Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 14., csütörtök 19:10
Jelentem Anettka űrugrása majdnem sikerűlt de sajnos a gravitáció visszahozta v. visszaküldte érdektelenségre hivatkozva...
Jajj Istenem de nehéz az élet!
0
2006. december 13., szerda 21:06
akkor abba gondolj bele, hogy a hétlemezes digipack mennyivel szebb ennél a fröccsöntött lemezkriptánál, amiben most odahányják az embereknek a filmet!
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 21:00
Nem csak a "gazdaságos áruház"-ban, hanem az e....word-ben is. Nemrégiben azért nem vettem meg a Shogun és a Twin Peaks digis díszdobit, mert azzal a vacak, fekete műanyagpánttal teljesen összenyomorították a dobozokat. Voltak olyan dvd-ék is. amelyek pánttal összenyomva, ezenfelül plusz még egy átlátszó műanyag tartóban voltak, hogy ennek mi értelme, fogalmam sincs.
0
2006. december 13., szerda 20:58
Digisen?
0
2006. december 13., szerda 20:55
4900 a 24 mind a 4 évadja egy multiba
Bele se merek gondolni én mennyiért vettem
0
2006. december 13., szerda 20:30
És az a sok ELB***OTT  fejű dolgozó, te ÚRISTEN!!!
Én többet nem megyek be oda az tuti.
0
2006. december 13., szerda 19:14
Elegem van a silány minöségben megjelentetett kiadásokból!!!!!!
Szörnyű,hogy egyik-másik kiadónak nevezett ákárkik mire nem képesek!!!!!!
HALÁL LISTA:
-SPI
-KLUB PUBLISHING
-BEST
-OLIZA
...
0
2006. december 13., szerda 18:56
Csak határozottan.
0
2006. december 13., szerda 18:41
:D :D:D:D
0
2006. december 13., szerda 18:38
Hogy ennyi ember ér rá munka közben netezni  :)))))
0
2006. december 13., szerda 18:20
hogy még mindig a munkahelyemen húzom az igát és ezekben a pillanatokban sz@rik be a nyomtatóm
0
2006. december 13., szerda 18:15
HOGY SZÁRADNA LE AZ ÖSSZES "GAZDASÁGOS ÁRUHÁZ" DOLGOZÓJÁNAK A KEZE.
ÚRISTEN!!!
Összebarmolják a szar fekete madzagjukkal a szép DVD-ket. NEm számít hogy Karib tenger kalózai 2 papírtokban vagy Gyűrűk Ura trilógia ( ez nem a digipackos és 2790-ért adják)
...És vége a JP doboz keresésének.
Vagy meghozatom külfödlről vagy megvárom azt a 4ik részt amit emlegetnek 2008-ra utána lehet lesz egy nagyon szép kiadás megint.

0
2006. december 13., szerda 18:10
Bár nem dühít kib*szottul, de azért elég bosszantó, hogy a ma reggel 8.38-kor kézbesítésre átvett csomagot mostanág nem volt képes kiszállítani a GLS...
Minden nap nem ülhetek itthon őket lesve, hogy mikor méltóztatnak jönni.
Holnap például dolgozom, és más sem fog itthon lenni a családból. Úgyhogy nemtudom mi a bánatot csináljak...?
0
2006. december 13., szerda 14:59
A Fukarban több napi...
0
2006. december 13., szerda 9:42
Nem vettem sapkát reggel, és most kihullik a hajam ToT..
0
2006. december 13., szerda 9:34
napi akció volt...
0
2006. december 13., szerda 8:33
Hoppá!
A Blöff 990- ről 1990- re?
Hoppá!
0
2006. december 12., kedd 21:51
Hogy mi dühít?

Ma hozattam el az Xpress-től a csomagomat, és a megrendelt Superman rajzfilmsorozat első évadja hibás, nincs a második lemezen magyar vonatkozás!
Na, ez azm ami kibaszottul dühít!
Vidéki vagyok, nekem nem olyan kurva egyszerű ám utánafutkoznom!
Mikor annak idején a Szigorúan piszkos ügyeket rendeltem, fel voltak bontva, mert leellenőrizték, nem cserélték-e el a lemezeket.
Ha most is tudtak a szériahibáról, akkor ezt miért nem tették meg?
Karácsonyi ajándéknak szántam, most meg húzhatom a faszomra!
0
2006. december 12., kedd 18:41
minden T-vel kezdődő szolgáltató. az 1-2 órásra ígért karbantartásnak most lett vége. :\
0
2006. december 12., kedd 16:14
Nem vagy egy elbaszott gyerek! ;)
0
2006. december 12., kedd 16:02
gondoltam hogy ez be fog jönni, baszki milyen idióta idézget Kosztolányi Dezsőt egy DVD-fórumon, TÖRÖLNI! TÖRÖLNI! egyébként nem a konvergálós kommented, hanem téglagyári vallomása késztetett erre a stílustörtésre, mindegy
0
2006. december 12., kedd 15:40
Akkor csak volt valami haszna a tanáruras kommentemnek. Ez a forma már mindjárt megnyerőbb, sőt ebben semmit kivetnivalót nem találok. Lehetett volna rögtön ilyen formában kezdeni, így mindjárt más színezetet kapott volna az egész dolog.
0
2006. december 12., kedd 15:37
lehet hozzászólásokat törölni? ettől az utóbbitól szívesen megválnék, meggondoltam magam ugyanis.
0
2006. december 12., kedd 15:35
megálló, nyilván kevesen nevetnek nagyokat az anyjuk halálán, szegény rokonom ügyében az volt a vicces - mondjuk most már szarul érzem magam, hogy ennyit beszéltem róla - hogy nem elég neki szerencsétlennek, hogy meg fog halni, még valami hülye incidens miatt - aminek nincs köze a rákhoz - még amputálni is kellett a lábát, szóval ez már azért sok, nem? Kosztolányi Dezső is mondott jókat ebben a témában, például:
"Arányérzékünk nem tudja elviselni azt, ami mértéktelen. Egy ponton túl a szenvedés is nevetségessé válik. Az unhappy end éppoly valószínűtlen lehet, mint a happy end. Ha a szomorújáték hőse az ötödik felvonás végén meghal, sírunk, ha ketten, hárman vagy öten halnak meg, zokogunk, de ha már a hírnök, az első és második szolga, az ügyelő, a súgó, a díszletező és tűzoltó is meghal, azon csak nevetünk. Sajnos, az életben is előfordulnak ilyen szomorújátékok. Ezek se találnak több hitelre."
na hát köszönöm szépen a figyelmet, ennyiről lett volna szó, végszóra átvettem brumi hangfekvését, a fene
0
2006. december 12., kedd 15:29
Van ilyen program is, azt mondják... :-)
most posts by TM
0