Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. január 30., kedd 0:00
Szerintem van más dolguk is:)
0
2007. január 29., hétfő 21:03
Amcsiban is ez a szokás, a Prison Break is ilyen volt. Meg itthon is ilyen lesz.
0
2007. január 29., hétfő 20:27
Igazat beszélsz.

Bár magam ellen beszélek most, mert nekem is van 6-7 eladó lemezem, és amikor felfedeztem ezt a nagyszerű boltot, az elején vonakodtam is hirdetni akármit is, ám láttam, hogy 1-2-t szabad, akkor azért csak beszúrtam. El is keltek szépen. Ám arra vágyázok, hogy egy héten maximum kétszer küldjem el a hirdetésemet.
(Sőt, adott a Fangoria Horrormagazin fóruma: van egy olyan eladó filmem, melyet ők adtak ki, ám direkt kiszedem a kis listámból az adott kiadányt, amikor oda illesztem be a hirdetésem.)

Xpresst is megértem, mert ha valaki eladja a használt/megunt lemezeit, akkor nagy eséllyel a pénzét úgyis itt költi el (legalábbis én biztosan), így még aránylag rosszul sem jár, viszont a licitálunk-itt keresünk hozzáállás a topic eredeti funkcióján jóval túlmutat.

És milyen az ember: egyvalaki megjelent a licitálós biznisszel, az összes többi hirdetés is rögtön erről szólt. Én azt hittem, ott el is szabadul a pokol. :(
0
2007. január 29., hétfő 20:27
24 s5 csomagolás.

1. jól van, csessze meg, slim tok.
2. de azért két lemezt egy slimbe belek..rni... hát azért 7 db slimre telhetett volna...
3. a gerincen mi a f@szért kellett változtatni?!
0
2007. január 29., hétfő 15:57
Egyre többen vagyunk, akik így gondloják. Hol ezen, hol azon a fórumon folyamatosan kardoskodtam, főként ezügyben a moderálás szükésgessége felett, de az Xpress nem szólt hozzá a témához, a fórumozók pedig rendre meguntak erről beszélni. Jó azért hallani, h időről-időre előjön ez a téma.

Pont ugyanzet mondtam én is, h aki TÉNYLEG eladna v venne valamit annak itt esélye nincsen és h valóban randa dolog (na jó, annál több) Xpressen kapható filemket itt árulni, keresni pedig érthetetlen.

Már csak ránéz az ember a topicra és elmegy a kedve, h beleolvasson, mert mindig ugyanazok a nevek, és ugyanazt árulják (-nák), licitáltatják.  Nem szeretnék neveket írni,de van pár nagyon bicskanyitogató beirogatás, napjában úgy 10-20szor ugyanaz, amiket már ha meglátok, lépek el a topictól. Nem hiszem el, h nem lehetne egy mnoderátor, aki mondjuk arra is figyelne, h egy efféle eladós-vevős hozzászólás naponta csak mondjuk max 2* jelenjen meg. No persze, ehhez moderálási alapelvek is kellenének.

Xpress, miért nem szóltok ehhez hozzá, akármelyik fórumon is beszélünk róla?
0
2007. január 29., hétfő 15:35
Na és a különböző "úgy is én vagyok az okosabb" beszólásokat se felejtsük el.
Legtöbbször ott az elérhetőség, beszéljék meg privát.
0
2007. január 29., hétfő 14:56
Mondasz valamit.
Ehhez hozzácsapnám az olyan hozzászólásokat, melyben tucatnyi filmet keresnek, mely  bárhonnan beszerezhető, köztük pl. olyannal, ami jelenleg is rendelhető innen 1990.-ért.
A másik a licitálós verziók - na én ott töröltem volna az egészet, bármiféle figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül.
0
2007. január 29., hétfő 14:34
Hogy feltettem a Condemned c. pc játékot, és nem bírok rájönni miért nincs hangja és miért bugos. Már lassan 3 órája sz*rakszom vele!
0
2007. január 29., hétfő 14:10
Sajnos ezt én is tapasztaltam.....Best......
0
2007. január 29., hétfő 14:09
ne vegyetek drakula halott és élvezi best kiadású dvdt. az engdub hiánya nekem nem tűnt fel (csak hundub van), de minőségre hozza egy rosszabb minőségű vhs képét. a kép iszonyatosan zörejes... első ezerforintosom, amit iszonyatosan túlárazottnak éreztem...
0
2007. január 26., péntek 17:07
ajjaj. eljegyzési gyűrű?
0
2007. január 26., péntek 17:04
Elhagytam a gyűrűmet :(
0
2007. január 20., szombat 11:25
... hogy a hivatalosnak gondolt mailcímemre 1,5 hét alatt 4000 spam jön...
0
2007. január 20., szombat 11:25
nem szokásuk... hiába, nagy cég, és nem érdekli a vásárló. mintha nem belőlünk élnének...
0
2007. január 18., csütörtök 10:31
kibaszottul dühít, hogy a kibaszott fórum hungary nem válaszol az emailemre. :(
0
2007. január 14., vasárnap 19:53
A Gladiátort gazdaságos áruházban vettem, ezért sajna pántolva volt.
De legalább féláron adták, és kikerestem a legkevésbé összenyomorítottat.
0
2007. január 14., vasárnap 17:59
acrobat reader, firefox, windows, windows feladatkezelő, microsoft.
0
2007. január 14., vasárnap 16:46
Hogy újabban egyre több a kalózkodást propagáló hozzászólás.Ráadásul évek óta nem kapható filmek, már régen nem aktuális áraira hivatkozva.
0
2007. január 13., szombat 11:14
hát igen, sajnos elég sok jó film, sorozat nincs meg dvd-n...

innen beszerezheted
0
2007. január 13., szombat 11:09
... az, hogy nem tudom megszerezni sehonnan az Alvin és a mókusok a világ körül-t!!! (Alvin and the chipmunks: The chipmunk adventure)
0
2007. január 13., szombat 9:37
81000306-os számú hiba: Nem tud bejelentkezni az MSN Messenger programba
Az MSN Messenger szolgáltatás nem működik
0
2007. január 13., szombat 6:39
:)
0
2007. január 13., szombat 0:52
... hogy szúnyog van a szobámban és meg is csípett!!! Rohadt vérszívó!!! :)
0
2007. január 12., péntek 21:36
:):):)
0
2007. január 12., péntek 21:17
taxi? teniszütők? hát így kell takarítani?! :)
0