Kb ezzel a mondattal kezdtem a hsz.-t. :-) Nem idegesít, de ezért nem akartam új topikot nyitni, bár lehet hogy hasznos lenne.
0
2007. február 21., szerda 16:07
7271
Vagy csak egyszerűen 4nyilasnak. :-) Gyártót én sem láttam rajtuk. Jó volna beszerezni belőlük néhányat tartalékba...
Amúgy persze, tudom, mit értesz régi Warneres tok alatt, azokat nagyon szerettem, csak azt hittem, a műanyagtokokról folyt a társalgás. Én azokat simán papírtoknak hívtam, de lehetne papírWarner is. :-)
0
2007. február 21., szerda 16:06
14599
Kövezzetek meg, de én szeretem a Scanavo tokokat (legalábbis nekem nem volt probléma a lemez kiszedésével eddig). :)))
0
2007. február 21., szerda 16:04
3721
...ja, és Jin-Jang. :)
0
2007. február 21., szerda 16:04
1975
Na én speciel azt utálom a legjobban. Sokszor már majdnem eltört a lemez mire ki tudtam szedni. Szerencsére mostanában nem találkoztam vele.
0
2007. február 21., szerda 16:03
3721
Szerintem azért terjedt el a műanyagtokra az "amaray-tok" kifejezés, mert ez a legjobb (?), legismertebb ilyen típusú tok (lehet, h az első is, akik forgalmazták). A celluxot is Celluxnak hívjuk, meg a rotringot is Rotringnak, pedig ezek is csak ilyesmi típusú termékeket gyártanak és ők sem egyedüliként. Mégis, ha ezt mondod, mindenki egyből tudja, h miről van szó. Szerintem ez ne idegesítsen.
0
2007. február 21., szerda 16:02
7271
Scanavo, és igen, borzasztó kivitelezésű. IC-s Gladiátor, első Ryan közlegény, Emlékmás volt ilyen tokban. Ki is cseréltem őket azonnal.
0
2007. február 21., szerda 16:01
509
Az új FHE-s tokok viszont :@ A Nagymenőkkel fél óráig küzdöttem, mire sikerült kiszedni a lemezt.
0
2007. február 21., szerda 16:00
1975
A régi Warner tok az aminek papír a fedele és műanyag az alja. A papír részt nyitod ki és a belső részén mindegyiknek ott volt a jelenetválasztó lista. Így már beugrik?
Szerintem a "négynyilasat" hívhatnánk egyezményesen új Warner toknak is mert én semmilyen gyártóra utaló feliratot nem láttam rajta. Igaz hogy a BuFi is rendszeresen alkalmazza.
0
2007. február 21., szerda 15:56
14599
A Flexbox-ot ne is említsük...
Szerintem is az Amaray, meg a Warner "négynyilas" tokja a két legjobb. :)))
0
2007. február 21., szerda 15:54
1975
Igazán nincs mit. Sokan keverik ezt a tok témát. A régi Warner tokok " paírtokos Warner" néven futnak. Az Amaray szerintem magasan a legjobb minőséget képviseli a műanyagtokok közűl. Könnyű kiszedni belőle a lemezt, nem kell eltörni, ha ki akarod venni és nem esik ki belőle a film. Sajnos nem minden műanyagtok Amaray minőségű. Vannak azok a szarok is amiből úgy kell kifeszegetni a lemezeket. Az valami Scanovo vagy mi ( ezt most biztos csúnyán elirtam ) de gondolom tudjátok melyikről van szó. Szóval nem minden műanyagtok Amaray, de nem lenne rossz, ha a kiadók csak ezt a márkát választanák.
0
2007. február 21., szerda 15:47
7271
De bamba vagyok... :-) Szóval, micsoda a régi warneres tok? Köszi.
0
2007. február 21., szerda 15:46
7271
Az egyik legjobb tok az Amaray, valóban, de ki gyártja a Warner-Fórum által favorizált tokot, amelynek lemeztartó körmei négy, egymásra, illetve egy képzeletbeli középpontba mutató nyílhegyet formáznak? Ezt a fajtát is nagyon kedvelem, hol lehet ilyet külön kapni? Előre is köszi, ha vki tudja a választ!
