Keresés

ami kib*szottul dühít...

2007. január 2., kedd 21:48
Jákob után újabb dühöngenivalóm akadt. Az iggggen jó, hogy ennyi film került akcióba,köztük nem kevés régóta várt leárazott darab,dehogy ezek közül mindenek bizonytalan a státusza! Na, ez az én formám! (azért töretlenül bízom a kaidókban és xpressben, h ezt nem hagyják annyiban)
0
2007. január 2., kedd 18:58
DVD-n tékákba elkerült,de lakosságira,a kiadvány fogyatékosságai miatt nem merték kiadni.
Ilyen hibái vannak:Van rajta magyar felirat,de nincsen francia hangsáv.Persze ott az eredeti szinkron,viszont amikor héberül(azon a hangsávon,ami ugye rajta sincs) "beszélnek",megjelenik a kópián egy eltűnthetetlen francia felirat.
0
2007. január 2., kedd 17:40
Jákob rabbi egyébként nálam is érzékeny pont. Egyszer megvolt az eredeti szinkronnal vhs-en, de a nagypapám rávette valamelyik Kabos filmet... azóta dühöngök. :)
0
2007. január 2., kedd 17:38
Egyébként a Fakopáncsról csak annyit, hogy az új fordítás is megpróbálkozott beszélő neveket alkotni, mert ha jól emlékszem, Möszjő Tukánnak hívja a főszereplőt, ami szintén egy madár, de nem tudom, mi köze a harkályhoz, míg az eredetiben Pivert a neve, ami a harkályhoz közeli "zöld küllő"-t jelenti. Ennyit az ornitológiáról... :)
0
2007. január 2., kedd 17:19
Sajnos az új szinkron olcsóbb,mint megvenni a régit.Így nem is veszik meg.Ma már akadnak filmek 3 különbözõ szinkronnal is.
A régi nézõk véleménye?Kit érdekel!
Én szerencsére már vagy 15 éve felvettem VHS-re.
0
2007. január 1., hétfő 19:52
Hasonlóképp jártam én is. Bár a képújság írt egy 05:30-as kezdési időpontot, amit láttam, de később már nem emlékeztem rá, az elfogyasztott üveg pezsgők miatt. Hajnalban aztán már nem tudtam lecsekkolni, mert akkor már adásszünet volt, végül aztán én is rossz időpontot programoztam be.
Öröm az ürömben, hogy magyar felirattal megvan a film, de érdekelt volna a szinkron.
most posts by TM
0
2007. január 1., hétfő 18:49
...hogy az RTL ismét tönkrevágott egy klasszikust! Hogy lehetett nem meghagyni a francia nevek magyar fordítását a Jákob Rabbi Kalandjaiban? Miért nem maradhatott Fakopáncs és Terét Pitykéz? Ráadául előbbi egy jelenetet érthetetlenné is tett. És akkor már meg sem említem a szinkronokat! Legalább Funes hangja maradt, de Salamon sem így jó, a feleség sem, nem beszélve Tábori Nóra klasszikus "nagymamás" hangjáról!

De a szinkronokon kevésbé akadok fenn, mint az nem-magyarításokon. Ez a film úgy volt jó!!! Ha jól emlékszem, Dr.Hársing Lajos volt a szövegíró. Gondoljátok, h az örökösök nem engedték az eredetit? Vagy az RTL ismét jobban tudta...?????
0
2007. január 1., hétfő 18:22
Hát akkor kapják be! Eddig se néztem tv-t, és ezután se fogok. Ha véletlen van valami jó film, akkoris 20 percenként reklám, gyökér szinkron, vagy 1 órával korábban kezdik. De azért most megnézem megint az Egy nehéz nap éjszakáját:) Elvileg mindjárt lesz az m1-en.
0
2007. január 1., hétfő 17:13
Ez teljesen megszokott dolog ezen az adón.
A VPS persze kilõné ezt a gondot,de csak nem vezetik be.Az egész arról szól:nézzed õket egész nap és akkor majd nem maradsz le semmirõl.
0
2007. január 1., hétfő 16:43
olvastam valamelyik fórumban h ma reggel lesz a tv2-n a Vadon hercegnője, amit már nagyon régóta szerettem volna megnézni. megnéztem a tv újságban azt írták 6.05-kor kezdődik; beprogramoztam a videót a biztonság kedvéért 5.55-re, de akkor már 20 perce ment a film. Úgyhogy rohadjon meg a tv2, egyrészt azért mert egy ilyen csodálatos rajzfilmet, ilyen lehetetlen időpontban sugároz, de főleg azért, mert még így is máskor kezdődik el, mint kellett volna.
0
2006. december 31., vasárnap 12:57
hogy a netem 20 percenként megszakad, és a drága műszakisok nagyívben tojnak arra, hogy egy adott településen ilyen a szolgáltatásuk színvonala ("majd megnézik"). nem ma jelentkezett először a probléma, és nem a t-csoportról van szó...

