Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 9., péntek 13:05
Én pont most várok a Riddick DC-re Amazonról. :)))
0
2007. február 9., péntek 13:00
Én csak jót akarok neki, ezért mondtam. Rendelhettem volna csacsiragyi top gányt, de úgy voltam vele, mint a Riddick esetében: a középszert nem turbózza fel a kaszni.
most posts by TM
0
2007. február 9., péntek 12:55
szerintem inkább ne idegesítsd. :)
0
2007. február 9., péntek 12:48
Nem veszítesz nélküle semmit, Tom Cruise kartonkabátban sem lesz jobb színész. Tartogasd a pénzt színvonalas filmek színvonalas kiadásaira, az többet ér!
most posts by TM
0
2007. február 9., péntek 12:29
Meg is kínáltak vele. Éppen emésztem.
0
.
Én nem úgy veszem, mert arra is nagyon vártam.
Ebben lehet a legnagyobb igazad.
0
Senki nem tudja, ezek szerint akkor nekem szerencsém volt...
0
2007. február 9., péntek 12:27
Aranyos vagy Miki, de tudod, hogy akkor már Mindtower megrendelte nekem, ki tudja előre, hogy meg fogja szívni ?
0
2007. február 9., péntek 12:03
Miért nem fogadtad el az ajánlatom, mikor rendeltem? Nekem digis verzió jött Amazonról.

De eladni nem fogom. :)))
0
2007. február 9., péntek 11:57
Eladó DVD topicban volt egy.
0
2007. február 9., péntek 11:56
pfff...
De ez csak az első, ha úgy vesszük!
Lehet ez égi jel, hogy ne herdálj több pénzt DVDkre! :D
0
2007. február 9., péntek 11:51
Nem is tudom szavakkal megfogalmazni, mennyire kib*szottul dühít, hogy megjött a második műanyag tokos Top Gun-om Angliából digipack helyett. Ha valaki tudna segíteni nem irreális áron egy digi kiadványban, hálás lennék.
Úgy látszik ezzel a filmmel egyszerűen nincs szerencsém. Tavaly Dömi is pofára ejtett, most az angolok is sorozatban.
Még egy utolsót próbálkozok, aztán lemondok róla.
0
2007. február 8., csütörtök 21:10
Mint már említettem, nem vagyunk túl sokan, és mindig vannak prioritások. Természetesen arra törekszünk, hogy lehetőleg megjelenés előtt felkerüljenek a filmek a kínálatba, de a kisebb kiadóknál ez nem mindig valósítható meg. Gyakorlatilag az utolsó pillanatban kaptunk infót a filmről, és akkor éppen nem tudtuk feltölteni/beélesíteni, mert voltak fontosabb problémáink (például át kellett költöztetni az oldalunk felét egy másik szerverre).
Hiába teszünk azonban fel a kínálatba egy már megjelent filmet, nem írhatjuk oda a tényleges megjelenési dátumot, mert a rendszer azt jelezné, hogy megjelent, de nem kapható, bizonytalan, és akkor meg azért szednétek le a fejünket.
1-2 nappal későbbre sem tehetjük, mert egy ilyen kis kiadóhoz nem megy naponta a futárunk, ennyi idő alatt meg nem derül ki, hogy 100 darabra lesz igény, vagy elég lesz 3 is. Miért tologatjuk? Ha nem tud elmenni afutárunk, vagy éppen egy nagyobb megjelenésre várunk. Jelen esetben a Battle Royale jelent volna meg, ehhez igazítottuk a rendelést, de mire kiderült, hogy megint késik, és nem egy-két napot, addig újra túlszaladt a korábban meghirdetett dátum. A napokban megy a futár a filmekért, és ha beérkezik, akkor lesz. Egy-egy ilyen kiadványért külön elmenni kész ráfizetés: a benzinköltség többe kerül, mint a várható haszon. Úgyhogy ezek inkább választék-bővítő szolgáltatások.
0
2007. február 8., csütörtök 20:38
Hadd tegyek fel egy ünneprontó kérdést, amire már megint van aktuális példa. Hogy lehet az, hogy az Xpress kínálatába késve kerülnek fel a nem túl drága, mindenesetre a hírek szerint nem rossz kiadványok? (Jó, tudom, ezek tulajdonképpen ráfizetésesek, mégis mások is foglalkoznak velük, sőt állítólag a piac javát most már az ilyen filmek alkotják.) Pl. a KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK a hét elején került a kínálatba február 8-i megjelenéssel, ami aztán 9-re, most meg 13-ra változott, miközben a DVD már az előző hónap végén megjelent, és más on-line boltokban jelenleg is raktáron van, azonnal kapható?
0
2007. február 8., csütörtök 20:28
igen, mondhatnánk, hogy a kiadók sara, hogy képtelenek árgaranciát vállalni a termékekre. részben tehetnek is róla, hisz anno nagyobb árréssel kellett volna dolgozniuk, s egymásra morgás helyett létre kellett volna hozniuk egy magyar dvd-fórumot, ami felveszi a versenyt az olyan anomáliákkal, mitn az újságmellékletes dvd-k. de ezen már kár siránkozni. a mai magyar dvd-piac romokban hever, mindenki nagy erőkkel turkál a hamuban egy-egy félig elszenesedett gesztenye után kutatva...
0
2007. február 8., csütörtök 20:24
én beszereztem mindkettőt. :)

