Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 8., csütörtök 12:01
Hogy a külföldi oldalakat nézve olyan magyar szinkronos/feliratos kiadványokba botlik az ember normális árakon, hogy az ember csak néz ki a fejéből. Pl Halálhajó pack 6000.- körül. Felháborító, hogy itthon csak állandóan siránkoznak a kiadók, pedig ennyiért biztosan megvennék itt is. De nem. Itt szar a piac, nem éri meg kiadni szinte semmi igényesebb kiadványt. Azért ilyesmikkel, ilyen áron még itt is lenne keresni valójuk.
0
2007. február 8., csütörtök 9:42
Most  láttam néhány régi filmet átszinkonizálva. Szörnyű volt. Néhány film pl. A három amigo szinte teljesen elvesztette a varázsát. Megpróbáltak új poénokat belecsempészni - nem tudom a régiek miért nem voltak jók - de nem nagyon ültek. A nagyobb színészekhez "hozzárendelt" állandó szinkron hang is nagyon hiányzott. Chevy Chase úgy szólalt meg, hogy az énekhangja telejesen ütötte a szinkron hangot. Szörnyű volt.
0
2007. február 7., szerda 22:54
Nem sajnálom azt a plusz 180 Ft-ot a csomagjaimra, mondjuk én mindig úgy adom fel, hogy buborékos fóliába rakom a cumót, azt bele nagy a4-es borítékba vagy csomagolópapírba és vastag ragasztószalaggal párszor körbekötöm. De pl. kaptam én már dvd-t 1 cm vastag hungarocell lapokkal körberakva és úgy csomagolva.

A negatív példa, egyszer vaterán vettem 30-40 db régi nba kártyát, a srác 300 ft-ot kért postaköltségnek persze utaltam is neki kérve az ajánlott levelet. Erre megjött a csomag sima borítékban, simán ~110 ft körüli postadíjjal a bélyegző alapján. Ha valakinek annyira kell az a 200 ft legyen vele boldog! Ha ennyit ér a becsülete :P
0
2007. február 7., szerda 21:33
szerintem kérd meg azt aki feladta, hogy másolja be neked az ajánlott szelvényt azon rajta van feladáskor hány grammos volt a levél.Lehet nem is lett beletéve a harmadik....
0
2007. február 7., szerda 21:30
de az fel van tüntetve hány grammos a csomagod
0
2007. február 7., szerda 21:17
De. De ő A jövő hírnöke.
0
2007. február 7., szerda 19:40
Szegény Kevin Costner! Nem o a Postás?
0
2007. február 7., szerda 19:25
Vagy is de, én mondok hülyeséget. Nyomon lehet követni mely postahelyeken fordult meg.De hogy kinek a kezében na azt nem.
0
2007. február 7., szerda 19:24
Na igen, de még az ajánlott feladásnál sincs feltüntetve, hogy hány db lemezt küldesz. Hiába van a feladást igazoló papírod.
Arra meg, hogy hogyan van lezárva a boríték bármit mondhatnak és azt nem lehet kideríteni kinél hol fordult meg a küldemény.
0
2007. február 7., szerda 18:40
Sztem megeri kifizetni azt a pluszkoltseget.
0
2007. február 7., szerda 17:46
Nem. Egy ajánlott küldemény alapdíja 242Ft.
Erre még rájön plussz költség ha nem szabványos a boríték, akkor már a súlyát is le kell mérni mérleggel.
Nekem pl a felvételi lap feladása 370 Ft-ba került idén.
0
2007. február 7., szerda 17:44
Nem ajnánlottan ment a cucc ? :S
0
2007. február 7., szerda 17:43
A boríték amiben fellehet adni lemezeket, törékeny dolgo, bélelt, az a pattogtatós levegős belseje van ( na tudod mire gondolok)
A borítékot egy ragasztóscsiíkkal kell lezárni, kibontani pedig úgy kell mint pl. egy túró rudis papírt, egy vékony csíkot kell letépni. A GLS is iylen borítékban hozza a cuccokat. Ez a ragasztós felület szerintem fellet óvatosan tépve és újra visszaragasztva, mert nekem elég könnyen  ment a kibontás. Normális esetben csak nagyon durván széttépni lehetne.
Ez van.
Igen a reklamáció hiába való. Hiszen Dunaújváros-Fonyód között bárhol megtörténhetett a lopás.
Épp ma beszélt nekünk marketing órán a tanárnő a postás feladatokról, ez volt a téma ma.
Van egy szlogen:
"A postás tudja, hogy az ügyfelek megelégedettsége az ő jövedelmének forrása, ezért megbízhatóan végzi munkáját,rugalmasan követi a változásokat,fejleszti képességeit."