holnap asszem írok nekik egy szerelmeslevelet...
0
2006. december 26., kedd 13:35
ez azért durva ha igaz. én tuti vinném vissza a multiba, aztán fenegetőznék mint a szar, hogy ezt így nem lehet újként eladni, ennyiért pláne, meg ilyesmik. aztán adjanak kettőt, vagy nemtom, mert ha ki is cserélik, bazmeg ha az is karcos lesz, mehetnék vissza. inkább helyben kibontom, megnézem, mintsem pofára essek majd megint... :/
0
2006. december 26., kedd 13:17
Mindegy hol hol játszák, ki a fenének ismétlik, itthon terror van inkább elrontom a TV-t , mint hogy valaki odakapcsoljon.Személy szerint egy részt sem néztem végig ,kapcsolgatás közben előfordult, hogy odatévedtem, mondtam egy cikornyásat és továbbkapcsoltam.Vallatásnak lehetne használni a CTU-ban a Győzike "Show-t",Jack ujjtörése semmi ehhez képest.
0
2006. december 26., kedd 10:59
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 26., kedd 2:21
Asztali dvd lejátszó viszi,mondjuk csak a menüig néztem,de valszeg ott rendbe van,viszont a pc-men nézegettem részletesen és szaggat,meg van amilyen részhez nem is tom léptetni a filmet,sőt van amikor be se olvassa lemezt.A lénmyeg hogy ilyenkor nem tudjátok mit kell csinálni?kiadónak vagy shopnak panaszkodjak?
0
2006. december 25., hétfő 23:13
Hát, a mega és a giga után nagy valószínűséggel - figyelembevéve a hazai dvd-piac alakulását - Kilostore lesz! ;-)
0
2006. december 25., hétfő 22:37
Hungaroton Gigastore. Csak nehogy még egy góréváltás legyen, mert a mega meg a giga után már nem tudom, milyen store következne! :-)
most posts by TM
0
2006. december 25., hétfő 21:58
sztem viszi, inkább az a (jogos) panasza,h karcosak,holott zsírújak! az lehetett,h a boltban lejátszották ,megkarcolták,majd visszafóliázták. ez a Media Marktban, a Virgin Megastore-ban(most vmi más neve van-a Duna plázában van) mindennapos dolog.ugyanis az eladók vihetnek haza cucclikat nézni/hallgatni aztán visszahozzák.az egyikben én is dolgoztam egy ideig,tudom,h mit beszélek... viszont vigyáztam a cuccokra,mert bunkóságnak tartom,h karcos lemezt újként adjanak el. :((  sorry,ha nem erről van szó a jelen esetben,de sajna ilyen is van...
persze tisztelet a kivételeknek.
0
2006. december 25., hétfő 21:40
A lejátszó se "viszi" őket ?
0
2006. december 25., hétfő 21:31
Kibaszottul dühít hogy karcos 2 filmem is amit karácsonyra kaptam,és nem tudom hogy ilyenkor mi a faszt lehet csinálni,kaidónak szólni vagy mit?Valaki segítsen mert szétrobbanok a dühtöl!
0
2006. december 24., vasárnap 23:59
Sztem az a győzikeszarság a cool nevezetű csatornán megy, mert a 24 második évada közben volt ott is ilyen reklámja. Nem mintha ez enyhító körülmény lenne...ráadásul 2x szakítják meg azt az amúgy is bűnmegszakítani 24-et. Ez utóbbi mondjuk belefér e topikba, s így nem voltam nagyon offtopic.
0
2006. december 24., vasárnap 23:51
Azért, mert nem kell annyit hajtogatni ragasztás előtt. Szerintem.
0
2006. december 24., vasárnap 23:47
Mé kell ilyen hülye papírtokokat bevezetni mint ami Karib-tenger kalózai 2nél vagy a James Bondoknál is megtalálható ?
Sztem sokkal sérülékenyebbek  és szarabb minőségűek mint a régiek.
0
2006. december 24., vasárnap 12:52
Valami nagyon h..lye fúrt a házban , hamar leanyázták,elvégre az a szeretet ünnepe , most csönd van.Nem is értem a lelkivilágát annak aki ilyenkor fúrógépet vesz a kezébe,az anyázás jogos volt mint emlitettem most béke van és csend.
0
2006. december 24., vasárnap 9:15
Karácsony környékén nem szabad filmet rendelni kintről, mert úgyis lenyúlják az elosztón. Ez van. Szemetek az emberek, főleg az apraja.:(
0