Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 24., vasárnap 2:25
inkább elkeserít,h abszolút nincs karácsonyi hangulatom, nem érzem az ünnep varázsát,mint régebben. szomorú vagyok emiatt :(( ,de talán Szenteste majd változik a helyzet vmelyest...
0
2006. december 24., vasárnap 0:15
Nézem az RTL-en a CON AIR-t , jön az idióta reklám blokk, benne: jövö héttől minden este asszem 21 órátől Győzike az elejétől ismétlés, hogy az RTL-nél ki az az elfuserált, hígagyú, baromarcu, kretén, fantáziátlan műsorszerkesztő utánzat aki az áldását adta.
De én vagyok a hibás minek nézem itt a Retek Klubon a Con Airt nézném inkább DVD-n. Nincs ezeknek egy épkézláb ötletük.Persze most több filmet kapott a TV2 az HBO-tól, agyonjátszva,ott már unalomig ismételve mint Ők na de azért ez már túlzás.Inkább valami mexikoi szappanoperát játszanának, azt se nézném de nem rágtam volna be a reklám alatt.
0
2006. december 21., csütörtök 16:35
driller killer neked megérkezett a csomagod ? Az enyém még mindig nem, már egy hete úton van. :(:( Holnap az utolsó lehetőség, aztán ünnepek jönnek.
0
2006. december 21., csütörtök 13:35
ebben egész véletlenül egyetértünk! és nehogy provokációnak vedd...
0
2006. december 21., csütörtök 13:20
teljesen igazad van. nem értem,h miért kell a másik cuccát fikázni? mindenki azt ad el amit akar(betartva az etikai szabályokat),és annyiért  adja amennyiért akarja illetve amennyiért tudja. sztem a megoldás ,ha nem reagálunk a nyilvánvaló provokációkra. nem itt kellene kiélni a sok zavarodott elméjű emberkének a kisstílű szórakozásait. az ilyenek menjenek más fórumra!
0
2006. december 21., csütörtök 13:10
Jogos, én múlt hét csütörtök óta várok egy csomagra....belföldi küldemény.
Nem tom mi a faszt csinálnak vele, mindenki elviszi  és otthon megnézi a filmet vagy mi ?
0
2006. december 21., csütörtök 13:03
Az a sok személyeskedő, egymásba belekötő, egymást ócsárló és nem utolsó sorban ide nem illő hozzászólás, ami mostanában elkezdte jellemezni sajnos a fórumot....
0
2006. december 21., csütörtök 12:46
Az a kibaszott kurva posta. Egy csomagom nem érkezett meg. Ez a "sima feladás"... simán eltűnhet a csomag, levél bármi és nem tehet az ember semmit. De a kurva anyjukat! Akkor mi a lófaszra fizeti ki az ember a pénzt. Fizettem, tehát a szolgáltatást igénybe vettem. Jó hogy nem dobja rögtön a kukába a levelet az orrom előtt mondván "ez nem ajánlott. ez nem fog odaérni".  Egyébként is mi történhetett a csomaggal út közben? Kiesett a postás kezéből vagy mi? Vagy ő nyúlta le? Biztos látta: ez nem ajánlott. és még súllya is van. Hmm. Akkor ezt megtartom.
A kurva anyjukat!
0
2006. december 21., csütörtök 12:19
3 -kor kerültem haza a gyárból,s 6-ra már újra melóba kellett jönnöm :((
frankó pihent leszek az ünnepekre,-tekintettel,h holnap 16 órát kell lehúznom dolgozóba. de legalább fizetnek egy csomó pénzt,-amit elcseszhetek filmekre! :D
0
2006. december 21., csütörtök 7:56
tudod, hogy nem úgy értettem, na! ;)
0
2006. december 21., csütörtök 7:42
nagyon vicces
0
2006. december 21., csütörtök 7:32
végre egy depis ember :D

jobbulást kívánok!
0
2006. december 21., csütörtök 7:21
- Nem működik a wiw
- Egyre betegebb vagyok, ennek folyománya, hogy nyűgös is de, ami a legszarabb, hogy napok óta rosszkedvű
- Ez az egész év....

