Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. január 4., csütörtök 9:43
csabaga  
Hogy értelmes témákhoz alig szól hozzá valaki,az agyatlanságokhoz"sok a homokos és a zsidó",viszont bõven.

A szinkronról már a 1000000.ik vita persze értelmes vita?
Válaszolni meg senki sem tud.

Ttermészetvédelmi területen meg 12 éveseknek csőretöltött fegyverrel járkálni értelmes dolog?
:-))))))))
0
2007. január 3., szerda 20:31
A Band of brothers eredeti nyelven is tokeletes. En is szeretem ha van szinkron de van amikor nem erdekel. Peldaul a Scarface meg van a ket lemezes kiadasban, szinkron nelkul. Ha valaha - nulla esely, mivel universal - kiadjak szinkronnal, biztosan nem veszem meg, Al Pacino akcentusat es beszedet soha nem fogja visszaadni egyetlen szinkron sem. Az altalad emlitett One Flew Over The Cuckoos Nest-et sem fogom megvenni szinkronos kiadasban, mivel abban oriasit alakit Nicholson es nem adja vissza a szinkron a jatekat. Persze a Star Wars-ok nyilvan magyar nyelven ivodtak belem, ezert nem is vettem meg egyetlen reszt sem, mert az nekem angolul nem ugyanaz. Viszont en is azt mondom, ha mar dvd, legyen rajta a szinkron es mindenki eldonti hogyan nezi. Nekem peldaul szemuvegesek a szulok es bizony mar nem jo a latasuk, nekik horror feliratos filmet nezni. Peldaul miattuk is orulnek, ha minden filmen lenne szinkron. De ettol meg vallom, hogy egy csomo kiadason nekem nem hianyzik a magyar szinkron. Sot, pl. a Jobaratok sorozatot szerintem soha tobbe nem nezem meg magyarul, annyira jo eredeti nyelven.
0
2007. január 3., szerda 20:29
Na most kicsit viszafogom magam, mert nem akarok egy végeláthatatlan vitába merülni. Azért légyszives ne nézz hülyének jó (főleg, hogy nem is ismersz), mert az ilyet nem nagyon bírom: /"ja bocsesz ezt te nem ismerheted, legyen dörmögő dömötör"/.

Először is a legelső hozzászólásomban egy szót sem ejtettem a szinkronról. Ha nem emlékszel akkor tessék visszaolvasni.
Te hoztad fel az egészet, úgy mintha én bántottam volna a szinkronos kiadásokat /"Inkább örülnének, hogy vannak filmek amik kijönnek szinkronnal"/

Felőlem aztán mehet a magyar szinkron bármire, vagy bármelyik másik hangsáv helyett (azért az eredeti maradjon).

Remélem mára befejeztük...
0
2007. január 3., szerda 20:23
En is inkabb azon az allasponton vagyok, hogy ha mar megveszek egy eredeti filmet akar mekkora osszegert, annak a boritoja nezzen jol ki. En pl semmit nem veszek meg kerulj szink-be es hasonlo ronda es igenytelen boritokkal. S nekem se nagyon fer a fejembe, hogy a kiadonak miert jo, ha ilyen boritoval adjak ki. Az egyetlen magyarazat, hogy az atlag tescoba jarok messzirol latjak, hogy szinkronos a dvd...

Az ilyen filmeknel nem nagyon izgulok, bar szivesen megvennem (pl utolso cserkesz), de varok meg. Hat ha egyszer kijon egy igenyes es szep dvd valtozat, vagy talan majd kesobb blu-ray...
0
2007. január 3., szerda 20:15
És arra még nem gondoltál,hogy lehetne szép kiadás + szinkron??
Lehet hogy "okostojás" vagyok de én beérem a kerülj szinkronba kiadással is ha máshogy nem megy.....de maradjunk annyiban,hogy a szinkron igenis fontos mivel szerintem úgy sokkal élvezhetőbb a film. Ha olvasni akarok akkor előveszek egy Byron kötetet (ja bocsesz ezt te nem ismerheted, legyen dörmögő dömötör)
Csak hogy megnyugtassalak erdetiek a lemezeim, de ha kijön szinkronnal a száll a kakukk én szépen átrakom a régi papírtokba és kész.
És ugyanezt tenném a többi filmmel is.
És továbbra sem értem miért nem kerülhet szinkron sáv fel mondjuk a spanyol helyett? A Band of Brothers szinkronnal iszonyat jó volt, még a felirat eléggé elbaszott és hiányos.
Ja és a Star Wars sorozatból miért is csak a 3. rész lett szinkronos?
Tehát maradok annál a véleményemnél,hogy már az sem érdekel hogy milyen a boritó csak kiadják végre normálisan.....
0
2007. január 3., szerda 20:04
Én meg szarok a szinkronra az esetek többségében. És szerintem igenis fontos a szép kiadás is. A sok okostojás csak mondogatja, hogy nem a tokot rakja bele a lejátszóba, hanem a lemezt. Ha én is ezt tartanám szem előtt akkor másolt filmmel is beérném. És ha szinkronbuzi lennék akkor meg elég lenne rá csak a magyar hang, ne foglalja a helyet az angol. Azt tessék tegyétek a lejátszóba...
Meg lehet rá nyomtatni Kerülj szinkronba borítót. Az egész 500 Ft ból kijön. Akkor minek az ilyeneknek eredeti lemez kérdem én?
0
2007. január 3., szerda 19:48
csatlakozom
0
2007. január 3., szerda 19:41
Az ilyen és ehez hasonló hozzászólások :

"Nagyon szép film, de ez az wlkúrt borító elveszi a kedvem az egész kiadvány megvásárlásától. Ki ilyen ízlésficamos, hogy rengeteg kiadvány borítóját elszarja ezzel a Kerülj szinkronba szöveggel??? Ennek mi értelme van???"

