Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. február 3., szombat 10:36
a Fórum a Rejtélyek városát is hibákkal adta ki...
0
2007. február 3., szombat 10:18
Nekem miért nem szóltál?
Az egyáltalán nem baj ha 2x adnak egy részt, az már inkább ha kimarad valami.
0
2007. február 3., szombat 9:33
Ma éjszaka ment a tévében Visconti ELÁTKOZOTTAK című filmje, amit a remek szinkron miatt felvetettem volna DVD-re. Erre a film első részében rendszeresen felirat jelent meg arról, hogy rendkívüli híradó lesz, utána megszakították a filmet a híradó miatt, végül nem ott folytatták, ahol abbahagyták, hanem kb. 1 percet megismételten lejátszottak. Kapja be a magyar tv! Ja, a híradás arról szólt, amit a kereskedelmi tévék már éjfél előtt (e film megkezdése előtt!!) leadták már a saját híradójukban!
0
2007. február 1., csütörtök 14:48
Nem is a limit értéke miatt írtam, amit írtam, hanem miért hirdetik korláltannak, mikor nem az.  Egyébként, ha 50 giga lenne a limt, az se nagyon zavarna. :)
0
2007. február 1., csütörtök 14:43
Jah, az SPI-ban csak az a jó, hogy jó filmeket kiadnak szolid, de normális kiadásban, és végül mindegyik 990-es filmként végzi.
0
2007. február 1., csütörtök 14:32
Ha már SPI-éknél tartunk...

Nekem az nem tetszik, hogy régebben általában egy lemez minden extráján volt Magyar felirat.

Most meg mit csinálnak? Egy részét leszinkronizálják a többit meg otthagyják felirat nélkül... :(

Gondolom ehhez van valami köze az RTL Filmklub-éknak...

Az a szerencse hogy jó szokásukhoz híven, egy idő után minden filmjüket meg lehet venni 990-ért. :)
0
2007. február 1., csütörtök 14:11
Nekem is elég lenne, de munkára (is) használom és így elengdhetetlen, h gyors legyen. Most 6 megás,de alig várom a növekedést! :)

Az ember mindg többre és jobbra vágyik, 5 éve, mikor netezni kezdtem, isteni csoda volt, ha 10 betárcsázásból egyszer bírt kapcsolódni a modem és le tudtam szedni a leveleimet. És tessék, hol tartunk most...
0
2007. február 1., csütörtök 14:07
van egy egyszerűbb út is. szerzel egy dts hangot, és rámüxölöd. sztem a kaptár külföldiek között már volt ilyen.

dts meg lehet parasztvakítás is. vö gyűrűk ura hundts/engdts, és csodálkozz.
0
2007. február 1., csütörtök 14:05
Jó nagy számokkal dobálóztok... asszem akkor én meghúzódom a kis 512-es netemmel :)
0
2007. február 1., csütörtök 13:57
Mindeféle istenítés nélkül, most őszintén, 250 Gb kinek ne lenne elég? Bár, majd megmondom, ha 10 vagy 20 megás netnél egyszercsak elérem és mérgelődöm, h miért is van ez a fene korlát..

Ár/sebesség arányban viszont akárhogyan is nézitek, a márciusi lépéssel a Chello mindneképpen nagyon versenyképes lesz.
0
2007. február 1., csütörtök 13:56
150 giga még a bostoni fojtogatónak is rengeteg lett volna!
most posts by TM
0
2007. február 1., csütörtök 13:47
nekem otthon kábelnetem van, 1,5 gigabites havi 9e Ft-ért. tré az ügyfélszolgálat, a szolgáltatás sokszor szakadozik (msn-ezés közben ez nagyon jó!), igéretük szerint ők is lépnek valamit a sebesség növelésre, lehet, hogy kivárom az ő ajánlatukat, de érik a váltás.
0
2007. február 1., csütörtök 13:46
150 gigánál van a korlát... akkor ez nem korlátlan... :( de szerintem 150 gigát nem fogom elérni.

mondjuk ezt nem értem, hogy megadja a lehetőséget a száguldáshoz, de azért ad egy stoptáblát is... ezt nem kéne...
0
2007. február 1., csütörtök 13:38
...az Atis82 szpemmelése, alpári stílusa és gyakran személyeskedő hangneme.
0
2007. február 1., csütörtök 13:13
én több, majd 5 éve náluk vagyok, már csak 2 napig :D de az, hogy az anno 384/64-es netem, ami jelenleg 1024/128-as, és sávszélemeléssel 4Mbit/256kbit lesz, 5 év alatt 10000 Ft-ról egyszer csökkent le 9504 Ft-ra meguntam. Ugyanez a csomag tvnetnél például most 7000 Ft körül van, azért ez nem mindegy!

A másik a korlátlan net az nem korlátlan, mert 150 GB a limit. Akkor ebben mi a korlátlan? vagy egyszerűen korlátos korlátlan? :)

És még mielőtt valaki chellot istenítené, ott is úgy hirdetik, hogy korlátlan lesz március 1-től, de csak 250 Gb-ig!