Azt hiszem most más éppen nincsen.
0
2006. december 19., kedd 23:48
Ne aggódj, megvolt az is: én olyan, de olyan dühös voltam....most viszont már csak OFF-olni tudnék, úgyhogy el is búcsúzom innen gyorsan a következő dühkitörésig!:)
0
2006. december 19., kedd 23:32
Mi ez a sok szmájli? Itt csak dühöngeni lehet :-)
0
2006. december 19., kedd 22:37
de, kib@szottul!!!:) Mindjárt be is írom ide a topikba: TM 21.35-kor feldühített! Na megyek is törni zúzni...egyébként már legalább fél napja nem írtam ide, úgyhogy csak ne légy dühös!;)
0
2006. december 19., kedd 21:08
a f@sz ki van asszal,h mindenki siránkozik,h ha nem "eredeti" Warneres a kiadvány!Basszus  a Fórum fasza olcsón adja a cucclikat,erre mindeki jajgat,h nem Warneres,mintha nem qrva mindegy lenne! :( mert nem különbözik a két kiadvány,és OLCSÓ!!! ahelyett,h örülnétek,h olcsóbban lehet filmekhez juti a Fórum jóvoltából,inkább szarakodtok itt!  akinek nem inge ne vegye magára! sry a durvább hangnemért! na,mindegy csak fölcseszte az agyam ez a hülyeség!
0
2006. december 19., kedd 20:50
Te, nagyon beköltöztél ebbe a topicba, csak szólok. :-)
Remélem, nem dühítelek vele?! :-)))
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 16:43
Egyetlen gond van csak: nem tudok írni neki...illetve tudok, csak visszakapnám hibaüzenettel. Mint ahogy a legelső próbálkozásom után azóta is sorban jönnek vissza a hibaüzik. De már egyáltalán nem dühít!!!:D
0
2006. december 19., kedd 16:14
Sztem Te meg írj neki hadüzenetet:ha tovább küldi a Mailer-Daemonokat, küldesz neki Álomdémonokat:D
Ha pedig esetleg féregvírust küld a gépedre, fenyegesd meg Ebola vírussal:D
(nem is szólva Norman Mailer Démonjairól)
0
2006. december 19., kedd 12:53
Nekem meg Színes Géza ugrott be szabotőr-Szandráról: mindenki róla beszél, de még soha senki nem látta... Te vagy az egyetlen kivétel!:)
0
2006. december 19., kedd 11:39
Tényleg, ha már Truman-show...

Mi a helyzet az Extra változattal idehaza? Északi szomszédainknál már rég kapható magyar szinkronnal és felirattal...

Témába is vág, mert dühítő, hogy lenne rá kereslet, mégsem kapható... :(((
0
2006. december 19., kedd 11:17
Végeztem befejeztem elég volt PONT
Töröltem a láncfűrészest majd a nyuszika meghozza PONT
Berendeltem helyette a az elcserélt gyermeket PONT
Így is elég feszűlt vagyok az ünnepek közeledtével nincs kedvem azt figyelni,hogy még menyit csúszik a megjelenése PONT
Sőt azon is gondolkozom,hogy a gépet is kikapcsolom januárig PONT
Az Elcserélt Gyermek: papír fekni+angol dts-ES+thriller PONT
EZ JÓ KÖR VOLT!!! PONT
0
2006. december 19., kedd 10:27
szandra nekem is írt. el is hívtam kávézni, de nem jött be a csaj: állandóan szórólapokat kapott elő a zsebéből, s minden ötödik percben ajánlott valami terméket, tisztára mitn a truman show-ban. :)
0
2006. december 19., kedd 10:25
ugyanazt tudom mondani, mint csabagának: kis kiadó, kevés pénz. vhs-re és dvd-re pedig külön-külön kell megvenni a jogokat.
0