Inkább örülnének, hogy vannak filmek amik kijönnek szinkronnal.....
Én már annak is örülnék ha ilyen formában kijönne a Star Wars, a Band of Brothers, Ryan közlegény stb..... max atrakom a régi dobozába :)
0
2007. január 3., szerda 17:58
hogy az Álmosvölgy Legendája már megint akcióban van csak azt tudnám minek...
mikor eddig sem lehetett kapni pedig jónéhányszor szerepelt akcióban,a kiadó meghirdeti de b*szik teljesíteni meg ilyenek. :-(
Rápillantottam a top 24 megrendelésekre és elcsodálkoztam,hogy még mindig vannak naív emberek. :-)))
0
2007. január 3., szerda 17:36
Hogy értelmes témákhoz alig szól hozzá valaki,az agyatlanságokhoz"sok a homokos és a zsidó",viszont bõven.
0
2007. január 3., szerda 17:02
Igen az ORTT karikázások röhejesek helyenként.Híradót is simán nyomhatnák 18-assal, amikor az RTL híradó lead simán lelövéseket meg halott embereket...
0
2007. január 3., szerda 16:52
Akkor egy kicsit én is szidom a kiadókat.
Ha egyszer kijött egy igényes kiadás pl. papírfeknivel, vagy egyéb plusz dologgal, akkor egy idő után mi a faszért kell ezeket mellőzni? És a bénább kiadásokat is ugyanannyi pénzért árulják. Azt még megérteném, ha egy 990 Ft-ra leakciózott filmről lehagynák, de az már kicsit bassza a csőrömet, ha pl. 4000 Ft-ért vehetnék meg megjelenéskor egy filmet papírfeknivel /de mondjuk akkor nem volt pénzem/, pár hónapra rá ugyanenniért meg egy csengébb verziót. MIÉRT NEM LEHET EZEKBŐL ÚJAT NYOMTATNI? Vagy szarunk a vásárlókra?
Vagy az Alkonyattól pirkadatig esetében miért kellett új borítót csinálni?!
Na jó leállok, de nem értem ezeket a dolgokat....
0
2007. január 3., szerda 16:51
Énn anno 18asként ültem be rá 14 évesen,szal ígyse ér sok mindent:-P
0
2007. január 3., szerda 16:48
trokhár....hmm.. ezt a kifejezést még nem halottam.
Ez annyit tesz, hogy sz*r?
0
2007. január 3., szerda 16:30
A legtrokhárabb, legótvarabb hazai kiadó, az Intercom létezése az ami jelenleg kib@szottul dühít!
0
2007. január 3., szerda 16:27
Az ORTT kitalálta ezt a hülye 12, 16 és 18-as karikázást. De ha már kitalálták akkor csinálják rendesen. MEL GIBSON új filmje. néhol 16 néhol 18-as besorolást kapott... leszarom az egészet. De mégegyszer... ha kitalálták akkor csinálják rendesen!!!
0
2007. január 3., szerda 15:48
Úgy kell neked! Minek fikázol egy olyan filmet, annak az adatlapján, pláne, ami nem érdekel? Ennyire ráérsz?
Mellesleg még az sem biztos, hogy az általad hiányolt filmek nem fognak soha megjelenni idehaza.
Ettől azonban még a Spinédzserek tuti film, Alicia legjobb alakítása! :-)
most posts by TM
0
2007. január 3., szerda 15:16
Azt azért nem tehetem:) Engem abszolult nem fogott meg, valószínüleg soha nem is lesz a gyüjteményem része, ettől eltekintve másnak még lehet világmegváltófilmélmény:)
0
2007. január 3., szerda 14:40
Tessék nekem igazat adni a Clueless saját DVD fórumán is, jól le lettem cseszve, hogy mit gondolok magamról...
0
2007. január 3., szerda 13:40
Teljesen igazad van.
Én meg is rendeltem Ausztráliából az Event Horizont (igaz a díszdobozosat:), az sem érdekelt hogy 8 ropi volt, mert MINŐSÉGI KIADÁS!! Az angol DTS letépi a fejem:)
Meg azért széjjjp is:D
0
2007. január 3., szerda 13:34
jó film a spinédzserek is.
0
2007. január 3., szerda 10:36
...hogy az InterCom megint kitett magáért... Spinédzserek Extra változat... no comment...

Inkább azt hozzák be, amit kéne, ne csak a gagyit, pl:

Event Horizon SE
Truman Show SE
Ferris Bueller s Day Off SE
Star Trek: Nemesis 2-disc SE (bár ez már megvan angliából ősz óta)

Mindegyiken ott van a szinkron (ST: Nemesis-t kivéve) + felirat... magyar extrákkal. :(((((
0
2007. január 3., szerda 9:46
A próféta szóljon belőled....
0
2007. január 2., kedd 21:56
Vagy nem érkezik ;) Sokan megjárták ősszel a Sade marki játékaival.
0
2007. január 2., kedd 21:53
Figyelj, ezen nem kell aggódnod, az akció egy bizonyos időponttól indul, addigra érkezik majd minden akciós termékből.
0