... Pislogok egyet-kettőt... És a szakdolgozatomra gondolok, amin a magyar DVD piac halodoklását, a 990 forintos DVD-k dömpingjének tulajdonítottam...
Warner akciós polc következik: Megtetszett a "Hét év Tibetben" 1.490-ért. Ezért már megéri lecserélni a VHS-t. Csak sorjáztak egymás mellett a 950 forintos állványok... Egyiken DVD-n megpillantottam Vin Diesel hülye ősz hajú fejét... Hirtelen beugrott hogy pár hónapja nem akartam elhinni hogy Sidney Lumet pont Diesel-t akarja legújabb bírósági filmjében... És most tényleg itt van a legújabb Lumet film, - nem is tudtam a megjelenéséről - és 950 forint. Enniyt megér! "Védd magad" szokás zseniális magyar cím... Talán emiatt kerülte el a figyelmemet a megjelenés. További polcok... Átfutom őket... A 9.990 forintos Star Wars díszdoboz megint kísért... Lehet hogy be kéne már szereznem? Gondolkoztam egy sort, aztán továbbléptem. A legalsó polcon fehér kosarak. Benne ömlesztve DVD és CD egyaránt... Turkálok. Ezekben a kisebb kosarakban azért jobban átláthatóak a cuccok mint a nagyokban... Kezembe akadnak fóliázatlan kiadványok... pl.: Reszkessetek betörők 2. szinkronizált változat hátulján egy matrica "1068.-" mondom hát ez meg mi? Valamilyen kódszám? Biztos nem az ára, mert ha ilyen akciós lenne akkkor azt hírdetnék vagy mi, és nem a legalós polcra burogatnák be... Azért tovább turkálok... Egyszercsak megakad a szemem a "-75%" kiíráson... Nocsak mondom... És tényleg. Kezembe akad a "Jelek" 498 forint... Ezek szerint ez tényleg az ár lenne? Na majd a pénztárnál úgyis kiderül. Kosárba! Fóliázatlan, de nem karcos a lemez. Szerencsére. Nem sokkal odébb kezembe kerül a "Tortúra" 932 forint... Fóliázatlan, de sértetlen. Kosárba! Akkor döbbenek csak meg igazán, mikor egy egy fóliázott, és ép digipack kerül a kezembe: "Super Size Me" 938 forint... Na ilyet sem láttam még... Nem vettem volna meg a film egylemezes változatát 950 forintért, de ennyi pénzt egy digipack-ért??? Kosárba! És amúgy a film is egész jó! Egyszer csak tőlem egy-két méterre nagy robajjal ledőle az alsó polcról az a kosár amiben a Jelek-et találtam... Magától... Kifolyik a földre a sok CD meg DVD Persze állnak körülöttem... Mit csináljak? Lépjek tovább hogy nem én voltam? Inkább odamegyek, és fölszedem... Egy csajszi is odajön segíteni... Gyorsan egyetértünk hogy milyen kókány módon tudnak itt DVD-ket tárolni... Konstatálom hogy fizikai képtelenség a kosarat visszahelyezni az alsó polcra, eddig is kész csoda hogy megállt ott, hát a földön hagyjuk...
Turkálok még egy kicsit, és akkor üt meg csak igazán a guta, mikor ráakadok a Trainspotting digipack-jára, ami aztán tényleg nagyon kellett volna 967 forintért, de agyon volt gyűrve a pántokkal... Meg valamivel össze is volt karcolva... És ez az egyetlen példány belőle... (Sóhaj)  
Na indulás a pénztárhoz. Az igazság pillanata... Felkészülök rá, hogy talán valszeg többet fogok fizetni mint amennyi DVD-kre volt ragasztva... Fiatal pénztáros csaj közli, mondja hogy úgyis leellenőrzi mindegyik árát, meg fel is bontja hogy benne van e a lemez... Egy sóhaj után bólintok hogy rendeben. Erre nekiesik a szikéjével az amray tokoknak... Csinál egy bemetszést, és szétfeszíti a tokot, hogy tényleg benn e a lemez. A fóliázotlan lemezeimnek szerencsére nem kell átélniük ezt a megerőszakolást... Hanem aztán következik a szép, és sértetlen digipack... Már előre félek... A szikét sikeresen benyomja a slipcase-be... Szerencsére nem sérül, de akár hogyan feszegeti, nem tudja széthúzni... Mondom ezt teljesen ki kéne bontani... Megteszi... De olyan szerencsétlen, hogy így sem tudja kihúzni a slipcase-ből... Mondom majd én! Nem, ő megoldja... Sikerült neki... Forgatja, nyitogatja, "Hol van ebben a lemez?" Megtalálta. O.K. Mind megvan, leszurkolom a 7.900 forintot, és távozok a 6 új DVD-mmel...

0
2007. február 21., szerda 19:28
A régi papírtokokat az angol nyelvű tesztekben "Ivy Hill snapper case"-nek nevezik. Persze az Ivy Hill is cégnév...
0
2007. február 21., szerda 18:41
Rohadjak meg, keresek Neked... :-)))
0
2007. február 21., szerda 17:18
PUSH HERE :)
0
2007. február 21., szerda 16:30
Nem dühít igazából, csak idegesítő.
Felvettem a tavalyi Oscar gálát és azóta nem néztem meg, mert mindig azt mondogattam magamnak, hogy majd máskor :)
Most eszméltem fel rá, hogy közel 1 éve volt.
0
2007. február 21., szerda 16:28
Az csak nem ováli alakú hanem, Jin-Jang és rá van írva hogy PUSH.
0
2007. február 21., szerda 16:19
Az Amaray az olyan, amikor alul-felül van ovális alakú pöcök?
0
2007. február 21., szerda 16:18
Most hogy mondod el is gondolkoztam melyiket utálom jobban. Mindkettő szar.
0
2007. február 21., szerda 16:15
Ha valakinek van felesleges Scanavo-tokja, meg is dobhat pár darabbal. :)))

Ez kb. ugyanaz, mint téglagyári megálló esete a régi Dunafilmes tokokkal (azt meg én gyűlölöm)...
0
2007. február 21., szerda 16:10
Kőzuhatag ment. :-)
0
2007. február 21., szerda 16:09
Azért a helyesírás ellenére te is tudtad melyikről volt szó. :-) De mondhattam volna a Pepsi jelet is.
0