0
2007. február 21., szerda 15:34
2419
Én speciel köszönettel tartozom neked Spongya Bob. Ez így teljesen érthető volt. A múlt hét végéig azt hittem, hogy a régi Warneres tok az amaray. Azt máig sikerült kiderítenem, hogy a régi warneres tok micsoda, de hogy az amaray.. Egyszóval köszi!
0
2007. február 21., szerda 15:28
1975
Igazából nem dühít, de nem tudom hova írjam. Sokan nincsenek tisztában a dvd tok fajtákkal és elnevezésükkel. Sokan azt hiszik, hogy az Amaray az megfelel az összes műanyagtoknak, de ez nem így van. Az Amaray egy a sok tok márka közül. Az Amaray tokron rajta van, hogy Amaray és a lemezkivevő gombra rá van írva, hogy push és olyan az alakja, mint egy jing-jang jel. Ezen kívül számtalan műanyag tokmárka létezik pl Flexbox, a Universal filmek jellegzetes tokjai aminek a nevét nem tudom sajnos stb. , de ezek nem Amaray tokok. A digipak az a kihajtogatható papírtok és konkrétan így van rá írva : DVDigipak. Csak ennyit akartam írni a félreértések elkerülése végett. Bocs nem kioktatni akartam, de szerintem ezzel sokan nincsenek tisztában.
0
2007. február 21., szerda 14:19
203
Nem, de most felnézek a honlapra.
0
2007. február 21., szerda 11:22
463
falra hányt borsó
0
2007. február 21., szerda 9:31
14599
Ha már e-bay: a half.com-ot ismered?
0
2007. február 21., szerda 9:28
14599
Nálunk inkább becsöngetni kéne, ugyanis családi házban lakunk. Úgy látszik, a baromállat postásnak aznap eltörtek az ujjai... :(((
Bár már le sem hozzák újabban a postáról az Amazonos dolgaim, mert akkora a pakk, amit rendelek. :))) De inkább én megyek fel érte, mintsem mégegyszer törötten kapjak valamit. Sokan Ace Venturának képzelik magukat a postások közül (be kéne már újítani DVD-n ezt a két filmet is...). :(((
0
2007. február 21., szerda 8:53
13392
Mikey, nekem múltkor három küldeményemet gyömöszölte be az állat a postaládába. El nem hiszem, hogy semmi baja nem lett a filmeknek, viszont azonnal felhívtam a helyi osztályvezetőt, és ment az e-mail a központnak. Érdekes, azóta feljön az emeletre (meg sem próbál lerángatni a földszintre), ha jön valamim, pedig eddig ez nem volt szokása. Néma gyereknek...
(ha a kézbesítő meggyőződött arról, hogy a címzett vagy hozzátartozója nem tartózkodik otthon, akkor a levélszekrény útján is kézbesíthető az ajánlott küldemény, ám csak akkor, ha a kézbesítő biztos benne, hogy a küldemény be- és kihelyezehető sérülésmentesen).
0
2007. február 21., szerda 7:38
203
Én az Íbéjjen szoktam vásárolni, eddig minden megérkezett postai úton. DVD, CD, stb. o_peti ( Oláh Peti ) ...
0
2007. február 21., szerda 0:59
8260
Aragorn is azt mondta: Mindig van remény....
Jó éjt mindenkinek! Mindjárt 7 óra..
0
2007. február 21., szerda 0:56
14599
Amúgy a kettővel ezelőtti, karácsonyi rendelésem is felül volt bélyegezve a németek által, az is kb. 3 hétre jött meg (de ott még nem csúszott ki a határidőből).
Akkor még van remény ezek szerint?
0
2007. február 21., szerda 0:54
14599
Akkor még várok egy kicsit... de meddig érdemes?
Jóéjt Korn! Lassan húzok én is, nézek valamit még elalvás előtt. :)))