amúgy ez az összehasonlítás akkor állna, ha a halálhajó ausztrál forgalmazója saját extrákat, vadiúj szinkront is gyártott volna a filmhez, s szigorúan ezer példányban gyártotta volna le, s nem kész anyagból kellett volna dolgoznia, amit mondjuk több 10.000 példányban gyártottak le.
0
2007. február 8., csütörtök 20:18
Én speciel a Gits-t választanám, mert a Halálhajó "megvan" és még soha nem láttam egy anime filmet sem rendesen elejétől a végéig. A GiTS-ről meg eddig jókat írtak itt, azt hiszem.
0
2007. február 8., csütörtök 19:27
Sztem egy kiadó sem engedheti meg magának hogy ne akciózzon, de úgy lenne logikus hogy pl. egy évig kitartja az árát utána, mehet az akció, a multik meg külön kategória, ha épp olyan kedve van kiszórja a raktáron maradt készletét, pár nap alatt elviszik és kész, nem lehet mit csinálni.
0
2007. február 8., csütörtök 19:12
ez egy kitűnő módszer, én messzemenőkig támogatom. aki teljeskörű szolgáltatást igényel, az vegye meg a dvd-t teljes áron. pont. külföldön régóta bevált gyakorlat. inkább a bufi és az spi körmére kéne nézni akkor, amikor 990-ért kínálja a kétlemezes, digipakos kiadásat...
0
2007. február 8., csütörtök 19:04
...a "várom az ajánlatokat"-tipusú hirdetések az eladó DVD-k topicban.

Eszméletlenül bosszant, hogy nincs konkrét ár írva, nincs határidő, tehát lutri az egész, míg régen ez úgy ment, hogy ki volt írva egy ár, írtam, megegyeztünk, elküldte, fizettem, és mindenki boldog volt.

Az itt eképp hirdetők kivétel nélkül egy alternatív xpress-oldalt érdemelnének, ahol a kiadványoknál az árak helyett "várjuk az ajánlatod!" felirat szerepelne.

Egyik filmrajongó a másikon nyerészkedik, egymáson élősködünk. Gratulálok az érintetteknek.
0
2007. február 8., csütörtök 18:51
Zolindy: Te nagyon kezdő lehetsz a neten, ha azt hiszed, csak az Xpresszen nem tudnak intelligensen vitázni az emberek. :))

Számos más weboldalon se tudnak, olyanon se (konkrét nevet inkább nem írok, ezzel se reklámozom), amelyről már saját célkitűzései alapján azt hihetnéd, hogy intelligens emberek gyülekezőhelye. (Persze kivételek nyilván ott is vannak, hogy a szabályt erősítsék.) Ez van, próbáld kiszűrni, hogy kivel érdemes dumálni, aztán a többiekre oda se figyelj.
0
2007. február 8., csütörtök 18:41
...hogy miért nem lehet itt intelligensen vitázni egyes emberekkel? Bazmeg, egyre szarabb ez az oldal, ami különösen röhejes, mert az ember azt hinné, hogy minden konfliktus kezelése után a fórumozó emberkék (mégha csak olvassák is az oldalt) képesek tanulni saját/mások hibájából. Szóval vagy arról van szó, hogy néhányan kezdenek visszamászni a fára, vagy születésüktől fogva a két öklüket használják gépelésre.
0
2007. február 8., csütörtök 15:01
ez nekem sem tetszik. :/
vagy nem is kellenek akciók (persze úgyis lesz), vagy valami köztes ár kellene, de akkor maradjon már ugyanolyan szép a kiadás.
mondjuk tényleg gáz, hogy ha valaki több ezerért megvette pl anno a Ryan közlégényt, digipackban.. örült neki. viszont most meg 1990-ért lett szétszórva a népnek. :/ és veri a fejét a falba, mert még mindig digipack volt.
Viszont ha mindig csak megjelenéskor (drága áron) lenne szép a kiadás, azzal mindenki sz*pna, mert mindenkinek drága lenne..
Ügyesen kell bánni a pénzzel. Jól meg kell fontolni, mit éri meg annyiért, miből nem lesz már valszeg, ha lesz is már nem ugyanaz, és stb.stb... rizsa...

de a kiadókat még mindig nem értem...
0
2007. február 8., csütörtök 14:34
Ennek az egyetlen hátulütője az lesz, hogy ha visszaáll a film az eredeti árára, akkor sem lesz papírfekni/digi.

Például ha nekem fontosabb a megjelenéskor a hülye horrorjaim (vagy mittomén akármi) megvétele, és tegyük fel, tegnap láttam először az Alien vs. Predatort, és baromira tetszett (na ez a sztori egyre valószínűtlenebb:) és mondjuk megrendelem az xpress-en 4790.-ért, akkor pofáraesek, hogy miért nem azt a szép csomagolást kapom, amit akkor láttam a boltokban, amikor még nem láttam a filmet...
0
2007. február 8., csütörtök 14:30
Lehet, hogy ezért nem fogtok szeretni, de nekem ez tetszik. Legalább megmutatkozik a különbség az akciós és a teliáras termék között.
0