Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 13., kedd 14:50
Sokan csak annyit látnak, hogy van rajta egy zárt fólia, amit le kell tépni, vagyis a DVD ELVILEG originál. A többség nem tudja, mi a különbség a gyári csomagolás és a házilag elvégzett fóliahegesztés között...
0
2007. február 13., kedd 14:40
Szerinted az aki megveszi az 590ft-os filmet 1490-ért, az észreveszi, hogy nem eredeti rajta a fólia? :o
0
2007. február 13., kedd 14:38
Hadd legyek egy kicsit "csajszi"... Hogy a frászba tudja úgy újrafóliázni, h azt ne vegyék észre???
0
2007. február 13., kedd 14:16
De abban benne van az is, amiket vásárolt. Szóval az is, amit eladtam neki.
0
2007. február 13., kedd 13:59
Mert ha a nép azt látja, hogy 599, akkor tuti rákattintanak...
0
2007. február 13., kedd 13:49
Tuti újrafóliázta őket! Májusban feltettem egy ismerősöm 25 dvd-jét egyben 12k-ért, grunda rögtön jelentkezett, hogy elvinné, ha pesten tudunk találkozni. Csak azt nem értem ,hogy miért kell 599ről indítani az árverést, mikor úgysem fog engedni a minimál árból és 1490ért adja csak el a filmeket és cd-ket.
0
2007. február 13., kedd 13:32
Lehet azokat is befóliázta, és eladta "bontatlanul" 3X-os áron... De látom megél belőle, mert már több mint 1500 üzlete volt... :o

Szóval ezek szerint mi vagyunk a hülyék, nem ő... :D
0
2007. február 13., kedd 11:34
Viszont pozitív, hogy egy csomó hasztalan filmemet eladtam neki. :) Igaz occsón.
0
2007. február 13., kedd 11:30
Ugyanez a helyzet, ha könyvet keresek.

Egyébként van olyan netes bolt, ahol igencsak meglepő DVD árakkal találkoztam:

Kék bolygó 14060

Ikrek 9580

Akik csizmában halnak meg 1900

0
2007. február 13., kedd 11:14
Engem is zavarnak ezek a dolgok, nagyobb hirdetők termékeit már végig se nézem. De az ő szemszögéből nézve, ha el tudja adni, miért is ne? Élelmes, aki pedig megvette miért nem nézett körül előtte. Az is gyanús, hogy az összes film fóliás, és ha el ad egyet valamelyikből ,rögtön utána teszi is fel ugyanazt a filmet.

Általánosságban jellemző, hogy az eladók nagy része a bolti ár felett probál megszabadulni a filmjétől.

0
2007. február 13., kedd 10:19
grunda a 300 forintos filmeket 990ért az 599 és 990es filmeket pedig 1490ért adja. Persze minden termékét  599 forintos kikiáltási áron teszi ki, a minimálárat pedig úgy kapod meg, ha villámárból levonsz 9 forintot.
0
2007. február 13., kedd 10:08
Ez a hirdetés, amit a vaterán és a teszveszen láttam: " Forró szél (színes magyarul beszélő jugoszláv tévéfilmsorozat) SURDA megmosolyogtató kalandjait talán az új generáció is élvezettel nézi, az idősebbek pedig nosztalgiázhatnak közben. Teljes Surda sorozat (10 epizód) egykori VHS felvételről digitalizált kíváló kép és hangminőségű film 2 darab DVD lemezen. Magyarországon eddig semmilyen adathordozón nem jelent meg!"
0
2007. február 13., kedd 9:33
1,5 mbitről 2-re nő a sávszélességem... hát, nem erőltette meg magát a szolgáltatóm... nem lesz könnyes a búcsú
0
2007. február 13., kedd 1:55
Hello!
Ráadásul ez a Grunda olyan paraszt, hogy még a kérdésekre sem válaszol...
0
2007. február 13., kedd 1:54
És ez milyen? :D

http://www.vatera.hu/terminator_2_19510387.html

Használt Terminátor 2-t 6 ezerért árulja... :DDDDD
0
2007. február 13., kedd 1:51
De a hirdetések 80%-a ilyen. Mondjuk vannak kivételek is, kb 1 hónapja vettem egy 2 lemezes Keresd a Nőt 1200-ért, meg a DTS-es Pokolbólt 600-ért,  (+600 volt a pk, ráadásul karcos is volt a lemez, hirdetésben meg oda volt írva, hogy karcmentes... :P)...