EZ EGY VICC!!!
LÓF*** A SEGGÜKBE.
0
2007. február 7., szerda 17:24

Hogy ha esetleg újra megjelenne nálunk a JÁTSZMA, akkor is csak új szinkronnal jelenne meg. Ami elég szomorú. Hagyják már abba ezt az állandó újra szinkronizálást. (a régi filmeknél még megértem, lásd Frédi és Béni ahol a szinkron elveszett, de ezeknél!!!!)
0
2007. február 7., szerda 17:13
Hát ez gáz :( Kibontották a borítékot, vagy nem volt rendesen becsomagolva? Gondolom hiába is reklamálsz, semmi sem fog történni....

Hál  Istennek én eddig megusztam kopp-kopp-kopp, pedig  már sok dvd-t kaptam/adtam fel postán.
0
2007. február 7., szerda 15:01
Hogy száradna le annak a mocskos postásnak a keze, amelyik kilopott egy lemezt a 3-ból abból a borítékból, amit nekem küldtek.
0
2007. február 7., szerda 0:44
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/788334

Nem dühít engem ez annyira, szóval nem tudom, miért írok ide. Mindenesetre egy jó kis filmet találtam az oldalon, Chevy Chase egyik legszórakoztatóbb alakításával.
0
2007. február 7., szerda 0:33

http://www.ezydvd.com.au/mech/search.zml/f=languages/q=Hungarian

http://www.ezydvd.com.au/mech/search.zml/f=subtitles/q=Hungarian
0
2007. február 6., kedd 23:16
Ááááááá

Miutan a napokban felfedeztem az ezydvd-t azota folyamatosan azt nezegetem, keresgelek. Eddig nem jottem ra, hogy adja ki, hogy melyik filmen van magyar felirat vagy hang. Nah most igen, es kb orditani tudnek. Olyan kiadasokon van magyar hang, hogy az hihetetlen. S persze itthon nem kaphato. Gondolok itt pl a doom kiadasara... Vagy ott van a dallas 5ik evad, ami forintba atszamolva 6400 huf!!!! Persze a tobbi evadon nincs magyar hang, szoval azt adhatjak itthon dragan, de az 5ik evadnal mar nem lesz kifogas, hogy miert annyi...

Amugy szivesebben vasarolnek itthonrol, az itthoni piacot, de ugy latom marciusra egy eleg szep pakkot fogok ottanrol osszeallitani. Ezt amugy nem ertem, hogy olyan kiadasokat miert nem hoznak be, amiken van hang es felirat is magyarul...
0
2007. február 6., kedd 23:01
Végülis, ha jobb idő lesz, amúgyis tervbe van véve, hogy kilátogassak többedmagammal... legalább tényleg lesz miért. :)))
0
2007. február 6., kedd 22:48
Örülj neki, ha Prágába kell menned érte!!!

:)
0
2007. február 6., kedd 22:06
Hogy lehet, elmarad a júniusi Genesis-koncert... Prágába tervezik, ha itt nem lesz... :(((((((((
0
2007. február 6., kedd 21:52
.....az amikor 100-ból 85-en katalogus áruháznak nézik az Xpress-t. Nevetséges!
0
2007. február 6., kedd 13:29
az=annak
0
2007. február 6., kedd 13:28
Köszi, de én valami komolyabbat keresek. Láttam egy olyat, ami hasonló a Keresztapa digipackos kiadásához. Na meg az a "A film amely a Téglát inspirálta" feliratnak nincs sok keresnivalója. :)
0