Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. január 12., péntek 20:47
..hogy takarításkor a Taxi díszdoboz a teniszütők közt landolt :)
0
2007. január 12., péntek 20:43
pár nappal később én is Galamb mellett állnék..zseniális a hangja valóban,Smallville-ben például Kent apunak olyan apás töltést ad,hogy az zseniális,pedig a saját hangja is nagyon kellemes a fickónak:)
0
2007. január 12., péntek 20:21
, hogy nem tudom kirakni a Rubik kockám.
0
2007. január 12., péntek 15:21
Pedig még az 1941 szinkronját sem cseszték el, maradt a régi, amelyikben Belushi magyar hangja Balázs Péter. Ha még a Szomszédok-szerű szereplő-bemutatást és az utána lévő stáblistát is végigadják, az lesz az igazi tőrdöfés.
most posts by TM
0
2007. január 12., péntek 14:46
a Fibernet, hogy havonta 1-2 műsor érdekel igazán, és pont akkor rakják seggbe a rendszert
0
2007. január 10., szerda 21:03
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 7., vasárnap 17:59
hogy nemrég olvastam,hogy az ámérikaiak újraforgatják a 36 c. francia krimit!!!
szánalmas...
0
2007. január 7., vasárnap 11:07
A magyar piac:-)
Úgy látszik kevés a tehetség, nagy az ipar és a szinkronrendezők a néző feledékenységére bazíroznak.
0
2007. január 7., vasárnap 9:26
egytértek, galamb nagy tehetség, viszont pár hónapja nagyon durván csalódtam benne. a szex és new york egyik részében egy rész erejéig egy rendőrt szinkronizált, aztán pár epizóddal később vince vaughnt. ez gáz.
0
2007. január 7., vasárnap 9:13
Nekem Stohl színészi munkássága nem tetszik. Mindig a való világos arcát mutatja. Szinkronmunkái viszont jók.
0
2007. január 7., vasárnap 1:54
nem tudom miért ez a lincshangulat galambos péter ellen. a pasasnak elképesztő orgánuma van, és egyre jobb lesz. szerintem a jóbarátokban nyújtott teljesítménye szenzációs, és tulajdonképpen mindegy, hogy angolul vagy magyarul nézi az ember, mindkét nyelven kitűnő Ross hangja. főleg akkor értékeljük igazán GP hozzájárulását, ha hallottuk őt az életben beszélni. legalább egy oktávval beszél magasabb hangon a JB-ban, mint egyébként. nem mondom, néhány korábbi szinkronja valóban kissé amatőr munkának hat, mintha elfelejtene hangsúlyozni (ja és a Penge-filmektől is kiráz a hideg, ha Snipes Galambos verziója jut eszembe - tudom, most jön, hogy: csak ezért ráz ki tőlük a hideg?), de az ürge egyre jobb. nálánál sokkalta rosszabb szinkronszínészek is leledzenek, akiket nem engednék stúdió közelébe. Viszont azt kell mondjam, az egyik legjobb hazai tehetség Stohl András. Imádom minden munkáját. Már ami a szinkront illeti.
0
2007. január 7., vasárnap 1:48
a 13. rendőrőrs ostromában például nagyon jó galamb és kálid artúr is.
0
2007. január 7., vasárnap 1:37
hogy a tv-ben sugárzott filmeket össze-vissza vagdalják a korhatár karika ellenére
csak akkor azt nem értem,hogy akkor minek teszik ki hiszen a kihelyezett karika témakörébe vágó jeleneteket kivágják...
Hogy a Family Frost húzzon nótát a temetésükön... :-)
0
2007. január 6., szombat 11:30
Igen, azzal is Vajna járt jól. Milyen király dolog 30 évvel fiatalabb csajjal domborítani, közben szivarral pöffészkedni!
0
2007. január 6., szombat 11:11
Dobó Kata csak abban tehetséges, hogy kifogta magának egy időre Andy Vajnát, de ettől a filmes karriere nem ívelt felfelé.
0
2007. január 6., szombat 10:34
A szinkron valóvan nagyon jó. Mikor elkezdődött az HBO-na sorozat, Galamb hangját imádtam a legjobban a Jóbarátokban. Azóta felnőttem, és rájöttem, hogy nem tehetsége miatt adta Ross hangját, hanem mert furcsa mód illik hozzá. Pedig 0 beleéléssel szinkronizál, mintha csak ellesné a többi embertől, hogy kell érzelmeket kimutatni bizonyos helyzetekben, aztán ezt kicsit túlspilázva előadja. Ross-nál menthető a dolog, mert a karakter kicsit gyerekes, ezért a "Hát ez tök jó!" felkiáltása itt egyáltalán nem zavaró. Más helyzetben azonban könnyen kiszúrható az "érzelemmásolás". Egyébként az ilyen színészi játékról két csaj jutott eszembe, akik ugyanígy játszanak : Osvárt Andrea, Dobó Kata. Ők is halállistások nálam. Mindketten híresen tehetségtelenek, Osvárt ráadásul iszonyúan beképzelt, önző nőszemély. Mindketten szépek, és mindketten tesznek azért, hogy karrierjük ne a jó alakítás miatt lépjen előre. Bár az Európa Expressz-ben Dobó Kata egyik bakizása benne maradt a filmben, na az vicces. Kérdés : ki hallotta azt valaha is, hogy Dobó Kata tehetséges (filmes emberek kizárva)?
0
2007. január 6., szombat 2:56
A Jóbarátoknak nagyon jó a szinkronja! :-)
most posts by TM
0
2007. január 6., szombat 1:00
Ros szinkronja iszonyatosan szar ahogy van.
0
2007. január 6., szombat 0:32
Na jó, de abban az előzeteses hangját vette elő.
0
2007. január 6., szombat 0:05
Pengét ne felejtsd el ! :)
0
2007. január 6., szombat 0:03
Amúgy... :)
0
2007. január 6., szombat 0:03
Galambot én is rühellem, a Kultúrház egész állományával. Amúgy csak három hangon tud szinkronizálni : szomorú Ross, túljátszós Ross, és előzetes hang változatban.
Amúgy a magyar rendezők 80 százaléka iszonyú nagy arc, őket már rég bepakoltam a halállistámra. A színészek közül is van pár, na de Galamb a top 20-ba simán belefér.
0
2007. január 5., péntek 23:11
...az a hülye Büntető mozi délutánban garázdálkodó Galamb.
Rohadt idegesitő, a hülye poénjaival és filmbéli műveletlenségével.
0
2007. január 5., péntek 21:49
kezd nagyon fogyni a türelmem, de még egy ucsó esélyt kapnak a srácok... ;)
0
2007. január 5., péntek 21:44
valamilyen szinten igen,ők mindenkihez tartoznak
0