Szóval ez qrvára idegesít engem.
0
2007. február 13., kedd 1:40
Teszvesz-en is van ilyen, pl.: Betty nővér 2500.-ért. Én múlt héten 599.-ért vettem a gazdaságosban (igaz, az már SoundCard-os verzió, de a DVD tartalma megegyezik a Budapest Filmes kiadáséval).
0
2007. február 13., kedd 1:24
...az, hogy 1es aukciós oldalakon (t3$zV3$z, V@T3r@) csomó ember másfélszeres áron hirdeti a filmeket. 1000ft-os turkálós filmeket adnak 1500-ért. Miért? És vannak emberek, akik meg is veszik!

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3231

Nézzétek meg az ő eladott termékeit! Nézzétek meg! Ennyire hülyék az emberek?
0
2007. február 12., hétfő 11:35
Na, jó h ezt írtad, látom nem csak én akadtam ki rajta.

A spolierkedés miatt, a filmes és angolos tudatlansága miatt. Reménykedem egy feliratos összefoglalóban. HBO Plesae!!!!!
0
2007. február 12., hétfő 11:12
Azért Balázsy Panna még rajta is túltesz.:P Viszont a Little Miss... okán egy kicsit elbeszélgenék vele, hogy mégis mit képzelt?? Tudja jól, hogy még nem vetítik az itthoni mozik, erre lelövi az egyik lényeges momentumot...nem normális.
Ja, és a ki rendezte az Elefántembert dolog is érdekes volt....
0
2007. február 12., hétfő 9:52
..Hogy miért kell amatőröket kommentárnak odatenni egy díjátadó élő közvetítésére???

Tegnap este, HBO, BAFTA díjátadó gála. Jó, nem akkora esemény, mint az Oscar meg a Golden Globe, fele annyi sem a körítés, ráadásul sok amerikai színész meg sem tisztelte jelenlétével a díjazottak közül, de ez mind hagyján a kommentátorokhoz képest!

Gyárfás Dorka nem sokat tud a filmekről, az egyszer biztos, semmivel sem többet, mint egy átlagember vagy amint amennyit egy átlagmeber leszedhet az imdb-ről. (De akkor szedje!!!!)
Angolul meg aztán végképp nem a legjobb vagy legalábbis a szinkrontolmácskodásban siralmas! Amikor néha elkapott egy mondatot, akkor azt a fél darabkát ahogy éppen hallotta, lefordította, nem zavarta, h ha az elejét is meghallgatta volna, akkorrájött volna  h tök mást  jelentett a mondat és így aztán egy összefüggésételen valami jött ki rendre a szájából.

Sajnos a srác nevét nem tudom,de ő a bizonyíték, h nem beszélek hülyeséget, nem egy esetben javította ki a csajt és nem csak a nyelvi dolgokban, hanem filmes ügyekben is. Merthát azért , ha már ilyen eseményt közvetítek, legalább tudjam, ki kicsoda, miben játszott és melyik film miről szól. Ha meg tudom miről szól, akkor ne spoilerkedjem el. /A Család kicsi kincsével sikerült ezt tennie/

Katasztrófális volt a csaj, a srác azért enyhítette a dolgot, ő valószínűleg tud angolul, ami ilyen esetekben nem hátrány. Ahogy a filmek és színészek ismerete sem....
0
2007. február 11., vasárnap 12:05
Ki is cseréltettem a 30. évfordulósra!
0
2007. február 11., vasárnap 9:51
METRO katalógus 199 Ft-ért

Koponyák
U571
Kísértetház
A kilencedik kapu
Éjféli ügynök
A nyerő(?)
0
2007. február 10., szombat 20:47
Igen most nézem én is, valóban. Na ezért mit kap tőlem az universal........
0
2007. február 10., szombat 20:39
Amiket leírtál az alapján a lemez a 2000-ben kiadott szinkron nélküli kiadás.
0