Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. január 4., csütörtök 18:08
Az sem játszik :)
Én viszont Bankban dolgozom, és tudnék is nagyon jót ajánlani (mindenféle elfogulatlanság nélkül!) de szerintem írj priviben a mailcímemre, és szívesen segítek :)

Ha még nem múltál el 26 (az OTP Juniorból gondolom), akkor ráadásul tökingyen juthatsz ilyen kártyához :)
0
2007. január 4., csütörtök 18:06
Internetes bankszámla játszik? van egy Moneybookers számlám :) Igaz nincs rajta pénz, de még tehetek :) Nem vagyok otthon a bankokban, adhatnál pár tippet :)
0
2007. január 4., csütörtök 18:03
Egy ismerősöm már felvette :) (megnéztem a közös ismerősöket) én tölteléknek felvettem az egyetememet, meg az Egyetemisták és Főiskolások Ünnepét és most jelöltem Marika néni kávézóját :)
0
2007. január 4., csütörtök 18:01
Nem, az valóban nem lesz jó netes vásárlásra. Dombornyomott kártyánál észreveszed, hogy dombornyomott, mert a kártyaszám szépen kiemelkedik - ettől dombornyomású a kártya. Ehelyett viszont szintén jó, és olcsóbb is a speciális internetkártya, amelyet szintén több bank is kínál. Nem akarok reklámozni, így nyilvánosan nem nevezek meg senkit :)
0
2007. január 4., csütörtök 17:55
Azt tényleg nem, de a Kispatakot kívülről fújom!
Különben komolyan beszélek, itt a link:

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8964869
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 17:50
lehet, hogy az a baj, hogy Uhrin Benedeknek nem adtál csókot egy koncertjén sem :)
0
2007. január 4., csütörtök 17:32
...hogy Uhrin Benedek még mindig nem igzolt vissza az iwiwen, pedig még Rebekát is megsimogattam!
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 17:18
12 éves fegyverrel?
Amikor a szerzõ a regényt írta,majd megfílmesítették,fel sem tûnt senkinek.
Akkoriban normálisabban viselkedtek az emberek.
0
2007. január 4., csütörtök 17:15
van még egy dolog ami "dühít" :) de inkább mosolygok rajta (bár talán inkább szomorú dolog)... megfordult a fejemben, hogy ez a palacsinta777 valami fogyatékos gyerek... ma már lehet segíteni a szellemileg gyengébb embereken különböző gyógyszeres kezeléssel. a tünetei alapján skizoid hajlamnak mondanám.
0
2007. január 4., csütörtök 17:11
Össze kellene állni és közösen filmeket rendelni!Fõképpen a klasszikusok barátainak.
Az InterCom úgysem ad ki semmit.Még,az egyszer már megjelent Hitchcockokat sem képes újra forgalomba hozni.
0
2007. január 4., csütörtök 17:08
Akkor gondolom az OTP Junior Max (VISA) kártyám nem jó ehhez... mi számít dombornyomottnak?:) Mindegy... én a Detroit Rock Cityt és a Die Hard 3-at rendeltem volna be, ha lenne rajtuk magyar vonatkozás... (magyar felirat)... de mivel nincs, várok tovább...
kibaxottul dühít, hogy ezt a két filmet nem képesek kiadni Magyarországon... alap filmek.
0
2007. január 4., csütörtök 16:11
Úgy ám, a tolvajok fejedelme! :-))
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 16:10
Egyébként a Ne lopj borzalommal kapcsolatban konzultálni fogok az ügyvédemmel, hogy személyiségi jog megsértése miatt nem perelhetem-e be a kiadókat. Milyen jogon vágják a képembe ezt a cyberbuziknak készített idióta klipszatymazt, amikor én megvettem ezt a celofános kiadványt, ergo az enyém, tehát nem lophattam el?!
0
2007. január 4., csütörtök 16:08
De sajnos tolvaj vagy:-)
0
2007. január 4., csütörtök 15:24
Na igen! Átírhatnánk mondjuk a következőképp: nem lopnál pillantást, nem lopnál mosolyt, nem lopnál csókot! Bár egyik sem lenne igaz, mert szívesen tenném mindegyiket! :-)
Ha nem reagálnék a hozzászólásodra, akkor pedig még azt a kiegészítést is beszúrhatnánk, hogy nem lopom a napot! :-)
most posts by TM
0
2007. január 4., csütörtök 15:15
Az átugorhatatlan "nem lopnál autót" stb. reklám a DVD elején. Lehet, hogy már lerágott csont, de engem most bőszített fel. Adják az ilyet a moziban, film előtt, de ne nekem, aki megvette az eredetit.
0
2007. január 4., csütörtök 14:49
Jól elvagyok a jelenlegi kártyámmal, ami nekem kell, az EU-ból többnyire megoldható. :)))

Amúgy ha rendelni akarod az Event Horizon SE-t ezydvd-ről, betársulnék majd, komolyan!
0
2007. január 4., csütörtök 14:49
Hogy az a rohadt smallville évadok nem jönnek
0
2007. január 4., csütörtök 14:34
Válts bankot vagy kártyát :) - még ha könnyen is mondom, nekem nincs gondom a rendeléssel, az ezyről néhány hónapja rendeltem meg a Predator SE-t, nagyon korrektek voltak.

Az ezy-n az ominózus kiadás épp out of stock, de ha lesz, és így segítettél, nem zárkózom el attól, hogy duplán rendeljük, ha majd gondolod...
0
2007. január 4., csütörtök 14:14
Létezik, de csalóka a dolog, mivel Ausztráliában jelent meg duálrégiós (R2/R4) változatban az a kiadás, amin a magyar vonatkozások megtalálhatók.

Ezért nekem szívás a berendelése... :(((
0
2007. január 4., csütörtök 14:12
Én leginkább amazon.co.uk-ről hozatok filmeket.

Ha a DVDcompare-en nem írják az angol kiadás speckóit, akkor még szóbajöhet a www.laserdisken.dk (itt sokszor az angol kiadás képét teszik fel - a hátsó borítóval együtt) képnézegetésre (a brit filmcenzorok jelöléseit könnyű felismerni).

Vagy megkeresem a borítót letöltős oldalon. :)))

Netről dombornyomott kártyával lehet vásárolni, nekem is az van (de sajna csak Európában érvényes).
0
2007. január 4., csütörtök 14:01
Köszi, az Event Horizon SE-re nagyon ráizgultam, amióta megláttam a kommentjeidben, hogy létezik...
0
2007. január 4., csütörtök 14:00
csak egy kérdés. ha találok ezen a honlapon egy filmet, ami jó lenne, azt honnan tudnám berendelni?:) van valami szisztémád a szelektálásra? és egyébként is, hogyan lehet vásárolni internetről?:)
0
2007. január 4., csütörtök 13:54
A miskolci közlekedés....
0
2007. január 4., csütörtök 13:52
Szívesen, semmiség az egész... régóta látogatom már. :))
0