Jó marketing fogás mindkettő.
0
2007. február 1., csütörtök 13:12
Alt Gr + 9 és ö, csak ezeket duplán kell leütni, majd az egyiket törölni kell. :)
0
2007. február 1., csütörtök 12:58
Az aposztrofok miért nem látszanak?
0
2007. február 1., csütörtök 12:38
...hogy,az a degenerált,ezer forintos SPI kiadó baszik arra, hogy milyen speifikációval jelenik meg máshol a Saat po long c. film.
Odakinnt külhonban dts-ES ill. DD-EX kantoni hanggal két lemezes papír feknis kiadásban nálunk pedig...még egy nyomorult dts 5.1 sem lesz?!!!
Most ha ezt a szart megveszem vihetem el egy munkatársamhoz akinek van szoftveres dts dekodolója csak azért mert egy magát kiadónak valló csürhe igénytelen,ráadásúl normális kiadók elől veszik el a lehetőséget lásd Black Mirror!!!
Dögöljek meg ezentúl minden fórumon rosszhírüket fogom kelteni plusz érik a petició, hogy szünjön meg mint kiadó, menjenek inkább varrónőnek vagy cipő-felsőrész készítőnek...

Szar termékeik:

Ponyvaregény "állítólag" díszdoboz - mellékeltek egy olyan filmet ehez az alkotáshoz ami szerintem teljesen inkompetens a Ponyvaregényhez, akkor már inkább szövetkeztek volna a Bufi-val és csomagolták volna hozzá a Kutyaszorítóban c. filmet, vagy adták volna hozzá a film zenéjét lásd a film fórumát és adták volna 4000 forinttal többért mert én pölö ezt tettem!!!

Kaptár "állítólag" díszdoboz - Ennek a filmnek az első része dts hanggal jelent meg a másodiknál már valamiért nem voltak hajlandóak így tenni ehez már nem szükséges kommentár...
Majd a díszdobozba már úgy került be az elő rész, hogy már EZ SEM rendelkezett dts hanggal csalk mellékesen jegyzem, hogy újság mellékletként még mindig kapható az első rész dts hanggal a másodikat pedig saját pénzemen felkódoltattam én magam...

SPL (Saat po long 2005)  - Kritikán aluli a megjelenés minősége gratulálok a kiadónak...

ÚGY HOGY BEKAPHATJÁK BŐ NYÁLLAL BŐSÉGGEL, DRÁGA EGYETLEN SZERETETT KIADÓNK.

0
2007. január 31., szerda 9:53
Gondold meg jól!!
0
2007. január 30., kedd 14:21
Hogy valaki elhappolta előlem az Ötödik elem digit.... :(((((((((((((
0
2007. január 30., kedd 13:30
Itt van egy rakás film a frissített Fórum akciókban, és egyik sem érdekel. :(
Kénytelen vagyok teljesárú filmeket pakolni a következő csomagomba. :D
0
2007. január 30., kedd 12:37
Az eladó dvd topic újabban tele van ezt keresem, azt keresem hozzászólásokkal.

Lassan már nincs olyan topic, amit figyelemmel követnék, nagyon hiányzik a moderálás, vagy ha ez nem megy törölni kellene az egész fórumot, vagy legalább a topicok nagy részét!

Szerintem az se idevaló, hogy ezen az oldalon beszélik meg egyesek, hogy melyik film hol olcsóbb. Ezt lehetne privát üzenetben is intézni emailen.
0
2007. január 30., kedd 10:48
off

:S

Én is szolgáltatót váltok majd, irány a T-Online korlátlan net... :D remélem nem fogok velük is bevásárolni...
0
2007. január 30., kedd 10:44
Proci, az hogy most bugos a net, az nem jelent semmit, február 28-ig vannak a sávszélemelések, addid sz*r lehet a net, ha utána se jó,  akkor telefonálj üsz-nek.

ÉN pl. most váltok szolgáltatót, ment a hercehurca a tréonlájnnal :( Először majd leugatta a fejem a telefonos nő, aki enm akarta megérteni, hogy miért akarok szolgáltatót váltani, amiokr én is nekiálltam úgy beszélni vele, ahogy azt ő tette, bár általában higgadt és nyugodt tudok maradni, egyből más hangnemet vett fel velem szemben: neki állt könyörögni, hogy maradjak, meg kedvezményt , jobb árakat satöbbit ígért. 10 perc után belátta, hogy nincs értelme, aztán azért még akadékoskodott, mert én február 1-től már másik szolgáltatónál akartam lenni, de végülis ha minden jól megy, akkor szobaton már új nettel netezek :)
0
2007. január 30., kedd 0:05
megemelték a netem. most laggol. msnre pl alkalmatlan. ebből még ügyfélszolgálat lesz...

eladó dvd: licit csak néha jön be, általában joglejártaknál (amiket nagyon sokan keresnek... ET, gladiátor, vissza a jövőbe). azért szerintem még áttekinthető a topic, bár eladni még nem próbáltam...
0